2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya kesinlikle benim tek vazgeçilmezim peynirdir. Cesit çeşit peynire bayılırım. Bir kerecik yoğurttan bir şey olmaz bence. Sonuçta alışkanlık kolay bırakılmaz. Canım sen mi sormuştun acaba aşı yaptırınca fiyat bilgisi diye. Unuttum valla. Dün rota ve menenjit bexsero oldu oğlum, 2.348 tl verdik. 1 rotarix , 1 bexsero . Ağustosta 2. Dozları olacak. 13 aylıkken bexsero, 15 aylık nimenrix. Dünden beri aşırı huysuz, aşı olan bacağı şişip kızarmış orayı fazla oynatmıyor kuzucuk

Getir uygulamasında pastanelere bakıyorum biraz börek, biraz tatlı. Yeterli oluyor. Birde Instagram'da temiz bir şekilde evlerinde kek, borek,sarma yapıp satanları görüyorum , bir kere alıp deneyeceğim.

Kızlar sizden büyük oğlum için fikir isteyeceğim. Öğretmen olan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok iyi olur.
Oğlum bu sene ortaokula geçti evimizin yakınında ortaokul var ama maalesef çevre sebebiyle asla tavsiye edilmiyor. Şöyle söyleyeyim bazı çocuklar kendi aralarında çete oluşturup küçük sınıflardan haraç kesiyorlar ve daha nicesi. Evimize uzak olmasa bile servis ile gidilecek bir okul var orası daha nezih bir okul. Siz yakın okulu mu tercih edersiniz, servis ile gidilecek okulu mu

Bazen ben de böyle düşünüyorum çünkü 2 çocukla asla misafir ağırlamaya vaktim olmuyor.

Kek.falan atiliyormu ya buzluga benim buzluk Tam takır ahahahaha
Atılıyor canım çok da güzel oluyor çıkartınca güzel paketleyip koy hem koku almasın hem de buz tutmasın
Buzlugun hepsini yedim ben

Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soru

Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım ben
Afiyet olsun mis gibi süt olsun
Bilmiyorum canım ya ama hep böyleydi hiç ben dokuzdan sabaha kadar uyuduğunu bilmiyorum daha çocuğumun ama büyümesi gelişmesi ve kilo alımı gayet güzel çocuk uykuyla büyür derler ya benimki de geç kalkıyor sabah uykusunu alıyor güzel öğlende uyuyor bazen
Bir de dün sağlık ocağına gittik bu arada tartıldık 5100 gram olmuş bu ay 1 kg almış yani boyu da 59 cm

Aynenn bende öyle bi kocam yok buzluktaHer zaman söylerim ben buzluk kadınıyım Sefa sayan ın ‘ben çorap kadınıyım’ lafına ithafen
Hahahah onlarin da yedeği olsa ne iyi olurdu düşünsene buzluktan çıkarıp çözdürüyorsun biri calisirken diğeri evdeki işleri yapıyor
Buzlugun hepsini yedim ben

Ergenliğe girmiş olabilir mi sadece bir soru

Aa ben de geçebilirim o zaman stokta 4 numaram var da alin de 5200 civarı hiç üç no almayım ben
Kayinvalidene annene de gelirken elleri boş gelmesin doldurun difrizi de benim kv 3 kilo börek yaptırmışti doğumda çok iyi oldu şimdi yine yaptiriyor gidince getireceğim buzlukla gidiyorum

Evet cnm tesekkur ederim. Cok gecmis olsun minik kuzuya

Ay kızlar herkesin bebişlerindeki alerji işleri yeni çıkıyor sanırım.Bizim de bugün kakalı bezimizde kan vardı bugün doktora gittim. Bir ay boyunca süt ve süt ürünü yok dedi. Sonra yavaş yavaş hayatına alırsın yine olursa alerji doktoruna gidecek dedi. Ben şimdi nasıl besleneyim ya bana bir akıl verin nasıl beslenmem gerektiğini hiç bilmiyorum

Servis ile gidilecek okulu tercih ederim canim. Gunun buyuk cocugunlu okuldalar ve ornek olmayan davranislar sergileyen cocuklarin icinde onlardan etkilenir ve davranislarina yansir.

Şuan 6500 15 tane 3 numara var , gerisi 4 numara. 8-14 kilo yazıyor ama daha 3 numara almam, bacağını sıkmış gibiydi 3
Bu paketlerin üstündeki kiloya çok dikkat etmemek lazım o zaman
Ya bence bebek görmeye gelenin yanında ikram getirmesi lazım şahsi fikrim ben de aynı kafadayım valla
Ben servisle gidilen okulu tercih ederdim canım ortam,öğretmen çok önemli bence
Aaa aynı resmen alinle minişko doğum tarihi ne zaman günlerimiz de çok yakın alin de 90 günlükken 5150 58,5 cmdi
Şimdi bayramda gidince buzluklarını boşaltıp gelcem ahahhaha buzlukla gitmek efsane bir fikir

Canim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerse

Annemle konuşuyoruz bugün diyorum anne neden söylemedin alışcağını kızım vallahi unuttum ben çocuk bakalı 17 sene olmuş diyor bişey diyemedim gerçekten yeni bi dert o kadar güzel oturmuştu ki uyku düzeni arkasına kalın bi yastık koy tam yan olmasın öyle yatır arkadaşım bi dene

Canim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerse
Arkadşaım hiç öyle bir muayene yapmadılar ya, kakalı bezi gösterdim ona göre yorum yapıldı ama ay çok sıkıntılı işler ya

Canim bagirsak duzenleri gun gun degisebilir. Doktor bana bir gun 4 5 defa yapar ya da 10 gun yapmayabilir demisti. Nasil kopuklu muydu?
Hayir canim kopuk yoktu. Hatta tanecikli gayet guzeldi. Sonra da uyudu Nazar etmiyeyim Firsati degerlendiriyorum, kizim bugun okuma bayraminda sunucuydu, cok guzel gecmis. Guzel bir sevdigi kekten yapayim dedim cok mutlu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…