2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar herkese iyi bayramlar.

minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu

Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi

Ne alakası var canım gayet iyi boyu kilosu maşallah kuzuya hiiiç takılma boşver ağzı olan konuşuyor

Hepinize iyi bayramlar kızlar Bayramınız iyi geçiyordur umarım malesef etrafta boş konuşan akıl veren çok oluyor malum Bu arada bir sıkıntımız var sizde de aynısı oldu mu acaba. Demir takviyesine başladığımızdan beri Yağız kaka yaparken zorlanmaya başladı. Ikınıyor ıkınıyor bi türlü yapamıyor çığlık çığlığa ağlıyor canı yanıyor Gece birden ağlayarak uyanması bu yüzdenmiş onu çözdüm. DemirOn verdi doktor ne yapsam değiştirsem mi siz ne kullanıyorsunuz? Hepsi aynı etkiyi yapar mı acaba?

Eklentiler

• DCA6EACE-9C46-4A2B-A090-EBCA5E186419.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 63
Bizimki 130 günlük bayramdan önce gitmiştik kilosu 7100 gr boyu 64 cmdi yani öyle düşün gayet iyi arkadaşım. Ayrıca zayıf küçük olsa ne olacak sağlıklıysa gerisi önemli değil bu insanlar ne istiyor bilmiyorum ki

Canim sagol oncelikle. demire baslayinca kabizlik oluyor. Hele ek gidada...

Canim en az suan 7 kilo eminim. Kv ve kp konusuyor iste. Neymis gozu acik degilmis ne istiyorlarsa 3 aylik bebekten ... Zayifmis tontis degilmis, babasi toplu bi bebekmis. Niye babasi Ile kiyaslaniyirsa...simdiden basladilar Baba ogul iliskisine zarar vermeye... Esim babasi Ile rekabet halinde ve erkek bebegimiz olacagini ogrenince tedirgin olmustu...

Daha ne olacaktı çocuk on kilo falan mi masallahı var ayrıca sağlıklı olsun aklı başında olsun yeter ne değişik insanlar var boş boş konuşup moral bozmaktan başka bir amaç yok burda bence

Daha ne olacaktı çocuk on kilo falan mi masallahı var ayrıca sağlıklı olsun aklı başında olsun yeter ne değişik insanlar var boş boş konuşup moral bozmaktan başka bir amaç yok burda bence
Tesekkur ederim canim kesinlikle benim moralimi bozmaya calisiyorlar, haklisin. Amac bu cunku gayet tontis benim oglum ...

Tesekkur ederim canim kesinlikle benim moralimi bozmaya calisiyorlar, haklisin. Amac bu cunku gayet tontis benim oglum ...
Benimkini de her gören aa fotoğraflarda tontişti ne kadar küçükmüş diyor ama istisnasız yani sıkıldım artık çocuk iki küsür kilo doğdu şimdi 6 ya yakın doktorlar problem yok gelişimi gayet iyi diyorlar insanları memnun edemiyoruz şaka gibi bu arada kilolu olsa ona da kulp bulurlar eminim

Kesinlikle... Kizim ustun zekali oldugu halde kiz gibi olmasin bu, algilari acik olsun diolar aksam

Yok artik sumo mu yetistiriyoruz ne bekliyorlar acaba ayrica her bebek kilolu olmak zorunda mi? Boyu da kilosu da gayet güzel herkes bir kusur bulmaya çok meraklı

Kizlar tüm moralim bozuldu allah belalarini versin daha 2 yaşında bebek tek suçu da annesini istemek. Ne diyim sabahtan beri aklima geldikçe ağlıyorum ya hiç mi şu çocuğun ağlama seslerini duyan olmaz küçücük bedeni bu acılara nasil dayandi deliricem en sonunda. Cocuk dünyaya işkence görmeye mi geldi yemin ediyorum tüm moralim bozuldu ya sanki dibimdeymiş de hiçbir şey yapamamışım gibi hissediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230629_141634_Instagram.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…