Pregnacare vermişti doktorum onu kullanıyorum içeriği baya zengin memnunumKızlar siz kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz, ben de kullanmak istiyorum da
Aaa olabilir bak çok enteresanYa öyle yaldır yaldır parlama yok ama gözenekleri var ilk zamanlar sivilce de olmuştu onlar geçti ama siyah noktalar duruyor. Sütüm yağlı sanırım ondan
Benimkinin aynısı canım. Bizimki buna da çözüm buldu yastığı kaydırıyor kafasından yine dönüyor sağ tarafa
Ben yaptırdım canım 3 aylıkken. Sadece iğne vurulurken ağladı bir daha sünnetle ilgili hiçbir şekilde ağlamadı. İlk çişini yaparken de uyuyordu zaten onda da sorun yaşamadık. 1 hafta karton bardak kullandık krem sürdük pipisine. Sadece krem sürülürken vızırdandı birazcık başka bir ağrısı sızısı olmadı. Çok kolay atlattık biz çok şükür. 3 günden sonra da her gün banyo yaptırdık 1 hafta kadar. Beyaz kabuklarını kolay attı banyoda. Dikişleri de kontrole gittiğimizde ikinci haftasında düşmüştü kendiliğinden ben fark etmedim bile bezin içinde. İnşallah siz de kolay atlatırsınız canım.Selam kızlar, rahatsızlığımdan ve bebeklerimden dolayı uzun süredir giremedim. Geçen hafta safra kesemi aldırdım. 3 ayda 3 defa anestezi almak zorunda kaldım. Bugün de ikizleri sünnet ettirdik. Aranızda sünnet yaptıran var mı? Süreç nasıldı, çok zor oldu mu sonrası?
Benim doktorum elleme uyanmazsa sen uyandırıp besleme yapma dedi. Ben de ellemiyorum. Gece uyanip uyanmaması yatarken içtiği mama miktarına bağlı oğlumun. 90lik içerse 4 5 saate uyanıyor. Eğer 150lik içerse sabaha kadar uyanmıyor uyuduktan sonra. Ben de hiç ellemiyorum canım. Kilo alımı da çok iyi maşallah geçen ay 1100 gram almış.Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Bi bakıyım canım iz kalmasını istemiyorum hiçAaa olabilir bak çok enteresanmustelanin cleansing water i var ben Ekinin boyunlarini yüzünü falan onla siliyorum canim bi bak istersen belki günlük olarak silip temizlemek işe yarayabilir
Benimkinin de emzikle arası ya var ya yok gibi, bizde memede hırs çıkarma gaz varsa oluyorÇok uykusu gelmişse öyle yapıyor canım ve şaka gibi ama emzik almaya başladıyoksa bütün hırsını memelerden çıkartıyordu bitmiş durumdaydım
Çok geçmiş olsun
Pragnacare almıştım ama çok ağır geldi tadı içemedim başka bir şey araştırıyorduk sonra da kaldı öyle şu an sadece beslenerek takviye yapmaya çalışıyorum artık ne kadar oluyorsa
Valla keşke benim oğlanda aralıksız uyusaKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Evet kızlar kesinlikle yere yorgan atıyorum ben artık koltuk ana kucağı vs zaptedemiyorum full yorganda debleniyoruz bizdeBunlari yazmışken şunları ekleyim kizlar bebekleri sürekli anankucaginda tutmayin yere bir yorgan atin salın üstüne. Gelişimlerine bence inanilmaz faydasi varBiz hep yerlerdeyiz artık mutfağa falan alacağımda ana kucağına koyuyorum onun dışında yerde yuvarlanıyor
Merhaba pipisinin derisini aşagı ne zaman doyurmaya başladınız ilk gün çok acımaz mıKorkma büyük oğlum 4.5 aylıkken sünnet oldu hiç sorun çıkmadı bı iğne olurken ağladı o kadar.
Canım deriyi sıyırdınız mı yapışıldık olmasın diyeBen yaptırdım bu hafta pazartesi canım. Özelde yaptırdık 2700 indirimli hali. Lokal anesteziyle oldu biz de yanına girdik babasıyla beraber. Babası ayaklarını tuttu ben de mama içirip pış pış açtım onu oyaladım. Hicbir şey anlamadan 10 dakika içinde bitti canım. İşlem sırasında ağlamadı hiç. Eve gelince benimkinin uyku saati gelmişti zaten 8de uyudu gece 4e kadar uyanmadı. Ilk çişini de uyurken yaptı hiç ağlamadı. Biz krem sürüp küçük karton bardak kapatıyoruz şimdi bardaklarin altini kesip. 1 hafta takın dedi doktorumuz. 3. günden sonra her gün banyo yaptırıyoruz bir hafta boyunca. Çok şükür hiç hissetmedi bile sünnet olduğunu. Çok rahat atlattık biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık. Kesinlikle tavsiye ederim canım.
