2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Bi tatlı bir tuzlu yeter canım. Fırının bozuksa mozaik pasta yap, sütlü tatlılar yap mangolia gibi. En basiti pudingli petibör bile yapabilirsin. Gündüz oturması olursa meyve tabağı hazırlayabilirsin. Ama buzluk doldurmayı ihmal etme

Ben de eskiden çok şey hazırlardım, hala da hazırlayabilirim ama hem gerek yok hem de kalanları ben yiyorum çok tehlikeli

Bilgi her şekilde alınır canım ama akran zorbalığı o yaşta çocukların karşılaşacağı en berbat şey. Bana göre en iyi okul eve en yakın okuldur her zaman ama okuldaki bu başıbozukluk sebebiyle diğer okulu tercih edin derim canım.

Bizim de alerji şüphesi vardı. Kakada başka belirti var mi ? Mesela mukuslu, sümüksü kaka, sürekli huzursuz ve ağlak bir bebek, kilo alamama gbi

Arkadşaım hiç öyle bir muayene yapmadılar ya, kakalı bezi gösterdim ona göre yorum yapıldı ama ay çok sıkıntılı işler ya
Canim her kanli kaka alerji olmyyor iste popodaki catlak bile. Kakaya nasil bulasmis mesela daginik halde mi tek bir alanda mi eger tek bir alansa o yuksek ihtimal catlaktan bama doktor.oyle soylemisti her yerde varsa daginik halde o zaman alerjiden suphelenilmeli demisti

Canim popoda catlak olmasin sakin buyuk oglumda 2 defa kan gormustuk ama boyle incecik kilcal hatta alerji testi de yapildi bir sey cikmadi sonra popoya bakildi ve catlak varmis megerse
Çatlak için birsey onerdimi doktor benimkinde de kabizlik ve lavman nedeniyle kanamisti ve orda sanki hemoroid gibi bisi olustu

Çatlak için birsey onerdimi doktor benimkinde de kabizlik ve lavman nedeniyle kanamisti ve orda sanki hemoroid gibi bisi olustu
Fito,anestol vermisti ikisinden biraz sikip birbirine karistirip surdum gecti canim. Cok agir olanlarda gecmeyince Hematen de ek olarak veriyorlar.Ben kantronda suruyordum

Ben de öyleyim valla ya bu aralar kimse gelmesin ben de gitmeyim evde takılayım

Bence en iyi okul yakın okuldur ama sizin yakın okulunuzda pek tercih edilebilir değilmiş dediğiniz gibiyse yakındaki okul tercih etmeyin bence

Bizim de alerji şüphesi vardı. Kakada başka belirti var mi ? Mesela mukuslu, sümüksü kaka, sürekli huzursuz ve ağlak bir bebek, kilo alamama gbi
Arkadaşım mukuslu kaka bir de ishal durumdayız, diğer saydıkların yok ama
Dağınık halde arkadaşım ya azıcık kenarda sonra diğer tarafta azıcık azıcık ay bilmiyorum ki bir ay deneyeyim bakalım ondan mı

Benim annem de diyor güncellemeler zamanla iniyor yavaş yavaş hatırlıyor Ekin le ilgilendikce

Kızlar bebeğimin koltuk altı pişik gibi olmuş. Sizin de oluyor mu? Bir de sırtında da var. Ne sürüyorsunuz?

Cnm geçmiş olsun, bizde de alerji var ama kanlı kaka fln yoktu mukusluydu sadece, bir test yapılmadan mı alerji diyetine soktu doktor? Şimdilik süt peynir tereyağı yoğurt gibi şeyleri çıkarıyorsun hayatından , süt yerine yulaf sütü badem sütü alabilirsin, yemekleri hep zeytinyağlı yaparsın.
Ay annelerin bu çelişkili açıklamarı çok bombastik benimki de hatırlamıyor bişey. 2. Deneme de başarısız oldu yarın denicem tekrar

Ya evet bir de hacettepeye gittik hani üniversite hastanesi. Desem ki oğlumun doktoruna gittikte bu cevabı aldık yok. Bilemedim ki şimdi ne yapayım ya Bizim bebişin mamasında da laktoz var mama bakmam lazım mecbur

Teşekkur ederim yazdıklarınız rahatlattı içimi
Göbek üstü egzersizi yeterince yaptırıyor musunuz? Yerde, sert zeminde zaman gecirmeli...
Artık yaptıracagım öncesinde sevmediği hoslanmadıgı için yaptırmadım artık yaptıracağım oek sevmıyor sms gobek üstünde durmayı aglıyor 5 dk sonra
Bende yaptırmaya calısacagım artık

Kızlar bebeğimin koltuk altı pişik gibi olmuş. Sizin de oluyor mu? Bir de sırtında da var. Ne sürüyorsunuz?

Sırtta çıkan pişik değildir canım, isilik olabilir mi? Bizim kızın boynu çok pişik oluyor, böyle kat kat olunca gıdısı banyo yaptırmak iyi geliyor, çok olmuşsa kantaron sürdüm bir iki kez

Kızlar kötü haber kızamık salgını başlamış ve çok yayılmış dikkat edin çocuklarla temas ettirmeyin

2 çocuğu okula giden anne bunu beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…