2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bunun adı depresyonsa bende öyleyim şöyle bebem bi yürüsün felan öyle gelsin gelen istiyorum

Slm kızlar benim her iki göğüs altım kalınıyor ama öyle böyle değil kaşımaktan kanatıyorum bu kaşıntı göğüs aramı da sardı. Neden böyle oluyor acaba ??? Çatlama falan yok çokta dolu dolu olmuyor artık göğüsün ama kaşıntı çok fena bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim

Ay çok güldüm düşününce bir çok güzel olmaz mıydı
var bir hayalimiz
Ya var ya yumuşacık oldum diyorlar ya işte öyle oldum ne güzel toparladı misssss tamm kahve içmelik
Ben Ekinin agzina veriyor gibi kaşığı uzatiyorum ağzını açıyor yalaniyor çok tatli
Ya geçen gün ben de öyle yaptım büyük akrabalar vardı çok kızdılaar yok çocuğun canı çeker yok bir yeri şişer

Ya geçen gün ben de öyle yaptım büyük akrabalar vardı çok kızdılaar yok çocuğun canı çeker yok bir yeri şişer
Kız hiç yemediği şeyi canı nasıl çeksin refleks olarak açıyor ağzını biz yemek yerken Ekin hep bizi izliyor doğduğundan beri hatta bazen kucağımda masada oturuyoruz masaya nasıl bakıyor meraklı meraklı inşallah ek gıdada yabancılık çekmez

Kızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim var Kullanıp memnun kaldığınız var mı?

Kızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim var Kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Ben vestelin eski bir modelini kullanıyordum uzun sürüyordu mayalamak ama çok güzel mayaliyordu en azından marka olarak bir fikir olabilir

Evet canım araştırdık, o okula giden tanıdıklarımiz var. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur. Akran zorbalığı en çok korktuğum şeydir. Oğlum çokta sessiz biri zaten,

Kızlar kötü haber kızamık salgını başlamış ve çok yayılmış dikkat edin çocuklarla temas ettirmeyin
Evet duymustum, hatta aşı takvimine ek aşı eklendi mi, eklenecek miydi. Oyle söylemişti ebe . Aşı olmayan göçmenler sebebiyle
var bir hayalimiz
Ah ya , sabah sabah . İçim ferahladi
Bunun adı depresyonsa bende öyleyim şöyle bebem bi yürüsün felan öyle gelsin gelen istiyorum
Valla ben de öyle düşünüyorum, arkadaşlarım gelecekti bebek görmeye. İçlerinden birinin küçük bebeği var, dedi ki biz sana 3-5 ay sonra gelelim, şimdi senin durumun zorludur deyince bir hoş oldum bir hoş oldum anlatamam

Benim de esimin arakadasinin.bebekleri olmustu pazar gunu gidelim diyor. Ben de bayrama az kaldi bayramda gorelim kadina zahmet vermeyelim dedim kendimden bildigim icin kadini dusunuyorum yani ama esim yok oyle olmaz diyor. Pazartesi de kalabalik misafirlerim var bir atlatsaydim insan bebekli cok yoruluyor.

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Zor bir durum Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama doktorlar bas bas bağırıyor doğumdan sonra mutlaka korunun diye çevremde yok ama doktorunuza danışın çünkü iki doğum arası çok az bir zaman olacak belki ekstra yapılması gereken bir şeyler vardır mutlaka irtibatta olun bence

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Tebrik ederim Ne guzel olmus. Birlikte buyurler. Kesinlikle keyfini cikarin ne guzel Allah ikinciyi de nasip etmis... Sezeryan ise hemen doktor ile bi gorusun... Degilse keyfinize bakin ..

Benim cevremde var, hic sorun yok. Esimle kardesi de boyle hatta. Esimin 40i cikmadan kv gebe kalmis. O sartlarda saglikla dogmus

Teşekkür ederim sezaryen oldu oyuzden korkum çok hemen bugün doktora gideceğim hem üzülüyorum hem mutluyum çünkü çocuğumuz olmuyodu tedaviyle oluyodu sadece hemen olması bizi şaşırttı

Teşekkür ederim sezaryen oldu oyuzden korkum çok hemen bugün doktora gideceğim hem üzülüyorum hem mutluyum çünkü çocuğumuz olmuyodu tedaviyle oluyodu sadece hemen olması bizi şaşırttı
Uzulmeyin, nasibi varmis geliyor. Ona da kalbinizde mutlulukla yer acin. Típ ilerledi. Bi sey olmaz insallah. Kaba bi doktor olursa ortani terk eder size gore bi doktor bulursunuz. Hem siz hem bebeginiz hem de gelecek bebis icin saglikli bi surec olur. Herhangi bi doktora gitmeyin. Gereksiz caninizi sikarlar... Allah I'm saglikla kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…