Be mesafe koydukça yapışıyor bana yapamadı eşimi arıyor bizide götür diye. Sanki gitmek zorundayım onlarlaÖyle tipleri çok iyi bilirim mesafe en iyisi fesatlıklarla daha az muhatap olursun
Şimdi gördüm içerğini kuzum kilo verdirmez sağlıklı en sevdiğimiz proteinler bunlariçeriği böyle ya kullanıcam ben kilo verdiriyor diye düşünmüştüm ama yanılmışım
ya valla inanılmaz insanlar ya insan yerine koyup muhattap olmamak lazımBe mesafe koydukça yapışıyor bana yapamadı eşimi arıyor bizide götür diye. Sanki gitmek zorundayım onlarla
Yaa çok teşekkürler dün verdim biraz zaten. Biraz tuhaf geldi ama içtiŞimdi gördüm içerğini kuzum kilo verdirmez sağlıklı en sevdiğimiz proteinler bunlar
Ne alakası var canım gayet iyi boyu kilosu maşallah kuzuyaKizlar herkese iyi bayramlar.
minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu
Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi
Bizimki 130 günlük bayramdan önce gitmiştik kilosu 7100 gr boyu 64 cmdi yani öyle düşün gayet iyi arkadaşım. Ayrıca zayıf küçük olsa ne olacak sağlıklıysa gerisi önemli değil bu insanlar ne istiyor bilmiyorum kiKizlar herkese iyi bayramlar.
minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu
Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi
Canim sagol oncelikle. demire baslayinca kabizlik oluyor. Hele ek gidada...Hepinize iyi bayramlar kızlarBayramınız iyi geçiyordur umarım malesef etrafta boş konuşan akıl veren çok oluyor malum Bu arada bir sıkıntımız var sizde de aynısı oldu mu acaba. Demir takviyesine başladığımızdan beri Yağız kaka yaparken zorlanmaya başladı. Ikınıyor ıkınıyor bi türlü yapamıyor çığlık çığlığa ağlıyor canı yanıyor Gece birden ağlayarak uyanması bu yüzdenmiş onu çözdüm. DemirOn verdi doktor ne yapsam değiştirsem mi siz ne kullanıyorsunuz? Hepsi aynı etkiyi yapar mı acaba?
Canim en az suan 7 kilo eminim. Kv ve kp konusuyor iste. Neymis gozu acik degilmisBizimki 130 günlük bayramdan önce gitmiştik kilosu 7100 gr boyu 64 cmdi yani öyle düşün gayet iyi arkadaşım. Ayrıca zayıf küçük olsa ne olacak sağlıklıysa gerisi önemli değil bu insanlar ne istiyor bilmiyorum ki
Daha ne olacaktı çocuk on kilo falan mi masallahı var ayrıca sağlıklı olsun aklı başında olsun yeterKizlar herkese iyi bayramlar.
Tesekkur ederim canimDaha ne olacaktı çocuk on kilo falan mi masallahı var ayrıca sağlıklı olsun aklı başında olsun yeterne değişik insanlar var boş boş konuşup moral bozmaktan başka bir amaç yok burda bence
Benimkini de her gören aa fotoğraflarda tontişti ne kadar küçükmüş diyor ama istisnasız yani sıkıldım artık çocuk iki küsür kilo doğdu şimdi 6 ya yakın doktorlar problem yok gelişimi gayet iyi diyorlar insanları memnun edemiyoruz şaka gibiTesekkur ederim canimkesinlikle benim moralimi bozmaya calisiyorlar, haklisin. Amac bu cunku gayet tontis benim oglum ...
Kesinlikle... Kizim ustun zekali oldugu halde kiz gibi olmasin bu, algilari acik olsun diolar aksamBenimkini de her gören aa fotoğraflarda tontişti ne kadar küçükmüş diyor ama istisnasız yani sıkıldım artık çocuk iki küsür kilo doğdu şimdi 6 ya yakın doktorlar problem yok gelişimi gayet iyi diyorlar insanları memnun edemiyoruz şaka gibibu arada kilolu olsa ona da kulp bulurlar eminim
Biz insanlara bir günde küsmedikKesinlikle... Kizim ustun zekali oldugu halde kiz gibi olmasin bu, algilari acik olsun diolar aksam
12 yaşında bebekte değil ki öyle yetişmiş anasının kopyası zaten.Ay Allah sabır versin çocuk kaç yaşında ya bu kadar bariz kıskançlık bide daha çok minik bizimkiler çocuklar bile seviyor kıskanmıyor bu niye böyle
Ben kaçtıkça burnumun dibine giriyorlarya valla inanılmaz insanlar ya insan yerine koyup muhattap olmamak lazım
Yok artik sumo mu yetistiriyoruz ne bekliyorlar acaba ayrica her bebek kilolu olmak zorunda mi? Boyu da kilosu da gayet güzel herkes bir kusur bulmaya çok meraklıKizlar herkese iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?