Sünnet sonrası ben dikiş düşene kadar dokunmadım.Merhaba pipisinin derisini aşagı ne zaman doyurmaya başladınız ilk gün çok acımaz mı
Emme süresi maksimum 10 dakika gece 15 e çıkıyor. Ama 3 dakika emip huysuzlaniyo , pozisyon değiştire değiştire emziriyorum. Çok yorucu çokŞu traktörün arkasında giden amca miinstagramda baglantiyi kopyala diyip buraya linki yapistirip gönderince video çıkıyor canim
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?
Allah tuttuklarini altin etsin valla
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlar
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canimBiz normalini bile zor yaparken helal olsun sana Neyse ki senin de kilo vermene katkı sağlamış cidden züğürt tesellisi olmuş
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzum
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyor
Allah analarımiza sabır versin
Kalkmasam Ekin kaldırıyorAsla kesintisiz uyumaz mutlaka mama istiyor canim. Ben rüya beslemesi yapıyorum daha önce de söylemiştim 8 de uyuyor ya gece 1 e kadar rüya beslemesi yapıyorum böylelikle kesintisiz uyumuş oluyor 1 den sonra da ne zaman mizirdanirsa o zaman veriyorum. Doktor gece 4-5 saatte bir besleyebilirsin demişti bana uyuyorsa elleme bence
Geçmiş olsun büyük oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdim, hiç sorun olmadı. Sadece anestezi sırasında onun sonrası hiç sünnet olmamış gibiydi. Ufaklığı da inşallah haftaya sünnet ettireceğiz cuma günüSelam kızlar, rahatsızlığımdan ve bebeklerimden dolayı uzun süredir giremedim. Geçen hafta safra kesemi aldırdım. 3 ayda 3 defa anestezi almak zorunda kaldım. Bugün de ikizleri sünnet ettirdik. Aranızda sünnet yaptıran var mı? Süreç nasıldı, çok zor oldu mu sonrası?
Cildin de herhangi bir sorun yok, sadece kakası mukusluydu. Süt ürünlerini bi keselim dedi doktor, bir de kilo alımı sz olduğu için 1 hafta sonra tartı kontrolü yapacakGeçecek cnm inşallaAma bile bile alerji olabileceğini yapmamak nasıl bir bencillik, yazık yavrucağa üzüldüm.
Hayırlısı olsun cnm kilo alımı da azsa çıkma ihtimali yüksek.Cildi nasıldı kuru ve pütürlü mü?
Sağol cnm öğrenmiş oldum ben de
Ben de imom latte alayım o zamanCnm ben hala magnezyum, demir, d vit, imom latte devam ediyorum hepsine hamilelikteki gibi.
Kız bırak uyusun ne güzelKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Doktor mu dedi canım bunu. Bize böyle bir şey dememisti hiç. Sorunda olmadı zatenCanım deriyi sıyırdınız mı yapışıldık olmasın diye
Ben de rüya beslemesi yapıyordum doktor uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun sonradan sıkıntı çekersin acıkınca kendisi uyanır dedi canım ama Ekin zaten kaldırıyormuş seniŞu traktörün arkasında giden amca miinstagramda baglantiyi kopyala diyip buraya linki yapistirip gönderince video çıkıyor canim
Bizde yok kuzum yağlı mi cildi?
Allah tuttuklarini altin etsin valla
Evet canım büyük bir alanda hareket etmeye bayılıyorlar
Ah ne zor bir diyet bu alerji diyeti canimBiz normalini bile zor yaparken helal olsun sana Neyse ki senin de kilo vermene katkı sağlamış cidden züğürt tesellisi olmuş
Emmesi falan eskisi gibi normal di mi canim alerji durumlarinda mi az kilo alimi oluyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzum
Elenatal 3 kullaniyordum ama bıraktım içmem lazim bisiler saçlarım oluk oluk dökülüyor
Allah analarımiza sabır versin
Kalkmasam Ekin kaldırıyorAsla kesintisiz uyumaz mutlaka mama istiyor canim. Ben rüya beslemesi yapıyorum daha önce de söylemiştim 8 de uyuyor ya gece 1 e kadar rüya beslemesi yapıyorum böylelikle kesintisiz uyumuş oluyor 1 den sonra da ne zaman mizirdanirsa o zaman veriyorum. Doktor gece 4-5 saatte bir besleyebilirsin demişti bana uyuyorsa elleme bence
Benimki uykucu biraz sanirim canım altıda uyandı bugün hiç ellememistimBen emziriyorum canım ama uykuya geri devam ediyor çok şükür uykusunu bölmeden emziriyorum yatıyor. Alarm kuruyorum ama Alp saolsun alarmdan önce mızırdanıyor zaten.
