Şart degil tabi canim. Sadece ek gida donemi disadi cikinca rahatlik saglayan kaplar alabilirsin. Bir de benim en en isime yarayan bolmeleri.olan bir tabak almak oldu.Kahvaltilari halen daha o tabakla veririm yemeklerini de. Iste peynir bir tarafa zeytin omelt vs guzel oluyor. Bim e falan da geliyor o tabaklar cok memnunum.Amaniiin bunlar neden böyle pahalı ben ücretsiz izne ayrıldım bile valla evdeki plastiklerle başlasam ek gıdaya sorun olur mu oioi şart mı
Ben cok arastirdim bunu bulamamislar henuzOo 1 yila anca gecer hemen gecmiyor. Ilk hamileligimin daha uzundu cizgi ve belirgin bunda daha kisa ve belirgin degil cok. Acaba o.neden oluyor ne işe yariyor
Sen bu kocadan ne istiyorsunBende kocama sinirlenmistim onun kartiyla aldim zaten ahahahah bende ucretsize ayriliyorum sende memurdun demi haziran ayi maasimi geri iade edecem cok uzuluom bu duruma
Aynen devletteyim canım aynı şekilde bende iade edeceğim pazartesi acı bir olayBende kocama sinirlenmistim onun kartiyla aldim zaten ahahahah bende ucretsize ayriliyorum sende memurdun demi haziran ayi maasimi geri iade edecem cok uzuluom bu duruma
Verdim de sonucu almaya gitmedim. Bulasici hastaliklar icin de verdim. Bir ayda cikiyor sonucu ilginc...Kızlar smear testi verdiniz mi? ben hala gidip veremedim
Yaa oyle mi ben de bir ara bakayim dedim de ilginc gercekten. Herkeste de cikmiyor sanirimBen cok arastirdim bunu bulamamislar henuz
haklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?Şart degil tabi canim. Sadece ek gida donemi disadi cikinca rahatlik saglayan kaplar alabilirsin. Bir de benim en en isime yarayan bolmeleri.olan bir tabak almak oldu.Kahvaltilari halen daha o tabakla veririm yemeklerini de. Iste peynir bir tarafa zeytin omelt vs guzel oluyor. Bim e falan da geliyor o tabaklar cok memnunum.
Masallah hafizana canim9 aydan önce aşı önerilmiyor herhangi bir belirti durumunda direk acile başvuruyoruz dedi.
Uzak durmakla olsa keşke cnaim2 haftalik kulucka süresi, havada 2 saat canlı kalabilmesi vs vs. İlla yakin temas olmasına da gerek yokmuş internette o şekilde Bilgiler var insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten.
Hamilelikte dökülmeyen tüm saçlar şimdi topluca dökülüyor canımama merak etme yenileri hemen çıkıyor yine de cildiyeye çıkıp kan tahlili verebilirsin dökülme için karışım şampuan veriyor baya iyi geliyor .
Louder diye hatırlıyorum
Canım bu aralar uyku saat düzenlemesi yapmak seni yorabilir, yapsan da zaten 4.ayda uyku gerilemesiyle var olan bütün düzen bozulup yerine yeni düzen geliyor. İşte o ara istediğin saatlere göre düzenleme yapabilirsin.
Hayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.haklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?
Napim bende boyle desarĵ olabiliyorum aksam gelmis dioki bana ne aldin okadar paraya ahahaha biricik oglumuz icin ekngidaya gecis seti aldim dedim bisi diemediSen bu kocadan ne istiyorsunHakikaten kizip mi aldin
Cam ve silikonun ham maddesi ayniymis cnmhaklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?
Evet ya vakumluymus masaya vakumluyorsun sikiysa atsin heheheheHayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.
İlki regenesis kullandım bitti ikincisini elenatal aldım özellikle emzirme donemi kullanmak için bu vitaminBen de ımom latte kullanıyorum ama ise yarıyor mu emin değilim
Muhtemelen demirim falan yerlerde canım bir fırsat bulup baktırsam gerçekten güzel olacak
Ay hadi inşallah kuzu
Ne aldın vitamin canım
Evde saçım açık gezemiyorum resmen saçlardan dolayıonu ben de duydum ya cidden de sosyal gülümseme olduğundan beri aşırı dökülüyor bilimsel bir gerçekliği var mi acaba
Canım bende İstanbul esenyurt tayım yazın ne iyi olur görüşsek dert ortaklarıyız sonuçtaarklarım istanbul ümraniyedeyim yakınlara gelirim beklerim havalar güzelleşti ve beni sizden başka kimse anlamıyor çok da güzel yaz meyveleri çıktı meyveleri alıp park park gezme vakti
oyy yavrum yaaa bizimkide çok huysuz ve gündüz uykuları kayıp bu ara bakalım nolcak biyeerde bayılır diye düşünüp salıyorum artık
Yaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptımBiz de 2610 canım su an 5 kg ama işte boyu uzun oraya gitmiş yedikleri üç aylık kontrolünde dr a anlattım gece 12 gibi uyuyor 4,5 5 gibi kalkıyor emmeye sonra 8 de bir daha kalkıyor diye cok dedi üç saatte bir emsin gece daha cok kilo alır dedi mama yok
Yukarda anlattım canım ortak cevap olsun. Sütün varsa mama verme dedi dr bence de
Verme zaten mama karşıtı değilim aç kalmasın tabiki ama olan da gider emzirirsen çoğalır rezene çayı coğaltıyormuş deneyebilirsin ben günde bir fincan içeceğim artık bir de vitamin verdi onu kullanıyorum bebeğe
Hiç bakmadım saate hep yanyana olunca kucakta vs hep meme teklif ediyorum alırsa alıyor almazsa oyun oynuyor
Dimi canım gayet normal bizimkide boyuna vermiş maşallah 64 cm olmuş 6 kilo azmı yani anlamadım gittiKaç cm canım boyu bizde 5,5 kg aslında normaller bence 1 yaşında 10 kg olmasını bekleriz dedi doktor öyle bakınca çok normaller
Bence kilosu cok iyi ve 2 haftada 300 de ideal gayet iyi... Ben olsam mama vermem bu durumda canim...Yaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?