Kaç kilo olmalıymış bebek, 10-15 falan mı. Kendilerinin çocukları bu kadarlıkken kaç kiloydu acabaKizlar herkese iyi bayramlar.
@minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu
Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi
Tesekkur ederimKızlar a 101 de
Sizin bebeğin maşallahı var kv biraz saçmalamış kızım 4 aylık 64 cm 7 kilo gören herkes.masallah diyor daha büyük gösteriyor diyor hiç takılmayın gayet iyi oğlunuz
Cok tobbikmis, kolu agrirmis. Pirinc unu Ile ile buyutmus esimi, simdi esimin mide bagirsak sorunu carKaç kilo olmalıymış bebek, 10-15 falan mı. Kendilerinin çocukları bu kadarlıkken kaç kiloydu acaba
Evet katılıyor çocuk ağlamaktan, gün sayıyorum resmen . Bitsin, gitsin diyeBu atak dediğimiz lanet gece uykusunun meme emme molası verdiğinde eti sıkılmışcasına bagirmasina sebep olan şey mi he siz de mi böyle yasiyosunuz. Gece gece ne yaşadım bn. Bı buçuk saat çırpınış sonrası uyudu
Allah şifa versin inşallah sağlıklıdırMerhaba canım 18 haftalığın 17.haftada beyinde 14mm sıvı birikmiş diyerek bizdende aynı şekilde hidrosefali olabilir dedi bayramdan sonra perinatolojiye gidicem nolur dua edelim bebeklerimiz sağlıkla doğsun bir haftadır kafayı yedim araştırmaktan
Okurken ben bile o kıza bir tane yapıştırmak istedim. Mesafe artık şart benceKızla yazamadım bebişlerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlara. Bilin bakalımmbenim peşime yine kim takıldı kv lere. Giderken. Görümcem. Gerçekten de daha içeriye girer girmez o salak kızı kv ile kp sesleniyor. Ben geldim ben, ben geldim. Sanki bebek gibi konuşuyor. Kp ona diyor ki izin var mı alyayı sevebilir miyim kucağıma alıp. Çok sinir oldum. Benim ailem izin mi isiyor diğer torunlarından.
Sonra kv diyor ki sen paylaşmışsın alyayı bizimkiler görmüş hepsi ne kadar güzel bebek o öyle falan diyorlar beni arayıp. Bi baktım görümce hani bir bakış olurya. Hııııı anladım der gibi. Bu kadar mı kıslançlığını belli eder anlamadım. Ondan sonra da. Büyük kızın doğum günü 2 hafta sonra. Sofrada annem pasta kesecek babaanne sizde gelirsiniz dedi.onun kızının suratı beş kerîm oldu. Kv suratını görünce kıskandığını anladı. Dediki sen de Asyanın süslerini yaparsın balon bağlarsın kızım dedi. Hemen tepki gösterdi Banane ben hiç bişey yapmam dedi.. sinirli sinirli. Ya yemin ederim ağzının ortasına yapıştırasım geldi. Yapmasın da gelmesinde istemiyorum kardeşim niye bana yapıştırıyorlar bunları anlamıyorum. Beni de aramıyor eşimi arıyor bizi de aldır mısın diye. Hayır altında 1,5 milyonluk araban var bin onunla git neden bize yamıyorsun kendine. Araban olmasa anlarım. Ben hayatta kardeşime demedim bizi anneme bırak diye. Sonuçta evli kendi hayatı ailesi var. Anneme geldik sonra kızıma dedim ki ; gördün değil mü yaptığını seni ne kadar kıskandığını sen de ona göre davran bir daha da onunla samimi olma dedim
Herşeyin fiyatı artıyor canım, tabak vs ben aldım erkendenEk gıda demişken sanırım daha 1,5 ay var bizim 4 aylık olucak 4 ünde çünkü
Nasıl da sağlıklı şeylerle büyütmüşCok tobbikmis, kolu agrirmis. Pirinc unu Ile ile buyutmus esimi, simdi esimin mide bagirsak sorunu carAllah bunlara akil fikir versin...