Evet ya sen bensin bu zamana kadar hep dayanamayıp üç saatte bir kalktımDoktor bana da 5 saatte kadar kaldırma dedi ama ben kalkıp emziriyorum ana yüreği işte
Gece uykusuna 12 de mi geçiyor canımKarın üstü egzersizi yaptırın mutlaka canım ne tok ne açken arasında bir zamanda ben çok faydasını gördüm iki gün önce kendi kendine dönmeye başladı. Bir de yere örtü seriyorum ben sert zeminde vakit geçirmeye çalışıyorum kısa da olsa
Benim kızım sağ olsun 12 de uyuduğu için en son uykusunu sabah 4-5 arası kendiliğinden uyanıyor o zaman emziriyorum.
Ben de öyle yapıyordum doktor yapma uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun bir süre sonra senin emzirdigin saatlerde uyanmaya baslayacak çok zorlanırsın dedi canımEmziriyorum canim kilo alimini etkiledigini dusunuyorum. Zaten emzirip.yatagina koyuyorum.uyanmiyor.
Ya kıyamam umarım uykuları artar sen de dinlenirsin biraz canım benim uykusuzluk zorGece uykusuna ilk yattığında max 3-3,5 saat uyuyor sonra sabaha kadar hep 2 saatte bir kendi kalkıyor emmek için. Ben uyandırmıyorum bazen rüya beslemesi yapıyorum. Keşke benimki de öyle 5e kadar aralıksız uyusa kesintisiz uykuyu çok özledim
Ya öyle yaldır yaldır parlama yok ama gözenekleri var ilk zamanlar sivilce de olmuştu onlar geçti ama siyah noktalar duruyor. Sütüm yağlı sanırım ondan
Mamayla mi besleniyor sadece canım masallah kuzucugaBenimkinin aynısı canım. Bizimki buna da çözüm buldu yastığı kaydırıyor kafasından yine dönüyor sağ tarafa
Ben yaptırdım canım 3 aylıkken. Sadece iğne vurulurken ağladı bir daha sünnetle ilgili hiçbir şekilde ağlamadı. İlk çişini yaparken de uyuyordu zaten onda da sorun yaşamadık. 1 hafta karton bardak kullandık krem sürdük pipisine. Sadece krem sürülürken vızırdandı birazcık başka bir ağrısı sızısı olmadı. Çok kolay atlattık biz çok şükür. 3 günden sonra da her gün banyo yaptırdık 1 hafta kadar. Beyaz kabuklarını kolay attı banyoda. Dikişleri de kontrole gittiğimizde ikinci haftasında düşmüştü kendiliğinden ben fark etmedim bile bezin içinde. İnşallah siz de kolay atlatırsınız canım.
Benim doktorum elleme uyanmazsa sen uyandırıp besleme yapma dedi. Ben de ellemiyorum. Gece uyanip uyanmaması yatarken içtiği mama miktarına bağlı oğlumun. 90lik içerse 4 5 saate uyanıyor. Eğer 150lik içerse sabaha kadar uyanmıyor uyuduktan sonra. Ben de hiç ellemiyorum canım. Kilo alımı da çok iyi maşallah geçen ay 1100 gram almış.
