2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de aynı şekilde içinde süt , süt tozu vs olan herşey bitirdim. Haftalık yaklaşık 150 gram almalı. Seninki maşallah çok iyi almış

Kundak şokundan kesin canım ben hiç kundak yapmadım eller kollar oynar yatarken birde düz bırakırım kendini yan çevirir ama alıştım ona artık kundaksizliga alışması zaman alacak demek ki minik kuzunun

Ben de aynı şekilde içinde süt , süt tozu vs olan herşey bitirdim. Haftalık yaklaşık 150 gram almalı. Seninki maşallah çok iyi almış
Canim o zaman tam desigin gibi sinirda degil mi? Haftada 150 almis. Benimki 2 haftada 300 almis.

Dun 2 defa kaka yapti. Kopuk azdi ve tanecikler vardi. Bakalim bugun nasil gececek? Yalniz aksam bi baktim yogurt yiyorum. Unutmusum. Cok uzuldum. Yani nasil unuttum hayret ettim kendime. Ama baska da yemiyorum. Peynirsiz hayat cok zormus. Ben kahvalti seven biriyim ve kahvalti da her zaman en az 3 cesit peynir yerim. O kadar seviyorum ve cok zor geliyor bu yuzden ...

Arkadaşım bizimki de öyle, merak etme bu kundak meselesinden ben çok geç kaldım bıraktırmak için kundağı şimdi acısı çıkıyor ama alışacaklar yüklenme kendine
Ben şöyle bir çözüm buldum o işe arkadaşım, kek yapıyorum yapamazsam da kayınvalidemden ya da annemden istiyorum. Kek yapınca da 2-3 tane yapıyorum. Kesip kesip buzluğa atıyorum, biri geleceği zaman 1 saat önceden çözülmesi için çıkar tamamdır taze pişmiş gibi oluyor. Bir de marketlerde satılan (ben a101den alıyorum) kuru pastalar oluyor,(nimet- yağlı çörek, un kurabiyesi vs vs) uzun süre ağzı açık olsa bile taptaze dayanıyorlar, onlardan alıyorum. Yanına da çay ohh mis oluyor miss. İstersen salata vs de yapabilirsin tabi ama eziyet yani bence sonrada kahve, kahve yanına ıvır zıvır(çikolata lokum vs.). Bitti gitti

Ay sarılalım valla Ben de gündüz bırakayım bari gündüz yapıyorum hala ama hafif kolayca açıyor maksat kolları aşağıda dursun

İyi sevindim bana da artık çok ilgisini çekmez gibi geldi, sağol cnm.
Oyun halisindan erken sikiliyorlar canim eger arkadasininki piyanolu ise bekle yollasin piyanosunu cok kullanirsin
Kaybetmiş cnm bulamıyormuş ben de yenisini almaya uğraşmayayım erken sıkılıyorlarsa, şimdiye kadar oynadı biraz yeter o zmn.
Alt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleri
Açılıyor tabi uykusu zor uyuyor belamı arıyorum ya bile bile, o çişli biliyorum ya yatıramıyorum öyle
Cnm ben demiştim 15diye , diyete rağmen mukuslu yapmaya devam ediyordu tamamen tüm bağırsağın alerjik etkilerinden kurtulması 15gün demişti doktor, ama gazı bitmişti hemen etki etmişti gaz konusunda.
Çikolata bitter ve vegan yiyebilirsin ülkerin vegan bitteri var marketlerde. Peynirsizlik çok zor evet kahvaltıda ben de peynir aşığıyım ama alışıyor insan dayan Örnek kahvaltı atayım sana

Keki ben de öyle yapıyordum bi ara dur yine yapayım fırın gelsin de kurabiye de çok mantıklı güzelse denenebilir teşekkür ederim canımcımm
Valla bağrına taş basıp çişli çişli yatır arkadaşım yapacak bir şey yok

Rica ederim canım ne demek

Ya yerim o minnakı kızmış prensessss

Kundak şokundan kesin canım ben hiç kundak yapmadım eller kollar oynar yatarken birde düz bırakırım kendini yan çevirir ama alıştım ona artık kundaksizliga alışması zaman alacak demek ki minik kuzunun
Evet yaaa valla neden böyle bişey yaptım beynime öyle bi kodlamışım ki sanki
Hep kundak olucak o kadar güzel uyuyordu ki hahahahahah ah eski günler ya

Oglumun kivranmasi ve benim yorulmama deger canim... Ne olacak 6 aya kadar yemeyiz... Suanda bi etki goremedim ben, hemen kesilmedi gaz... Sekeri de kestim niyeyse simdi listede receli gorunce fark ettim

Oglumun kivranmasi ve benim yorulmama deger canim... Ne olacak 6 aya kadar yemeyiz... Suanda bi etki goremedim ben, hemen kesilmedi gaz... Sekeri de kestim niyeyse simdi listede receli gorunce fark ettim
Ben de 1 aydan fazladir sut ve sut urnleri, hazir paketli gidalar tuketmiyorum canim oysa ki isler bitince şoyle ogleden sonra cay ya da kahve yapip yanina biskuvi yeseydim ne guzeldiGecen gastrolojideki doktor bana kahve de icme dedi

Ben de 1 aydan fazladir sut ve sut urnleri, hazir paketli gidalar tuketmiyorum canim oysa ki isler bitince şoyle ogleden sonra cay ya da kahve yapip yanina biskuvi yeseydim ne guzeldiGecen gastrolojideki doktor bana kahve de icme dedi
Canim gunde 2 kucuk kupa ile filitre iciyorum. Kahvesiz yapamam zaten az iciyorum... Belli miktar faydasi var flitrenin zaten. Bu kadari etkilemezmis diyetisyene gore ...

Yani bi şekilde alışıcaklar ama bu süreçte tükenicez biraz belli
Ben de bugün bırakayım kundağı dedim yatırdım 10dk sonra uyandı giydirdim hemen bi saattir uyuyor eyvah ya nasıl bıraktıracağım
Haha iyi yaptın cnm bir faydası yok nasılsa şekerin de ben şimdi bu listeyi de yapamıyorum çünkü yumurtayı da çıkardık meyveli yulaf yapıyorum suyla her sabah
Cnm badem sütü veya yulaf sütü ile kahve yapıyorum ben, yanına da kakaolu muzlu yulaf topları yapmıştım buzluktan çıkarıyorum ya da vegan bitter çikolata yiyorum o kadarcık da olsun ya kahve de yasak olursa hayata tutunamam artık

Kuzum bırak bence gün geçtikçe daha zor olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…