2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Amaniiin bunlar neden böyle pahalı ben ücretsiz izne ayrıldım bile valla evdeki plastiklerle başlasam ek gıdaya sorun olur mu oioi şart mı
Şart degil tabi canim. Sadece ek gida donemi disadi cikinca rahatlik saglayan kaplar alabilirsin. Bir de benim en en isime yarayan bolmeleri.olan bir tabak almak oldu.Kahvaltilari halen daha o tabakla veririm yemeklerini de. Iste peynir bir tarafa zeytin omelt vs guzel oluyor. Bim e falan da geliyor o tabaklar cok memnunum.

haklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?

Masallah hafizana canim insallah yazar ve gulmustur

haklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?
Hayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.

Hayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.
Evet ya vakumluymus masaya vakumluyorsun sikiysa atsin hehehehe

İlki regenesis kullandım bitti ikincisini elenatal aldım özellikle emzirme donemi kullanmak için bu vitamin

Canım bende İstanbul esenyurt tayım yazın ne iyi olur görüşsek dert ortaklarıyız sonuçta 1 metrobüsle kavuşabiliriz

Kızlar bebeğinizin sizden aldığı huylar var mı? Benimki benim gibi temas bağımlısı ve ilgiyi çok seviyor Uyurken mutlaka ya elini tutuyorum ya elim yüzünde oluyor ya da saçlarıyla oynuyorum. Yoksa uykusu olsa bile direniyor uyumuyor.

Yaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptım

Bence kilosu cok iyi ve 2 haftada 300 de ideal gayet iyi... Ben olsam mama vermem bu durumda canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…