Bugün bıraktım altıda emmeye kalktı emdi bir buçuk saat daha uyudu canimBenimkinin de emzikle arası ya var ya yok gibi, bizde memede hırs çıkarma gaz varsa oluyorki genelde hep gazı oluyor memelerim pert
Valla keşke benim oğlanda aralıksız uyusabence bırak uyusun, acıksa uyanır zaten. Benim oğlanın ilk uykusu 3-3,5 saat sürüyor gece 1 vs gibi uyanıyoruz, sonra 2 saatte bir kesin biraz emip uyuyoruz
Alt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleriCnm bnmki de uzun uyur genelde ama akşam erken yattı ve bu gece kalktı emzirdim mama verdim ben dayanamayıp alt da değiştiriyorum iş iyice uzuyor, ama genelde 12 de yatıyor sabah 6.30 da uyanıyor ellemiyorum müthiş oluyor, doktor gelişimi açısından kendi uyanmazsa uyandırma demişti bize bence sen de elleşme hiç
Ben 1 haftadan sonra geceleri hiç kaldırmadım ama gündüzleri ne zaman isterse veriyorum 2 saat 1 saat 15 dk hiç farketmeKızlar siz bebisleri gece beslemeye kaldırıyor musunuz? Alini bıraksam sabah beşe kadar aralıksız uyur. Arada kalkıp emziriyordum doktor gerek yok dedi siz ne yapıyorsunuz?
Bugün bıraktım altıya kadar uyudu aç olsa uyanırdı herhalde diye kendimi teselli ediyorumCildin de herhangi bir sorun yok, sadece kakası mukusluydu. Süt ürünlerini bi keselim dedi doktor, bir de kilo alımı sz olduğu için 1 hafta sonra tartı kontrolü yapacak
Ben de imom latte alayım o zaman
Kız bırak uyusun ne güzelama anne yüreği tabii ki dayanamıyor
Gündüz valla ben de öyleyim ama gece full mesai yapıyordum dün itibariyle kestim bugün ilk defa uykumu aldım güneş bir farklı parlıyor sanki bugün kuşlar çiçekler böcekler falanBen 1 haftadan sonra geceleri hiç kaldırmadım ama gündüzleri ne zaman isterse veriyorum 2 saat 1 saat 15 dk hiç farketme
Bir haftada fark ediyorsa benim oglumda varsa alerji belli olur o zaman. Bi arkadas 15 gun demisti...Cildin de herhangi bir sorun yok, sadece kakası mukusluydu. Süt ürünlerini bi keselim dedi doktor, bir de kilo alımı sz olduğu için 1 hafta sonra tartı kontrolü yapacak
Ben de imom latte alayım o zaman
Kız bırak uyusun ne güzelama anne yüreği tabii ki dayanamıyor
İkinci hafta doktor kontrolünden sonra yaptık biz onu. Ilk doktor yaptı o yaparken biraz kanadı tabii sonra ben günde 3 4 kere yapıyorum artık. Kanamıyor ben yaparken.Canım deriyi sıyırdınız mı yapışıldık olmasın diye
Onu ben de gördüm instagramdan. Ben geceleri kullanmıyorum ama canım. Bir hafta kullanmistim en son bir kalktım ki sabah yastığı yüzüne çekmiş. Aklım çıkmıştı o günden beri de gece kullanmıyorum.Kizlar Osman gonulal duz kafa yastiginin faydasinin olmadigina dair video paylasmis aksine bogulma riskinden.dolayi tehlikeli falan demis
Evet sadece mamayla besleniyor 40ı çıktığından beri. Bu duruma başta çok üzülsem de şimdi takmıyorum kafama artık.Ben de rüya beslemesi yapıyordum doktor uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun sonradan sıkıntı çekersin acıkınca kendisi uyanır dedi canım ama Ekin zaten kaldırıyormuş seniben bugün hiç ellemedim altıda uyandı alin
Benimki uykucu biraz sanirim canım altıda uyandı bugün hiç ellememistimkendisi kalkıyorsa zaten yapacak bir şey yok
Evet ya sen bensin bu zamana kadar hep dayanamayıp üç saatte bir kalktım
Gece uykusuna 12 de mi geçiyor canım
Ben de öyle yapıyordum doktor yapma uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun bir süre sonra senin emzirdigin saatlerde uyanmaya baslayacak çok zorlanırsın dedi canım
Ya kıyamam umarım uykuları artar sen de dinlenirsin biraz canım benim uykusuzluk zor
Mamayla mi besleniyor sadece canım masallah kuzucuga
Bugün bıraktım altıda emmeye kalktı emdi bir buçuk saat daha uyudu canimiki saatte bir zor olur ya
Alt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleri
Hiç üzülme mamayla beslenen de büyüyor memeyle beslenen de benimki de bu ara triplerde bir istiyor memeyi bir istemiyor ben de ona ayak uyduruyorum yeter ki sağlıkla büyüsünler de sıkıntı değilİkinci hafta doktor kontrolünden sonra yaptık biz onu. Ilk doktor yaptı o yaparken biraz kanadı tabii sonra ben günde 3 4 kere yapıyorum artık. Kanamıyor ben yaparken.
