Bu işte benim kv. Mesela şimdi bir olay oldu arabanın uzerine ağaç düştü bir marangozun orda, dedi ki x kişi attı gördüm. Sonra kp bi daha sordu diyo ki yalan olmasin o atmamış olabilir. Ama sürekli böyleYa benim kayınvalidem de böyle başlarda bir şey demiyordum artık bozuyorum e sen tam tersini söylemiştin ya diye çünkü bana farklı eşime farkli konuşuyor ve çok sinir oluyorum annem takılma boşver diyor ama engel olamıyorum sürekli bozuyorum çünkü sürekli yalan konuşuyor siz ne tepki veriyorsunuz?
Doktor benim oğlum için alerjiden suphelenince köpükte var mi diye sordu canımBenimkinde mukoza yok ama püre kıvamında köpüklü gibiydi. Dün yapmadı bugün bekliyorum bakalım ... Mukoz zorlayınca olur demisti Dr. sürekliliğine bakıyorlar diye biliyorum
Kedi beslemiyorum ama annem bebek bakıyor onlarin kedileri varYa kizlar evde kedi besleyeniniz varmi acaba bizim.kedi surekli bebegin besigine cikiyor indiriyorum bu seferde gitmis bebek odasindaki besige yatmis ozellikle bebegin alanlarina gidiyor kiskaniyor galiba yanina yaklastiritorum kokusunu alsin tanisin ama koklayip uzaklasiyor hemen
Imom latte kullanıyorum canımKızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Haha aman dikkat kesinlikle erkeklere bin kere söylemek lazım en olmadık yerde söylerler
Sağol cnm deneyeyim bakalım külot bezi hiç bilmiyorum duymadım daha mı kolay oluyor hangi ayda geçilir ona? goon ve baby turcoyu denemek istiyorum, prima bizde pişik yapıyor molfix de taşırıyor.
Yaa bitanecik kıymetli oğlum var sevdirmeliyim kıza ben kendimi ki oğlumla uzaklaşmayayım, bizim kvler bunu düşünemediklerinden kaybediyor.
Cnm sen,ben ve @pcfl bu grubun gazlı bebiş analarıyız, bence alerji ihtimalini mutlaka gözden geçirin çünkü sonrası çok rahat oluyor
Selam kızlar, rahatsızlığımdan ve bebeklerimden dolayı uzun süredir giremedim. Geçen hafta safra kesemi aldırdım. 3 ayda 3 defa anestezi almak zorunda kaldım. Bugün de ikizleri sünnet ettirdik. Aranızda sünnet yaptıran var mı? Süreç nasıldı, çok zor oldu mu sonrası?
Oğlumun yükseleni başak ve koku takıntısı var, sizde de var mı. Mesela karşı komşu ayakkabılarını dışarı bırakıyor ve inanılmaz bir koku var. Benim oğlum binanin içinde asla burnunu açmaz.
Oğlumun yükseleni başak ve koku takıntısı var, sizde de var mı. Mesela karşı komşu ayakkabılarını dışarı bırakıyor ve inanılmaz bir koku var. Benim oğlum binanin içinde asla burnunu açmaz.
Aa bu benimBen oğlumda ayaklandığı zaman bir kaç kez kilot bez kullandım, kilot gibi giydirip çıkarırken de yandan yırtıyorsun. Ama daha bebekken kullanmak istemem sanırım. Goon’un bantlı aynı numarada hem bantlı hem kilot bezi var sanırım. En azından 4 numarada öyle
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Halini kolaylaştırsın inşallah. Bebeklik dönemde sünnet zor değil, bir haftalık bir şey. Ama 2 bebekle bilemeyeceğim. Yine de iyi yapmışsınız, hayırlı olsun
Aynen ben de bir başak burcu olarak en hassas noktam koku. Evde balık sucuk gibi şeylerin pişmesine asla dayanamam. Birinin evinde, bir yerde beni rahatsız eden bir koku varsa asla duramam vs diye devam ediyor.. ve anılarım da çoğu zaman kokulardan ilerler
Elenatal 3 kullanıyorum arkadaşımKızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
İnanılmaz hemde. Sigara içilen bi ortamda durmak zorundaysam eğer 45 derece olsunhava şapka takarım sinmesin saçıma diye. Her çantamda kolonya vardır kötü kokulu ortamda duramam aslaOğlumun yükseleni başak ve koku takıntısı var, sizde de var mı. Mesela karşı komşu ayakkabılarını dışarı bırakıyor ve inanılmaz bir koku var. Benim oğlum binanin içinde asla burnunu açmaz.
