Kızlar sizin eve biri bebeği görmeyi gelince napiyosunuz ya bizim fırın arızalandı alıp götürdüler evin yanında baklavacı var her gelene baklava almaktan ve onları yemekten seksen kilo olcam diye çok korkuyorum
Kızlar sizden büyük oğlum için fikir isteyeceğim. Öğretmen olan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok iyi olur.
Oğlum bu sene ortaokula geçti evimizin yakınında ortaokul var ama maalesef çevre sebebiyle asla tavsiye edilmiyor. Şöyle söyleyeyim bazı çocuklar kendi aralarında çete oluşturup küçük sınıflardan haraç kesiyorlar ve daha nicesi. Evimize uzak olmasa bile servis ile gidilecek bir okul var orası daha nezih bir okul. Siz yakın okulu mu tercih edersiniz, servis ile gidilecek okulu mu
@missyildiz58 kilo vermeye ve sıkılaşmaya başladımşuan ütü yapıyorum direnç bandini taktim bi yandan squat yapiyorum
Bizim de alerji şüphesi vardı. Kakada başka belirti var mi ? Mesela mukuslu, sümüksü kaka, sürekli huzursuz ve ağlak bir bebek, kilo alamama gbiAy kızlar herkesin bebişlerindeki alerji işleri yeni çıkıyor sanırım.Bizim de bugün kakalı bezimizde kan vardı bugün doktora gittim. Bir ay boyunca süt ve süt ürünü yok dedi. Sonra yavaş yavaş hayatına alırsın yine olursa alerji doktoruna gidecek dedi. Ben şimdi nasıl besleneyim yabana bir akıl verin nasıl beslenmem gerektiğini hiç bilmiyorum
Canim her kanli kaka alerji olmyyor iste popodaki catlak bile. Kakaya nasil bulasmis mesela daginik halde mi tek bir alanda mi eger tek bir alansa o yuksek ihtimal catlaktan bama doktor.oyle soylemisti her yerde varsa daginik halde o zaman alerjiden suphelenilmeli demistiArkadşaım hiç öyle bir muayene yapmadılar ya, kakalı bezi gösterdim ona göre yorum yapıldı amaay çok sıkıntılı işler ya
Çatlak için birsey onerdimi doktor benimkinde de kabizlik ve lavman nedeniyle kanamisti ve orda sanki hemoroid gibi bisi olustuCanim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerse
Fito,anestol vermisti ikisinden biraz sikip birbirine karistirip surdum gecti canim. Cok agir olanlarda gecmeyince Hematen de ek olarak veriyorlar.Ben kantronda suruyordumÇatlak için birsey onerdimi doktor benimkinde de kabizlik ve lavman nedeniyle kanamisti ve orda sanki hemoroid gibi bisi olustu
Ben de öyleyim valla ya bu aralar kimse gelmesin ben de gitmeyim evde takılayımYa ne güzel buzluklarda kekler çörekler fln. Ben kimseye bişey ikram etmiyorum bi kahve bi çikolata işte, kimse de gelmiyor artık zaten, bu yüzden mi acabaHala ne ben biryere gideyim ne de kimse bana gelsin kafasındayım ama normali bu olmamalı herhalde.
Bence en iyi okul yakın okuldur ama sizin yakın okulunuzda pek tercih edilebilir değilmiş dediğiniz gibiyse yakındaki okul tercih etmeyin benceKızlar sizden büyük oğlum için fikir isteyeceğim. Öğretmen olan arkadaşlar da varsa cevap verirlerse çok iyi olur.
