2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence kilosu cok iyi ve 2 haftada 300 de ideal gayet iyi... Ben olsam mama vermem bu durumda canim...
Valla ne yalan söyleyeyim vermek istemiyorum almadım zaten canım. Yani ne istiyor anlamadım ki 10 kilo mu olsun çocuk moralim Bi bozuldu anlatamam kendimi Bi an yetersiz gibi hissettim. Zaten artık hareketlendiler bu kadar almaları normal değil mi canım

Canim bizimkiler de o civarda aliyor. Gecen Aycoregi1 dedi ya haftalik 150 gr diye. Bence cok iyi. Biraz daha emzirmeyi artirmaya calis. Icin rahat eder emin ol. Cidden iyi. Olmadi baska Doktora da git icin rahat eder ama bence gayet iyi duzenin bebegin...

Zaten gayet bol emziriyorum şimdi biraz daha emziririm canım. Ama bu seferde kusuyor. Çişli bez sayımızda iyi. Olmadı Bi 15 gün sonra başka doktora götüreceğim

Bende cok severim tensel temasi ama benim oglan babasına cekmis azcik sert opsem yumruk atiyo gogsume ahahaha

Zaten gayet bol emziriyorum şimdi biraz daha emziririm canım. Ama bu seferde kusuyor. Çişli bez sayımızda iyi. Olmadı Bi 15 gün sonra başka doktora götüreceğim
Peynir kesigi gibi isee kusmugu sorun degil onu da kaka gibi gor. Benimki surekli kusuyor. Gunde kac t-shirt degistiriyorum ooo... Kesik kesik kusarsa yariyor demek. Aynen dikkat edersin bir gidersin sonuca gore karar verirsin...

Peynir kesigi gibi isee kusmugu sorun degil onu da kaka gibi gor. Benimki surekli kusuyor. Gunde kac t-shirt degistiriyorum ooo... Kesik kesik kusarsa yariyor demek. Aynen dikkat edersin bir gidersin sonuca gore karar verirsin...
Evet canım öyle kusuyor. Hatta şimdide kustu Evet canım öyle yaparım dediğin gibi.

Aynen canım bi hormon varmış ya karanlıkta uykuda salınıyor büyüme için önemli 9 en geç 10 da yatmaları lazım aslında diye biliyorum
Doğrudur canım. Benimkinin uykuları bir garip ya, gece uyanıp düzgün emdiği zaman bayram ediyorum. Kilo olarak orta şekerli ilerliyoruz.
Canım bende 4 e kadar geçmezse altında yatan neden araştırılmalı diye öğrendim bende bekliyorum bakalım , üst baş heryer kusmuk
Alerjik neden olabilir diye mi acaba?

Maşallah kilosu çok güzel. Her doktoru ciddiye almamak lazım.

Sinir ve herşeye kolay kolay gülmemesi bir de zeka

Sacmalamis ya gunluk 25 grm almis. Cok cok.guvendigim aile hekimim vardi bana da ilk oglumda bir doktor boyle soyleyince onunla da paylasmistik onunda.soyledigi ozeldeki doktorlarin oyunu sizi kendilerine baglamaya calisiyorlar. Sen tutup mama vereceksin kilosu artacak doktorum iyi yonlendirdi vs deyip ona gidip geleceksin vs. Devletteki doktorlar inan boyle degiller normal degerde gidiyorsa tamam.ama ozeldekiler hepsi oyle degil ama bir.cogu kiloya takik ve anneyi strese sokuyorlar.kilosu gayet guzel.

Tuh oylemiymis kocamin zekasi daha iyiydi tamam benim de iyidir ama onun daha iyi
Sizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galiba Sen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi

Aaa vallahi dogruNe kadar zayif olsam da bir dolgunluk varkonusurken hep gulerim,hizli da konusurum ama gurultulu degil tabiBirebir anlatmissin. Tabi ki yazabilirsin hep olumlu olmaz biraz da tokat yiyelim

Aaa vallahi dogruNe kadar zayif olsam da bir dolgunluk varkonusurken hep gulerim,hizli da konusurum ama gurultulu degil tabiBirebir anlatmissin. Tabi ki yazabilirsin hep olumlu olmaz biraz da tokat yiyelim
Bi falimiz eksikti dur yazayim... ama sen de beni yaz Bazen yetenegine guvenmeyip minik depresyon halin oluyor bence ... Aslinda cok guclusun am o anlarda esin iyi geliyor sana. Esine birakmissin kendini, ona cok guveniyorsun ama bence kendine daha fazla guvenmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…