Ay ayennnn hocammmmmm aynen yaAa bu benimkokusundan insan tanırım parfümleri asla unutmam, deterjan matik yumusatıcı gibi şeylerde takıntılıyımdır her şeyi kullanamam
Ya kizlar evde kedi besleyeniniz varmi acaba bizim.kedi surekli bebegin besigine cikiyor indiriyorum bu seferde gitmis bebek odasindaki besige yatmis ozellikle bebegin alanlarina gidiyor kiskaniyor galiba yanina yaklastiritorum kokusunu alsin tanisin ama koklayip uzaklasiyor hemen
Çok uykusu gelmişse öyle yapıyor canım ve şaka gibi ama emzik almaya başladıYa kızlar sizin bebişlerin de burunlarıyla bir alıp veremedikleri var mı? Bizim oğlan eli ağzındyken önce bir burnunu kaşıyor ama ne kaşıma, kucağıma alıyorum burnunu tshirtüme sürüyor da sürüyor sürüyor da sürüyor. Neden acaba?bilen tecrübeli analar bir yazsa
Çok geçmiş olsunSelam kızlar, rahatsızlığımdan ve bebeklerimden dolayı uzun süredir giremedim. Geçen hafta safra kesemi aldırdım. 3 ayda 3 defa anestezi almak zorunda kaldım. Bugün de ikizleri sünnet ettirdik. Aranızda sünnet yaptıran var mı? Süreç nasıldı, çok zor oldu mu sonrası?
Pragnacare almıştım ama çok ağır geldi tadı içemedim başka bir şey araştırıyorduk sonra da kaldı öyle şu an sadece beslenerek takviye yapmaya çalışıyorum artık ne kadar oluyorsaKızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Geçecek cnm inşallaGececek canim az kaldi aylar cabuk geciyor insallah senin 6. Ayda son bulur. Sen cok fedakarsin benim bir arkadasim suan oglu kac aydir yogun isal ve asiri aglama var doktorlar sut.alerjisinden supheleniyorlar test yapmiyor dikkat de etmiyor neymis cok.agir diyet yediklerimiz zaten suy, peynir, yumurtaymis. Ben de yazik cocuga mecburen yapmalisin dedim de yapmadi 5. Aya girdi o sekilde
Hayırlısı olsun cnm kilo alımı da azsa çıkma ihtimali yüksek.Cildi nasıldı kuru ve pütürlü mü?Doktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağız
Sağol cnm öğrenmiş oldum ben deBen oğlumda ayaklandığı zaman bir kaç kez kilot bez kullandım, kilot gibi giydirip çıkarırken de yandan yırtıyorsun. Ama daha bebekken kullanmak istemem sanırım. Goon’un bantlı aynı numarada hem bantlı hem kilot bezi var sanırım. En azından 4 numarada öyle
Cnm ben hala magnezyum, demir, d vit, imom latte devam ediyorum hepsine hamilelikteki gibi.Kızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Şu traktörün arkasında giden amca miKizlsr bir video vardi atamadim cok guldum keske.sizinle paylasabilseydimkilo vs deyince sezeryan sonrasi dogumdan sonra eve donusle alakaliydi nasil paylasiliyor acaba
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?Kızlar Yağızın yüzünde 5-6 tane siyah nokta var. İz kalır diye ellemiyorum asla. Kendi kendine gider diye bekledim ama baya zaman oldu hala duruyorlar. Sizinkilerde var mı ne yapmak lazım acaba
Allah tuttuklarini altin etsin vallaBizim de halası sponsor
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlarBizde gün içinde hep yerde yorgan üstündeyiz max 1 saat anakucaginda yeri daha çok seviyor dediğin gibi gelişme katkısı büyük
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canimBebeğimin alerjisi için yaptığım diyet sayesinde doğum öncesi kiloma gelmişim kızlar, züğürt tesellisi oldu banaGaz sorununu tamamen bitirdik çok rahatladı ve mutlu yavrukuşum ama cildi kuru ve pütür pütür hala bişey alerji yapıyor. Süt ve ürünleri, inek eti, gluten, kırmızı besinler, avokado kivi domates fln bisürü yasak vardı şimdi yumurtayı da çıkaralım dedi diyetisyen of sadece ot ve et yiyip duruyorum bıktım yemek ve mutluluk arasında çok sıkı bir bağ varmış bir peynirli makarna mesela bu kadar mı özlenirmiş ah ah
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzumDoktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağız
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyorKızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Allah analarımiza sabır versinBu benim de kardeşimgeçen gün odaya bir sandalye daha alacağım diyo neden dedim , diğer sandalyeye kıyafet atınca hemen doluyor diyo
