2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bu sma mamasinda palm yagi var mi ya ben siparis ettim ama internette var yaziyor geri iade edicem varsa

Üç gün müYazdıklarını yaşadığımız net ikinci haftamız oluyor,iki gündür daha sakince ama bitmedi yani şu atak mıdır nedir
35 gün suruyo diyo ya bı gelip bı gidiyomus arkadaşlar öyle diyo.
Ya bu ataklar benimkine.hic uymuyor bu iki hafta gunesli gun gosteriyor ve kalan 2 gun diyor ama ben gunesli yasamadim genelde meme ile.savasan 2 hafta geciriyorum. Senin ki de cabuk gecer insallah bayram.bayram zorlanmayiz umarim
Ayy inşallah emzirene uyutana kadar kan ter içinde kalıyorum. bazen erken yada geç olabiliyomus ya ondandır
Bizde aynı durumdayız canım ben bittim hele bugün ben iptal doğum günü aynı senin bebisle benimkinin ikimize de kolaylıklar diliyorum
Ayy öyle mii dogumdaşlar Allah bolca sabır versin canım ya. Çocuğu uyuttum kocam da diyo çay yaptın mı nadir uyumadigi bı gün olduğu için sırf moraller bozulmasın diye sessizce yaptım
Sabirlar diliyorum
Amin amin atakla savaşan tüm annelere bolca inşallah

Kizlar bu sma mamasinda palm yagi var mi ya ben siparis ettim ama internette var yaziyor geri iade edicem varsa
Sma gold serisinde palm yağı var o seride artik yok diye biliyorum optipro içeriğinde palm yağı yazmıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-27-23-32-07-148_com.android.chrome.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 53
Sma gold serisinde palm yağı var o seride artik yok diye biliyorum optipro içeriğinde palm yağı yazmıyor
Sende olan mamanin iceriginde yaziyor mu? Bunda soya da varmış soya ne alaka ya internette sma da palm ve soya var yaziyor

KELEBEK_2021 çok çok geçmiş olsun canım size de Allah beterlerinden korusun. Bende pazar günü öyle bir gün geçirdim,çok şükür diyelim. Başımızdan tuz ekmek çevirip verdik sizde yapın canım.

Çok şükür birseyi yokmuş canım artık 2 değil 10 kat dikkat etmemiz gereken dönemlere geldik ama ınsanlık hali işte bir anlık dalgınlık olabiliyor verilmiş sadakan varmış

Çok çook teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız gözüm sürekli üstünde, telefona çok bakamıyorum sadece aramalara mesajlara bakıyorum, çok yorgunum hiç iş bitmiyor

Ohh çok iyi gelmiştir aile yanı Güzel kalbinden öperim,Allah ne istiyorsan en güzelini nasip etsin sana

Kizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Bize gelen giden olmuyor bayramda biz gidiyoruz canım ondan yiyecek hazırlamadım her bayram aynı kahvaltıya kv öğlen çaya yemeğe annemlere zaten temizlik bitmiyor hiç ev işi annemin dediği gibi nankööör yap yap arkanı dön yine aynı
Hemen u vitamini takviyesi almamiz lazim
Çok iyiymişş kilo alımı artsın diye gece iki saatte bir emzirmelere başladığımdan beri bende gün içinde baya sarsılıyorum o vitaminden bana çok lazım bu aralar

Sende olan mamanin iceriginde yaziyor mu? Bunda soya da varmış soya ne alaka ya internette sma da palm ve soya var yaziyor
Tr deki mamalarda golden goat hariç soya olmayan görmedim fakat onda da ayçiçek lesitini var mesela yani o da harika bir mama değil ama goat sindirimi zor tadı kötü bir mama istersen onu dene. Onun dışında %100 organik mamalar var holle gibi bütçen yetiyorsa ona bi bakabilirsin. Ben mama araştırırken bu palm ve soya olayina bakmıştım. Palm yağı doğru kullanıldığında besleyici bir yağ 200 derece üzeri işlem gördüğü zaman zararli oluyormus. Hatta anne sütünün %25-30 kadari da palm yağına benzer bir yağa sahipmiş. Besleyicilik açısından kullanılıyormuş. Soya lesitini de mamanın kıvamını vermek için soya fasulyesi ve yumurtadan elde edilen lesitin ile yapılıyormuş. Yurtdışından gelen aptamillerin içeriği nasıldı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…