Tmm cnm bir sonraki uykuda deneyeyim tekrar, garibimin kollar fırfır dönüyor ağlıyor uyumak istiyor beceremiyor uyumayı of yeni dert açıldı başıma, kimse de bahsetmemişti kundağa alışınca zorlanacağından.Kuzum bırak bence gün geçtikçe daha zor olur gibi
Ben kuru pasta alıyorumKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Kundaksizliga da alışır biraz zaman geçsin deEvet yaaa valla neden böyle bişey yaptım beynime öyle bi kodlamışım ki sanki
Hep kundak olucak o kadar güzel uyuyordu ki hahahahahah ah eski günler ya
Canım kundaksiz 1 gün 2 gün uyumaz sonra alisir bu sürecte belki sen yorulursun ama daha sonra bıraktırmak fazlaca zorlayabilirBen de bugün bırakayım kundağı dedim yatırdım 10dk sonra uyandı giydirdim hemen bi saattir uyuyor eyvah ya nasıl bıraktıracağım
Haha iyi yaptın cnm bir faydası yok nasılsa şekerin deben şimdi bu listeyi de yapamıyorum çünkü yumurtayı da çıkardık meyveli yulaf yapıyorum suyla her sabah
Cnm badem sütü veya yulaf sütü ile kahve yapıyorum ben, yanına da kakaolu muzlu yulaf topları yapmıştım buzluktan çıkarıyorum ya da vegan bitter çikolata yiyorum o kadarcık da olsun ya kahve de yasak olursa hayata tutunamam artık
Aynen bak beni gazs getirdiniz kendime bir.kahve yapayimBen de bugün bırakayım kundağı dedim yatırdım 10dk sonra uyandı giydirdim hemen bi saattir uyuyor eyvah ya nasıl bıraktıracağım
Haha iyi yaptın cnm bir faydası yok nasılsa şekerin deben şimdi bu listeyi de yapamıyorum çünkü yumurtayı da çıkardık meyveli yulaf yapıyorum suyla her sabah
Cnm badem sütü veya yulaf sütü ile kahve yapıyorum ben, yanına da kakaolu muzlu yulaf topları yapmıştım buzluktan çıkarıyorum ya da vegan bitter çikolata yiyorum o kadarcık da olsun ya kahve de yasak olursa hayata tutunamam artık
Yaşasın buzluk stoğuKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Ahahaha Ay noluyo noluyo
Buzluğa stokladıklarım saolsunKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
6 kilo da geçtim canım 3 bacak boğumlarını çok sıkıyor 4 daha rahat ediyor kuzucukKızlar siz kaç kilodayken 4 numara beze geçtiniz?
Evet işte cok canım sıkılıyor bu yüzden,ya resmen üniversiteli gibi davranıyor gece 12 den sonra uyuyor sabah 4/5 gibi emiyor sonra 8 de kalkıyor emiyor yine uyuyorBen de rüya beslemesi yapıyordum doktor uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun sonradan sıkıntı çekersin acıkınca kendisi uyanır dedi canım ama Ekin zaten kaldırıyormuş seniben bugün hiç ellemedim altıda uyandı alin
Benimki uykucu biraz sanirim canım altıda uyandı bugün hiç ellememistimkendisi kalkıyorsa zaten yapacak bir şey yok
Evet ya sen bensin bu zamana kadar hep dayanamayıp üç saatte bir kalktım
Gece uykusuna 12 de mi geçiyor canım
Ben de öyle yapıyordum doktor yapma uyku düzeni oluşmasını engelliyorsun bir süre sonra senin emzirdigin saatlerde uyanmaya baslayacak çok zorlanırsın dedi canım
Ya kıyamam umarım uykuları artar sen de dinlenirsin biraz canım benim uykusuzluk zor
Mamayla mi besleniyor sadece canım masallah kuzucuga
Bugün bıraktım altıda emmeye kalktı emdi bir buçuk saat daha uyudu canimiki saatte bir zor olur ya
Alt değiştirince uykusu iyice açılmıyor mu ben bir kere yaptım o hatayı valla cin gibi açıldı gözleri
Her misafire göre değişiyor benimKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Aynenn bende öyle bi kocam yok buzluktaYaşasın buzluk stoğuhaşhaşlı çörekler, börekler,kek, kurabiye, poğaça difrizi aciyorum hangisi gözüme çarpıyorsa cikarip çözülmesinin bekliyorum
Ben kollarini cikartmak isteyince birakmistim kundak yapmayi 1 aylikken falandi galiba ama simdide kollariyla uyandiriyo kendini buyuzden uykulari kisa sureliTmm cnm bir sonraki uykuda deneyeyim tekrar, garibimin kollar fırfır dönüyor ağlıyor uyumak istiyor beceremiyor uyumayı of yeni dert açıldı başıma, kimse de bahsetmemişti kundağa alışınca zorlanacağından.
Kek.falan atiliyormu ya buzluga benim buzluk Tam takır ahahahahaAynenn bende öyle bi kocam yok buzluktaHer zaman söylerim ben buzluk kadınıyım Sefa sayan ın ‘ben çorap kadınıyım’ lafına ithafen
Benim 5.300 idi canim...Kızlar siz kaç kilodayken 4 numara beze geçtiniz?
Buzlugun hepsini yedim benYaşasın buzluk stoğuhaşhaşlı çörekler, börekler,kek, kurabiye, poğaça difrizi aciyorum hangisi gözüme çarpıyorsa cikarip çözülmesinin bekliyorum
Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soruEvet işte cok canım sıkılıyor bu yüzden,ya resmen üniversiteli gibi davranıyor gece 12 den sonra uyuyor sabah 4/5 gibi emiyor sonra 8 de kalkıyor emiyor yine uyuyorsonra 9 dan sonra yine bi uyuyup uyanıyor yanlış mı yapıyorum o kadar moralim bozuldu ki iki gündür zaten bir de regl oldum onun stresi ve salaklıgı var üstümde huniyi takmama az kaldı
Her misafire göre değişiyor benimBuzluktan kek/sigara böreği cıkardıgım oldu hazır su böreği aldıgım da oldu ama sıcak sıcak yaptığımda oldu sonra kahveyle çikolata lokum zaten ve kapanış
Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım benBenim 5.300 idi canim...
Kız annem kv falan buzluga dolma börek vs yapmıştı gidip gelip hepsini yedimBuzluğa stokladıklarım saolsun
6,5 kg idi canımKızlar siz kaç kilodayken 4 numara beze geçtiniz?
İyi yapmışsın afiyet olsun canım benimKız annem kv falan buzluga dolma börek vs yapmıştı gidip gelip hepsini yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?