Ya kesinlikle benim tek vazgeçilmezim peynirdir. Cesit çeşit peynire bayılırım. Bir kerecik yoğurttan bir şey olmaz bence. Sonuçta alışkanlık kolay bırakılmaz. Canım sen mi sormuştun acaba aşı yaptırınca fiyat bilgisi diye. Unuttum valla. Dün rota ve menenjit bexsero oldu oğlum, 2.348 tl verdik. 1 rotarix , 1 bexsero . Ağustosta 2. Dozları olacak. 13 aylıkken bexsero, 15 aylık nimenrix. Dünden beri aşırı huysuz, aşı olan bacağı şişip kızarmış orayı fazla oynatmıyor kuzucukCanim o zaman tam desigin gibi sinirda degil mi? Haftada 150 almis. Benimki 2 haftada 300 almis.
Dun 2 defa kaka yapti. Kopuk azdi ve tanecikler vardi. Bakalim bugun nasil gececek? Yalniz aksam bi baktim yogurt yiyorum. Unutmusum. Cok uzuldum. Yani nasil unuttum hayret ettim kendime. Ama baska da yemiyorum. Peynirsiz hayat cok zormus. Ben kahvalti seven biriyim ve kahvalti da her zaman en az 3 cesit peynir yerim. O kadar seviyorum ve cok zor geliyor bu yuzden ...
Şuan 6500 15 tane 3 numara var , gerisi 4 numara. 8-14 kilo yazıyor ama daha 3 numara almam, bacağını sıkmış gibiydi 3Kızlar siz kaç kilodayken 4 numara beze geçtiniz?
Getir uygulamasında pastanelere bakıyorumKızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Bazen ben de böyle düşünüyorum çünkü 2 çocukla asla misafir ağırlamaya vaktim olmuyor.Ya ne güzel buzluklarda kekler çörekler fln. Ben kimseye bişey ikram etmiyorum bi kahve bi çikolata işte, kimse de gelmiyor artık zaten, bu yüzden mi acabaHala ne ben biryere gideyim ne de kimse bana gelsin kafasındayım ama normali bu olmamalı herhalde.
Atılıyor canım çok da güzel oluyor çıkartınca güzel paketleyip koy hem koku almasın hem de buz tutmasınKek.falan atiliyormu ya buzluga benim buzluk Tam takır ahahahaha
Afiyet olsun mis gibi süt olsunBuzlugun hepsini yedim ben
Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soru
Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım ben
Hahahah onlarin da yedeği olsa ne iyi olurdu düşünsene buzluktan çıkarıp çözdürüyorsun biri calisirken diğeri evdeki işleri yapıyorAynenn bende öyle bi kocam yok buzluktaHer zaman söylerim ben buzluk kadınıyım Sefa sayan ın ‘ben çorap kadınıyım’ lafına ithafen
Kayinvalidene annene de gelirken elleri boş gelmesin doldurun difrizi deBuzlugun hepsini yedim ben
Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soru
Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım ben
Evet cnm tesekkur ederim. Cok gecmis olsun minik kuzuyaYa kesinlikle benim tek vazgeçilmezim peynirdir. Cesit çeşit peynire bayılırım. Bir kerecik yoğurttan bir şey olmaz bence. Sonuçta alışkanlık kolay bırakılmaz. Canım sen mi sormuştun acaba aşı yaptırınca fiyat bilgisi diye. Unuttum valla. Dün rota ve menenjit bexsero oldu oğlum, 2.348 tl verdik. 1 rotarix , 1 bexsero . Ağustosta 2. Dozları olacak. 13 aylıkken bexsero, 15 aylık nimenrix. Dünden beri aşırı huysuz, aşı olan bacağı şişip kızarmış orayı fazla oynatmıyor kuzucuk
Servis ile gidilecek okulu tercih ederim canim. Gunun buyuk cocugunlu okuldalar ve ornek olmayan davranislar sergileyen cocuklarin icinde onlardan etkilenir ve davranislarina yansir.Kızlar sizden büyük oğlum için fikir isteyeceğim. Öğretmen olan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok iyi olur.
