2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bana bundan hediye geldi bir de elimde ikeanın mama sandalyesi var hangisini kullanayım sizce
Ikeadan ne aldığını bilmiyorum hatırlamıyorum ama bu çok kullanışlı kardeşin koltuk rahatlığında mama sandalyesi aldı durmadı çocuk bunlarda burdu. Birde restoranlardaki mama sandalyesini de çok seviyor bebekler. Etrafımda ki bütün anneler bunun gibi buna benzer olanları almış. Açıkçası bende de var ama çok kaba bundan almak istiyorum bende.

Ben de yanima alicam sanirim annem yanina al tehlikeli bu zamanlar dedi hele dün yüzünü kipkirmizi gördüm ya korkunçtu bizimkisi allahtan yorgani üstüne çekmiyor üstünü açıyor aksine hep seninkisi kaç günlük ki? benim oğlan bayagidir dönüyor aman allah korusun çok dikkat etmek lazim ya gece bile şansa görüyorum ses çıkarmiyor yataktan bir çıkışım oluyor öyle görünce küçük çaplı bir kalp krizi yan dönüyorsa yakindir senin bebişin de tam dönmesi o zaman tetikte ol

Bana doktor söyledi gözünün önünde olsun hep dönmeye başladı Allah korusun bir anlık bişey nefesi kesilir dedi. Düşün ki dha tam dönemiyo. Uyuşuk göt olacak herhalde teyzesi benimkisi
8 şubatta doğurdum ben erken doğdu 1 ay. Şuan tam 4 ay 10 günlük oldu

İkeadan olanı görümcem ödünç vermişti canım bu hediye geldi masa falan da oluyormuş ayrıca sandalye olarak da kullanılıyor sanırım sevindim bebislerin sevmesine

İkeadan olanı görümcem ödünç vermişti canım bu hediye geldi masa falan da oluyormuş ayrıca sandalye olarak da kullanılıyor sanırım sevindim bebislerin sevmesine
Boşver ödünç olanını kendi malını kullan bunlsr çok kullanışlı bende alacağım önümüzdeki ay evim küçük şimdiden kalabalık istemiyorum evimde

Gaz sorunun kalmamasına sevindim vallahi biz de en ufak huzursuz olduğunda ne çekiyoruz senin işin epey zordu. Bizimki alttan çıkarıyor ama ağızdan biraz geç çıkarıyor yani ayakta biraz dolansak yada bazen unutuyorum gazını almayı sırtını kendime yaslayıp elimi göğüs altına koyuyorum baskı olunca çıkarıyor. Yani bı destek görüyor desteksiz bırakmayı denicem. Daha önce bazı zamanlar emerken çıkarıyordu o durum bayağı zamandır yaşanmıyor.

Benimkini1 ay kundaklayabildim ellerini hep çıkarmak istedi simdide eller havada uyuyor kundaklamayi 3cu aya kadar oneriyolardi sanirsam
Elleriyle kendini uyandırıyordu hep, o nedenle kundakladım şimdiye kadar
Bence artık kundak yapma ellerini kesfedecek dönmeyi öğrenecek falan kundakla gecikir
Evet ben de bundan korkuyorum sanırım artık serbest bırakmam lazım
Hâla kundaklayan var mi bilmiyorum ama ben hiç kundaklamadim belki dönmesini engelliyordur önceden kundaklayip sonradan birakan birisi varsa o yazarsa daha iyi olacak
Elleriyle kendini uyandırıyordu hep, o nedenle kundakladım şimdiye kadar. Ama artık fazlaca özgür olmak istiyor sanırım serbeste geçmem lazım
Evet kendini uyandırdığı için kundakladım şimdiye kadar. Artık kundak yapmayayım diyorum. Sonuçta ellerini keşfettiği, dönme hareketlerine başladığı zamanlara geldim

Ödunmus digeri.bence bunu kullan ben bundan kullandim baya.memnumdum sapa saglam yine bunu kullanacagim

Canım Ekin de tam dönüyor ama uykusunda onu hiç yapmadı acaba yüzüstü durmayi sevmediği için mi bilemedim inşallah da yapmaz cidden tehlikeli Ekin daha çok yatağın içinde geziniyor şu şekil

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-18-20-12-59-751_com.miui.gallery.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 67
Nasılsınız kızlar? Güzel haberlerle geldim Çok şükür sintigrafi sonucumuz iyi geldi. Böbreklerin ikisi de idrarı süzmede bir problem yaşamıyor Ameliyat durumu şimdilik rafa kalktı diyebilirim. Bundan sonra düzenli olarak üroloji ve nefroloji takibinde olacağız. Tabi böbrekteki genişleme devam ederse ameliyat yine gündeme gelebilir. O yüzden takipli devam edelim dedi doktor. Umarım öyle olmaz tam tersi azalır en son sol böbrek 22 mm idi. Haftaya tekrar usg ile bakılacak genişlik ne durumda diye. Ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü en önemlisi bu sintigrafi sonucuydu ve güzel haberler aldık çok mutluyum Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ödunmus digeri.bence bunu kullan ben bundan kullandim baya.memnumdum sapa saglam yine bunu kullanacagim
Çok sevindim canım ben de kullanırım artık umarım memnun kalırım ben de
Coook sevindim şükürler olsun hep mutlu haberler al bundan sonra da inşallah ve Cook amin

Kuzum havalar ısındı ve artık hareket etmeleri lazım bence bırak bende 3 haftaya kadar kundaklıyodum bırakma süreci de biraz zor oluyor zaman geçtikçe benim zor oldu arkadaşlarım bilir
Her akşam 20.00 gibi uyurdu bu saat olmuş uyutmaya çalışıyorum evet zormuş
Kundaklayınca hemen uyuyordu

Bende bundan istiyorumda kocam tavani delmiyor:) bizim binalar dökme betonmuymus deymis zor deliniyormus avizeleri bile darbeli matkapla takmislardi

Ya düşerse aslinda çok güzelmiş ama ben korkarim
Bennnn Düşmez değil mi bunun içinden siz kullanmaya başladınız mi canım bunu?
Kızlar bence sağlam şekilde deldirebilirsiniz yorumlarda öyle bir şey okumadım hiç yüzlerce kişi de kullanmış ama ben ağaca bağladım zaten bahçede sallıyorum, bir de yere yakın yaparsınız içinizde korku varsa yerden azcık yüksek olsa yeter, altı da minder zaten.
Ben içinde uyutmuyorum uykusu gelmeye başlayınca buna koyuyorum yarım saat sallıyorum sonra hop odaya gidiyoruz uykuya geçişi çok kolay oluyor, bundan önce kucakta gezmek istiyordu hep.

Kizlar sizin bebekleriniz Yigitin bu aylarinda iken gunde kac defa kaka yaparlardi. Ya 1 hafta.oncesine kadar 10 gun de bir kaka yapan 1 haftadir gunde 1 ya da 2 yapardi. Bugun 4 defa yapti ve bana sulu geldi acaba isal mi oldu diyorum meme de de baya cirpindi sanki karni agriyor gibi yarin doktora goturecegim 3. Ay kontrolunu beklemeden kafama cok takildi

Ekinin gece kakalari bittikten sonra günde 1 kakaya döndü canim ama son 15 gündür günde 2 kaka yapıyor. Acaba üsüttü mü canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…