Beni de sallar mısın bunda şuan çok ihtiyacım varKızlar bence sağlam şekilde deldirebilirsiniz yorumlarda öyle bir şey okumadım hiç yüzlerce kişi de kullanmış ama ben ağaca bağladım zaten bahçede sallıyorum, bir de yere yakın yaparsınız içinizde korku varsa yerden azcık yüksek olsa yeter, altı da minder zaten.
Ben içinde uyutmuyorum uykusu gelmeye başlayınca buna koyuyorum yarım saat sallıyorum sonra hop odaya gidiyoruz uykuya geçişi çok kolay oluyor, bundan önce kucakta gezmek istiyordu hep. Eki Görüntüle 3263010
Maşallah ne güzel haberlerNasılsınız kızlar? Güzel haberlerle geldimÇok şükür sintigrafi sonucumuz iyi geldi. Böbreklerin ikisi de idrarı süzmede bir problem yaşamıyor Ameliyat durumu şimdilik rafa kalktı diyebilirim. Bundan sonra düzenli olarak üroloji ve nefroloji takibinde olacağız. Tabi böbrekteki genişleme devam ederse ameliyat yine gündeme gelebilir. O yüzden takipli devam edelim dedi doktor. Umarım öyle olmaz tam tersi azalır en son sol böbrek 22 mm idi. Haftaya tekrar usg ile bakılacak genişlik ne durumda diye. Ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü en önemlisi bu sintigrafi sonucuydu ve güzel haberler aldık çok mutluyum Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Çok sevindim canım ben de kullanırım artık umarım memnun kalırım ben de
Coook sevindim şükürler olsun hep mutlu haberler al bundan sonra da inşallah ve Cook amin
Amin kızlar inşallahhh çok sağolunMaşallah ne güzel haberlerİnşallah daha da iyiye gidecektir canım
Niye mutlusun ya ben geciktikçe seviniyorum :)Ay kizlar sonunda adet oldum ohh cok mutluyum:)
Ya normal dongume dönmek istiyorumNiye mutlusun ya ben geciktikçe seviniyorum :)
Benimki doğduğundan beri 4 5 günde bir kere anca yapıyordu o da zorlaya zorlaya zeytinyağı sürerek. Çok şükür 1 haftadır her gün yapmaya başladı hatta dün 2 kere yaptı birisi sırtına taşmalı.. Zıbında kaka görünce çok sevindimSenin ki de mi kaka yapmiyordu canim. Ben de dogdu dogali hic sirta kadar kaka gormemistim ta ki 1 hafta.oncesine kadar artik ben de goruyorum yogun kaka. Her gun yapiyor. 1 ay boyunca kaka 10 gun de bir yapiyordu cok.kafama takmistim
Ben cuma günü yaptırdım canım gelince hemen 1 kaşık calpol verdim. Ateşi çıkmadığı için gece vermedim hiç bizde aşılar uyku yapıyor başka bir belirti göstermiyor çok şükür. Ben rota virüsünü de beraber yaptırdığım halde ateş olmadı canım ağır geleceğini düşünmüyorum diğer aşılarınızda ateş olmadıysa.Kızlar 4.ay aşılarınızı yaptırdınız mı karma aşı oluyot değil mi o da. Yarın aşımız var bu ağır gelmez inşallah. Bizden kimse yaptırmadı mı henüz bu gruptan kimse bişey dememiş
Halen ince uzun kol giydiriyorum canim usutmemesi lazim yani altina da uzun sadece coraplarini gece cikariyorumEkinin gece kakalari bittikten sonra günde 1 kakaya döndü canim ama son 15 gündür günde 2 kaka yapıyor. Acaba üsüttü mü canım?
