Çok şükür canım yaKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızımın kıpkırmızı yerleri Hamazing sayesinde gerçekten köreldi yani gözlerime inanamadım o kadar mutlu oldum ki anlatamam size diğer çinko içeren kremi alalım diyorduk nöbetçi eczanelerde yoktu ona gerek bile kalmadı Hamazing sürünce bayağı bayağı köreldi hatta ilk sürmeye başladığım yerdeki yarası kapandı diyebilirim Allah hepinizden razı olsun kaç gündür öyle perişanım ki o kadar çok yoruldum ki bedenen ve ruhen, o Allah hepinizden razı olsun çocuklarınızın hep iyi günlerini görün inşallah
Dönmeye başladığında kundak daha tehlikeliymis canımı kundaksiz hareket edebiliyor kendini yeniden döndürmeye çabalıyor ama kundakli yapamıyorAllah korusun yavrularımızıKundak sırf bu yüzden rahatlıktı
Ay direkt başladım ben gece gündüz bakalım sonumuz nasıl olacakİki üç güne aşılırsa süper valla, çok teşekkür ederim canım inşallah biz de kısa sürede çözeriz bu işi
Çok sevindim arkadaşım, bundan sonra senin bebişin de hep iyi olsun inşallahNasılsınız kızlar? Güzel haberlerle geldimÇok şükür sintigrafi sonucumuz iyi geldi. Böbreklerin ikisi de idrarı süzmede bir problem yaşamıyor Ameliyat durumu şimdilik rafa kalktı diyebilirim. Bundan sonra düzenli olarak üroloji ve nefroloji takibinde olacağız. Tabi böbrekteki genişleme devam ederse ameliyat yine gündeme gelebilir. O yüzden takipli devam edelim dedi doktor. Umarım öyle olmaz tam tersi azalır en son sol böbrek 22 mm idi. Haftaya tekrar usg ile bakılacak genişlik ne durumda diye. Ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü en önemlisi bu sintigrafi sonucuydu ve güzel haberler aldık çok mutluyum Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Arkadaşım acaba doktorunuz ne dedi?Kizlar sizin bebekleriniz Yigitin bu aylarinda iken gunde kac defa kaka yaparlardi. Ya 1 hafta.oncesine kadar 10 gun de bir kaka yapan 1 haftadir gunde 1 ya da 2 yapardi. Bugun 4 defa yapti ve bana sulu geldi acaba isal mi oldu diyorum meme de de baya cirpindi sanki karni agriyor gibi yarin doktora goturecegim 3. Ay kontrolunu beklemeden kafama cok takildi
Ayyy darısı bana olsun yaaaaAy kizlar sonunda adet oldum ohh cok mutluyum:)
Ankaraya yaz gelmeyecek belli ki arkadaşımGunaydin kizlar yağmurlu bir ankara sabahindan:) bizimki yine 6 da kalkti cok erken kalkiyor ya geride uyumuyor 12 ye kadar boyleyiz
Heh benim oğlan da öyle, bir de cok cok cok ses çıkartıyorKızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyorbaş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
Gece oluyor işte. Yani ilk emzirmeyi hatırlıyorum da sonrası yokKorktum kiz okurken:)) bende bazen yatagina bakiyorum.bos diyorum bebek nerde eyvah megersem.alip baska yere koymusum ama benimki gunduzleri oluyor:)))
Diş olayı fena, çılgınlar gibi dış kasıyor. Karanfil yağ ile kasıyorum rahatlatıyor.Evet ben ilk gördüğümde çok korktumm unutmuşum aşı olduğunu kv söyleyince kendi aşıma bakıyorum aa evet aynı yer diyediş olayıne durumda sizin? Bizim kız ara ara kaşıntıdan deliriyor
Uykusuzluk mu Derin uyku mu bilemedim vallaAy bana aynısı oldu tam tersi yanıma koymuştum bi baktım yok yanımda beşiğine koymuşum meğer. Uykusuzluk zor
Ben de çok sakin, koydukları yerde ses çıkarmadan duran bir bebekmişim. Benim de bebeklerim olduğunda bana müthiş bir sakinlik gelirInternette dolanirken soyle bir soz gordum kizlar "eve bir bebek girdiğinde herkes kendi bebekliğine döner." Ay ne kadar dogru degilmi mesela ben huysuz aksi nalet birine dönmüştüm bebekligimde oyleymis annem anlatir durur.
