2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kuzum bırak bence gün geçtikçe daha zor olur gibi
Tmm cnm bir sonraki uykuda deneyeyim tekrar, garibimin kollar fırfır dönüyor ağlıyor uyumak istiyor beceremiyor uyumayı of yeni dert açıldı başıma, kimse de bahsetmemişti kundağa alışınca zorlanacağından.

Canım kundaksiz 1 gün 2 gün uyumaz sonra alisir bu sürecte belki sen yorulursun ama daha sonra bıraktırmak fazlaca zorlayabilir

Aynen bak beni gazs getirdiniz kendime bir.kahve yapayimYa bana gore de etkilemez de kaka yapmiyordu oglum iste konusurken gaz yapan yiyecekler, kafein tuketme deyince ben de baya kisitladim kendimi.

Yaşasın buzluk stoğu haşhaşlı çörekler, börekler,kek, kurabiye, poğaça difrizi aciyorum hangisi gözüme çarpıyorsa cikarip çözülmesinin bekliyorum

Evet işte cok canım sıkılıyor bu yüzden,ya resmen üniversiteli gibi davranıyor gece 12 den sonra uyuyor sabah 4/5 gibi emiyor sonra 8 de kalkıyor emiyor yine uyuyor sonra 9 dan sonra yine bi uyuyup uyanıyor yanlış mı yapıyorum o kadar moralim bozuldu ki iki gündür zaten bir de regl oldum onun stresi ve salaklıgı var üstümde huniyi takmama az kaldı
Her misafire göre değişiyor benim Buzluktan kek/sigara böreği cıkardıgım oldu hazır su böreği aldıgım da oldu ama sıcak sıcak yaptığımda oldu sonra kahveyle çikolata lokum zaten ve kapanış

Yaşasın buzluk stoğu haşhaşlı çörekler, börekler,kek, kurabiye, poğaça difrizi aciyorum hangisi gözüme çarpıyorsa cikarip çözülmesinin bekliyorum
Aynenn bende öyle bi kocam yok buzluktaHer zaman söylerim ben buzluk kadınıyım Sefa sayan ın ‘ben çorap kadınıyım’ lafına ithafen

Ben kollarini cikartmak isteyince birakmistim kundak yapmayi 1 aylikken falandi galiba ama simdide kollariyla uyandiriyo kendini buyuzden uykulari kisa sureli

Buzlugun hepsini yedim ben
Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soru
Benim 5.300 idi canim...
Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…