Geçmiş olsun canim nesi varIyi bayramlar kızlar çocukların ateşinin olmadığı sağlıklı bayramlara diyorumbizimki hasta kaç gündür ateşle uğraşıyoruz herkese afiyet dilerim
35 gün suruyo diyo ya bı gelip bı gidiyomus arkadaşlar öyle diyo.Üç gün müYazdıklarını yaşadığımız net ikinci haftamız oluyor,iki gündür daha sakince ama bitmedi yani şu atak mıdır nedir
Ayy inşallah emzirene uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum. bazen erken yada geç olabiliyomus ya ondandırYa bu ataklar benimkine.hic uymuyor bu iki hafta gunesli gun gosteriyor ve kalan 2 gun diyor ama ben gunesli yasamadim genelde meme ile.savasan 2 hafta geciriyorum. Senin ki de cabuk gecer insallah bayram.bayram zorlanmayiz umarim
Ayy öyle mii dogumdaşlarBizde aynı durumdayız canım ben bittim hele bugün ben iptaldoğum günü aynı senin bebisle benimkinin ikimize de kolaylıklar diliyorum
Amin amin atakla savaşan tüm annelere bolca inşallahSabirlar diliyorum
Sma gold serisinde palm yağı var o seride artik yok diye biliyorum optipro içeriğinde palm yağı yazmıyorKizlar bu sma mamasinda palm yagi var mi ya ben siparis ettim ama internette var yaziyor geri iade edicem varsa
O atak linki ne acaba
Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 22Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Oyy ateş zor ya çok geçmiş olsun nesi var bebişin.Iyi bayramlar kızlar çocukların ateşinin olmadığı sağlıklı bayramlara diyorumbizimki hasta kaç gündür ateşle uğraşıyoruz herkese afiyet dilerim
Sende olan mamanin iceriginde yaziyor mu? Bunda soya da varmış soya ne alaka yaSma gold serisinde palm yağı var o seride artik yok diye biliyorum optipro içeriğinde palm yağı yazmıyor
Bugün denk geldim mağazada kasanın yanındaydı epey ucuz alsa mıydım hiç araştırmadım
İçeriğine bakayım avuç avuç geliyor benimkiler
Ah canım geçmiş olsunDönmüyor olsa bile bazen çok ani gelişiyor. Çok şükür bir şeyi yokmuş
Çok şükür birseyi yokmuş canım artık 2 değil 10 kat dikkat etmemiz gereken dönemlere geldik ama ınsanlık hali işte bir anlık dalgınlık olabiliyor verilmiş sadakan varmış
Evet ya öyleymiş kızlar çok istemiştim bebikoma minnakken küpe takmak bakalım
Hocam çok geçmiş olsun çok şükür bişey olmamış psikolojini çok iyi anlıyorum ama çok şükür bişey olmamış minnakımıza
gerçekten benim doktorumdan daha bilinçli olduğunuzu düşünüyorum yaaateşekkür ederim tüm cevaplar için
Ah canım çok geçmiş olsun bi anlık bişey işte ne kadar dikkat etsekte olacak oldu mu oluyor neyseki bir şey olmamış Defnoş'a
Hahahah ben de hatta eşim de hepimiz ezberledikHarika bir icat ama yaa be güzel oyalıyor valla
Canım diş ağrısı da olabilir bi kontrol et bakalim elinle damaklarini sertlik durumu nasıl bi gece calpol verip öyle yatir yine ağlayacak mi bi dene eğer ağlaması ağrısı sancısı var demektir
Oyyy gözün aydin hayaldi gerçek oldu darısı başıma inşallah bizim de son hafta sanirim
Sizin 3. Atak kuzum muhtemelen daha 4. Atağa var bence canim zaten ikisinin arası çok kısa. O uygulama bende de tutmadı bu arada üç aşağı beş yukarı fikir veriyor
Canim benim dr abartmadan sürebilirsin ama üst üste defalarca sürmeyeceksin dedi ve kesinlikle direk güneşe maruz birakma gölgede dur dedi.
Çok çook teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızÇok geçmiş olsun canım bebise bir şey olmamış şükür gerçekten dikkat etmemiz lazım artık daha da çok kendini hiç suçlama düşe kalka büyüyecekler bizim için de zamanla normale binecek sanırım
Tamamdir canım benim de sürmezsem içim rahat etmeyecek zaten az bir şey sürerim artık
Canım soya lesitini var palm yokSende olan mamanin iceriginde yaziyor mu? Bunda soya da varmış soya ne alaka yainternette sma da palm ve soya var yaziyor
Ya bnimki 32 gosteriyo o kadar surmesin ama yaaAtak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 22
Ohh çok iyi gelmiştir aile yanıÇok teşekkür ederim. Fiziki olarak artık toparlandım. Tabii ki hamilelik öncesiyle aynı değil vücudum ama benim hareketimi engelleyen bir şey kalmadı. Eşimle biraz seyahat edelim dedik, eh işte geçti her şey güzel olmasına rağmen.
Şimdi de ailemin yanına geldik, bir evde tıkılı kalmaktan çok bunalmıştım. Şimdi 1 ay oldu neredeyse, evi değil de bebeğimi ziyaret etmeyi çok özledim. Daha az ağlıyorum ama arada bir krizler geliyor tabii.
Uzun zamandır bakmıyordum buraya da, şimdi gördüm bebekler büyüyor. Hepsine çok mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Bize gelen giden olmuyor bayramda biz gidiyoruz canım ondan yiyecek hazırlamadım her bayram aynı kahvaltıya kv öğlen çaya yemeğe annemlereKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Çok iyiymişşHemen u vitamini takviyesi almamiz lazim
Çok geçmiş olsun canımIyi bayramlar kızlar çocukların ateşinin olmadığı sağlıklı bayramlara diyorumbizimki hasta kaç gündür ateşle uğraşıyoruz herkese afiyet dilerim
Yan taraftaki içindekiler bölümünü de çeker misin
Tr deki mamalarda golden goat hariç soya olmayan görmedim fakat onda da ayçiçek lesitini var mesela yani o da harika bir mama değilSende olan mamanin iceriginde yaziyor mu? Bunda soya da varmış soya ne alaka yainternette sma da palm ve soya var yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?