Onu ben de gördüm instagramdan. Ben geceleri kullanmıyorum ama canım. Bir hafta kullanmistim en son bir kalktım ki sabah yastığı yüzüne çekmiş. Aklım çıkmıştı o günden beri de gece kullanmıyorum.
Evet sadece mamayla besleniyor 40ı çıktığından beri. Bu duruma başta çok üzülsem de şimdi takmıyorum kafama artık.
Maşallah. Benimkiler anestezi sırasında da etkisi geçince de çok ağladılar. Şükürler olsun ailemin yanındayım onlar sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Size de şimdiden geçmiş olsun. İnşallah ağrısız sızısız kolaylıkla atlatırsınız.Geçmiş olsun büyük oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdim, hiç sorun olmadı. Sadece anestezi sırasında onun sonrası hiç sünnet olmamış gibiydi. Ufaklığı da inşallah haftaya sünnet ettireceğiz cuma günü
Yaaa sana günün güzel geçsin arkadaşım çok sevindim uyku herşey yaGündüz valla ben de öyleyim ama gece full mesai yapıyordum dün itibariyle kestim bugün ilk defa uykumu aldım güneş bir farklı parlıyor sanki bugün kuşlar çiçekler böcekler falan
Bence artik daha az oyalanir çünkü dönmeye de başladılar artik sabit durmak istemiyorlar ben oyun matinin üstüne atıyorum yanina oyuncaklar koyuyorum öyle daha cok oyalaniyor canimKızlar bu oyun halısı ve üstündeki oyuncaklar ayaktaki piyano fln kaç aya kadar ilgilerini çekiyor? Bana arkadaşım kendisininkini yollamış oyuncakları az aynası fln kayıp ayak piyanosu da kayıpmış, pek sallamıyor artık bizimki yenisini alsam mı yakında ilgisini çekmeyecekse boşuna masraf yapmasam mı?
Bu çocukların memeyle derdi bitmediEmme süresi maksimum 10 dakika gece 15 e çıkıyor. Ama 3 dakika emip huysuzlaniyo , pozisyon değiştire değiştire emziriyorum. Çok yorucu çok
Bizim uyku düzenimiz rüya beslemesi ile oluştu kuzum. Yoksa uyanıyordu sürekli uyuduğunu anlamiyordu şimdi böyle iyi oldu şükür akşam 8 den sonra en azından dinlenme imkanim oluyorBen de rüya beslemesi yapıyordum doktor uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun sonradan sıkıntı çekersin acıkınca kendisi uyanır dedi canım ama Ekin zaten kaldırıyormuş seniben bugün hiç ellemedim altıda uyandı alin
Yok kuzum bu kadar hareketli değil EkinKızlar ya iç dökme mesajıne kadar iyi oldum desem de ara ara yine gerçekten ağlama krizleri gelşyor bana. çünkü bu kız resmen horon teperek uyuyor ya bide öyle bi hareket ediyor ki anne yanı sallanıyor. Bütün gece öyle uyudu. Askında 8.30 da kalkıyodu ama 7de kalktı ilk gündüz uykusu 11de aslında ama şimdi uyudu. 10.30 da babaannesi gelicek banyo yaptırmaya banyodan sonra kesin uyuyo ama nasıl uyucak ben düzen oturtmaya çalıştıkca arya hanım coşuyor sisin bebeklerde gece uyurken çok hareketli mi yoksa bu kız kundak şokunda mı? Aç olsa gazı olsa ağlar durmaz hayatta. Yani kundaktan sonra böyle olduk gözler kapalı ama sürekli hareket halinde bende uykuya geçemiyorum bu yüzden benim analık düştü galiba
