Ben de aynı şekilde içinde süt , süt tozu vs olan herşey bitirdim. Haftalık yaklaşık 150 gram almalı. Seninki maşallah çok iyi almışBir haftada fark ediyorsa benim oglumda varsa alerji belli olur o zaman. Bi arkadas 15 gun demisti...
Ben biskuvi dahi yemiyorum. Cikolata dahil... Bir yudum kahveme yumusatmak icin ekliyordum onu da biraktim, bu sekilde olmali diyet degil mi?
Evdeki tartiya gore 2 haftada 300 gr almis. Haftada kac almali dedi ki doktor?
Kesinlikle, aç olsa durur mu hiçBugün bıraktım altıya kadar uyudu aç olsa uyanırdı herhalde diye kendimi teselli ediyorum
Kundak şokundan kesin canımKızlar ya iç dökme mesajıne kadar iyi oldum desem de ara ara yine gerçekten ağlama krizleri gelşyor bana. çünkü bu kız resmen horon teperek uyuyor ya bide öyle bi hareket ediyor ki anne yanı sallanıyor. Bütün gece öyle uyudu. Askında 8.30 da kalkıyodu ama 7de kalktı ilk gündüz uykusu 11de aslında ama şimdi uyudu. 10.30 da babaannesi gelicek banyo yaptırmaya banyodan sonra kesin uyuyo ama nasıl uyucak ben düzen oturtmaya çalıştıkca arya hanım coşuyor sisin bebeklerde gece uyurken çok hareketli mi yoksa bu kız kundak şokunda mı? Aç olsa gazı olsa ağlar durmaz hayatta. Yani kundaktan sonra böyle olduk gözler kapalı ama sürekli hareket halinde bende uykuya geçemiyorum bu yüzden benim analık düştü galiba
Canim o zaman tam desigin gibi sinirda degil mi? Haftada 150 almis. Benimki 2 haftada 300 almis.Ben de aynı şekilde içinde süt , süt tozu vs olan herşey bitirdim. Haftalık yaklaşık 150 gram almalı. Seninki maşallah çok iyi almış
Arkadaşım bizimki de öyle, merak etme bu kundak meselesindenKızlar ya iç dökme mesajıne kadar iyi oldum desem de ara ara yine gerçekten ağlama krizleri gelşyor bana. çünkü bu kız resmen horon teperek uyuyor ya bide öyle bi hareket ediyor ki anne yanı sallanıyor. Bütün gece öyle uyudu. Askında 8.30 da kalkıyodu ama 7de kalktı ilk gündüz uykusu 11de aslında ama şimdi uyudu. 10.30 da babaannesi gelicek banyo yaptırmaya banyodan sonra kesin uyuyo ama nasıl uyucak ben düzen oturtmaya çalıştıkca arya hanım coşuyor sisin bebeklerde gece uyurken çok hareketli mi yoksa bu kız kundak şokunda mı? Aç olsa gazı olsa ağlar durmaz hayatta. Yani kundaktan sonra böyle olduk gözler kapalı ama sürekli hareket halinde bende uykuya geçemiyorum bu yüzden benim analık düştü galiba
Ben şöyle bir çözüm buldum o işe arkadaşım, kek yapıyorum yapamazsam da kayınvalidemden ya da annemden istiyorum. Kek yapınca da 2-3 tane yapıyorum. Kesip kesip buzluğa atıyorum, biri geleceği zaman 1 saat önceden çözülmesi için çıkar tamamdırKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Ay sarılalım vallaKesinlikle çok geç kaldım niye öyle yaptım inan bi fikrim yokaynen kuzum çok sıkıntı uyuyamıyorum tulum sipariş verdim bekliyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım gel sarılalım gündüz biraz biraz alıştı ama gece ferfnaa. Ama gündüz kundak yapmayalı bırakalı daha uzun oldu
İyi sevindim bana da artık çok ilgisini çekmez gibi geldi, sağol cnm.Bizimkisi artık amacı dışında kullanıyorönceden çok dururdu baya oyalanırdı ama şimdi farklı oyuncakları var birde dönmeyi sevdiği için çok dönüyor o yüzden pek durmuyor artık canım farklı şeyler bakabilirsin çeşit çok eğitici oyuncaklarda
Kaybetmiş cnm bulamıyormuş ben de yenisini almaya uğraşmayayım erken sıkılıyorlarsa, şimdiye kadar oynadı biraz yeter o zmn.Oyun halisindan erken sikiliyorlar canim eger arkadasininki piyanolu ise bekle yollasin piyanosunu cok kullanirsin
Açılıyor tabi uykusu zor uyuyor belamı arıyorum ya bile bile, o çişli biliyorum ya yatıramıyorum öyleAlt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleri
Cnm ben demiştim 15diye , diyete rağmen mukuslu yapmaya devam ediyordu tamamen tüm bağırsağın alerjik etkilerinden kurtulması 15gün demişti doktor, ama gazı bitmişti hemen etki etmişti gaz konusunda.Bir haftada fark ediyorsa benim oglumda varsa alerji belli olur o zaman. Bi arkadas 15 gun demisti...
