2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kaç kilo olmalıymış bebek, 10-15 falan mı. Kendilerinin çocukları bu kadarlıkken kaç kiloydu acaba

Kızlar a 101 de

Sizin bebeğin maşallahı var kv biraz saçmalamış kızım 4 aylık 64 cm 7 kilo gören herkes.masallah diyor daha büyük gösteriyor diyor hiç takılmayın gayet iyi oğlunuz
Tesekkur ederim

Evet katılıyor çocuk ağlamaktan, gün sayıyorum resmen . Bitsin, gitsin diye
Allah şifa versin inşallah sağlıklıdır
Okurken ben bile o kıza bir tane yapıştırmak istedim. Mesafe artık şart bence
Ek gıda demişken sanırım daha 1,5 ay var bizim 4 aylık olucak 4 ünde çünkü
Herşeyin fiyatı artıyor canım, tabak vs ben aldım erkenden

Demir ilaclari Demir ilaçlarının çoğu kabız yapıyor canım, ama doktoruna danış istersen belki değiştirir

Daha kaç haber okuyacağız, ve sürekli aynı fark ettiyseniz. Annenin sevgilisi tarafından, ya sen bir annesin nasıl evladını koruyamazsın?? Aklım mantığım bunu kabul etmiyor, ya benim çocuğumun tırnağını keserken azıcık dibine girsem, oturup ağlarım. Bunlar nasıl insan, nasıl anne. O çocuk ağlarken nasıl durdu, yemin ederim deli olacağım

Çoğu demir ilacı yapar arkadaşım. Doktoruna danışarak değiştir bence, biz oceanın microfer damlasını kullanıyoruz. Yanında da prebşyıtik damla kullanıyoruz, maflor damla, 2 güne 1 alıyoruz onu da.
Ben bu haberi gördüğümden beri pert durumdayım ağlayıp ağlayıp duruyorum. Bebeğin annesini istemesi içimi dağladı. Allahım hikmetinden sual olunmaz diyorum. İçim çok acıdı çok

Tetagil var canım, bir de karanfil ve zeytinyağı ile hazırlanan karışım var

Kizlar kusura bakmayin ama bu normal mi neden oluyor turuncumsu bir renk bilgisi olan var mi
Bebegim ilk dogdugunda 3. Günü aynısı olmustı cok endise etmıstım kv lerdeydim karsı komsuları yenidoğan yogun bakımda hoca idi docentti ona bebek bezini götürmustum kapıya oda kan değil bu yeterisz beslenme işareti susuz kaldıgından demişti kız bebeklerdede sıklıkla görulebılıyor demişti, bebegimide sarı ve halsız görünce sarılık baslangıcı olabılır diyip hastaneye yonlendirmişti sorun olmamıstı az bi sarılıgı cıkmıstı sonra sütüm artınca bu sorun olmamıstı bidaha

Kızlar bebegim bir keresinde misafirlikte 2 defa dondu ağladı hatta dondugunde baska donmedi donmuyor ama ayaga kalkmaya cok meraklı hep ayaklarını dik tutmaya çalışıyor tutuyorda masallah kafasını göbek üstünde iken dik tutabılyor normal mi donmemesi

Okurken ben bile o kıza bir tane yapıştırmak istedim. Mesafe artık şart bence
Yemin ediyorum tahammül seviyemi taşırdı artık. O suratını öyle gördüğüm an ağzının ortasına yapıştırmak istiyorum korkuyorum bir gün yapacağım diye

Evet ilk dogdugunda benim oglumda da vardi ama kan şeklindeydi bu biraz daha turuncumsu geldi gözüme. Oysa hem mama veriyorum hem emziriyorum nasil yetersiz oluyo anlamadim acaba hava çok sicak diye mi neyse daha da dikkat edicem ins bir an önce geçer

Canım bebek doymuyor olabilir ilk günler bizde vardı doymuyor dediler sarılıkta yükseldi o dönem mama vermiştim bence bi doktora danışmalısın.
Ayin 4unde gidicem zaten randevu aldim. Emziriyorum mama da veriyorum güzel de kilo aliyor ama anlamadim ya

Susuz kaldığı için canım, benim ki meme reddi yaptığında yetersiz beslenirken böyleydi.
Bizimkisi bir şeyi reddetmiyor ki sadece mamayi çok içmek istemiyor memeyi güzel emiyor ama bir sekilde mamayi da arttirip vermeye calisicam

Gece emmeyi biraktiginda bende bıraktım. ayrica sagim yapinca meme uclarimda kaniyordu. 30 cc anca çıkıyordu

Ben anlamadim bunu ya cismi o kakami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…