Kızlar gece çocuğu bir güzel uyutp yatağına (anne yani) yatiriyorum. Sonra gece 1 kez kalkıp emziriyorum ve yeniden yatağına yatiriyorum hatırlıyorum bunu da. Ama sonra sabah bir kalkıyorum çocuk yanımda benim. Ne ara kalktım emzirdim de çocuğu yanıma aldım inanın hiç hatırlamıyorum
Dün itibarıyla kundağa veda ettik. Sürekli kıpırdadı, elleriyle kendini uyandırdı, uyuyamadı bizi de uyutmadıDönmeye başladığında kundak daha tehlikeliymis canımı kundaksiz hareket edebiliyor kendini yeniden döndürmeye çabalıyor ama kundakli yapamıyor
İlk ay saat kuruyorduk emzirmek için. Eşim beni uyandırmaya çalışıyor emzirdim ya diyorum. Meğer rüyamda emzirmişim onu gerçek zannediyorumAy ben de bunu çok yaşıyorum, hem de 40 ımız çıktığından beri. İlk emzirmemi son mu, saat kaç hiç farkında olamıyorum. Yanıma alıyorum hatırlamıyorum, yanımda ses çıkarıyor diyelim ben az önce emzirdim zannediyorum oysa üzerinden saatler geçmiş.. hiç böyle olmazdı, saati de çok göremiyorum karanlıkta
Maşallah kuzuya aynı annesine benziyorHerkese tekrar merhaba. Ben foruma giremiyorum aklıma düştünüz selam vereyim dedim. İnstagramı falan da kapatmıştım açtım yeniden hastalıklar yüzünden malum. Nasılsınız?geçen haftadan fotimiz Elakuş 3 ay 15 günlük oldu
Bizde sabah 7 de kalkıyoruz akşam 9 a kadar bir daha uyku yokGunaydin kizlar yağmurlu bir ankara sabahindan:) bizimki yine 6 da kalkti cok erken kalkiyor ya geride uyumuyor 12 ye kadar boyleyiz
Nasi aksama kadar uyku vardir ya illaki 15 dakkada olsa uyumuyormuBizde sabah 7 de kalkıyoruz akşam 9 a kadar bir daha uyku yokben de Ankaradayım bu arada
En iyisini yapmışsın canım zaman geçtikçe alışması daha zor olurdu bi kaç gün sıkıntı yaşarsın sonrasında alışır ben hiç kundak yapmadım ama yapanlardan duyduklarim bu yöndeDün itibarıyla kundağa veda ettik. Sürekli kıpırdadı, elleriyle kendini uyandırdı, uyuyamadı bizi de uyutmadıBakalım ne kadar sürede alışabilecek…
Sadece memede emerkenNasi aksama kadar uyku vardir ya illaki 15 dakkada olsa uyumuyormu
Yastıkta yatırdığım zaman uyuyor ama direkt düz zemin yatağa yatırdığımda uyumuyor. İlk yıl yastık da önerilmiyor ne yapsam acaba?En iyisini yapmışsın canım zaman geçtikçe alışması daha zor olurdu bi kaç gün sıkıntı yaşarsın sonrasında alışır ben hiç kundak yapmadım ama yapanlardan duyduklarim bu yönde
Etkilemez canım alışır bir uyumaz iki uyumaz bence alıştırmaya çalış ben öyle yapardım.Benim oğlumda hiç gündüz uykusu yok ama büyüyorYastıkta yatırdığım zaman uyuyor ama direkt düz zemin yatağa yatırdığımda uyumuyor. İlk yıl yastık da önerilmiyor ne yapsam acaba?
Sadece baş kısmı değil de belden yukarısı yastığa gelecek şekilde yatırıyorum zararı olur mu kızlar? Fikirleriniz önemli benim için. Dün gece uyuyamayınca da vicdan azabı çektim. Acaba büyümesini etkiler mi bu süreç?
Benim kızım da öyle tam buraya yazıp soracaktım sizin bebeklerinizde de bu durum var mı diye 3 ay kontrolünde doktor normal demişti ama 1 aydr sürekli elleri ağzında sürekli meme emerken yandan parmağını da sokuyorKızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyorbaş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
E bebekten almıştım ben canım iyi çıkarıyor Bi kaç gündür bizde taşırmalı kaka yapıyoruzMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Yaa bizimde öyle kıyafetini bile çekiştirip ağzına sokuyor kolunu cap cap emiyorKızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyorbaş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?