- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Kayinvaliden de çok üzülmüştür o nasıl oldu bi sakatlığı yoktur inşallah canimSorma canım… seni çok iyi anlıyorum. Ben kurban keseceğim. Adak adadım. Fakir bulsam sevindiririm ama etrafımda yok. Kurbanı da aşevine bırakacağım.
İlk hafta böyleydik kendini yirtiyordu uykuya geçerken şimdi yine zor geçiyor ama böyle deli gibi aglamiyor canımBu atak dediğimiz lanet gece uykusunun meme emme molası verdiğinde eti sıkılmışcasına bagirmasina sebep olan şey mi he siz de mi böyle yasiyosunuz. Gece gece ne yaşadım bn. Bı buçuk saat çırpınış sonrası uyudu
Evet hahahah emekleme egzersizi bunlar bi kalkabilseler neler yapacaklarKizlar sizin bebekler de yüzüstü yatinca poposunu havaya kaldiriyor mu bizimkisi biraz daha zorlasa twerk yapacak
Aynen öyle iyi şartlara kaliteli bir yaşama sahip olmayı istemek bu ülkede vatan hainliği malesef hatta başka bisiler de diyolar da neyse çocuğum var Silivri beni açmaz şimdiEvet bizim ülkeden çoğu ürünün en kalitelisi oralara gidiyor bize de en dandikleri kaliyor malesef. Ben bizim ülkede bilinçli bir toplum olacağını hayal etmek istiyorum ama böyle giderse hiç sanmıyorum. Her şeyin en kötüsünü kendimize layık görüyoruz ve şükrediyoruz asla sesimiz çıkmıyorsesi çıkan da vatan haini oluyor
Ekin 90 cc içiyor ama 2 saatte bir içiyor eğer reflüsü olmasa ben 120 cc verirdim 3-3,5 saatte birKızlar bişey danışmak istiyorum size. Ben bir öğün meme bir öğün mama vericem de iki saatte bir meme üç saatte bir de mama şeklinde mama kaç cc olmalı? Sma aldım
İnternette 150-200 cc arası falan yazmışlar hahahİlk hafta böyleydik kendini yirtiyordu uykuya geçerken şimdi yine zor geçiyor ama böyle deli gibi aglamiyor canım
Evet hahahah emekleme egzersizi bunlar bi kalkabilseler neler yapacaklar
Aynen öyle iyi şartlara kaliteli bir yaşama sahip olmayı istemek bu ülkede vatan hainliği malesef hatta başka bisiler de diyolar da neyse çocuğum var Silivri beni açmaz şimdi
Ekin 90 cc içiyor ama 2 saatte bir içiyor eğer reflüsü olmasa ben 120 cc verirdim 3-3,5 saatte bir
Benim oğlan da agliyo zor olsa da ayakta sallayınca uyuyo da gece yarısı kalkıp çığlık atmak nedir tobe Yarabbi bişey oldu saniyo insan sakince emziriyorum bı bağırdı meğer bnde uyanmamisim uykumdan uyandımAynı zamanlarda Doğum yapmısısx bizde atak yok suan sadece uykusu gelince ağlıyor sallayınca uyuyor
Tam olarak tabiri buydu kendini yırtıyo aman Allah hemen geçsin su dönemİlk hafta böyleydik kendini yirtiyordu uykuya geçerken şimdi yine zor geçiyor ama böyle deli gibi aglamiyor canım
Evet hahahah emekleme egzersizi bunlar bi kalkabilseler neler yapacaklar
Aynen öyle iyi şartlara kaliteli bir yaşama sahip olmayı istemek bu ülkede vatan hainliği malesef hatta başka bisiler de diyolar da neyse çocuğum var Silivri beni açmaz şimdi
Ekin 90 cc içiyor ama 2 saatte bir içiyor eğer reflüsü olmasa ben 120 cc verirdim 3-3,5 saatte bir
Keçiörendeyim canım bendeAnkaranin neresinden cnm bende eryamanda oturuom
Budizz aldim tek iyi yani aglayinca otomatik acilip pispislamaya basliyor ama 1000 tl etmez yani
Benim oğlum en en fazla 90 içiyor hiç üzülmeİnternette 150-200 cc arası falan yazmışlar hahahela da 120-150 arası içti üzüldüm cocugum istahsız diye
Sadece mama mı alıyorBenim oğlum en en fazla 90 içiyor hiç üzülme
Ekin 7 kiloydu 4 ay kontrolünde 200 cc versem 10 kilo olur heraldeİnternette 150-200 cc arası falan yazmışlar hahahela da 120-150 arası içti üzüldüm cocugum istahsız diye
Bence de yaniiiii daha Ela 4 aylık bile değil haftaya 4 ay oluyor dolu doluEkin 7 kiloydu 4 ay kontrolünde 200 cc versem 10 kilo olur heraldezaten yiyemez de o kadar bence o miktarlar abartili ya ya da şöyle mesela 200 cc vereceksin ama 4 saatte bir
Ikimizde de dogru cikmamis o linke gore canim. O yuzden Ben onemsemedim. Minseo nun mesajlarinda vardir link attigi mesajda...O atak linki ne acaba
Şu mamayi diyet mamasi saniyordum da girdim almanlarin aptamil sitesine translateden çevirip konuştum. Diyet olmadigini soya proteini olduğunu söyledi
Canım muhtemelen bu laktoza intoleransi olan bebekler için falandir süt proteini yerine bitkisel protein kullanmislardir laktoz peynir alti suyu vs. Var mı içinde? Kullan bir şey olmaz gaz yapmaz. Gerçi süt ve bitkiler diyor amaŞu mamayi diyet mamasi saniyordum da girdim almanlarin aptamil sitesine translateden çevirip konuştum. Diyet olmadigini soya proteini olduğunu söylediben bitki görünce direkt diyet sanmistim. Faydaliysa kullanayim bari
içeriği böyle ya kullanıcam ben kilo verdiriyor diye düşünmüştüm ama yanılmışımCanım muhtemelen bu laktoza intoleransi olan bebekler için falandir süt proteini yerine bitkisel protein kullanmislardir laktoz peynir alti suyu vs. Var mı içinde? Kullan bir şey olmaz gaz yapmaz. Gerçi süt ve bitkiler diyor ama
Merhaba canım 18 haftalığın 17.haftada beyinde 14mm sıvı birikmiş diyerek bizdende aynı şekilde hidrosefali olabilir dedi bayramdan sonra perinatolojiye gidicem nolur dua edelim bebeklerimiz sağlıkla doğsun bir haftadır kafayı yedim araştırmaktanDoktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?