Oto koltuğunun üstüne müslin ört çocuğu üstüne koy bence çünkü çok terletiyor oto koltuğu da onun dışında ben de uyurken müslin örtüyorum ya için rahat etmiyoKiz ben anlamadimki klima acikkende terliyor ozellikle uyurken acaba ustunu cokmu ortuyorum muslin ortu ortuom bide zibini var üstünde tisort sort cokmuki:)
Oto koltugunun altinda da baska bi ortu var hqhqhqhhahqhqhqOto koltuğunun üstüne müslin ört çocuğu üstüne koy bence çünkü çok terletiyor oto koltuğu da onun dışında ben de uyurken müslin örtüyorum ya için rahat etmiyo
Altinda demisim icinde yani kafa kalmadi valla:))Oto koltugunun altinda da baska bi ortu var hqhqhqhhahqhqhq
Ohh ellerine sağlıkOhh mis ben hallettim her.işimi simdi kendimi paklama zamani
Sana çok yakinim kuşadasıYazlık nerde söyle ben de geleyim
Sana çok yakinim kuşadasıYazlık nerde söyle ben de geleyim
Üç gün müKızlar bn gaz falan var diyodum ama bu bebe net ataktauykuya geçişi işkence emmesi işkence ev zaten yaniyo öyle bı sinir basiyo ki anlatamam. Ayakta tempolu sallamayla anca uyuyo çok çok açsa sakince 5 dk emiyo sonra tut bırak oynuyo resmen.. 3.gun diyo 1 haftadır böyleyiz ama neyseee
Ben de yola çıkalı henüz 1 saat oldu özellikle geceyi tercih ettim bakalım inşallah sorunsuz hallederiz kaldı 8 saat yolBebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))
Ya bu ataklar benimkine.hic uymuyor bu iki hafta gunesli gun gosteriyor ve kalan 2 gun diyor ama ben gunesli yasamadim genelde meme ile.savasan 2 hafta geciriyorum. Senin ki de cabuk gecer insallah bayram.bayram zorlanmayiz umarimKızlar bn gaz falan var diyodum ama bu bebe net ataktauykuya geçişi işkence emmesi işkence ev zaten yaniyo öyle bı sinir basiyo ki anlatamam. Ayakta tempolu sallamayla anca uyuyo çok çok açsa sakince 5 dk emiyo sonra tut bırak oynuyo resmen.. 3.gun diyo 1 haftadır böyleyiz ama neyseee
Bizde aynı durumdayız canım ben bittim hele bugün ben iptalKızlar bn gaz falan var diyodum ama bu bebe net ataktauykuya geçişi işkence emmesi işkence ev zaten yaniyo öyle bı sinir basiyo ki anlatamam. Ayakta tempolu sallamayla anca uyuyo çok çok açsa sakince 5 dk emiyo sonra tut bırak oynuyo resmen.. 3.gun diyo 1 haftadır böyleyiz ama neyseee
Mantikli ya uyku saatine denk getirmek lazim bide serinde olurBen de yola çıkalı henüz 1 saat oldu özellikle geceyi tercih ettim bakalım inşallah sorunsuz hallederiz kaldı 8 saat yol
Sabirlar diliyorumKızlar bn gaz falan var diyodum ama bu bebe net ataktauykuya geçişi işkence emmesi işkence ev zaten yaniyo öyle bı sinir basiyo ki anlatamam. Ayakta tempolu sallamayla anca uyuyo çok çok açsa sakince 5 dk emiyo sonra tut bırak oynuyo resmen.. 3.gun diyo 1 haftadır böyleyiz ama neyseee
Wooow konum at yarim saate yanindayimSana çok yakinim kuşadası
Sana çok yakinim kuşadası
Aynen canım çok şükür şimdilik uyuyor klimasız gidiyoruzMantikli ya uyku saatine denk getirmek lazim bide serinde olur
Ankaradan canımWooow konum at yarim saate yanindayimsiz nerden geliyonuz İstanbul mu
Ankaradan canımWooow konum at yarim saate yanindayimsiz nerden geliyonuz İstanbul mu
O atak linki ne acabaminseo canim normalde Teoman Alp 14. haftasina girdi ve senin bitirmekte oldugun atak bu sanirim. Ama senin bana atak hesaplamak icin attigin linkteki hesaplayici henuz 4 gun var diyor. Gercekten te 2 gundur gene eskiye donus basladi bizde. Uykuya gecmek istemiyor, tik dedi mi uyaniyor. Memeye iyice yapisti, sabaha kadar emiyor da emiyor. Memeyi goremezse ya da gec gelirse vay halimize. Ee tabii bu durumda gazlari da basladi ki neyse ki onu cikariyor kendisi... Tatilde iyiydi en azindan
Bn annem burdayken cam kapı her odayi yaptım bı kaç gündür de bölük bölük yapıyorum bı mutfak bı salon vs. Hazırlık falan yok gelen olursa hazır alırızKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Çok geçmiş olsun canım hayırdır noldu üşüttü mü bebişIyi bayramlar kızlar çocukların ateşinin olmadığı sağlıklı bayramlara diyorumbizimki hasta kaç gündür ateşle uğraşıyoruz herkese afiyet dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?