Oğlum bu sene ortaokula geçti evimizin yakınında ortaokul var ama maalesef çevre sebebiyle asla tavsiye edilmiyor. Şöyle söyleyeyim bazı çocuklar kendi aralarında çete oluşturup küçük sınıflardan haraç kesiyorlar ve daha nicesi. Evimize uzak olmasa bile servis ile gidilecek bir okul var orası daha nezih bir okul. Siz yakın okulu mu tercih edersiniz, servis ile gidilecek okulu mu
Arkadaşım mukuslu kaka bir de ishal durumdayız, diğer saydıkların yok amaBizim de alerji şüphesi vardı. Kakada başka belirti var mi ? Mesela mukuslu, sümüksü kaka, sürekli huzursuz ve ağlak bir bebek, kilo alamama gbi
Dağınık halde arkadaşım ya azıcık kenarda sonra diğer tarafta azıcık azıcıkCanim her kanli kaka alerji olmyyor iste popodaki catlak bile. Kakaya nasil bulasmis mesela daginik halde mi tek bir alanda mi eger tek bir alansa o yuksek ihtimal catlaktan bama doktor.oyle soylemisti her yerde varsa daginik halde o zaman alerjiden suphelenilmeli demisti
Benim annem de diyor güncellemeler zamanla iniyor yavaş yavaş hatırlıyor Ekin le ilgilendikceAnnemle konuşuyoruz bugün diyorum anne neden söylemedin alışcağını kızım vallahi unuttum ben çocuk bakalı 17 sene olmuş diyor bişey diyemedimgerçekten yeni bi dert o kadar güzel oturmuştu ki uyku düzeni arkasına kalın bi yastık koy tam yan olmasın öyle yatır arkadaşım bi dene
İnsallah kuzum evde de yapmaya baslayacagim yeni hocamız çok dişli ter içinde kalıyoruz o geldikten sonra daha etkili olduYa sen harikasınmax 2 aya sıkılaşırsın böyle devm edersen
Afiyet olsun arkadaşım benim yerime de ye lütfenBenim de az önce ekmek arası helva gömmem peki
Cnm geçmiş olsun, bizde de alerji var ama kanlı kaka fln yoktu mukusluydu sadece, bir test yapılmadan mı alerji diyetine soktu doktor? Şimdilik süt peynir tereyağı yoğurt gibi şeyleri çıkarıyorsun hayatından , süt yerine yulaf sütü badem sütü alabilirsin, yemekleri hep zeytinyağlı yaparsın.Ay kızlar herkesin bebişlerindeki alerji işleri yeni çıkıyor sanırım.Bizim de bugün kakalı bezimizde kan vardı bugün doktora gittim. Bir ay boyunca süt ve süt ürünü yok dedi. Sonra yavaş yavaş hayatına alırsın yine olursa alerji doktoruna gidecek dedi. Ben şimdi nasıl besleneyim yabana bir akıl verin nasıl beslenmem gerektiğini hiç bilmiyorum
Ay annelerin bu çelişkili açıklamarı çok bombastik benimki de hatırlamıyor bişey. 2. Deneme de başarısız oldu yarın denicem tekrarAnnemle konuşuyoruz bugün diyorum anne neden söylemedin alışcağını kızım vallahi unuttum ben çocuk bakalı 17 sene olmuş diyor bişey diyemedimgerçekten yeni bi dert o kadar güzel oturmuştu ki uyku düzeni arkasına kalın bi yastık koy tam yan olmasın öyle yatır arkadaşım bi dene
Ya evet bir de hacettepeye gittik hani üniversite hastanesi. Desem ki oğlumun doktoruna gittikte bu cevabı aldık yok. Bilemedim ki şimdi ne yapayım yaCnm geçmiş olsun, bizde de alerji var ama kanlı kaka fln yoktu mukusluydu sadece, bir test yapılmadan mı alerji diyetine soktu doktor? Şimdilik süt peynir tereyağı yoğurt gibi şeyleri çıkarıyorsun hayatından , süt yerine yulaf sütü badem sütü alabilirsin, yemekleri hep zeytinyağlı yaparsın.
Ay annelerin bu çelişkili açıklamarı çok bombastik benimki de hatırlamıyor bişey. 2. Deneme de başarısız oldu yarın denicem tekrar
Teşekkur ederim yazdıklarınız rahatlattı içimiDonme 4 ayı doldurunca başlar. 3 aylık iken dönenler erken olmuş kaba motor gelişim maşallah4.ayda gelişimi iyi olan bebekler döner, 5.ayda da dönse sorun olmaz. Oturma da bizim toplumda 6 sonunda oluyor. Koruyucu kültürde geç olur. Biraz özgür bırakan toplumlarda erken olur kaba motor. Mesela kundak yapanlarınki yapmayanlara göre geç dönebilir...
Artık yaptıracagım öncesinde sevmediği hoslanmadıgı için yaptırmadım artık yaptıracağım oek sevmıyor sms gobek üstünde durmayı aglıyor 5 dk sonraGöbek üstü egzersizi yeterince yaptırıyor musunuz? Yerde, sert zeminde zaman gecirmeli...
Bende yaptırmaya calısacagım artıkKarın üstü egzersizi yaptırın mutlaka canım ne tok ne açken arasında bir zamanda ben çok faydasını gördüm iki gün önce kendi kendine dönmeye başladı. Bir de yere örtü seriyorum ben sert zeminde vakit geçirmeye çalışıyorum kısa da olsa
Benim kızım sağ olsun 12 de uyuduğu için en son uykusunu sabah 4-5 arası kendiliğinden uyanıyor o zaman emziriyorum.
Kızlar bebeğimin koltuk altı pişik gibi olmuş. Sizin de oluyor mu? Bir de sırtında da var. Ne sürüyorsunuz?
Kızlar kötü haber kızamık salgını başlamış ve çok yayılmış dikkat edin çocuklarla temas ettirmeyin
Sırtı isilik yada tutma kaynaklı el beresi olmuş olabilir canım ama koltuk altına bepantol sürüyoruz biz canimKızlar bebeğimin koltuk altı pişik gibi olmuş. Sizin de oluyor mu? Bir de sırtında da var. Ne sürüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?