Benim esim gotur sunu karsisinda yiyemiyorum diyorBen Ekinin agzina veriyor gibi kaşığı uzatiyorum ağzını açıyor yalaniyor çok tatli
Bunun adı depresyonsa bende öyleyimEvet, hatta beni bir rahat bıraksınlar istiyorum kimse arayıp sormasın bir alışayım bebekli hayata sonra sosyalleşeyim… Depresyonda mıyım ben acaba hsjddj
Cnm zaten özel bir mamaya geçiyorsun eğer süt proteinine alerji varsa rapor yazılıyor ve eczaneden reçeteyle ücretsiz alınıyor o mama. Belki ciddi bir boyutta görmemiştir alerjiyi o yüzden sadece sütü kes demiştir bilemiyorum mama ile ilgili bişey söylemedi mi? Ya da sütü kes bir dene sonra gel dediyse duruma göre ilerleyecektir.
4 tane yigenim var ablamlardan aslında filmin devamını biliyorum da unutmuş gibi yapıyorum en küçüğünün üstünden 12 yıl geçmişFilmin devamini soyleyip keyfinizi bozmiyayim
Ay çok güldüm düşününce bir çok güzel olmaz mıydıHahahah onlarin da yedeği olsa ne iyi olurdu düşünsene buzluktan çıkarıp çözdürüyorsun biri calisirken diğeri evdeki işleri yapıyor
Kayinvalidene annene de gelirken elleri boş gelmesin doldurun difrizi debenim kv 3 kilo börek yaptırmışti doğumda çok iyi oldu şimdi yine yaptiriyor gidince getireceğim buzlukla gidiyorum
Ya var ya yumuşacık oldum diyorlar ya işte öyle oldum ne güzel toparladı misssss tamm kahve içmelikvar bir hayalimiz
Ya geçen gün ben de öyle yaptım büyük akrabalar vardı çok kızdılaar yok çocuğun canı çeker yok bir yeri şişerBen Ekinin agzina veriyor gibi kaşığı uzatiyorum ağzını açıyor yalaniyor çok tatli
Evet aksi nineler gibi aynı habire mızırdanıyorBizim de 9 gün kalmış çok korkuyorumhuysuz mu çok
Tam uyumaya alışır sonra da atak haftası arkadaşlar ben artık bilemiyorum yaEvet aksi nineler gibi aynı habire mızırdanıyorSu soğuk ama girince alışıyorsun modundayım şuan
Kız hiç yemediği şeyi canı nasıl çeksin refleks olarak açıyor ağzınıYa geçen gün ben de öyle yaptım büyük akrabalar vardı çok kızdılaar yok çocuğun canı çeker yok bir yeri şişer
Ben vestelin eski bir modelini kullanıyordum uzun sürüyordu mayalamak ama çok güzel mayaliyordu en azından marka olarak bir fikir olabilirKızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim varKullanıp memnun kaldığınız var mı?
Evet canım araştırdık, o okula giden tanıdıklarımiz var. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur. Akran zorbalığı en çok korktuğum şeydir. Oğlum çokta sessiz biri zaten,Aycoregi1 canim okul konusunda uzaktakini arastirdiniz mi? Yakindaki hakkinda bilgi edinmek kolay da uzaktaki nasilmis? Yakindaki okul bu sekilde ise ve okul yonetimi cozemiyor ise ben olsam asla oraya gondermem. Bilinen bu ise daha Bilinmeyen neler oluyordur! Bence yakindaki okulu seceneklerden cikarin derim. Akram zorbaligi ciddi bir sey. Psikolojik sorunu olan cogu kisinin travmasi bu oluyor inanin... Benim en cok korktugum seylerden biri! Fikrimi yazmadan edemedim. Insallah oglunuz icin en guzel, musmutlu olacagi okulu bulursunuz
Evet duymustum, hatta aşı takvimine ek aşı eklendi mi, eklenecek miydi. Oyle söylemişti ebe . Aşı olmayan göçmenler sebebiyleKızlar kötü haber kızamık salgını başlamış ve çok yayılmış dikkat edin çocuklarla temas ettirmeyin
Ah ya , sabah sabah . İçim ferahladivar bir hayalimiz
Valla ben de öyle düşünüyorum, arkadaşlarım gelecekti bebek görmeye. İçlerinden birinin küçük bebeği var, dedi ki biz sana 3-5 ay sonra gelelim, şimdi senin durumun zorludur deyince bir hoş oldum bir hoş oldum anlatamamBunun adı depresyonsa bende öyleyimşöyle bebem bi yürüsün felan öyle gelsin gelen istiyorum
Benim de esimin arakadasinin.bebekleri olmustu pazar gunu gidelim diyor. Ben de bayrama az kaldi bayramda gorelim kadina zahmet vermeyelim dedim kendimden bildigim icin kadini dusunuyorum yaniEvet duymustum, hatta aşı takvimine ek aşı eklendi mi, eklenecek miydi. Oyle söylemişti ebe . Aşı olmayan göçmenler sebebiyle
Ah ya , sabah sabah . İçim ferahladi
Valla ben de öyle düşünüyorum, arkadaşlarım gelecekti bebek görmeye. İçlerinden birinin küçük bebeği var, dedi ki biz sana 3-5 ay sonra gelelim, şimdi senin durumun zorludur deyince bir hoş oldum bir hoş oldum anlatamam
Zor bir durum Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama doktorlar bas bas bağırıyor doğumdan sonra mutlaka korunun diyeKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Tebrik ederimKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Teşekkür ederim sezaryen oldu oyuzden korkum çok hemen bugün doktora gideceğim hem üzülüyorum hem mutluyum çünkü çocuğumuz olmuyodu tedaviyle oluyodu sadece hemen olması bizi şaşırttıTebrik ederimNe guzel olmus. Birlikte buyurler. Kesinlikle keyfini cikarin ne guzel Allah ikinciyi de nasip etmis... Sezeryan ise hemen doktor ile bi gorusun... Degilse keyfinize bakin ..
Benim cevremde var, hic sorun yok. Esimle kardesi de boyle hatta. Esimin 40i cikmadan kv gebe kalmis. O sartlarda saglikla dogmus
Uzulmeyin, nasibi varmis geliyor. Ona da kalbinizde mutlulukla yer acin. Típ ilerledi. Bi sey olmaz insallah. Kaba bi doktor olursa ortani terk eder size gore bi doktor bulursunuz. Hem siz hem bebeginiz hem de gelecek bebis icin saglikli bi surec olur. Herhangi bi doktora gitmeyin. Gereksiz caninizi sikarlar... Allah I'm saglikla kavustursunTeşekkür ederim sezaryen oldu oyuzden korkum çok hemen bugün doktora gideceğim hem üzülüyorum hem mutluyum çünkü çocuğumuz olmuyodu tedaviyle oluyodu sadece hemen olması bizi şaşırttı
Wewell alacağım ben de şundan. Kullanmadım ama yorumları güzel baya bakabilirsin canım Weewell WYM400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim varKullanıp memnun kaldığınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?