2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kiz ben anlamadimki klima acikkende terliyor ozellikle uyurken acaba ustunu cokmu ortuyorum muslin ortu ortuom bide zibini var üstünde tisort sort cokmuki:)
Oto koltuğunun üstüne müslin ört çocuğu üstüne koy bence çünkü çok terletiyor oto koltuğu da onun dışında ben de uyurken müslin örtüyorum ya için rahat etmiyo

Kızlar bn gaz falan var diyodum ama bu bebe net atakta uykuya geçişi işkence emmesi işkence ev zaten yaniyo öyle bı sinir basiyo ki anlatamam. Ayakta tempolu sallamayla anca uyuyo çok çok açsa sakince 5 dk emiyo sonra tut bırak oynuyo resmen.. 3.gun diyo 1 haftadır böyleyiz ama neyseee

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-27-22-09-41-931_com.android.chrome.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
Üç gün müYazdıklarını yaşadığımız net ikinci haftamız oluyor,iki gündür daha sakince ama bitmedi yani şu atak mıdır nedir

Bebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))
Ben de yola çıkalı henüz 1 saat oldu özellikle geceyi tercih ettim bakalım inşallah sorunsuz hallederiz kaldı 8 saat yol

Ya bu ataklar benimkine.hic uymuyor bu iki hafta gunesli gun gosteriyor ve kalan 2 gun diyor ama ben gunesli yasamadim genelde meme ile.savasan 2 hafta geciriyorum. Senin ki de cabuk gecer insallah bayram.bayram zorlanmayiz umarim

Bizde aynı durumdayız canım ben bittim hele bugün ben iptal doğum günü aynı senin bebisle benimkinin ikimize de kolaylıklar diliyorum

Sabirlar diliyorum

O atak linki ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…