2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Emme süresi maksimum 10 dakika gece 15 e çıkıyor. Ama 3 dakika emip huysuzlaniyo , pozisyon değiştire değiştire emziriyorum. Çok yorucu çok

Geçmiş olsun büyük oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdim, hiç sorun olmadı. Sadece anestezi sırasında onun sonrası hiç sünnet olmamış gibiydi. Ufaklığı da inşallah haftaya sünnet ettireceğiz cuma günü

Cildin de herhangi bir sorun yok, sadece kakası mukusluydu. Süt ürünlerini bi keselim dedi doktor, bir de kilo alımı sz olduğu için 1 hafta sonra tartı kontrolü yapacak
Cnm ben hala magnezyum, demir, d vit, imom latte devam ediyorum hepsine hamilelikteki gibi.
Ben de imom latte alayım o zaman
Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Kız bırak uyusun ne güzel ama anne yüreği tabii ki dayanamıyor

Ben de rüya beslemesi yapıyordum doktor uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun sonradan sıkıntı çekersin acıkınca kendisi uyanır dedi canım ama Ekin zaten kaldırıyormuş seni ben bugün hiç ellemedim altıda uyandı alin
Ben emziriyorum canım ama uykuya geri devam ediyor çok şükür uykusunu bölmeden emziriyorum yatıyor. Alarm kuruyorum ama Alp saolsun alarmdan önce mızırdanıyor zaten.
Benimki uykucu biraz sanirim canım altıda uyandı bugün hiç ellememistim kendisi kalkıyorsa zaten yapacak bir şey yok
Doktor bana da 5 saatte kadar kaldırma dedi ama ben kalkıp emziriyorum ana yüreği işte
Evet ya sen bensin bu zamana kadar hep dayanamayıp üç saatte bir kalktım
Gece uykusuna 12 de mi geçiyor canım
Emziriyorum canim kilo alimini etkiledigini dusunuyorum. Zaten emzirip.yatagina koyuyorum.uyanmiyor.
Ben de öyle yapıyordum doktor yapma uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun bir süre sonra senin emzirdigin saatlerde uyanmaya baslayacak çok zorlanırsın dedi canım
Ya kıyamam umarım uykuları artar sen de dinlenirsin biraz canım benim uykusuzluk zor
Mamayla mi besleniyor sadece canım masallah kuzucuga
Bugün bıraktım altıda emmeye kalktı emdi bir buçuk saat daha uyudu canim iki saatte bir zor olur ya
Alt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleri

Kızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Ben 1 haftadan sonra geceleri hiç kaldırmadım ama gündüzleri ne zaman isterse veriyorum 2 saat 1 saat 15 dk hiç farketme

Bugün bıraktım altıya kadar uyudu aç olsa uyanırdı herhalde diye kendimi teselli ediyorum

Ben 1 haftadan sonra geceleri hiç kaldırmadım ama gündüzleri ne zaman isterse veriyorum 2 saat 1 saat 15 dk hiç farketme
Gündüz valla ben de öyleyim ama gece full mesai yapıyordum dün itibariyle kestim bugün ilk defa uykumu aldım güneş bir farklı parlıyor sanki bugün kuşlar çiçekler böcekler falan

Bir haftada fark ediyorsa benim oglumda varsa alerji belli olur o zaman. Bi arkadas 15 gun demisti...

Ben biskuvi dahi yemiyorum. Cikolata dahil... Bir yudum kahveme yumusatmak icin ekliyordum onu da biraktim, bu sekilde olmali diyet degil mi?

Evdeki tartiya gore 2 haftada 300 gr almis. Haftada kac almali dedi ki doktor?

Canım deriyi sıyırdınız mı yapışıldık olmasın diye
İkinci hafta doktor kontrolünden sonra yaptık biz onu. Ilk doktor yaptı o yaparken biraz kanadı tabii sonra ben günde 3 4 kere yapıyorum artık. Kanamıyor ben yaparken.
Kizlar Osman gonulal duz kafa yastiginin faydasinin olmadigina dair video paylasmis aksine bogulma riskinden.dolayi tehlikeli falan demis
Onu ben de gördüm instagramdan. Ben geceleri kullanmıyorum ama canım. Bir hafta kullanmistim en son bir kalktım ki sabah yastığı yüzüne çekmiş. Aklım çıkmıştı o günden beri de gece kullanmıyorum.
Evet sadece mamayla besleniyor 40ı çıktığından beri. Bu duruma başta çok üzülsem de şimdi takmıyorum kafama artık.

