Kundaklamadan uyuyorsa bence de yapmana gerek yok ben sarmazsam 1 saati buluyor uyuması sarınca 10 dk en fazlaEvet kendini uyandırdığı için kundakladım şimdiye kadar. Artık kundak yapmayayım diyorum. Sonuçta ellerini keşfettiği, dönme hareketlerine başladığı zamanlara geldim
Benimki kendine Ps5 almış benim bişey almama gerek kalmadıAha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
Bende de bir öncekinde hep uyku yaptı inşallah bunda d söyle yaparBen cuma günü yaptırdım canım gelince hemen 1 kaşık calpol verdim. Ateşi çıkmadığı için gece vermedim hiç bizde aşılar uyku yapıyor başka bir belirti göstermiyor çok şükür. Ben rota virüsünü de beraber yaptırdığım halde ateş olmadı canım ağır geleceğini düşünmüyorum diğer aşılarınızda ateş olmadıysa.
Ben oraya aşı olduğunu unutmuşum. Kayınvalidem bizdeydi dedim koluna bişey çıktı diyo ki orası aşı yeri sonunda bi halta yaradıAlin in de hafif kızarık canım
Uyumuyor işteKundaklamadan uyuyorsa bence de yapmana gerek yok ben sarmazsam 1 saati buluyor uyuması sarınca 10 dk en fazla
Adidas’tan eşofman aldım bir de fotoğraflarını bastırdım canım sen ne aldınAha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
AhahshhahshshshsjjsBen oraya aşı olduğunu unutmuşum. Kayınvalidem bizdeydi dedim koluna bişey çıktı diyo ki orası aşı yeri sonunda bi halta yaradı
Yaa cok guzel seyler yapmissin. Ben de daha once gorup begendigi bir saati aldim.Adidas’tan eşofman aldım bir de fotoğraflarını bastırdım canım sen ne aldın
Ahahshhahshshshsjjs
kuzey'de başta böyle yatağın içinde geziniyordu bu yeni yeni başladı daha 2 gündür dönüyor yüzüstü yorulunca kafayi yatağa gömüyor allah korusun çok tehlikeli gece kaç kerr uyaniyorum bir sey olacak diye. Bugün besigi anne yani yaptim dibime aldim. Siz de dikkatli olun ne olur ne olmazCanım Ekin de tam dönüyor ama uykusunda onu hiç yapmadı acaba yüzüstü durmayi sevmediği için mi bilemedim inşallah da yapmaz cidden tehlikeliEkin daha çok yatağın içinde geziniyor şu şekil
Bak şu şekil kendisi dönüyor yorulunca direkt kafayi gömüyor yani korkunç yatağındaki her şeyi kaldirdim kafasini gömer de nefes alamaz diyeCanım Ekin de tam dönüyor ama uykusunda onu hiç yapmadı acaba yüzüstü durmayi sevmediği için mi bilemedim inşallah da yapmaz cidden tehlikeliEkin daha çok yatağın içinde geziniyor şu şekil
Ben bırakırken iki gün gündüzleri kundağı çıkardım gece yine kundakladım, sonra geceyi de bıraktım, 3.gün eski haline döner cnm ama 2 gün kısa kısa uyudu alışamadı sürekli kendini uyandırdı.Her akşam 20.00 gibi uyurdu bu saat olmuş uyutmaya çalışıyorum evet zormuş
Kundaklayınca hemen uyuyordu
Ah cnm hepimizin var şöyle yavaş yavaş bir sallanmaya ne güzel olurdu.Beni de sallar mısın bunda şuan çok ihtiyacım var
Hayir bir de şaka gibi yorulunca düzeltiyorum tekrar dönüyor deliricem düzelmeyi ögrenene kadar ben günde 10 kere kalp krizi geçiricem bu gidişleBak şu şekil kendisi dönüyor yorulunca direkt kafayi gömüyor yani korkunç yatağındaki her şeyi kaldirdim kafasini gömer de nefes alamaz diye
Anladım kuzum belki de bağırsakları bozulmuştur bı kaç güne toparlar senin yediğin bişey belki ona dokunmuştur kuzum çok mu sıvı kakasiHalen ince uzun kol giydiriyorum canim usutmemesi lazim yani altina da uzun sadece coraplarini gece cikariyorum
Ahahahah süperOglum babasina babalar günü hediyesi verdi. Kafasindan asagi kustu simdiye kadarki en fiskirtmali puskurtmeli kusmuguydu ahahqhqhqhqhq
Asıl soru senin eşin kendine ne aldiAha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
