- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
MaşallahHerkese tekrar merhaba. Ben foruma giremiyorum aklıma düştünüz selam vereyim dedim. İnstagramı falan da kapatmıştım açtım yeniden hastalıklar yüzünden malum. Nasılsınız?geçen haftadan fotimiz Elakuş 3 ay 15 günlük oldu
Hangi yatak marka modeli nedir?bu arada yatağı da değiştiricem yumuşadı tabanı çarşaf katlanıyor yastık zaten kullanıyordum yumuşadı diye mecbur kullandım püffff dönmeye başladı iyice panik yapıyorum
Geçmiş olsun, bu kadar pozitif bir bakış açısı ile kolay atlatırsınızO bitti bu bitti bu sefer de mastit oldum antibiyotik alıyorum analık zor zanaat
Yüzde 70 daha iyi canım tedavim devam ediyor raporlu ilacımla en az 6-7 ay devam. İyiyim çok şüküürr. Ya gözler ben ağız burun baba kimseyi kırmamış kızımAllah korusun rabbim esirgesin yavrularımızı
Biz iyiyiz sen nasılsin gözlerin nasıl oldu canim? İnsallah ruhen daha iyi hissediyorsundur artikEla ya masallah sana benziyor
Evimidiziyorum instadan almıştım sepet beşik yatak da içindeydi ama sert değil tam yıkayınca daha da saldı. Çok teşekkür ederimmmmMaşallah
Hangi yatak marka modeli nedir?
Geçmiş olsun, bu kadar pozitif bir bakış açısı ile kolay atlatırsınız
Evimidiziyorum instadan almıştım sepet beşik yatak da içindeydi ama sert değil tam yıkayınca daha da saldı. Çok teşekkür ederimmmm
Tabi ki yatağında yatir canım zaten o da yanında ayni yatak bana tehlikeli geliyor ki deli yatiyormussun. Kendi yatağında sık sık kontrol edersinKızlar benim kızım henüz tam dönemiyor hafif yana doğru dönüşleri başladı.
Tam dönmeye başladığında yanımda yatırıyorum yazan arkadaşlar olmuş. Kendi yatağınızda sıkıntı olmuyor mu?
Ben çok deli uyurum eşim bile geceleri benden dayak yerHatta elim kolum zarar vermesin diye anne yanı beşiğin yanını bile indirmeden yatırıyorum kızımı. Yanımda yatırdığımı düşünemiyorum. Dönmeye başlayınca ne yapsam?
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun diyelim o zamanYüzde 70 daha iyi canım tedavim devam ediyor raporlu ilacımla en az 6-7 ay devam. İyiyim çok şüküürr. Ya gözler ben ağız burun baba kimseyi kırmamış kızımsen nasılsın canım bebisin nasılll?
Cok sevindim cnmKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızımın kıpkırmızı yerleri Hamazing sayesinde gerçekten köreldi yani gözlerime inanamadım o kadar mutlu oldum ki anlatamam size diğer çinko içeren kremi alalım diyorduk nöbetçi eczanelerde yoktu ona gerek bile kalmadı Hamazing sürünce bayağı bayağı köreldi hatta ilk sürmeye başladığım yerdeki yarası kapandı diyebilirim Allah hepinizden razı olsun kaç gündür öyle perişanım ki o kadar çok yoruldum ki bedenen ve ruhen, o Allah hepinizden razı olsun çocuklarınızın hep iyi günlerini görün inşallah
Valla ben de korkardim ama put gibi yatiyorum yanimda yatincaKızlar benim kızım henüz tam dönemiyor hafif yana doğru dönüşleri başladı.
Tam dönmeye başladığında yanımda yatırıyorum yazan arkadaşlar olmuş. Kendi yatağınızda sıkıntı olmuyor mu?
Ben çok deli uyurum eşim bile geceleri benden dayak yerHatta elim kolum zarar vermesin diye anne yanı beşiğin yanını bile indirmeden yatırıyorum kızımı. Yanımda yatırdığımı düşünemiyorum. Dönmeye başlayınca ne yapsam?
Bizimde öyle, hatta içinde beyaz iltihap var gibi sis. Sonra o kendiliğinden patlayıp yara olacak kabuk tutacak geçince aşı izi kalacak. Bazen de içinden şeffaf sıvı akıntısı oluyordu. Kızımda o şekilde olmustu o yüzden normal bir durum. Aşı tutmuşKızlar aryanın sol kolundaki aşı yeri biraz şişti şimdi indi ama kızarık sizde var mı böyle bi durum
Eşim evde biz çocuklarla yazliktayiz o yuzden telefonla kutladık sadece. Gerçi onun bana hediye alması lazımAha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirBu arada ne hediye aldiniz kizlar
Korktum kiz okurken:)) bende bazen yatagina bakiyorum.bos diyorum bebek nerde eyvah megersem.alip baska yere koymusum ama benimki gunduzleri oluyor:)))Kızlar gece çocuğu bir güzel uyutp yatağına (anne yani) yatiriyorum. Sonra gece 1 kez kalkıp emziriyorum ve yeniden yatağına yatiriyorum hatırlıyorum bunu da. Ama sonra sabah bir kalkıyorum çocuk yanımda benim. Ne ara kalktım emzirdim de çocuğu yanıma aldım inanın hiç hatırlamıyorum
Aman dönerken yatağınızda yatırmayın bizim ilk bebek emekleye emekleye yataktan düşmüştüKızlar benim kızım henüz tam dönemiyor hafif yana doğru dönüşleri başladı.
Evet ben ilk gördüğümde çok korktumm unutmuşum aşı olduğunu kv söyleyince kendi aşıma bakıyorum aa evet aynı yer diyeBizimde öyle, hatta içinde beyaz iltihap var gibi sis. Sonra o kendiliğinden patlayıp yara olacak kabuk tutacak geçince aşı izi kalacak. Bazen de içinden şeffaf sıvı akıntısı oluyordu. Kızımda o şekilde olmustu o yüzden normal bir durum. Aşı tutmuş
Eşim evde biz çocuklarla yazliktayiz o yuzden telefonla kutladık sadece. Gerçi onun bana hediye alması lazımbabalık mertebesine erişti sayemde
Ay bana aynısı oldu tam tersi yanıma koymuştum bi baktım yok yanımda beşiğine koymuşum meğer. Uykusuzluk zorKızlar gece çocuğu bir güzel uyutp yatağına (anne yani) yatiriyorum. Sonra gece 1 kez kalkıp emziriyorum ve yeniden yatağına yatiriyorum hatırlıyorum bunu da. Ama sonra sabah bir kalkıyorum çocuk yanımda benim. Ne ara kalktım emzirdim de çocuğu yanıma aldım inanın hiç hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?