Cnm bnmki de uzun uyur genelde ama akşam erken yattı ve bu gece kalktı emzirdim mama verdim ben dayanamayıp alt da değiştiriyorum iş iyice uzuyor, ama genelde 12 de yatıyor sabah 6.30 da uyanıyor ellemiyorum müthiş oluyor, doktor gelişimi açısından kendi uyanmazsa uyandırma demişti bize bence sen de elleşme hiçKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Kizlar Osman gonulal duz kafa yastiginin faydasinin olmadigina dair video paylasmis aksine bogulma riskinden.dolayi tehlikeli falan demisBenimkinin aynısı canım. Bizimki buna da çözüm buldu yastığı kaydırıyor kafasından yine dönüyor sağ tarafa
Ben yaptırdım canım 3 aylıkken. Sadece iğne vurulurken ağladı bir daha sünnetle ilgili hiçbir şekilde ağlamadı. İlk çişini yaparken de uyuyordu zaten onda da sorun yaşamadık. 1 hafta karton bardak kullandık krem sürdük pipisine. Sadece krem sürülürken vızırdandı birazcık başka bir ağrısı sızısı olmadı. Çok kolay atlattık biz çok şükür. 3 günden sonra da her gün banyo yaptırdık 1 hafta kadar. Beyaz kabuklarını kolay attı banyoda. Dikişleri de kontrole gittiğimizde ikinci haftasında düşmüştü kendiliğinden ben fark etmedim bile bezin içinde. İnşallah siz de kolay atlatırsınız canım.
Benim doktorum elleme uyanmazsa sen uyandırıp besleme yapma dedi. Ben de ellemiyorum. Gece uyanip uyanmaması yatarken içtiği mama miktarına bağlı oğlumun. 90lik içerse 4 5 saate uyanıyor. Eğer 150lik içerse sabaha kadar uyanmıyor uyuduktan sonra. Ben de hiç ellemiyorum canım. Kilo alımı da çok iyi maşallah geçen ay 1100 gram almış.
Bizimkisi artık amacı dışında kullanıyorKızlar bu oyun halısı ve üstündeki oyuncaklar ayaktaki piyano fln kaç aya kadar ilgilerini çekiyor? Bana arkadaşım kendisininkini yollamış oyuncakları az aynası fln kayıp ayak piyanosu da kayıpmış, pek sallamıyor artık bizimki yenisini alsam mı yakında ilgisini çekmeyecekse boşuna masraf yapmasam mı?
Ayy bizimkide dün buraya yazınca yaptıKizlar sabah sabah ben de bayram havasi uzun zamandan sonra oglum ilk defa 6. gunun sonunda kaka yapti ama nasil yapti 6 gunun birikimi cisini temizleyeyim dedim aniden bir yapti malum ben de kakayi unut
Duzenleme yaptim kiz devamini da okuAyy bizimkide dün buraya yazınca yaptı
Yapmayinca buraya yazalimAyy bizimkide dün buraya yazınca yaptı
Oyun halisindan erken sikiliyorlar canim eger arkadasininki piyanolu ise bekle yollasin piyanosunu cok kullanirsinKızlar bu oyun halısı ve üstündeki oyuncaklar ayaktaki piyano fln kaç aya kadar ilgilerini çekiyor? Bana arkadaşım kendisininkini yollamış oyuncakları az aynası fln kayıp ayak piyanosu da kayıpmış, pek sallamıyor artık bizimki yenisini alsam mı yakında ilgisini çekmeyecekse boşuna masraf yapmasam mı?
Kız bizimki şimdide kaka yaptı şaştım kaldım sabah sabahYapmayinca buraya yazalim
Kilo alimi iyi olunca Doktor onemsemedi cnm. Ben de o yuzden suphe etmistim. 2 gundur no to dairy products ama gene ayni oglumda henuz degisiklik yok ... Bir hafta yapicam, bugun 3. gun...Bu işte benim kv. Mesela şimdi bir olay oldu arabanın uzerine ağaç düştü bir marangozun orda, dedi ki x kişi attı gördüm. Sonra kp bi daha sordu diyo ki yalan olmasin o atmamış olabilir. Ama sürekli böyle
Ben derim eşime hep annenin gazına gelme, sürekli farklı konuşuyor diye.
Doktor benim oğlum için alerjiden suphelenince köpükte var mi diye sordu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?