2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya öyle yaldır yaldır parlama yok ama gözenekleri var ilk zamanlar sivilce de olmuştu onlar geçti ama siyah noktalar duruyor. Sütüm yağlı sanırım ondan
Aaa olabilir bak çok enteresan mustelanin cleansing water i var ben Ekinin boyunlarini yüzünü falan onla siliyorum canim bi bak istersen belki günlük olarak silip temizlemek işe yarayabilir

S sonismylife şunu aldım umarım faydası olur
Benimkinin aynısı canım. Bizimki buna da çözüm buldu yastığı kaydırıyor kafasından yine dönüyor sağ tarafa
Ben yaptırdım canım 3 aylıkken. Sadece iğne vurulurken ağladı bir daha sünnetle ilgili hiçbir şekilde ağlamadı. İlk çişini yaparken de uyuyordu zaten onda da sorun yaşamadık. 1 hafta karton bardak kullandık krem sürdük pipisine. Sadece krem sürülürken vızırdandı birazcık başka bir ağrısı sızısı olmadı. Çok kolay atlattık biz çok şükür. 3 günden sonra da her gün banyo yaptırdık 1 hafta kadar. Beyaz kabuklarını kolay attı banyoda. Dikişleri de kontrole gittiğimizde ikinci haftasında düşmüştü kendiliğinden ben fark etmedim bile bezin içinde. İnşallah siz de kolay atlatırsınız canım.
Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Benim doktorum elleme uyanmazsa sen uyandırıp besleme yapma dedi. Ben de ellemiyorum. Gece uyanip uyanmaması yatarken içtiği mama miktarına bağlı oğlumun. 90lik içerse 4 5 saate uyanıyor. Eğer 150lik içerse sabaha kadar uyanmıyor uyuduktan sonra. Ben de hiç ellemiyorum canım. Kilo alımı da çok iyi maşallah geçen ay 1100 gram almış.

Aaa olabilir bak çok enteresan mustelanin cleansing water i var ben Ekinin boyunlarini yüzünü falan onla siliyorum canim bi bak istersen belki günlük olarak silip temizlemek işe yarayabilir
Bi bakıyım canım iz kalmasını istemiyorum hiç

Benimkinin de emzikle arası ya var ya yok gibi, bizde memede hırs çıkarma gaz varsa oluyor ki genelde hep gazı oluyor memelerim pert
Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Valla keşke benim oğlanda aralıksız uyusa bence bırak uyusun, acıksa uyanır zaten. Benim oğlanın ilk uykusu 3-3,5 saat sürüyor gece 1 vs gibi uyanıyoruz, sonra 2 saatte bir kesin biraz emip uyuyoruz

Evet kızlar kesinlikle yere yorgan atıyorum ben artık koltuk ana kucağı vs zaptedemiyorum full yorganda debleniyoruz bizde

Canım deriyi sıyırdınız mı yapışıldık olmasın diye

Cnm bnmki de uzun uyur genelde ama akşam erken yattı ve bu gece kalktı emzirdim mama verdim ben dayanamayıp alt da değiştiriyorum iş iyice uzuyor, ama genelde 12 de yatıyor sabah 6.30 da uyanıyor ellemiyorum müthiş oluyor, doktor gelişimi açısından kendi uyanmazsa uyandırma demişti bize bence sen de elleşme hiç

Kızlar bu oyun halısı ve üstündeki oyuncaklar ayaktaki piyano fln kaç aya kadar ilgilerini çekiyor? Bana arkadaşım kendisininkini yollamış oyuncakları az aynası fln kayıp ayak piyanosu da kayıpmış, pek sallamıyor artık bizimki yenisini alsam mı yakında ilgisini çekmeyecekse boşuna masraf yapmasam mı?

Kizlar Osman gonulal duz kafa yastiginin faydasinin olmadigina dair video paylasmis aksine bogulma riskinden.dolayi tehlikeli falan demis

Bizimkisi artık amacı dışında kullanıyor önceden çok dururdu baya oyalanırdı ama şimdi farklı oyuncakları var birde dönmeyi sevdiği için çok dönüyor o yüzden pek durmuyor artık canım farklı şeyler bakabilirsin çeşit çok eğitici oyuncaklarda

Eklentiler

• IMG_20230608_063419.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230608_063239.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar sabah sabah ben de bayram havasi uzun zamandan sonra oglum ilk defa 6. gunun sonunda kaka yapti ama nasil yapti 6 gunun birikimi cisini temizleyeyim dedim aniden bir yapti malum ben de kakayi unutali cok olmustu şok oldumKullandigim.probiyotik mi işe yaradi, zeytin yaği mi artik hangisi yaradi ise Allah o doktorlardan razi olsun kafamdaki seneryolar gitti

Kizlar sabah sabah ben de bayram havasi uzun zamandan sonra oglum ilk defa 6. gunun sonunda kaka yapti ama nasil yapti 6 gunun birikimi cisini temizleyeyim dedim aniden bir yapti malum ben de kakayi unut
Ayy bizimkide dün buraya yazınca yaptı

Oyun halisindan erken sikiliyorlar canim eger arkadasininki piyanolu ise bekle yollasin piyanosunu cok kullanirsin

Kilo alimi iyi olunca Doktor onemsemedi cnm. Ben de o yuzden suphe etmistim. 2 gundur no to dairy products ama gene ayni oglumda henuz degisiklik yok ... Bir hafta yapicam, bugun 3. gun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…