Ayyy dikkat edeyim ben de allah korusunkuzey'de başta böyle yatağın içinde geziniyordu bu yeni yeni başladı daha 2 gündür dönüyor yüzüstü yorulunca kafayi yatağa gömüyor allah korusun çok tehlikeli gece kaç kerr uyaniyorum bir sey olacak diye. Bugün besigi anne yani yaptim dibime aldim. Siz de dikkatli olun ne olur ne olmaz
Ah çocum yaaBak şu şekil kendisi dönüyor yorulunca direkt kafayi gömüyor yani korkunç yatağındaki her şeyi kaldirdim kafasini gömer de nefes alamaz diye
Instada denk gelmistim bir videoda. Uyurken çok bebek ölüyormuş allah korusunAnladım kuzum belki de bağırsakları bozulmuştur bı kaç güne toparlar senin yediğin bişey belki ona dokunmuştur kuzum çok mu sıvı kakasi
Ahahahah süper
Asıl soru senin eşin kendine ne aldi
Ayyy dikkat edeyim ben de allah korusun
Ah çocum yaa
Çok geçmiş olsunSağol canım bana yumurta fındık ve Susamı yasakladı doktor ayrıca kan testi yaptı inek sütüne ve yumurtaya alerjimiz çıkmadı ama diyete ve mamaya devam ediyoruz buna rağmen hiç iyiye gitmiyoruz çok fena durumda bence egzama değil artık bu olan neredeyse açık yaraya dönüştü perşembe günü yine doktora götürdük doktor bu defa da yaraları görünce kortizonlu krem verdi ama azıcık bir faydası bile olmadı hatta daha kötüye gitti çok üzülüyorum ne yapacağımızı şaşırdık dermatolojiye mi götürsek diyoruz çok moralim bozuk hiç buralara da bakamıyorum. Umarım sizin alerji yapan şey de bir an önce bulunur anneleri diyet yapmak çok zor oluyor Allah kolaylık versin hele senin bir çok ürün yasakmış çok zorboynunun fotoğrafını koydum bu şekilde 1 haftadan fazla duruyor yavrucuğum diğer yerleri de bu şekilde kıpkırmızı
Beyaz sabun mucizesiMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Oh çok çok sevindim ya,böyle iyi şeyler duymak içimi rahatlattı vallahi gece geceNasılsınız kızlar? Güzel haberlerle geldimÇok şükür sintigrafi sonucumuz iyi geldi. Böbreklerin ikisi de idrarı süzmede bir problem yaşamıyor Ameliyat durumu şimdilik rafa kalktı diyebilirim. Bundan sonra düzenli olarak üroloji ve nefroloji takibinde olacağız. Tabi böbrekteki genişleme devam ederse ameliyat yine gündeme gelebilir. O yüzden takipli devam edelim dedi doktor. Umarım öyle olmaz tam tersi azalır en son sol böbrek 22 mm idi. Haftaya tekrar usg ile bakılacak genişlik ne durumda diye. Ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü en önemlisi bu sintigrafi sonucuydu ve güzel haberler aldık çok mutluyum Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Allah korusun yavrularımızıkuzey'de başta böyle yatağın içinde geziniyordu bu yeni yeni başladı daha 2 gündür dönüyor yüzüstü yorulunca kafayi yatağa gömüyor allah korusun çok tehlikeli gece kaç kerr uyaniyorum bir sey olacak diye. Bugün besigi anne yani yaptim dibime aldim. Siz de dikkatli olun ne olur ne olmaz
Ay direkt başladım ben gece gündüz bakalım sonumuz nasıl olacakBen bırakırken iki gün gündüzleri kundağı çıkardım gece yine kundakladım, sonra geceyi de bıraktım, 3.gün eski haline döner cnm ama 2 gün kısa kısa uyudu alışamadı sürekli kendini uyandırdı.
Allah korusun rabbim esirgesin yavrularımızıInstada denk gelmistim bir videoda. Uyurken çok bebek ölüyormuş allah korusundönmeyi ögrenseler ayri dert ögrenmeseler ayri dert, gece boyu telefonun feneriyle cocugu kontrol ediyorum ya
Biz iyiyiz sen nasılsin gözlerin nasıl oldu canim? İnsallah ruhen daha iyi hissediyorsundur artikHerkese tekrar merhaba. Ben foruma giremiyorum aklıma düştünüz selam vereyim dedim. İnstagramı falan da kapatmıştım açtım yeniden hastalıklar yüzünden malum. Nasılsınız?geçen haftadan fotimiz Elakuş 3 ay 15 günlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?