Demir ilaçlarının çoğu kabız yapıyor canım, ama doktoruna danış istersen belki değiştirirHepinize iyi bayramlar kızlarBayramınız iyi geçiyordur umarım malesef etrafta boş konuşan akıl veren çok oluyor malum Bu arada bir sıkıntımız var sizde de aynısı oldu mu acaba. Demir takviyesine başladığımızdan beri Yağız kaka yaparken zorlanmaya başladı. Ikınıyor ıkınıyor bi türlü yapamıyor çığlık çığlığa ağlıyor canı yanıyor Gece birden ağlayarak uyanması bu yüzdenmiş onu çözdüm. DemirOn verdi doktor ne yapsam değiştirsem mi siz ne kullanıyorsunuz? Hepsi aynı etkiyi yapar mı acaba?
Daha kaç haber okuyacağız, ve sürekli aynı fark ettiyseniz. Annenin sevgilisi tarafından, ya sen bir annesin nasıl evladını koruyamazsın?? Aklım mantığım bunu kabul etmiyor, ya benim çocuğumun tırnağını keserken azıcık dibine girsem, oturup ağlarım. Bunlar nasıl insan, nasıl anne. O çocuk ağlarken nasıl durdu, yemin ederim deli olacağımKizlar tüm moralim bozuldu allah belalarini versin daha 2 yaşında bebek tek suçu da annesini istemek. Ne diyim sabahtan beri aklima geldikçe ağlıyorum ya hiç mi şu çocuğun ağlama seslerini duyan olmaz küçücük bedeni bu acılara nasil dayandi deliricem en sonunda. Cocuk dünyaya işkence görmeye mi geldi yemin ediyorum tüm moralim bozuldu ya sanki dibimdeymiş de hiçbir şey yapamamışım gibi hissediyorum
Çoğu demir ilacı yapar arkadaşım. Doktoruna danışarak değiştir bence, biz oceanın microfer damlasını kullanıyoruz. Yanında da prebşyıtik damla kullanıyoruz, maflor damla, 2 güne 1 alıyoruz onu da.Hepinize iyi bayramlar kızlarBayramınız iyi geçiyordur umarım malesef etrafta boş konuşan akıl veren çok oluyor malum Bu arada bir sıkıntımız var sizde de aynısı oldu mu acaba. Demir takviyesine başladığımızdan beri Yağız kaka yaparken zorlanmaya başladı. Ikınıyor ıkınıyor bi türlü yapamıyor çığlık çığlığa ağlıyor canı yanıyor Gece birden ağlayarak uyanması bu yüzdenmiş onu çözdüm. DemirOn verdi doktor ne yapsam değiştirsem mi siz ne kullanıyorsunuz? Hepsi aynı etkiyi yapar mı acaba?
Ben bu haberi gördüğümden beri pert durumdayım ağlayıp ağlayıp duruyorum. Bebeğin annesini istemesi içimi dağladı. Allahım hikmetinden sual olunmaz diyorum. İçim çok acıdı çokKizlar tüm moralim bozuldu allah belalarini versin daha 2 yaşında bebek tek suçu da annesini istemek. Ne diyim sabahtan beri aklima geldikçe ağlıyorum ya hiç mi şu çocuğun ağlama seslerini duyan olmaz küçücük bedeni bu acılara nasil dayandi deliricem en sonunda. Cocuk dünyaya işkence görmeye mi geldi yemin ediyorum tüm moralim bozuldu ya sanki dibimdeymiş de hiçbir şey yapamamışım gibi hissediyorum
Susuz kaldığı için canım, benim ki meme reddi yaptığında yetersiz beslenirken böyleydi.Kizlar kusura bakmayin ama bu normal mi neden oluyor turuncumsu bir renk bilgisi olan var mi
Tetagil var canım, bir de karanfil ve zeytinyağı ile hazırlanan karışım varKızlar dişi kaşınan bebelere sürdüğünüz ağız içi bir ürün jel var mı? Annem diş hazırlanıyor alın bir jel diyor eli sürekli ağzında öfkeyle kaşımaya çalışıyor diyor da bana öyle gelmiyor bu dönem hepsi elini emiyor salyaları akıyor diş durumu yok bence.