Kalkmasam Ekin kaldırıyorKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Ben emziriyorum canım ama uykuya geri devam ediyor çok şükür uykusunu bölmeden emziriyorum yatıyor. Alarm kuruyorum ama Alp saolsun alarmdan önce mızırdanıyor zaten.Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Doktor bana da 5 saatte kadar kaldırma dedi ama ben kalkıp emziriyorum ana yüreği işteKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Karın üstü egzersizi yaptırın mutlaka canım ne tok ne açken arasında bir zamanda ben çok faydasını gördüm iki gün önce kendi kendine dönmeye başladı. Bir de yere örtü seriyorum ben sert zeminde vakit geçirmeye çalışıyorum kısa da olsaBenımki dönmuyor suan dönmeye meyıllıde durmuyor ama boynunu dik tutmada vb problemi yok cok sukur yüz üstü dönmekten pek hoşlanmıyor sadece dondugunde kısa süre okey ama sonra sıkılıyor aglıyo bu nedenle daha cok sırt üstü yatırdım yüz üstü hiç döndurmediğim vakitlerde oldu nadirdir yani yüz üstü döndürdüğüm yanlıs mı yaptım acaba yüz üstü durmayada alıstırmalı mıydım bilemedim
Benim kızım sağ olsun 12 de uyuduğu için en son uykusunu sabah 4-5 arası kendiliğinden uyanıyor o zaman emziriyorum.Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Aynen o amcaya cok guldumŞu traktörün arkasında giden amca miinstagramda baglantiyi kopyala diyip buraya linki yapistirip gönderince video çıkıyor canim
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?
Allah tuttuklarini altin etsin valla
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlar
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canimBiz normalini bile zor yaparken helal olsun sana Neyse ki senin de kilo vermene katkı sağlamış cidden züğürt tesellisi olmuş
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzum
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyor
Allah analarımiza sabır versin
Kalkmasam Ekin kaldırıyorAsla kesintisiz uyumaz mutlaka mama istiyor canim. Ben rüya beslemesi yapıyorum daha önce de söylemiştim 8 de uyuyor ya gece 1 e kadar rüya beslemesi yapıyorum böylelikle kesintisiz uyumuş oluyor 1 den sonra da ne zaman mizirdanirsa o zaman veriyorum. Doktor gece 4-5 saatte bir besleyebilirsin demişti bana uyuyorsa elleme bence
Emziriyorum canim kilo alimini etkiledigini dusunuyorum. Zaten emzirip.yatagina koyuyorum.uyanmiyor.Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Gece uykusuna ilk yattığında max 3-3,5 saat uyuyor sonra sabaha kadar hep 2 saatte bir kendi kalkıyor emmek için. Ben uyandırmıyorum bazen rüya beslemesi yapıyorum. Keşke benimki de öyle 5e kadar aralıksız uyusa kesintisiz uykuyu çok özledimKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Ya öyle yaldır yaldır parlama yok ama gözenekleri var ilk zamanlar sivilce de olmuştu onlar geçti ama siyah noktalar duruyor. Sütüm yağlı sanırım ondanŞu traktörün arkasında giden amca miinstagramda baglantiyi kopyala diyip buraya linki yapistirip gönderince video çıkıyor canim
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?
Allah tuttuklarini altin etsin valla
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlar
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canimBiz normalini bile zor yaparken helal olsun sana Neyse ki senin de kilo vermene katkı sağlamış cidden züğürt tesellisi olmuş
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzum
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyor
Allah analarımiza sabır versin
Kalkmasam Ekin kaldırıyorAsla kesintisiz uyumaz mutlaka mama istiyor canim. Ben rüya beslemesi yapıyorum daha önce de söylemiştim 8 de uyuyor ya gece 1 e kadar rüya beslemesi yapıyorum böylelikle kesintisiz uyumuş oluyor 1 den sonra da ne zaman mizirdanirsa o zaman veriyorum. Doktor gece 4-5 saatte bir besleyebilirsin demişti bana uyuyorsa elleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?