2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah bağışlamış verilmiş sadakan varmış Allah tüm bebekleri çocukları korusun çok şükür birseyi yokmuş canım kendini üzme senlik de birşey yok ki görünmez kaza

Ah canım ne kötü bir kaza geçirmişsiniz çok geçmiş olsun şükürler olsun ki kv den de bebeğin de iyiler Hepiniz çok üzülmüşsünüzdür eminim Allah korumuş küçük meleğini Senin için kötü bir travma olmuş gerçekten etkilenmemek elde değil

Canım kızının başından ekmek ile bir paket tuz çevirip çevrende varsa bir dula yoksa bir fakire ver sadaka olarak

Kızlar bebekle ilgili kullanıp faydalı bulduğunuz app’ler var mı? Gelişimini fln takip ettiğiniz?

Benimkinin normali bu zaten atak olunca ne yapacak acaba korkuyla bekliyorum

Tatile giden yazlıkta olan arkadaşlar bebeğinize sinek kovucu ürün kullanıyor musun? Doktorumuz önerdi nurse harveys ama eczaneden bulamadık İnternetten de bayrama kadar teslim edilemez memnun olduğunuz temiz içerikli ürün var mı acaba?

Ben siveno kullanıyorum çok memnunum içeriği de tertemiz

Reactions: Cmz
kızlar bebekleriniz yemeklere aşırı tepki veriyor mu hiç bişi tattırdınız mı
Atılıyor yemeğe cok dikkatli bakıyor ama hiç tattırmadım
Kızlar bebekle ilgili kullanıp faydalı bulduğunuz app’ler var mı? Gelişimini fln takip ettiğiniz?
Happymom kullanıyorum, forum bölümünde de bayağı bilgileri var

Ben nurse harveys almıştım, çok güzel bi ürün. Acelen yoksa bekleyebilirsin

Daha önce Hülya Kayhan’ın böyle bir ürünü var onu kullanmıştım. Bit, böcek, virüs..her şeye karşı eczanelerde bulursun diye tahmin ediyorum

Reactions: Cmz
Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Kısa kol zibin giydiriyorum dün çok çok sıcaktı ince askılı giydirdim uzun kol sadece geceleri giydiriyorum

Çok çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri. Allah size bağışlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…