Oğlum bu sene ortaokula geçti evimizin yakınında ortaokul var ama maalesef çevre sebebiyle asla tavsiye edilmiyor. Şöyle söyleyeyim bazı çocuklar kendi aralarında çete oluşturup küçük sınıflardan haraç kesiyorlar ve daha nicesi. Evimize uzak olmasa bile servis ile gidilecek bir okul var orası daha nezih bir okul. Siz yakın okulu mu tercih edersiniz, servis ile gidilecek okulu mu
Bu paketlerin üstündeki kiloya çok dikkat etmemek lazım o zamanŞuan 6500 15 tane 3 numara var , gerisi 4 numara. 8-14 kilo yazıyor ama daha 3 numara almam, bacağını sıkmış gibiydi 3
Ya bence bebek görmeye gelenin yanında ikram getirmesi lazım şahsi fikrimYa ne güzel buzluklarda kekler çörekler fln. Ben kimseye bişey ikram etmiyorum bi kahve bi çikolata işte, kimse de gelmiyor artık zaten, bu yüzden mi acabaHala ne ben biryere gideyim ne de kimse bana gelsin kafasındayım ama normali bu olmamalı herhalde.
Ben servisle gidilen okulu tercih ederdim canım ortam,öğretmen çok önemli benceKızlar sizden büyük oğlum için fikir isteyeceğim. Öğretmen olan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok iyi olur.
Oğlum bu sene ortaokula geçti evimizin yakınında ortaokul var ama maalesef çevre sebebiyle asla tavsiye edilmiyor. Şöyle söyleyeyim bazı çocuklar kendi aralarında çete oluşturup küçük sınıflardan haraç kesiyorlar ve daha nicesi. Evimize uzak olmasa bile servis ile gidilecek bir okul var orası daha nezih bir okul. Siz yakın okulu mu tercih edersiniz, servis ile gidilecek okulu mu
Aaa aynı resmen alinle minişkoAtılıyor canım çok da güzel oluyor çıkartınca güzel paketleyip koy hem koku almasın hem de buz tutmasın
Afiyet olsun mis gibi süt olsun
Bilmiyorum canım ya ama hep böyleydi hiç ben dokuzdan sabaha kadar uyuduğunu bilmiyorum daha çocuğumunama büyümesi gelişmesi ve kilo alımı gayet güzel çocuk uykuyla büyür derler ya benimki de geç kalkıyor sabah uykusunu alıyor güzel öğlende uyuyor bazen
Bir de dün sağlık ocağına gittik bu arada tartıldık 5100 gram olmuş bu ay 1 kg almış yani boyu da 59 cm
Şimdi bayramda gidince buzluklarını boşaltıp gelcemHahahah onlarin da yedeği olsa ne iyi olurdu düşünsene buzluktan çıkarıp çözdürüyorsun biri calisirken diğeri evdeki işleri yapıyor
Kayinvalidene annene de gelirken elleri boş gelmesin doldurun difrizi debenim kv 3 kilo börek yaptırmışti doğumda çok iyi oldu şimdi yine yaptiriyor gidince getireceğim buzlukla gidiyorum
Canim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerseAy kızlar herkesin bebişlerindeki alerji işleri yeni çıkıyor sanırım.Bizim de bugün kakalı bezimizde kan vardı bugün doktora gittim. Bir ay boyunca süt ve süt ürünü yok dedi. Sonra yavaş yavaş hayatına alırsın yine olursa alerji doktoruna gidecek dedi. Ben şimdi nasıl besleneyim yabana bir akıl verin nasıl beslenmem gerektiğini hiç bilmiyorum
Annemle konuşuyoruz bugün diyorum anne neden söylemedin alışcağını kızım vallahi unuttum ben çocuk bakalı 17 sene olmuş diyor bişey diyemedimTmm cnm bir sonraki uykuda deneyeyim tekrar, garibimin kollar fırfır dönüyor ağlıyor uyumak istiyor beceremiyor uyumayı of yeni dert açıldı başıma, kimse de bahsetmemişti kundağa alışınca zorlanacağından.
Ay inşallah arkadaşım yaKundaksizliga da alışır biraz zaman geçsin deinşallah hemencecik alissin
Arkadşaım hiç öyle bir muayene yapmadılar ya, kakalı bezi gösterdim ona göre yorum yapıldı amaCanim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerse
Hayir canim kopuk yoktu. Hatta tanecikli gayet guzeldi. Sonra da uyuduCanim bagirsak duzenleri gun gun degisebilir. Doktor bana bir gun 4 5 defa yapar ya da 10 gun yapmayabilir demisti. Nasil kopuklu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?