2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bişey danışmak istiyorum size. Ben bir öğün meme bir öğün mama vericem de iki saatte bir meme üç saatte bir de mama şeklinde mama kaç cc olmalı? Sma aldım

İlk hafta böyleydik kendini yirtiyordu uykuya geçerken şimdi yine zor geçiyor ama böyle deli gibi aglamiyor canım
Kizlar sizin bebekler de yüzüstü yatinca poposunu havaya kaldiriyor mu bizimkisi biraz daha zorlasa twerk yapacak
Evet hahahah emekleme egzersizi bunlar bi kalkabilseler neler yapacaklar
Aynen öyle iyi şartlara kaliteli bir yaşama sahip olmayı istemek bu ülkede vatan hainliği malesef hatta başka bisiler de diyolar da neyse çocuğum var Silivri beni açmaz şimdi
Kızlar bişey danışmak istiyorum size. Ben bir öğün meme bir öğün mama vericem de iki saatte bir meme üç saatte bir de mama şeklinde mama kaç cc olmalı? Sma aldım
Ekin 90 cc içiyor ama 2 saatte bir içiyor eğer reflüsü olmasa ben 120 cc verirdim 3-3,5 saatte bir

İnternette 150-200 cc arası falan yazmışlar hahahela da 120-150 arası içti üzüldüm cocugum istahsız diye

Aynı zamanlarda Doğum yapmısısx bizde atak yok suan sadece uykusu gelince ağlıyor sallayınca uyuyor
Benim oğlan da agliyo zor olsa da ayakta sallayınca uyuyo da gece yarısı kalkıp çığlık atmak nedir tobe Yarabbi bişey oldu saniyo insan sakince emziriyorum bı bağırdı meğer bnde uyanmamisim uykumdan uyandım
Tam olarak tabiri buydu kendini yırtıyo aman Allah hemen geçsin su dönem

Kizlar soya proteini sağlıklı mı? Bilgisi olan var mı?

Evet canım bitkisel protein S syildizs besyo çıkışlı o daha iyi bilir
Şu mamayi diyet mamasi saniyordum da girdim almanlarin aptamil sitesine translateden çevirip konuştum. Diyet olmadigini soya proteini olduğunu söyledi ben bitki görünce direkt diyet sanmistim. Faydaliysa kullanayim bari

Eklentiler

• IMG_1681473668213.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 40
Şu mamayi diyet mamasi saniyordum da girdim almanlarin aptamil sitesine translateden çevirip konuştum. Diyet olmadigini soya proteini olduğunu söyledi ben bitki görünce direkt diyet sanmistim. Faydaliysa kullanayim bari
Canım muhtemelen bu laktoza intoleransi olan bebekler için falandir süt proteini yerine bitkisel protein kullanmislardir laktoz peynir alti suyu vs. Var mı içinde? Kullan bir şey olmaz gaz yapmaz. Gerçi süt ve bitkiler diyor ama

içeriği böyle ya kullanıcam ben kilo verdiriyor diye düşünmüştüm ama yanılmışım

Eklentiler

• Screenshot_20230628_175316_Google.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
Doktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
Merhaba canım 18 haftalığın 17.haftada beyinde 14mm sıvı birikmiş diyerek bizdende aynı şekilde hidrosefali olabilir dedi bayramdan sonra perinatolojiye gidicem nolur dua edelim bebeklerimiz sağlıkla doğsun bir haftadır kafayı yedim araştırmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…