Valla ne yalan söyleyeyim vermek istemiyorum almadım zaten canım. Yani ne istiyor anlamadım ki 10 kilo mu olsun çocuk moralim Bi bozuldu anlatamam kendimi Bi an yetersiz gibi hissettim. Zaten artık hareketlendiler bu kadar almaları normal değil mi canımBence kilosu cok iyi ve 2 haftada 300 de ideal gayet iyi... Ben olsam mama vermem bu durumda canim...
Canim bizimkiler de o civarda aliyor. GecenValla ne yalan söyleyeyim vermek istemiyorum almadım zaten canım. Yani ne istiyor anlamadım ki 10 kilo mu olsun çocuk moralim Bi bozuldu anlatamam kendimi Bi an yetersiz gibi hissettim. Zaten artık hareketlendiler bu kadar almaları normal değil mi canım
Zaten gayet bol emziriyorum şimdi biraz daha emziririm canım. Ama bu seferde kusuyor. Çişli bez sayımızda iyi. Olmadı Bi 15 gün sonra başka doktora götüreceğimCanim bizimkiler de o civarda aliyor. GecenAycoregi1 dedi ya haftalik 150 gr diye. Bence cok iyi. Biraz daha emzirmeyi artirmaya calis. Icin rahat eder emin ol. Cidden iyi. Olmadi baska Doktora da git icin rahat eder ama bence gayet iyi duzenin bebegin...
Bende cok severim tensel temasi ama benim oglan babasına cekmis azcik sert opsem yumruk atiyo gogsume ahahahaKızlar bebeğinizin sizden aldığı huylar var mı? Benimki benim gibi temas bağımlısı ve ilgiyi çok seviyorUyurken mutlaka ya elini tutuyorum ya elim yüzünde oluyor ya da saçlarıyla oynuyorum. Yoksa uykusu olsa bile direniyor uyumuyor.
Peynir kesigi gibi isee kusmugu sorun degil onu da kaka gibi gor. Benimki surekli kusuyor. Gunde kac t-shirt degistiriyorum ooo... Kesik kesik kusarsa yariyor demek. Aynen dikkat edersin bir gidersin sonuca gore karar verirsin...Zaten gayet bol emziriyorum şimdi biraz daha emziririm canım. Ama bu seferde kusuyor. Çişli bez sayımızda iyi. Olmadı Bi 15 gün sonra başka doktora götüreceğim
Evet canım öyle kusuyor. Hatta şimdide kustuPeynir kesigi gibi isee kusmugu sorun degil onu da kaka gibi gor. Benimki surekli kusuyor. Gunde kac t-shirt degistiriyorum ooo... Kesik kesik kusarsa yariyor demek. Aynen dikkat edersin bir gidersin sonuca gore karar verirsin...
Doğrudur canım. Benimkinin uykuları bir garip ya, gece uyanıp düzgün emdiği zaman bayram ediyorum. Kilo olarak orta şekerli ilerliyoruz.Aynen canım bi hormon varmış ya karanlıkta uykuda salınıyor büyüme için önemli 9 en geç 10 da yatmaları lazım aslında diye biliyorum
Alerjik neden olabilir diye mi acaba?Canım bende 4 e kadar geçmezse altında yatan neden araştırılmalı diye öğrendim bende bekliyorum bakalım , üst baş heryer kusmuk
MaşallahYaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptım
Sinir ve herşeye kolay kolay gülmemesi bir de zekaKızlar bebeğinizin sizden aldığı huylar var mı? Benimki benim gibi temas bağımlısı ve ilgiyi çok seviyorUyurken mutlaka ya elini tutuyorum ya elim yüzünde oluyor ya da saçlarıyla oynuyorum. Yoksa uykusu olsa bile direniyor uyumuyor.
Zeka nin %86 si anneden geciyor. Hocamiz cok gulerdi cinsiyet erkekten, zeka bizden diyeSinir ve herşeye kolay kolay gülmemesi bir de zeka
i like itZeka nin %86 si anneden geciyor. Hocamiz cok gulerdi cinsiyet erkekten, zeka bizden diyeBu durumda seninki %100 senden
Sacmalamis ya gunluk 25 grm almis. Cok cok.guvendigim aile hekimim vardi bana da ilk oglumda bir doktor boyle soyleyince onunla da paylasmistik onunda.soyledigi ozeldeki doktorlarin oyunu sizi kendilerine baglamaya calisiyorlar. Sen tutup mama vereceksin kilosu artacak doktorum iyi yonlendirdi vs deyip ona gidip geleceksin vs. Devletteki doktorlar inan boyle degiller normal degerde gidiyorsa tamam.ama ozeldekiler hepsi oyle degil ama bir.cogu kiloya takik ve anneyi strese sokuyorlar.kilosu gayet guzel.Yaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptım
Tuh oylemiymis kocamin zekasi daha iyiydi tamam benim de iyidir ama onun daha iyiZeka nin %86 si anneden geciyor. Hocamiz cok gulerdi cinsiyet erkekten, zeka bizden diyeBu durumda seninki %100 senden
Ay tabiki olur teyzem oralarda oturuyor yazın kuzenim evlenicek gelicemmm görüşürüzCanım bende İstanbul esenyurt tayım yazın ne iyi olur görüşsek dert ortaklarıyız sonuçta1 metrobüsle kavuşabiliriz
Sizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaTuh oylemiymis kocamin zekasi daha iyiydi tamam benim de iyidir ama onun daha iyi
Aaa vallahi dogruSizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaSen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi
Bi falimiz eksiktiAaa vallahi dogruNe kadar zayif olsam da bir dolgunluk var konusurken hep gulerim,hizli da konusurum ama gurultulu degil tabi Birebir anlatmissin. Tabi ki yazabilirsin hep olumlu olmaz biraz da tokat yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?