Hiç üzülme mamayla beslenen de büyüyor memeyle beslenen de benimki de bu ara triplerde bir istiyor memeyi bir istemiyor ben de ona ayak uyduruyorum yeter ki sağlıkla büyüsünler de sıkıntı değil

Maşallah. Benimkiler anestezi sırasında da etkisi geçince de çok ağladılar. Şükürler olsun ailemin yanındayım onlar sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Size de şimdiden geçmiş olsun. İnşallah ağrısız sızısız kolaylıkla atlatırsınız.

Kızlar ya iç dökme mesajı ne kadar iyi oldum desem de ara ara yine gerçekten ağlama krizleri gelşyor bana. çünkü bu kız resmen horon teperek uyuyor ya bide öyle bi hareket ediyor ki anne yanı sallanıyor. Bütün gece öyle uyudu. Askında 8.30 da kalkıyodu ama 7de kalktı ilk gündüz uykusu 11de aslında ama şimdi uyudu. 10.30 da babaannesi gelicek banyo yaptırmaya banyodan sonra kesin uyuyo ama nasıl uyucak ben düzen oturtmaya çalıştıkca arya hanım coşuyor sisin bebeklerde gece uyurken çok hareketli mi yoksa bu kız kundak şokunda mı? Aç olsa gazı olsa ağlar durmaz hayatta. Yani kundaktan sonra böyle olduk gözler kapalı ama sürekli hareket halinde bende uykuya geçemiyorum bu yüzden benim analık düştü galiba

entropii merhaba canim? Nasilsin? Bayadir yoksun, ben seni merak ettim. Oglun nasil oldu? Insallah kolaylasmistir...

Bence artik daha az oyalanir çünkü dönmeye de başladılar artik sabit durmak istemiyorlar ben oyun matinin üstüne atıyorum yanina oyuncaklar koyuyorum öyle daha cok oyalaniyor canim
Emme süresi maksimum 10 dakika gece 15 e çıkıyor. Ama 3 dakika emip huysuzlaniyo , pozisyon değiştire değiştire emziriyorum. Çok yorucu çok
Bu çocukların memeyle derdi bitmedi Emsene adam gibi yok. Ekin de böyleydi işte ben de aç kalacak kilo almayak diye korkumdan hep mama takviyesi verdim sonra da tamamen bıraktı zaten
Bizim uyku düzenimiz rüya beslemesi ile oluştu kuzum. Yoksa uyanıyordu sürekli uyuduğunu anlamiyordu şimdi böyle iyi oldu şükür akşam 8 den sonra en azından dinlenme imkanim oluyor
Yok kuzum bu kadar hareketli değil Ekin sadece ayaklarini oynatiyor uykuya geçerken ya da gaz cikaracaksa. Onun dışında sadece kafasını çeviriyor sağa-sola. Bence kundağın şokunu yaşıyor biraz geç kalmışsın sen kundak işinde 1 aydan sonra alistiracaktin Yavaş yavaş alışacak artik sabret üstünü örtme tulum giydir çok hareketli ise tehlikeli olur çünkü canım

Benim kızım da inanılmaz hareketli gece kundak yapıyorduk bıraktık kundak yapmayı yatağı sallanıyor uyandı zannediyorum ama uykusunda yapıyor 4. Ay kontrolünde soracağım doktora çünkü hareket ettiği için sürekli erken kalkıyor kızım da

Kesinlikle çok geç kaldım niye öyle yaptım inan bi fikrim yok aynen kuzum çok sıkıntı uyuyamıyorum tulum sipariş verdim bekliyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım gel sarılalım gündüz biraz biraz alıştı ama gece ferfnaa. Ama gündüz kundak yapmayalı bırakalı daha uzun oldu

Kesinlikle çok geç kaldım niye öyle yaptım inan bi fikrim yok aynen kuzum çok sıkıntı uyuyamıyorum tulum sipariş verdim bekliyorum
Bi de sürekli kendini uyandirir kuzu hareket ettikce biraz küçükken birakmak daha iyi o yüzden çok hareketlenmedikleri için alışmaları daha kolay oluyor şimdi hem hareketliler hem boşluğa düşüyorlar kundak olmayinca biraz daha zor olabilir adapte olmalari canım. Ekin dün gece zibinla yatti tulum giyilecek gibi değil çok sıcaktı hava gece üstünü örteyim dedim kızıp ayağı ile ittirdi klimayi açmayı baslayinca tulum giydiririm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…