- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Aynı tam erkek bebesi gibi oldu bizim kız. Ensede uzun kalanlar keltoşYa benim oğlanın saçı sadece ensede kaldı, kızılcık şerbetindeki Abdullah bey gibi kafasıEvde Abdullah bey diyor herkes hiç hoş değil
Kısa kollu zıbın altına tayt giydiriyorum gece uyurken müslin tulumKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Yurumeye ya da surunmeye basladiklarinda da tuvaletin kapisinin arkasinda bekliyorlar alttan egilip bakiyorlar nereye gitsen pesinde pit pit gezen biri var
Benim de öyle eşim görünce şok geçiriyor elimi ne zaman saçıma atsam hep elimde saçlarım taramak istemiyorumBen deee
Saçımın yarısı tarakta kalıyor
Sadece tshirt giydiriyorum. Bu gece mesela hiç üstünü örtmedim. Örtünce ayaklariyla üstünü açıyor uykudan uyaniyor istemiyor üstünü örtmemiKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Bir doktor bunu önermiştiTatile giden yazlıkta olan arkadaşlar bebeğinize sinek kovucu ürün kullanıyor musun? Doktorumuz önerdi nurse harveys ama eczaneden bulamadık İnternetten de bayrama kadar teslim edilemez memnun olduğunuz temiz içerikli ürün var mı acaba?
Kısa kol zibin giydiriyorum dün çok çok sıcaktı ince askılı giydirdim uzun kol sadece geceleri giydiriyorum
Yarım kollu ya da uzun kollu zıbın giydiriyorum. Serinse uzun kollu zıbın ve tayt
İzmirdeyiz askılı zıbınla duruyor siz nasıl giyiniyorsaniz öyle giyinecek dedi dr. Bir kat kalın giydirme olayı yenidoğanken geçerli dedi
Kısa kollu zıbın altına tayt giydiriyorum gece uyurken müslin tulum
Yaa cok tatlisiniz kizlar,hemencecik cevaplar gelmis,Bursa'dayim ben burasi da sicak gogsu isilik olmus,kisa kollu sezonunu bizde acalim mademSadece tshirt giydiriyorum. Bu gece mesela hiç üstünü örtmedim. Örtünce ayaklariyla üstünü açıyor uykudan uyaniyor istemiyor üstünü örtmemi
Kızlar bi de aklınızda olsun yaz aylarında vücutlarina losyon krem sürmeyin o da ter kanallarını tıkayıp isilige sebep oluyormuşYaa cok tatlisiniz kizlar,hemencecik cevaplar gelmis,Bursa'dayim ben burasi da sicak gogsu isilik olmus,kisa kollu sezonunu bizde acalim madem
Yaaa hahahah şuan kahvalti yapıyorum yalanarak bana bakıyorYurumeye ya da surunmeye basladiklarinda da tuvaletin kapisinin arkasinda bekliyorlar alttan egilip bakiyorlar nereye gitsen pesinde pit pit gezen biri var
Ben de örtüyorum çünkü biz de örtünmüyoruz bu şekil yatiriyorumSadece tshirt giydiriyorum. Bu gece mesela hiç üstünü örtmedim. Örtünce ayaklariyla üstünü açıyor uykudan uyaniyor istemiyor üstünü örtmemi
Aaa hic duymamistim, benjm kizin cildi cok kurudu son zamanlarda doktor krem surun dedi, hatta ben de mustela krem siparis verecektim.Kızlar bi de aklınızda olsun yaz aylarında vücutlarina losyon krem sürmeyin o da ter kanallarını tıkayıp isilige sebep oluyormuş
Ben de ayni şekil yatiriyorum bu sicakta nasil dayansin örtüyeYaaa hahahah şuan kahvalti yapıyorum yalanarak bana bakıyor
Ben de örtüyorum çünkü biz de örtünmüyoruz bu şekil yatiriyorum
Bn tulum giydirsem buharlasir galibaKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Ev çok sıcak sadece kısa zıbınla yattı bugünKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Çok sürmemeye çalış canım terle birlikte iyice tıkanırsa isiligi arttirirAaa hic duymamistim, benjm kizin cildi cok kurudu son zamanlarda doktor krem surun dedi, hatta ben de mustela krem siparis verecektim.
Bende hamilelikte hem roll on hem de sinek koruyucusunu kullanıyordum,geçekten içeriği temizBen siveno kullanıyorum çok memnunum içeriği de tertemiz
Ev çok sıcak sadece kısa zıbınla yattı bugün
emzirme de kullanılır mı bilmiyorum ama solgar biotin mucize gibi bir şeydi benim açımdan.Şimdilik dökülmem yok muhakkak olacaktır ama emzirme sonrası kesinlikle başlayacağım solgara.Anormal dökülüyor şoklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?