Sağol cnm, ne zaman başlanıyor genelde tetagili sürmeye biliyor musun? Erken mi daha diş için tam anlayamadım çünkü.Tetagil var canım, bir de karanfil ve zeytinyağı ile hazırlanan karışım var
Bebegim ilk dogdugunda 3. Günü aynısı olmustı cok endise etmıstım kv lerdeydim karsı komsuları yenidoğan yogun bakımda hoca idi docentti ona bebek bezini götürmustum kapıya oda kan değil bu yeterisz beslenme işareti susuz kaldıgından demişti kız bebeklerdede sıklıkla görulebılıyor demişti, bebegimide sarı ve halsız görünce sarılık baslangıcı olabılır diyip hastaneye yonlendirmişti sorun olmamıstı az bi sarılıgı cıkmıstı sonra sütüm artınca bu sorun olmamıstı bidahaKizlar kusura bakmayin ama bu normal mi neden oluyor turuncumsu bir renk bilgisi olan var mi
Yemin ediyorum tahammül seviyemi taşırdı artık. O suratını öyle gördüğüm an ağzının ortasına yapıştırmak istiyorumOkurken ben bile o kıza bir tane yapıştırmak istedim. Mesafe artık şart bence
Canım bebek doymuyor olabilir ilk günler bizde vardı doymuyor dediler sarılıkta yükseldi o dönem mama vermiştim bence bi doktora danışmalısın.Kizlar kusura bakmayin ama bu normal mi neden oluyor turuncumsu bir renk bilgisi olan var mi
Evet ilk dogdugunda benim oglumda da vardi ama kan şeklindeydi bu biraz daha turuncumsu geldi gözüme. Oysa hem mama veriyorum hem emziriyorum nasil yetersiz oluyo anlamadimBebegim ilk dogdugunda 3. Günü aynısı olmustı cok endise etmıstım kv lerdeydim karsı komsuları yenidoğan yogun bakımda hoca idi docentti ona bebek bezini götürmustum kapıya oda kan değil bu yeterisz beslenme işareti susuz kaldıgından demişti kız bebeklerdede sıklıkla görulebılıyor demişti, bebegimide sarı ve halsız görünce sarılık baslangıcı olabılır diyip hastaneye yonlendirmişti sorun olmamıstı az bi sarılıgı cıkmıstı sonra sütüm artınca bu sorun olmamıstı bidaha
Ayin 4unde gidicem zaten randevu aldim. Emziriyorum mama da veriyorum güzel de kilo aliyor ama anlamadim yaCanım bebek doymuyor olabilir ilk günler bizde vardı doymuyor dediler sarılıkta yükseldi o dönem mama vermiştim bence bi doktora danışmalısın.
Bizimkisi bir şeyi reddetmiyor ki sadece mamayi çok içmek istemiyor memeyi güzel emiyor ama bir sekilde mamayi da arttirip vermeye calisicamSusuz kaldığı için canım, benim ki meme reddi yaptığında yetersiz beslenirken böyleydi.
Kızlar oğlum doğduğundan beri meme+mama ile besleniyor, çoğunlukla mama çünkü sütüm hep azdı, son bir aydır da meme reddi yapıyordu, günde bir ya da iki kez uyku sersemiyken emziriyordum ama son bir haftadır o da bitti asla kabul etmiyor memeyi, ben bir aydır sağım yapıyorum ama emilmediği için artık o kadar azaldı ki sütüm, elimde makina işkenceye dönüştü süt azaldıkça memeyi zorluyorum o da canımı acıtıyor, azıcık bir süt çıkıyor, faydası vardır diye zorluyorum ama nereye kadar zorlarım nerede son vermeliyim bu sağım işine bilmiyorum, benim gibi olan var mı? Kaç cc ye düşünce bıraktınız?
Ben anlamadim bunu ya cismi o kakamiEvet ilk dogdugunda benim oglumda da vardi ama kan şeklindeydi bu biraz daha turuncumsu geldi gözüme. Oysa hem mama veriyorum hem emziriyorum nasil yetersiz oluyo anlamadimacaba hava çok sicak diye mi neyse daha da dikkat edicem ins bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?