2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kışın insanın eli kurur ya sırtında yer yer ve koltuk altlarının ikisi de öyle. Egzama mı diye şüphelwndim. İki koltuk altında da olunca sıcaktan olması muhtemel. Ben de yıkıyorum her gün. Takip edicem bakalım.

Canım çok yoğun ise çinko içerikli bi krem kullan hamazinc gibi diğerleri kolay etki etmez

Sırtı isilik yada tutma kaynaklı el beresi olmuş olabilir canım ama koltuk altına bepantol sürüyoruz biz canim
Tutma kaynaklı olacağı hiç aklıma gelmemişti. El beresi dediğiniz hafif böyle cilt kuruması gibi mi oluyor?

+1

Rica ederim canim cok mutlu oldum. Faydam dokundu ise ne mutlu...

Aycoregi1 canim okul konusunda uzaktakini arastirdiniz mi? Yakindaki hakkinda bilgi edinmek kolay da uzaktaki nasilmis? Yakindaki okul bu sekilde ise ve okul yonetimi cozemiyor ise ben olsam asla oraya gondermem. Bilinen bu ise daha Bilinmeyen neler oluyordur! Bence yakindaki okulu seceneklerden cikarin derim. Akram zorbaligi ciddi bir sey. Psikolojik sorunu olan cogu kisinin travmasi bu oluyor inanin... Benim en cok korktugum seylerden biri! Fikrimi yazmadan edemedim. Insallah oglunuz icin en guzel, musmutlu olacagi okulu bulursunuz

Kizlar ben destekli oturtmaya basladim. Cok mutlu oluyor. Uzun degil ama kisa kisa. Kucagimda ise uzun olabiliyor 15 dk, 20 dk. Gobek ustunde de uzun duruyor ve kafasini hic koymuyor yere. Donme henuz yok ama daha 3 aylik bile olmadi normal. Ek gidaya ben 5.ay baslarim. Otursun. Simdiden vermiyoruz ona diye sinirleniyor

Son düzenleme:
Bizimki de oturma çabalarında kendi kendine yapıyor sonra sinirleniyor ben oturtmayinca oturmaya başladıklarında hem biz hem onlar rahat edecek

Ben de öyleyim valla ya bu aralar kimse gelmesin ben de gitmeyim evde takılayım
Evet, hatta beni bir rahat bıraksınlar istiyorum kimse arayıp sormasın bir alışayım bebekli hayata sonra sosyalleşeyim… Depresyonda mıyım ben acaba hsjddj
Ya evet bir de hacettepeye gittik hani üniversite hastanesi. Desem ki oğlumun doktoruna gittikte bu cevabı aldık yok. Bilemedim ki şimdi ne yapayım ya Bizim bebişin mamasında da laktoz var mama bakmam lazım mecbur
Cnm zaten özel bir mamaya geçiyorsun eğer süt proteinine alerji varsa rapor yazılıyor ve eczaneden reçeteyle ücretsiz alınıyor o mama. Belki ciddi bir boyutta görmemiştir alerjiyi o yüzden sadece sütü kes demiştir bilemiyorum mama ile ilgili bişey söylemedi mi? Ya da sütü kes bir dene sonra gel dediyse duruma göre ilerleyecektir.

Ben Ekinin agzina veriyor gibi kaşığı uzatiyorum ağzını açıyor yalaniyor çok tatli

Orta şekerli :/ Bazen huniyi takacak gibi oluyorum Bazen de normal. Ama kesinlikle en zorlandığım atak bu oldu daha başından bi de.. 4.aya gelmeden neydi ki bu Yoksa bu sadece bir fragman mı
Bizim de 9 gün kalmış çok korkuyorum huysuz mu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…