2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Sadece tshirt giydiriyorum. Bu gece mesela hiç üstünü örtmedim. Örtünce ayaklariyla üstünü açıyor uykudan uyaniyor istemiyor üstünü örtmemi

Bir doktor bunu önermişti

Eklentiler

• Screenshot_20230626_115448_Trendyol.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 72
Kısa kol zibin giydiriyorum dün çok çok sıcaktı ince askılı giydirdim uzun kol sadece geceleri giydiriyorum

Yarım kollu ya da uzun kollu zıbın giydiriyorum. Serinse uzun kollu zıbın ve tayt

İzmirdeyiz askılı zıbınla duruyor siz nasıl giyiniyorsaniz öyle giyinecek dedi dr. Bir kat kalın giydirme olayı yenidoğanken geçerli dedi

Kısa kollu zıbın altına tayt giydiriyorum gece uyurken müslin tulum

Sadece tshirt giydiriyorum. Bu gece mesela hiç üstünü örtmedim. Örtünce ayaklariyla üstünü açıyor uykudan uyaniyor istemiyor üstünü örtmemi
Yaa cok tatlisiniz kizlar,hemencecik cevaplar gelmis,Bursa'dayim ben burasi da sicak gogsu isilik olmus,kisa kollu sezonunu bizde acalim madem

Yurumeye ya da surunmeye basladiklarinda da tuvaletin kapisinin arkasinda bekliyorlar alttan egilip bakiyorlar nereye gitsen pesinde pit pit gezen biri var
Yaaa hahahah şuan kahvalti yapıyorum yalanarak bana bakıyor
Ben de örtüyorum çünkü biz de örtünmüyoruz bu şekil yatiriyorum

Eklentiler

• IMG_20230626_023700.webp
    29 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bi de aklınızda olsun yaz aylarında vücutlarina losyon krem sürmeyin o da ter kanallarını tıkayıp isilige sebep oluyormuş
Aaa hic duymamistim, benjm kizin cildi cok kurudu son zamanlarda doktor krem surun dedi, hatta ben de mustela krem siparis verecektim.

Yaaa hahahah şuan kahvalti yapıyorum yalanarak bana bakıyor

Ben de örtüyorum çünkü biz de örtünmüyoruz bu şekil yatiriyorum
Ben de ayni şekil yatiriyorum bu sicakta nasil dayansin örtüye

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Bn tulum giydirsem buharlasir galiba kisakol zıbın bazen ince pijama yada şort havanın serinliğine bağlı bazen ayakları terliyo terliyken çorap giydiriyorum kuruyup ısınıyo çıkariyorum hemen

Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın. Benim başıma gelmez diyordum çünkü asla yalnız bırakmıyordum. Yastık bile koymam ben. Başında dururum hep. Tuvalete gitsem ana kucağıyla dibimde olur. Asla bağlamadan yatırmam ana kucağına. Bu ve bunun gibi… Fakat bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor. Allah beterlerinden korusun. Buraya yazdım ki benim gibi tecrübesiz anneler ne yapacağını bilsin. Soğukkanlı olmak önemli. (Başarmak zor olsa da)

minseo

Bu şekilde kendi mi yatıyor yoksa sen mi yatırıyorsun canım? Ben bu pozisyondan korkuyorum.

Ev çok sıcak sadece kısa zıbınla yattı bugün

Bu kısa kollu zıbınla yatıran anneler kaç dereceden bahsediyor? Ben hala kara kara düşüyorum üşüdü mü terledi mi diye Şu an mesela oda 25,8 derece ama bana serin geliyor. Uzun kollu giydirip uyuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…