- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Aynen canım plastiğe göre silikon iyi sanırım dedimHayir canim en sagliklisi o degil tabi ki. Istersen evdeki bir tabaga bile koy ver. Bu silikonlar soyle BLw yapilinca hani onune.koyuyorsun kendi yerken falan yere dusunce kirilmaz cunku bir sure sonra yere bir seyleri firlatmayi cok seviyorlar.
Yaa benide tarif etsene lutfeen:))Sizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaSen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi
Canım zamanla düzene oturacak inşallah uykularımız umudum oDoğrudur canım. Benimkinin uykuları bir garip ya, gece uyanıp düzgün emdiği zaman bayram ediyorum. Kilo olarak orta şekerli ilerliyoruz.
Alerjik neden olabilir diye mi acaba?
Bazi kisimlar dogru evet eşime guvenirim ama yine de kendimi ona birakmadimBi falimiz eksiktidur yazayim... ama sen de beni yaz Bazen yetenegine guvenmeyip minik depresyon halin oluyor bence ... Aslinda cok guclusun am o anlarda esin iyi geliyor sana. Esine birakmissin kendini, ona cok guveniyorsun ama bence kendine daha fazla guvenmelisin.
Sen zayif birisin bence, dis gorunusu onemseyen ve belirsizlige tahamulu olmayan birisin. Bu yuzden sinirlilik olabiliyor. Biraz da endiseli bi yapin var gibi... Beklentiler bilmiyorumYaa benide tarif etsene lutfeen:))
Fala inanma falsiz da kalmaBazi kisimlar dogru evet eşime guvenirim ama yine de kendimi ona birakmadimSupheci biriyimdir ve de hisslerim cok kuvvetli.Genel.iyi tanimissin tebrik ediyorum
Yaa süper olur valla canım şimdiden heyecanlandımAy tabiki olur teyzem oralarda oturuyor yazın kuzenim evlenicek gelicemmm görüşürüz
Evet haklısın canım saolasınMaşallahkilosu çok güzel. Her doktoru ciddiye almamak lazım.
Sen de guclu gozukmeyi seven, guclu oldugun kadar zayif bir yanin var cabuk moreli bozulabilen ama cok cabuk toparlanan birisin.Kendinle barisik, kendini begendigini dusunuyorumFala inanma falsiz da kalmaHadi senden de ben alayim... Eglenceli
Dimi canım ya dünden beri Bi tuhaf oldum yaSacmalamis ya gunluk 25 grm almis. Cok cok.guvendigim aile hekimim vardi bana da ilk oglumda bir doktor boyle soyleyince onunla da paylasmistik onunda.soyledigi ozeldeki doktorlarin oyunu sizi kendilerine baglamaya calisiyorlar. Sen tutup mama vereceksin kilosu artacak doktorum iyi yonlendirdi vs deyip ona gidip geleceksin vs. Devletteki doktorlar inan boyle degiller normal degerde gidiyorsa tamam.ama ozeldekiler hepsi oyle degil ama bir.cogu kiloya takik ve anneyi strese sokuyorlar.kilosu gayet guzel.
Fifty fifty diyelim. Riske girilmemis bir yorumSen de guclu gozukmeyi seven, guclu oldugun kadar zayif bir yanin var cabuk moreli bozulabilen ama cok cabuk toparlanan birisin.Kendinle barisik, kendini begendigini dusunuyorumToplumda aktif kendini gosteriyorsun.Zsten arastirmaci ve kariyeri sevdigini de biliyoruz o acik net
Yaa size cok alistim sizden nasil vazgececegim bilmiyorumFifty fifty diyelim. Riske girilmemis bir yorum
Aha vazgecme planlari varmisYaa size cok alistim sizden nasil vazgececegim bilmiyorumBagimlilik yaptiniz
Ben nasılım pekiSizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaSen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi
Aaa iste senin gibi cozememisim sana helal olsun beni iyi tarif edebildin
Yaa cok guldum buna. Bir buralara pek yazmayacaklarini sen de biliyorsunAha vazgecme planlari varmisortaya cikti
Sen dağ gibi kadinsinBen nasılım peki
Oyle ya bi sure sonra kimse olmuyor haklisin... Kismet bakalim belki biz cocuklarin dugunune taki takmaya gelirizYaa cok guldum buna. Bir buralara pek yazmayacaklarini sen de biliyorsunYoksa suan cocuklari evlendirine kadar niyetim sizinle de tek basima da takilamam buralarda
Bence SenBen nasılım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?