2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Beni de sallar mısın bunda şuan çok ihtiyacım var

Maşallah ne güzel haberler İnşallah daha da iyiye gidecektir canım

Senin ki de mi kaka yapmiyordu canim. Ben de dogdu dogali hic sirta kadar kaka gormemistim ta ki 1 hafta.oncesine kadar artik ben de goruyorum yogun kaka. Her gun yapiyor. 1 ay boyunca kaka 10 gun de bir yapiyordu cok.kafama takmistim
Benimki doğduğundan beri 4 5 günde bir kere anca yapıyordu o da zorlaya zorlaya zeytinyağı sürerek. Çok şükür 1 haftadır her gün yapmaya başladı hatta dün 2 kere yaptı birisi sırtına taşmalı.. Zıbında kaka görünce çok sevindim
Ben cuma günü yaptırdım canım gelince hemen 1 kaşık calpol verdim. Ateşi çıkmadığı için gece vermedim hiç bizde aşılar uyku yapıyor başka bir belirti göstermiyor çok şükür. Ben rota virüsünü de beraber yaptırdığım halde ateş olmadı canım ağır geleceğini düşünmüyorum diğer aşılarınızda ateş olmadıysa.

Ekinin gece kakalari bittikten sonra günde 1 kakaya döndü canim ama son 15 gündür günde 2 kaka yapıyor. Acaba üsüttü mü canım?
Halen ince uzun kol giydiriyorum canim usutmemesi lazim yani altina da uzun sadece coraplarini gece cikariyorum

Aynen ben de senin gibi cok.seviniyordum normalde 2 yaparken bugun 4 yapti. Senin nasil sulu mu kati mi kakasi. Ön sutu cok aldiklarinda da sivik yaparlarmis ama bilemedim bakalim doktor.ysrin ne soyleyecek

Aynen ben de senin gibi cok.seviniyordum normalde 2 yaparken bugun 4 yapti. Senin nasil sulu mu kati mi kakasi. Ön sutu cok aldiklarinda da sivik yaparlarmis ama bilemedim bakalim doktor.ysrin ne soyleyecek
Bezden taşan biraz sıvıydı canım içinde parça gibi bir şeyler vardı küçük küçük. Ben de anlamadım ama ishal sayılması için günde 5 6 tane sıvı kaka yapması gerekiyormus. Doktorum öyle demişti bana.

Evet canim benim de oyleydi icinde beyaz tanecikler. Aynen benim doktorum da eskiden oyle soylemisti de ne bileyim bunda kakaya alisik.degildim aniden boyle yapinca kafama takildi

Gözün aydın canım Allah tüm minik masumları hastalıktan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…