Yurtdisindan gelen aptamillerde palm yagi nişasta şeker soya falan yok tanesi 26 euro turkiye'ye hesaplarsak bayagi maliyetli oluyor. Aslinda 1 tane daha var o aptamillerden ama o da kilolu bebekler içinmiş sanirim kilo aldirmiyor o yüzden açmadim hiç. Bak sana yurtdisinda olan birkaç mamayi atiyorum bende şuan milk plants yazan kaldi. Neden bu çeşitler bizim ülkemize gelmiyor anlamiyorum. En kötü içerikli aptamili bizim ülkede satıyorlar.Tr deki mamalarda golden goat hariç soya olmayan görmedim fakat onda da ayçiçek lesitini var mesela yani o da harika bir mama değilama goat sindirimi zor tadı kötü bir mama istersen onu dene. Onun dışında %100 organik mamalar var holle gibi bütçen yetiyorsa ona bi bakabilirsin. Ben mama araştırırken bu palm ve soya olayina bakmıştım. Palm yağı doğru kullanıldığında besleyici bir yağ 200 derece üzeri işlem gördüğü zaman zararli oluyormus. Hatta anne sütünün %25-30 kadari da palm yağına benzer bir yağa sahipmiş. Besleyicilik açısından kullanılıyormuş. Soya lesitini de mamanın kıvamını vermek için soya fasulyesi ve yumurtadan elde edilen lesitin ile yapılıyormuş. Yurtdışından gelen aptamillerin içeriği nasıldı canım?
24 euroymus pardon mamalara bak yani birim olarak düşünürsek şunlari 20 küsür liraya aliyor adamlar neyse fazla düşününce sinirlerim bozuluyorTr deki mamalarda golden goat hariç soya olmayan görmedim fakat onda da ayçiçek lesitini var mesela yani o da harika bir mama değilama goat sindirimi zor tadı kötü bir mama istersen onu dene. Onun dışında %100 organik mamalar var holle gibi bütçen yetiyorsa ona bi bakabilirsin. Ben mama araştırırken bu palm ve soya olayina bakmıştım. Palm yağı doğru kullanıldığında besleyici bir yağ 200 derece üzeri işlem gördüğü zaman zararli oluyormus. Hatta anne sütünün %25-30 kadari da palm yağına benzer bir yağa sahipmiş. Besleyicilik açısından kullanılıyormuş. Soya lesitini de mamanın kıvamını vermek için soya fasulyesi ve yumurtadan elde edilen lesitin ile yapılıyormuş. Yurtdışından gelen aptamillerin içeriği nasıldı canım?
Amigurumi tavşankızlar uyku arkadaşı olarak ne kullanıyosunuz
Bu ara memelerimikızlar uyku arkadaşı olarak ne kullanıyosunuz
Fisher price dream bunny bebeğimizkızlar uyku arkadaşı olarak ne kullanıyosunuz
Bizim ülkede üretilenlerin en iyisi de ihraç ediliyor ne biz ne çocuklarımız iyi içeriğe ulasamiyoruz malesef. Belki daha bilinçli bir toplum olsak tüketmesek bu ürünleri firmalarin yaklaşımı daha farkli olurdu ama malesef eğitim seviyesi ve kâr/maliyet hesaplamalari ile firmalarin işine böyle geliyorYurtdisindan gelen aptamillerde palm yagi nişasta şeker soya falan yok tanesi 26 euro turkiye'ye hesaplarsak bayagi maliyetli oluyor. Aslinda 1 tane daha var o aptamillerden ama o da kilolu bebekler içinmiş sanirim kilo aldirmiyor o yüzden açmadim hiç. Bak sana yurtdisinda olan birkaç mamayi atiyorum bende şuan milk plants yazan kaldi. Neden bu çeşitler bizim ülkemize gelmiyor anlamiyorum. En kötü içerikli aptamili bizim ülkede satıyorlar.
Sağol arkadaşımAmigurumi tavşan
Ahhahahahhahaah bizimki de burnumu dudaklarımı tutuyorBu ara memelerimi
Sağol arkadaşımFisher price dream bunny bebeğimizEki Görüntüle 3266354
Sorma canım… seni çok iyi anlıyorum. Ben kurban keseceğim. Adak adadım. Fakir bulsam sevindiririm ama etrafımda yok. Kurbanı da aşevine bırakacağım.KELEBEK_2021 çok çok geçmiş olsun canım size de Allah beterlerinden korusun. Bende pazar günü öyle bir gün geçirdim,çok şükür diyelim. Başımızdan tuz ekmek çevirip verdik sizde yapın canım.
Ankaranin neresinden cnm bende eryamanda oturuomAnkaradan canımbekleriz her zaman
Budizz aldim tek iyi yani aglayinca otomatik acilip pispislamaya basliyor ama 1000 tl etmez yanikızlar uyku arkadaşı olarak ne kullanıyosunuz
Evet bizim ülkeden çoğu ürünün en kalitelisi oralara gidiyor bize de en dandikleri kaliyor malesef. Ben bizim ülkede bilinçli bir toplum olacağını hayal etmek istiyorum ama böyle giderse hiç sanmıyorum. Her şeyin en kötüsünü kendimize layık görüyoruz ve şükrediyoruz asla sesimiz çıkmıyorBizim ülkede üretilenlerin en iyisi de ihraç ediliyor ne biz ne çocuklarımız iyi içeriğe ulasamiyoruz malesef. Belki daha bilinçli bir toplum olsak tüketmesek bu ürünleri firmalarin yaklaşımı daha farkli olurdu ama malesef eğitim seviyesi ve kâr/maliyet hesaplamalari ile firmalarin işine böyle geliyor
Aynı zamanlarda Doğum yapmısısx bizde atak yok suan sadece uykusu gelince ağlıyor sallayınca uyuyorBu atak dediğimiz lanet gece uykusunun meme emme molası verdiğinde eti sıkılmışcasına bagirmasina sebep olan şey mi he siz de mi böyle yasiyosunuz. Gece gece ne yaşadım bn. Bı buçuk saat çırpınış sonrası uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?