Aynen ben de senin gibi cok.seviniyordum normalde 2 yaparken bugun 4 yapti. Senin nasil sulu mu kati mi kakasi. Ön sutu cok aldiklarinda da sivik yaparlarmis ama bilemedim bakalim doktor.ysrin ne soyleyecekBenimki doğduğundan beri 4 5 günde bir kere anca yapıyordu o da zorlaya zorlaya zeytinyağı sürerek. Çok şükür 1 haftadır her gün yapmaya başladı hatta dün 2 kere yaptı birisi sırtına taşmalı.. Zıbında kaka görünce çok sevindim
Ben cuma günü yaptırdım canım gelince hemen 1 kaşık calpol verdim. Ateşi çıkmadığı için gece vermedim hiç bizde aşılar uyku yapıyor başka bir belirti göstermiyor çok şükür. Ben rota virüsünü de beraber yaptırdığım halde ateş olmadı canım ağır geleceğini düşünmüyorum diğer aşılarınızda ateş olmadıysa.
Benim kirkim biter.bitmez adet oldum ve her ay oluyorum gercekten siskinlik falan gidiyor zayifladim da hattaYa normal dongume dönmek istiyorum
Adet olamayinca siskinlik hissi oluyor bende sanki adet.olunca odemim falan gidicek gibi:)
Bezden taşan biraz sıvıydı canım içinde parça gibi bir şeyler vardı küçük küçük. Ben de anlamadım ama ishal sayılması için günde 5 6 tane sıvı kaka yapması gerekiyormus. Doktorum öyle demişti bana.Aynen ben de senin gibi cok.seviniyordum normalde 2 yaparken bugun 4 yapti. Senin nasil sulu mu kati mi kakasi. Ön sutu cok aldiklarinda da sivik yaparlarmis ama bilemedim bakalim doktor.ysrin ne soyleyecek
Ben de adet olmak istiyorum artık sanki çok sis gibi hissediyorum kendimiBenim kirkim biter.bitmez adet oldum ve her ay oluyorum gercekten siskinlik falan gidiyor zayifladim da hatta
Evet canim benim de oyleydi icinde beyaz tanecikler. Aynen benim doktorum da eskiden oyle soylemisti de ne bileyim bunda kakaya alisik.degildim aniden boyle yapinca kafama takildiBezden taşan biraz sıvıydı canım içinde parça gibi bir şeyler vardı küçük küçük. Ben de anlamadım ama ishal sayılması için günde 5 6 tane sıvı kaka yapması gerekiyormus. Doktorum öyle demişti bana.
Insallah olursun insan hem bedenen hem ruhen rahatliyorBen de adet olmak istiyorum artık sanki çok sis gibi hissediyorum kendimi
Aha haa bu adamdan ne istiyorsunuz siz yazik gunahtirOglum babasina babalar günü hediyesi verdi. Kafasindan asagi kustu simdiye kadarki en fiskirtmali puskurtmeli kusmuguydu ahahqhqhqhqhq
Gözün aydın canımNasılsınız kızlar? Güzel haberlerle geldimÇok şükür sintigrafi sonucumuz iyi geldi. Böbreklerin ikisi de idrarı süzmede bir problem yaşamıyor Ameliyat durumu şimdilik rafa kalktı diyebilirim. Bundan sonra düzenli olarak üroloji ve nefroloji takibinde olacağız. Tabi böbrekteki genişleme devam ederse ameliyat yine gündeme gelebilir. O yüzden takipli devam edelim dedi doktor. Umarım öyle olmaz tam tersi azalır en son sol böbrek 22 mm idi. Haftaya tekrar usg ile bakılacak genişlik ne durumda diye. Ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü en önemlisi bu sintigrafi sonucuydu ve güzel haberler aldık çok mutluyum Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Evet kuzum bize biraz öyle oldu galibaVerem aşısı mi canim? Bizimki de kahverengi oldu aşı yeri ebe su toplayıp sisebilir korkma elleme demişti
Evet kuzum biraz uğraştırıcı oluyor uyucak alışıyor merak etmeHer akşam 20.00 gibi uyurdu bu saat olmuş uyutmaya çalışıyorum evet zormuş
Kundaklayınca hemen uyuyordu
Bu sıcakta nasıl ssevinirsin yaaAy kizlar sonunda adet oldum ohh cok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?