2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu işte benim kv. Mesela şimdi bir olay oldu arabanın uzerine ağaç düştü bir marangozun orda, dedi ki x kişi attı gördüm. Sonra kp bi daha sordu diyo ki yalan olmasin o atmamış olabilir. Ama sürekli böyle
Ben derim eşime hep annenin gazına gelme, sürekli farklı konuşuyor diye.
Benimkinde mukoza yok ama püre kıvamında köpüklü gibiydi. Dün yapmadı bugün bekliyorum bakalım ... Mukoz zorlayınca olur demisti Dr. sürekliliğine bakıyorlar diye biliyorum
Doktor benim oğlum için alerjiden suphelenince köpükte var mi diye sordu canım

Kedi beslemiyorum ama annem bebek bakıyor onlarin kedileri var
Oradaki kedi de asla bebeğe yaklasmiyormus, bebek yatağında yokken yatağa gelip koklayıp gidermis.

Ben oğlumda ayaklandığı zaman bir kaç kez kilot bez kullandım, kilot gibi giydirip çıkarırken de yandan yırtıyorsun. Ama daha bebekken kullanmak istemem sanırım. Goon’un bantlı aynı numarada hem bantlı hem kilot bezi var sanırım. En azından 4 numarada öyle

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Halini kolaylaştırsın inşallah. Bebeklik dönemde sünnet zor değil, bir haftalık bir şey. Ama 2 bebekle bilemeyeceğim. Yine de iyi yapmışsınız, hayırlı olsun

Aynen ben de bir başak burcu olarak en hassas noktam koku. Evde balık sucuk gibi şeylerin pişmesine asla dayanamam. Birinin evinde, bir yerde beni rahatsız eden bir koku varsa asla duramam vs diye devam ediyor.. ve anılarım da çoğu zaman kokulardan ilerler

Aa bu benim kokusundan insan tanırım parfümleri asla unutmam, deterjan matik yumusatıcı gibi şeylerde takıntılıyımdır her şeyi kullanamam

İnanılmaz hemde. Sigara içilen bi ortamda durmak zorundaysam eğer 45 derece olsunhava şapka takarım sinmesin saçıma diye. Her çantamda kolonya vardır kötü kokulu ortamda duramam asla

Ben kedi ve bebeği asla yalnız bırakmıyorum. Kokluyor gidiyor normalde ama kedidir ne yapacağı belli olmaz : ) Kıskanıyor da olabilir... Biz hastaneden gelince 2-3 gün yanımıza gelmedi. Okuduğuma göre kediler küçük bebeklerin üstüne/yanına oturup , (istemeden) nefes almalarını engelleyebiliyormuş. En azından kediden kilo olarak biraz daha büyük ve kuvvetli hale gelmesi gerek.Benim kedim neredeyse 5 kg. Kedi normalde bize de istemeden zarar verebiliyor. Bir keresinde kucağımda duruyordu. Tırnakları da biraz uzamış, kesmemiştik henüz. Eşim aniden elinden birşey düşürdü ve kedi bundan korkarak kucağımdan fırladı. Bu sırada kolumu öyle bir çizmişti ki neredeyse dikiş atılacaktı. Öyle derindi. Yavrum çok korkmuştu.

Çok uykusu gelmişse öyle yapıyor canım ve şaka gibi ama emzik almaya başladı yoksa bütün hırsını memelerden çıkartıyordu bitmiş durumdaydım
Çok geçmiş olsun
Kızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Pragnacare almıştım ama çok ağır geldi tadı içemedim başka bir şey araştırıyorduk sonra da kaldı öyle şu an sadece beslenerek takviye yapmaya çalışıyorum artık ne kadar oluyorsa

Geçecek cnm inşalla Ama bile bile alerji olabileceğini yapmamak nasıl bir bencillik, yazık yavrucağa üzüldüm.
Doktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağız
Hayırlısı olsun cnm kilo alımı da azsa çıkma ihtimali yüksek.Cildi nasıldı kuru ve pütürlü mü?
Sağol cnm öğrenmiş oldum ben de

Kizlsr bir video vardi atamadim cok guldum keske.sizinle paylasabilseydimkilo vs deyince sezeryan sonrasi dogumdan sonra eve donusle alakaliydi nasil paylasiliyor acaba
Şu traktörün arkasında giden amca mi instagramda baglantiyi kopyala diyip buraya linki yapistirip gönderince video çıkıyor canim
Kızlar Yağızın yüzünde 5-6 tane siyah nokta var. İz kalır diye ellemiyorum asla. Kendi kendine gider diye bekledim ama baya zaman oldu hala duruyorlar. Sizinkilerde var mı ne yapmak lazım acaba
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?
Bizim de halası sponsor
Allah tuttuklarini altin etsin valla
Bizde gün içinde hep yerde yorgan üstündeyiz max 1 saat anakucaginda yeri daha çok seviyor dediğin gibi gelişme katkısı büyük
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlar
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canim Biz normalini bile zor yaparken helal olsun sana Neyse ki senin de kilo vermene katkı sağlamış cidden züğürt tesellisi olmuş
Doktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağız
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzum
Kızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyor
Bu benim de kardeşim geçen gün odaya bir sandalye daha alacağım diyo neden dedim , diğer sandalyeye kıyafet atınca hemen doluyor diyo
Allah analarımiza sabır versin
Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Kalkmasam Ekin kaldırıyor Asla kesintisiz uyumaz mutlaka mama istiyor canim. Ben rüya beslemesi yapıyorum daha önce de söylemiştim 8 de uyuyor ya gece 1 e kadar rüya beslemesi yapıyorum böylelikle kesintisiz uyumuş oluyor 1 den sonra da ne zaman mizirdanirsa o zaman veriyorum. Doktor gece 4-5 saatte bir besleyebilirsin demişti bana uyuyorsa elleme bence

Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Ben emziriyorum canım ama uykuya geri devam ediyor çok şükür uykusunu bölmeden emziriyorum yatıyor. Alarm kuruyorum ama Alp saolsun alarmdan önce mızırdanıyor zaten.

Karın üstü egzersizi yaptırın mutlaka canım ne tok ne açken arasında bir zamanda ben çok faydasını gördüm iki gün önce kendi kendine dönmeye başladı. Bir de yere örtü seriyorum ben sert zeminde vakit geçirmeye çalışıyorum kısa da olsa
Benim kızım sağ olsun 12 de uyuduğu için en son uykusunu sabah 4-5 arası kendiliğinden uyanıyor o zaman emziriyorum.

Aynen o amcaya cok guldumYaa benim de saclarim cok dokuluyor

Gece uykusuna ilk yattığında max 3-3,5 saat uyuyor sonra sabaha kadar hep 2 saatte bir kendi kalkıyor emmek için. Ben uyandırmıyorum bazen rüya beslemesi yapıyorum. Keşke benimki de öyle 5e kadar aralıksız uyusa kesintisiz uykuyu çok özledim
Ya öyle yaldır yaldır parlama yok ama gözenekleri var ilk zamanlar sivilce de olmuştu onlar geçti ama siyah noktalar duruyor. Sütüm yağlı sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…