Allah bağışlamış verilmiş sadakan varmış Allah tüm bebekleri çocukları korusun çok şükür birseyi yokmuş canım kendini üzme senlik de birşey yok ki görünmez kazaBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Ah canım ne kötü bir kaza geçirmişsiniz çok geçmiş olsun şükürler olsun ki kv den de bebeğin de iyilerBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Canım kızının başından ekmek ile bir paket tuz çevirip çevrende varsa bir dula yoksa bir fakire ver sadaka olarakBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Ben aldım kuzum bakalim inşallah fışkırır saçlarBundan da almak lazım
Benimkinin normali bu zatenİnşallah canim ona üzülüyorum aslinda o kadar uyumak istiyor ki bı türlü dalamiyor uyumak için ağlıyor ama uyuyamiyor en son bitap düşüp bayiliyo gündüz mis gibi uyuyor gece uykuya geçerken tam bi kabus
Senin ki de tam tersi olur belki uyur canimBenimkinin normali bu zatenatak olunca ne yapacak acaba korkuyla bekliyorum
Ben deeeBen temizlik yapmayı özledim yaa
Saçımın yarısı tarakta kalıyorKizlar sizin de saçlariniz çok dökülüyo mu yakel kalicam bu gidişle aşırı dökülüyor saclarim bu arada bebeğine su veren var mi? Ben vermiyorum ama havalar çok sıcak bilemiyorum
Ben siveno kullanıyorum çok memnunum içeriği de tertemizTatile giden yazlıkta olan arkadaşlar bebeğinize sinek kovucu ürün kullanıyor musun? Doktorumuz önerdi nurse harveys ama eczaneden bulamadık İnternetten de bayrama kadar teslim edilemez memnun olduğunuz temiz içerikli ürün var mı acaba?
Atılıyor yemeğe cok dikkatli bakıyor ama hiç tattırmadımkızlar bebekleriniz yemeklere aşırı tepki veriyor mu hiç bişi tattırdınız mı
Happymom kullanıyorum, forum bölümünde de bayağı bilgileri varKızlar bebekle ilgili kullanıp faydalı bulduğunuz app’ler var mı? Gelişimini fln takip ettiğiniz?
Ben nurse harveys almıştım, çok güzel bi ürün. Acelen yoksa bekleyebilirsinTatile giden yazlıkta olan arkadaşlar bebeğinize sinek kovucu ürün kullanıyor musun? Doktorumuz önerdi nurse harveys ama eczaneden bulamadık İnternetten de bayrama kadar teslim edilemez memnun olduğunuz temiz içerikli ürün var mı acaba?
Bakayim canim tesekkur ederimKızlar ben saç dökülmesi için bu şampuanı sipariş ettim şimdi memnuniyet yüksek bakalım inşallah fayda ederAkilvar D dem_dem @arwengsd ikizlerkadini96
Yok yine cikardaIşte bu beni üzdübelime kadar kıvırcik saçlarım var artık seyrek uzun kıvırcik olacağım desene
Kısa kol zibin giydiriyorum dün çok çok sıcaktı ince askılı giydirdim uzun kol sadece geceleri giydiriyorumKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Çok çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri. Allah size bağışlamışBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Yarım kollu ya da uzun kollu zıbın giydiriyorum. Serinse uzun kollu zıbın ve taytKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
İzmirdeyiz askılı zıbınla duruyor siz nasıl giyiniyorsaniz öyle giyinecek dedi dr. Bir kat kalın giydirme olayı yenidoğanken geçerli dediKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?