2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet kendini uyandırdığı için kundakladım şimdiye kadar. Artık kundak yapmayayım diyorum. Sonuçta ellerini keşfettiği, dönme hareketlerine başladığı zamanlara geldim
Kundaklamadan uyuyorsa bence de yapmana gerek yok ben sarmazsam 1 saati buluyor uyuması sarınca 10 dk en fazla

Bende de bir öncekinde hep uyku yaptı inşallah bunda d söyle yapar

Kundaklamadan uyuyorsa bence de yapmana gerek yok ben sarmazsam 1 saati buluyor uyuması sarınca 10 dk en fazla
Uyumuyor işte Bir saattir uyutmaya çalışıyorum uyudu ama kıpraşıyor
Kundakladığım zaman kundağı açmadan uyanmıyordu

Aha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
Adidas’tan eşofman aldım bir de fotoğraflarını bastırdım canım sen ne aldın
Ben oraya aşı olduğunu unutmuşum. Kayınvalidem bizdeydi dedim koluna bişey çıktı diyo ki orası aşı yeri sonunda bi halta yaradı
Ahahshhahshshshsjjs

Canım Ekin de tam dönüyor ama uykusunda onu hiç yapmadı acaba yüzüstü durmayi sevmediği için mi bilemedim inşallah da yapmaz cidden tehlikeli Ekin daha çok yatağın içinde geziniyor şu şekil
kuzey'de başta böyle yatağın içinde geziniyordu bu yeni yeni başladı daha 2 gündür dönüyor yüzüstü yorulunca kafayi yatağa gömüyor allah korusun çok tehlikeli gece kaç kerr uyaniyorum bir sey olacak diye. Bugün besigi anne yani yaptim dibime aldim. Siz de dikkatli olun ne olur ne olmaz

Canım Ekin de tam dönüyor ama uykusunda onu hiç yapmadı acaba yüzüstü durmayi sevmediği için mi bilemedim inşallah da yapmaz cidden tehlikeli Ekin daha çok yatağın içinde geziniyor şu şekil
Bak şu şekil kendisi dönüyor yorulunca direkt kafayi gömüyor yani korkunç yatağındaki her şeyi kaldirdim kafasini gömer de nefes alamaz diye

Eklentiler

• 20230618_231947.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 109
  • 20230618_231852.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 100
Her akşam 20.00 gibi uyurdu bu saat olmuş uyutmaya çalışıyorum evet zormuş
Kundaklayınca hemen uyuyordu
Ben bırakırken iki gün gündüzleri kundağı çıkardım gece yine kundakladım, sonra geceyi de bıraktım, 3.gün eski haline döner cnm ama 2 gün kısa kısa uyudu alışamadı sürekli kendini uyandırdı.
Beni de sallar mısın bunda şuan çok ihtiyacım var
Ah cnm hepimizin var şöyle yavaş yavaş bir sallanmaya ne güzel olurdu.

Bak şu şekil kendisi dönüyor yorulunca direkt kafayi gömüyor yani korkunç yatağındaki her şeyi kaldirdim kafasini gömer de nefes alamaz diye
Hayir bir de şaka gibi yorulunca düzeltiyorum tekrar dönüyor deliricem düzelmeyi ögrenene kadar ben günde 10 kere kalp krizi geçiricem bu gidişle

Halen ince uzun kol giydiriyorum canim usutmemesi lazim yani altina da uzun sadece coraplarini gece cikariyorum
Anladım kuzum belki de bağırsakları bozulmuştur bı kaç güne toparlar senin yediğin bişey belki ona dokunmuştur kuzum çok mu sıvı kakasi
Oglum babasina babalar günü hediyesi verdi. Kafasindan asagi kustu simdiye kadarki en fiskirtmali puskurtmeli kusmuguydu ahahqhqhqhqhq
Ahahahah süper
Aha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
Asıl soru senin eşin kendine ne aldi
Ayyy dikkat edeyim ben de allah korusun
Ah çocum yaa

Instada denk gelmistim bir videoda. Uyurken çok bebek ölüyormuş allah korusun dönmeyi ögrenseler ayri dert ögrenmeseler ayri dert, gece boyu telefonun feneriyle cocugu kontrol ediyorum ya

Çok geçmiş olsun İnşallah fayda eder ilaçlar Allah beterinden korusun
Beyaz sabun mucizesi bir ara bizimde çok taşıyordu,şimdi kaka çok azaldı anlamadım iki günde bire düştü bu aralar normal mi acaba
Oh çok çok sevindim ya,böyle iyi şeyler duymak içimi rahatlattı vallahi gece gece

Allah korusun yavrularımızı Kundak sırf bu yüzden rahatlıktı
Ay direkt başladım ben gece gündüz bakalım sonumuz nasıl olacak İki üç güne aşılırsa süper valla, çok teşekkür ederim canım inşallah biz de kısa sürede çözeriz bu işi

Herkese tekrar merhaba. Ben foruma giremiyorum aklıma düştünüz selam vereyim dedim. İnstagramı falan da kapatmıştım açtım yeniden hastalıklar yüzünden malum. Nasılsınız? geçen haftadan fotimiz Elakuş 3 ay 15 günlük oldu

Eklentiler

• 85922AA1-4373-4968-B493-AF94697F44FA.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 95
bu arada yatağı da değiştiricem yumuşadı tabanı çarşaf katlanıyor yastık zaten kullanıyordum yumuşadı diye mecbur kullandım püffff dönmeye başladı iyice panik yapıyorum

Instada denk gelmistim bir videoda. Uyurken çok bebek ölüyormuş allah korusun dönmeyi ögrenseler ayri dert ögrenmeseler ayri dert, gece boyu telefonun feneriyle cocugu kontrol ediyorum ya
Allah korusun rabbim esirgesin yavrularımızı
Biz iyiyiz sen nasılsin gözlerin nasıl oldu canim? İnsallah ruhen daha iyi hissediyorsundur artik Ela ya masallah sana benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…