2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok şükür canım ya İnşallah tamamen iyileşir aklında olsun çinko içerikli kremler bu tarz durumlarda çok fayda sağlıyor evde 2-3 paket yedekli bulundur mutlaka böyle bir sorununuz varsa. Fito krem de sürebilirsin ekstra cilt dokusunu hızlı toparlar. Travazol kullandin mi bilmiyorum ama oda ağır egzema,mantara çok iyi geliyor bunlari karistirarak kullanabilirsin çok hızlı sonuç verir

Dönmeye başladığında kundak daha tehlikeliymis canımı kundaksiz hareket edebiliyor kendini yeniden döndürmeye çabalıyor ama kundakli yapamıyor

Çok sevindim arkadaşım, bundan sonra senin bebişin de hep iyi olsun inşallah
Arkadaşım acaba doktorunuz ne dedi?
Ay kizlar sonunda adet oldum ohh cok mutluyum:)
Ayyy darısı bana olsun yaaaa
Gunaydin kizlar yağmurlu bir ankara sabahindan:) bizimki yine 6 da kalkti cok erken kalkiyor ya geride uyumuyor 12 ye kadar boyleyiz
Ankaraya yaz gelmeyecek belli ki arkadaşım benim oğlan d 6da uyanıyor. 9 gibi sadece kucağımda uyuyor. Asla yere koyduğumda uyumuyor acayip huzursuz oluyor o yüzden ben uykudan saymıyorum onu 12 gibi dalarsa dalıyor. Valla saldım ben açıkcası keyfi nasıl isterse öyle yapsın diyorum
Kızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyor baş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
Heh benim oğlan da öyle, bir de cok cok cok ses çıkartıyor

Ya kızlar ne soracağım, benim oğlan dönmekten hiç hoşlanmıyor hem de hiççç egzersizleri yapıyoruz ama kendisi dönmek istemiyor, yüzüstü kalmayı hiç sevmiyor zaten ay dönse dert dönmese dert

Bayadır katılamadım aranıza. Bebişler neyle besleniyor aylık kilo alımları nasıl merak içindeyim eloş sadece anne sütü alıyor ama -640 750 gr ne üstü ne altı aylık alımı biberon asla almıyor kaşık işi. ve dönmeye başladık ayaklarına bakıyor ellerne bakıyor memeyi eliyle cıkarıp parmaklarını ağzına sokuyor

Reactions: Cmz
Korktum kiz okurken:)) bende bazen yatagina bakiyorum.bos diyorum bebek nerde eyvah megersem.alip baska yere koymusum ama benimki gunduzleri oluyor:)))
Gece oluyor işte. Yani ilk emzirmeyi hatırlıyorum da sonrası yok
Evet ben ilk gördüğümde çok korktumm unutmuşum aşı olduğunu kv söyleyince kendi aşıma bakıyorum aa evet aynı yer diye diş olayıne durumda sizin? Bizim kız ara ara kaşıntıdan deliriyor
Diş olayı fena, çılgınlar gibi dış kasıyor. Karanfil yağ ile kasıyorum rahatlatıyor.
Ay bana aynısı oldu tam tersi yanıma koymuştum bi baktım yok yanımda beşiğine koymuşum meğer. Uykusuzluk zor
Uykusuzluk mu Derin uyku mu bilemedim valla

Internette dolanirken soyle bir soz gordum kizlar "eve bir bebek girdiğinde herkes kendi bebekliğine döner." Ay ne kadar dogru degilmi mesela ben huysuz aksi nalet birine dönmüştüm bebekligimde oyleymis annem anlatir durur.
Ben de çok sakin, koydukları yerde ses çıkarmadan duran bir bebekmişim. Benim de bebeklerim olduğunda bana müthiş bir sakinlik gelir mesela bu bebişim ağlıyor, ben olabildiğince yavaş hareket ediyorum sakin sakin müdahale ediyorum filan. Kusuyor başka bir şey oluyor, ağır ağır hareketler mala bağladım diyordum kendi kendime, demek ki çocukluğumdan kaynaklıymış