Ben biskuvi dahi yemiyorum. Cikolata dahil... Bir yudum kahveme yumusatmak icin ekliyordum onu da biraktim, bu sekilde olmali diyet degil mi?
Evdeki tartiya gore 2 haftada 300 gr almis. Haftada kac almali dedi ki doktor?
Keki ben de öyle yapıyordum bi ara dur yine yapayım fırın gelsin deArkadaşım bizimki de öyle, merak etme bu kundak meselesindenben çok geç kaldım bıraktırmak için kundağı şimdi acısı çıkıyor ama alışacaklar yüklenme kendine
Ben şöyle bir çözüm buldum o işe arkadaşım, kek yapıyorum yapamazsam da kayınvalidemden ya da annemden istiyorum. Kek yapınca da 2-3 tane yapıyorum. Kesip kesip buzluğa atıyorum, biri geleceği zaman 1 saat önceden çözülmesi için çıkar tamamdırtaze pişmiş gibi oluyor. Bir de marketlerde satılan (ben a101den alıyorum) kuru pastalar oluyor,(nimet- yağlı çörek, un kurabiyesi vs vs) uzun süre ağzı açık olsa bile taptaze dayanıyorlar, onlardan alıyorum. Yanına da çay ohh mis oluyor miss. İstersen salata vs de yapabilirsin tabi ama eziyet yani bence sonrada kahve, kahve yanına ıvır zıvır(çikolata lokum vs.). Bitti gitti
Valla bağrına taş basıp çişli çişli yatır arkadaşım yapacak bir şey yokİyi sevindim bana da artık çok ilgisini çekmez gibi geldi, sağol cnm.
Kaybetmiş cnm bulamıyormuş ben de yenisini almaya uğraşmayayım erken sıkılıyorlarsa, şimdiye kadar oynadı biraz yeter o zmn.
Açılıyor tabi uykusu zor uyuyor belamı arıyorum ya bile bile, o çişli biliyorum ya yatıramıyorum öyle
Cnm ben demiştim 15diye , diyete rağmen mukuslu yapmaya devam ediyordu tamamen tüm bağırsağın alerjik etkilerinden kurtulması 15gün demişti doktor, ama gazı bitmişti hemen etki etmişti gaz konusunda.
Çikolata bitter ve vegan yiyebilirsin ülkerin vegan bitteri var marketlerde. Peynirsizlik çok zor evet kahvaltıda ben de peynir aşığıyım ama alışıyor insan dayanÖrnek kahvaltı atayım sanaEki Görüntüle 3258571
Rica ederim canım ne demekİyi sevindim bana da artık çok ilgisini çekmez gibi geldi, sağol cnm.
Kaybetmiş cnm bulamıyormuş ben de yenisini almaya uğraşmayayım erken sıkılıyorlarsa, şimdiye kadar oynadı biraz yeter o zmn.
Açılıyor tabi uykusu zor uyuyor belamı arıyorum ya bile bile, o çişli biliyorum ya yatıramıyorum öyle
Cnm ben demiştim 15diye , diyete rağmen mukuslu yapmaya devam ediyordu tamamen tüm bağırsağın alerjik etkilerinden kurtulması 15gün demişti doktor, ama gazı bitmişti hemen etki etmişti gaz konusunda.