Benim kızım da inanılmaz hareketli gece kundak yapıyorduk bıraktık kundak yapmayı yatağı sallanıyor uyandı zannediyorum ama uykusunda yapıyor 4. Ay kontrolünde soracağım doktora çünkü hareket ettiği için sürekli erken kalkıyor kızım daKızlar ya iç dökme mesajıne kadar iyi oldum desem de ara ara yine gerçekten ağlama krizleri gelşyor bana. çünkü bu kız resmen horon teperek uyuyor ya bide öyle bi hareket ediyor ki anne yanı sallanıyor. Bütün gece öyle uyudu. Askında 8.30 da kalkıyodu ama 7de kalktı ilk gündüz uykusu 11de aslında ama şimdi uyudu. 10.30 da babaannesi gelicek banyo yaptırmaya banyodan sonra kesin uyuyo ama nasıl uyucak ben düzen oturtmaya çalıştıkca arya hanım coşuyor sisin bebeklerde gece uyurken çok hareketli mi yoksa bu kız kundak şokunda mı? Aç olsa gazı olsa ağlar durmaz hayatta. Yani kundaktan sonra böyle olduk gözler kapalı ama sürekli hareket halinde bende uykuya geçemiyorum bu yüzden benim analık düştü galiba
Kesinlikle çok geç kaldım niye öyle yaptım inan bi fikrim yokBence artik daha az oyalanir çünkü dönmeye de başladılar artik sabit durmak istemiyorlar ben oyun matinin üstüne atıyorum yanina oyuncaklar koyuyorum öyle daha cok oyalaniyor canim
Bu çocukların memeyle derdi bitmediEmsene adam gibi yok. Ekin de böyleydi işte ben de aç kalacak kilo almayak diye korkumdan hep mama takviyesi verdim sonra da tamamen bıraktı zaten
Bizim uyku düzenimiz rüya beslemesi ile oluştu kuzum. Yoksa uyanıyordu sürekli uyuduğunu anlamiyordu şimdi böyle iyi oldu şükür akşam 8 den sonra en azından dinlenme imkanim oluyor
Yok kuzum bu kadar hareketli değil Ekinsadece ayaklarini oynatiyor uykuya geçerken ya da gaz cikaracaksa. Onun dışında sadece kafasını çeviriyor sağa-sola. Bence kundağın şokunu yaşıyor biraz geç kalmışsın sen kundak işinde 1 aydan sonra alistiracaktin Yavaş yavaş alışacak artik sabret üstünü örtme tulum giydir çok hareketli ise tehlikeli olur çünkü canım
Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım gel sarılalım gündüz biraz biraz alıştı ama gece ferfnaa. Ama gündüz kundak yapmayalı bırakalı daha uzun olduBenim kızım da inanılmaz hareketli gece kundak yapıyorduk bıraktık kundak yapmayı yatağı sallanıyor uyandı zannediyorum ama uykusunda yapıyor 4. Ay kontrolünde soracağım doktora çünkü hareket ettiği için sürekli erken kalkıyor kızım da
Bi de sürekli kendini uyandirir kuzu hareket ettikce biraz küçükken birakmak daha iyi o yüzden çok hareketlenmedikleri için alışmaları daha kolay oluyor şimdi hem hareketliler hem boşluğa düşüyorlar kundak olmayinca biraz daha zor olabilir adapte olmalari canım. Ekin dün gece zibinla yatti tulum giyilecek gibi değil çok sıcaktı hava gece üstünü örteyim dedim kızıp ayağı ile ittirdiKesinlikle çok geç kaldım niye öyle yaptım inan bi fikrim yokaynen kuzum çok sıkıntı uyuyamıyorum tulum sipariş verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?