- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Kışın insanın eli kurur ya sırtında yer yer ve koltuk altlarının ikisi de öyle. Egzama mı diye şüphelwndim. İki koltuk altında da olunca sıcaktan olması muhtemel. Ben de yıkıyorum her gün. Takip edicem bakalım.Sırtta çıkan pişik değildir canım, isilik olabilir mi? Bizim kızın boynu çok pişik oluyor, böyle kat kat olunca gıdısıbanyo yaptırmak iyi geliyor, çok olmuşsa kantaron sürdüm bir iki kez
2 çocuğu okula giden anne bunu beğendi
Canım çok yoğun ise çinko içerikli bi krem kullan hamazinc gibi diğerleri kolay etki etmezKışın insanın eli kurur ya sırtında yer yer ve koltuk altlarının ikisi de öyle. Egzama mı diye şüphelwndim. İki koltuk altında da olunca sıcaktan olması muhtemel. Ben de yıkıyorum her gün. Takip edicem bakalım.
Tutma kaynaklı olacağı hiç aklıma gelmemişti. El beresi dediğiniz hafif böyle cilt kuruması gibi mi oluyor?Sırtı isilik yada tutma kaynaklı el beresi olmuş olabilir canım ama koltuk altına bepantol sürüyoruz biz canim
Sırrı çok yoğun değil ama koltuk altları biraz yoğunlaşmış gibi. Teşekkür ederim canım.Canım çok yoğun ise çinko içerikli bi krem kullan hamazinc gibi diğerleri kolay etki etmez
+1Sırtta çıkan pişik değildir canım, isilik olabilir mi? Bizim kızın boynu çok pişik oluyor, böyle kat kat olunca gıdısıbanyo yaptırmak iyi geliyor, çok olmuşsa kantaron sürdüm bir iki kez
2 çocuğu okula giden anne bunu beğendi
Orta şekerli :/ Bazen huniyi takacak gibi oluyorum
Rica ederim canim cok mutlu oldum. Faydam dokundu ise ne mutlu...Teşekkur ederim yazdıklarınız rahatlattı içimi
Artık yaptıracagım öncesinde sevmediği hoslanmadıgı için yaptırmadım artık yaptıracağım oek sevmıyor sms gobek üstünde durmayı aglıyor 5 dk sonra
Bende yaptırmaya calısacagım artık
Yataktan kalınca da aynıysa el beresi değil ama mesela bizde kucakta felan tuttuktan sonra oluyor annem öyle dediTutma kaynaklı olacağı hiç aklıma gelmemişti. El beresi dediğiniz hafif böyle cilt kuruması gibi mi oluyor?
Bizimki de oturma çabalarında kendi kendine yapıyor sonra sinirleniyor ben oturtmayincaKizlar ben destekli oturtmaya basladim. Cok mutlu oluyor. Uzun degil ama kisa kisa. Kucagimda ise uzun olabiliyor 15 dk, 20 dk. Gobek ustunde de uzun duruyor ve kafasini hic koymuyor yere. Donme henuz yok ama daha 3 aylik olmadi normal. Ek gidaya ben 5.ay baslarim. Otursun. Simdiden vermiyoruz ona diye sinirleniyor
Masallah cok iyiBizimki de oturma çabalarında kendi kendine yapıyor sonra sinirleniyor ben oturtmayincaoturmaya başladıklarında hem biz hem onlar rahat edecek
Çok sevindim bende yarından itibaren başlıcam evde kuzum hayata dönme keyfiiiİnsallah kuzum evde de yapmaya baslayacagim yeni hocamız çok dişli ter içinde kalıyoruz o geldikten sonra daha etkili
Evet, hatta beni bir rahat bıraksınlar istiyorum kimse arayıp sormasın bir alışayım bebekli hayata sonra sosyalleşeyim… Depresyonda mıyım ben acaba hsjddjBen de öyleyim valla ya bu aralar kimse gelmesin ben de gitmeyim evde takılayım
Cnm zaten özel bir mamaya geçiyorsun eğer süt proteinine alerji varsa rapor yazılıyor ve eczaneden reçeteyle ücretsiz alınıyor o mama. Belki ciddi bir boyutta görmemiştir alerjiyi o yüzden sadece sütü kes demiştir bilemiyorum mama ile ilgili bişey söylemedi mi? Ya da sütü kes bir dene sonra gel dediyse duruma göre ilerleyecektir.Ya evet bir de hacettepeye gittik hani üniversite hastanesi. Desem ki oğlumun doktoruna gittikte bu cevabı aldık yok. Bilemedim ki şimdi ne yapayım yaBizim bebişin mamasında da laktoz var mama bakmam lazım mecbur
Ben Ekinin agzina veriyor gibi kaşığı uzatiyorum ağzını açıyor yalaniyor çok tatliKizlar ben destekli oturtmaya basladim. Cok mutlu oluyor. Uzun degil ama kisa kisa. Kucagimda ise uzun olabiliyor 15 dk, 20 dk. Gobek ustunde de uzun duruyor ve kafasini hic koymuyor yere. Donme henuz yok ama daha 3 aylik bile olmadi normal. Ek gidaya ben 5.ay baslarim. Otursun. Simdiden vermiyoruz ona diye sinirleniyor
Bizim de 9 gün kalmış çok korkuyorumOrta şekerli :/ Bazen huniyi takacak gibi oluyorumBazen de normal. Ama kesinlikle en zorlandığım atak bu oldu daha başından bi de.. 4.aya gelmeden neydi ki bu Yoksa bu sadece bir fragman mı
Filmin devamini soyleyip keyfinizi bozmiyayimEvet canım ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?