Çikolata bitter ve vegan yiyebilirsin ülkerin vegan bitteri var marketlerde. Peynirsizlik çok zor evet kahvaltıda ben de peynir aşığıyım ama alışıyor insan dayanÖrnek kahvaltı atayım sanaEki Görüntüle 3258571
Ya yerim o minnakı kızmış prensessssBi de sürekli kendini uyandirir kuzu hareket ettikce biraz küçükken birakmak daha iyi o yüzden çok hareketlenmedikleri için alışmaları daha kolay oluyor şimdi hem hareketliler hem boşluğa düşüyorlar kundak olmayinca biraz daha zor olabilir adapte olmalari canım. Ekin dün gece zibinla yatti tulum giyilecek gibi değil çok sıcaktı hava gece üstünü örteyim dedim kızıp ayağı ile ittirdiklimayi açmayı baslayinca tulum giydiririm ben de
Evet yaaa valla neden böyle bişey yaptım beynime öyle bi kodlamışım ki sankiKundak şokundan kesin canımben hiç kundak yapmadım eller kollar oynar yatarken birde düz bırakırım kendini yan çevirir ama alıştım ona artık kundaksizliga alışması zaman alacak demek ki minik kuzunun
Yani bi şekilde alışıcaklar ama bu süreçte tükenicez biraz belliAy sarılalım vallaBen de gündüz bırakayım bari gündüz yapıyorum hala ama hafif kolayca açıyor maksat kolları aşağıda dursun
Oglumun kivranmasi ve benim yorulmama deger canim... Ne olacak 6 aya kadar yemeyiz... Suanda bi etki goremedim ben, hemen kesilmedi gaz... Sekeri de kestim niyeyse simdi listede receli gorunce fark ettimİyi sevindim bana da artık çok ilgisini çekmez gibi geldi, sağol cnm.
Ben de 1 aydan fazladir sut ve sut urnleri, hazir paketli gidalar tuketmiyorum canim oysa ki isler bitince şoyle ogleden sonra cay ya da kahve yapip yanina biskuvi yeseydim ne guzeldiOglumun kivranmasi ve benim yorulmama deger canim... Ne olacak 6 aya kadar yemeyiz... Suanda bi etki goremedim ben, hemen kesilmedi gaz... Sekeri de kestim niyeyse simdi listede receli gorunce fark ettim
Canim gunde 2 kucuk kupa ile filitre iciyorum. Kahvesiz yapamam zaten az iciyorum... Belli miktar faydasi var flitrenin zaten. Bu kadari etkilemezmis diyetisyene gore ...Ben de 1 aydan fazladir sut ve sut urnleri, hazir paketli gidalar tuketmiyorum canim oysa ki isler bitince şoyle ogleden sonra cay ya da kahve yapip yanina biskuvi yeseydim ne guzeldiGecen gastrolojideki doktor bana kahve de icme dedi
Ben de bugün bırakayım kundağı dedim yatırdım 10dk sonra uyandı giydirdim hemen bi saattir uyuyor eyvah ya nasıl bıraktıracağımYani bi şekilde alışıcaklar ama bu süreçte tükenicez biraz belli
Haha iyi yaptın cnm bir faydası yok nasılsa şekerin deOglumun kivranmasi ve benim yorulmama deger canim... Ne olacak 6 aya kadar yemeyiz... Suanda bi etki goremedim ben, hemen kesilmedi gaz... Sekeri de kestim niyeyse simdi listede receli gorunce fark ettim
Cnm badem sütü veya yulaf sütü ile kahve yapıyorum ben, yanına da kakaolu muzlu yulaf topları yapmıştım buzluktan çıkarıyorum ya da vegan bitter çikolata yiyorum o kadarcık da olsun ya kahve de yasak olursa hayata tutunamam artıkBen de 1 aydan fazladir sut ve sut urnleri, hazir paketli gidalar tuketmiyorum canim oysa ki isler bitince şoyle ogleden sonra cay ya da kahve yapip yanina biskuvi yeseydim ne guzeldiGecen gastrolojideki doktor bana kahve de icme dedi
Kuzum bırak bence gün geçtikçe daha zor olur gibiBen de bugün bırakayım kundağı dedim yatırdım 10dk sonra uyandı giydirdim hemen bi saattir uyuyor eyvah ya nasıl bıraktıracağım
Haha iyi yaptın cnm bir faydası yok nasılsa şekerin deben şimdi bu listeyi de yapamıyorum çünkü yumurtayı da çıkardık meyveli yulaf yapıyorum suyla her sabah
Cnm badem sütü veya yulaf sütü ile kahve yapıyorum ben, yanına da kakaolu muzlu yulaf topları yapmıştım buzluktan çıkarıyorum ya da vegan bitter çikolata yiyorum o kadarcık da olsun ya kahve de yasak olursa hayata tutunamam artık
Ben şuan 6.700 geçtim bol bence ama 3 numara almak istemedim ondan kuzum, 4 no stoğum vardı ondan geçtimKızlar siz kaç kilodayken 4 numara beze geçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?