2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.
Aynen canım plastiğe göre silikon iyi sanırım dedim

Yaa benide tarif etsene lutfeen:))

Doğrudur canım. Benimkinin uykuları bir garip ya, gece uyanıp düzgün emdiği zaman bayram ediyorum. Kilo olarak orta şekerli ilerliyoruz.

Alerjik neden olabilir diye mi acaba?
Canım zamanla düzene oturacak inşallah uykularımız umudum o
Canım artık o tam gelişmeyen neyse o gelişmesi gerekiyor 4 aya kadar yenidoğan reflüsünde ama bu kusma başka birleysen oluyorsa tabi dediğin gibi alerji devam ediyormuş, çevremde 3 ayda geçti diyen de var 3. Ayda belki geçer çünkü kusma bizim uyku kalitemizi etkiliyor , çok güzel uyurken mızırdanıyor aradan 1 dk geçiyor kusuyor ve rahatlıyor ama geri uyumuyor

Bazi kisimlar dogru evet eşime guvenirim ama yine de kendimi ona birakmadimSupheci biriyimdir ve de hisslerim cok kuvvetli.Genel.iyi tanimissin tebrik ediyorum

Bazi kisimlar dogru evet eşime guvenirim ama yine de kendimi ona birakmadimSupheci biriyimdir ve de hisslerim cok kuvvetli.Genel.iyi tanimissin tebrik ediyorum
Fala inanma falsiz da kalma Hadi senden de ben alayim... Eglenceli

Fala inanma falsiz da kalma Hadi senden de ben alayim... Eglenceli
Sen de guclu gozukmeyi seven, guclu oldugun kadar zayif bir yanin var cabuk moreli bozulabilen ama cok cabuk toparlanan birisin.Kendinle barisik, kendini begendigini dusunuyorumToplumda aktif kendini gosteriyorsun.Zsten arastirmaci ve kariyeri sevdigini de biliyoruz o acik net

Dimi canım ya dünden beri Bi tuhaf oldum ya

Fifty fifty diyelim. Riske girilmemis bir yorum

Ben nasılım peki

Yaa cok guldum buna. Bir buralara pek yazmayacaklarini sen de biliyorsunYoksa suan cocuklari evlendirine kadar niyetim sizinle de tek basima da takilamam buralarda
Oyle ya bi sure sonra kimse olmuyor haklisin... Kismet bakalim belki biz cocuklarin dugunune taki takmaya geliriz

Ben nasılım peki
Bence Sen Akilvar dedigi gibi guclusun. Fizilsel olarak ozelliklerini soyledin ama zihnimde soylesin: siyah duz sacli ve bugday tenli. Konusma sivesiz, net ve tok bir ses tonu. Evi duzenli hatta fazla duzenli ve detayci bu konuda takintilarin olabilir. Organizator ve bulundugu ortami guzellestirrn birisin. Sosyal hayatta baglantin cok ama bagi az insanla kuruyorsun. Secicisin, zor guvenirsin. Stresini cevrendekilerle yasarsin. 5 yil sonra nerede olacagini da yazayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…