Ay ben de bunu çok yaşıyorum, hem de 40 ımız çıktığından beri. İlk emzirmemi son mu, saat kaç hiç farkında olamıyorum. Yanıma alıyorum hatırlamıyorum, yanımda ses çıkarıyor diyelim ben az önce emzirdim zannediyorum oysa üzerinden saatler geçmiş.. hiç böyle olmazdı, saati de çok göremiyorum karanlıkta

Kızlar kızımı doktora götürdüm düşük kilo alımı için bi sürü test yapıldı bazıları çıkmış fakat doktorun gittiğimiz gün son günüydü tayin istedi(malum deprem bölgesinde olduğumuz için doktorlar teker teker gidiyor ) neyse bazı sonuçları çıkmış referans dışı olan sonuçlar var anlayan olur mu buradan paylaşsam. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim

Dönmeye başladığında kundak daha tehlikeliymis canımı kundaksiz hareket edebiliyor kendini yeniden döndürmeye çabalıyor ama kundakli yapamıyor
Dün itibarıyla kundağa veda ettik. Sürekli kıpırdadı, elleriyle kendini uyandırdı, uyuyamadı bizi de uyutmadı Bakalım ne kadar sürede alışabilecek…

İlk ay saat kuruyorduk emzirmek için. Eşim beni uyandırmaya çalışıyor emzirdim ya diyorum. Meğer rüyamda emzirmişim onu gerçek zannediyorum

Dün itibarıyla kundağa veda ettik. Sürekli kıpırdadı, elleriyle kendini uyandırdı, uyuyamadı bizi de uyutmadı Bakalım ne kadar sürede alışabilecek…
En iyisini yapmışsın canım zaman geçtikçe alışması daha zor olurdu bi kaç gün sıkıntı yaşarsın sonrasında alışır ben hiç kundak yapmadım ama yapanlardan duyduklarim bu yönde

En iyisini yapmışsın canım zaman geçtikçe alışması daha zor olurdu bi kaç gün sıkıntı yaşarsın sonrasında alışır ben hiç kundak yapmadım ama yapanlardan duyduklarim bu yönde
Yastıkta yatırdığım zaman uyuyor ama direkt düz zemin yatağa yatırdığımda uyumuyor. İlk yıl yastık da önerilmiyor ne yapsam acaba?

Sadece baş kısmı değil de belden yukarısı yastığa gelecek şekilde yatırıyorum zararı olur mu kızlar? Fikirleriniz önemli benim için. Dün gece uyuyamayınca da vicdan azabı çektim. Acaba büyümesini etkiler mi bu süreç?

Etkilemez canım alışır bir uyumaz iki uyumaz bence alıştırmaya çalış ben öyle yapardım.Benim oğlumda hiç gündüz uykusu yok ama büyüyor

Kızlar arya hanımlara yeni bi güncelleme geldi emziği tutup atıyor elini değil artık kolunu fakan sokuyor ağzına onu yiyor baş parmağını yiyip yiyip duruyor ya çok komik ahahahahhsjwxpwpwo
Benim kızım da öyle tam buraya yazıp soracaktım sizin bebeklerinizde de bu durum var mı diye 3 ay kontrolünde doktor normal demişti ama 1 aydr sürekli elleri ağzında sürekli meme emerken yandan parmağını da sokuyor nasil vazgeçecek bu durumdan bilemiyorum ellerini ağzına sokmaktan dönemiyor

E bebekten almıştım ben canım iyi çıkarıyor Bi kaç gündür bizde taşırmalı kaka yapıyoruz Boklu zıbın çitiliyorum 2 gündür

Yaa bizimde öyle kıyafetini bile çekiştirip ağzına sokuyor kolunu cap cap emiyor parmağı ağzında uyudu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…