Allah bereket versin canim herkes kendine yakışanı yaparKizlar herkese iyi bayramlar.
minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu
Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi
Çocuk katilleri idamla yargilanmali ya işkence edilerek öldürülmelilerKizlar tüm moralim bozuldu allah belalarini versin daha 2 yaşında bebek tek suçu da annesini istemek. Ne diyim sabahtan beri aklima geldikçe ağlıyorum ya hiç mi şu çocuğun ağlama seslerini duyan olmaz küçücük bedeni bu acılara nasil dayandi deliricem en sonunda. Cocuk dünyaya işkence görmeye mi geldi yemin ediyorum tüm moralim bozuldu ya sanki dibimdeymiş de hiçbir şey yapamamışım gibi hissediyorum
Boyuna maşallahKizlar herkese iyi bayramlar.
minseo canim sen Kv ne takarsa yaz demistin. Bir ceyrek takti ve bir yelek ormus, hepsi bu
Bir de kizlar benim oglum 100 gunluk. Tartilmadi ama minimum 6.5 kilo 66 cm. Sizce gayet iyi degil mi? Kucuk bi seymis, zayif gibi yorum yapildi
Dualarım sizinleMerhaba canım 18 haftalığın 17.haftada beyinde 14mm sıvı birikmiş diyerek bizdende aynı şekilde hidrosefali olabilir dedi bayramdan sonra perinatolojiye gidicem nolur dua edelim bebeklerimiz sağlıkla doğsun bir haftadır kafayı yedim araştırmaktan
Canım hepsi aynı ya benim bebeğimin gayet iyi boyu kilosu zaten 4 e yakın doğdu bi ziyarette akrabanın biri aa küçükmüş ayına göre dedi bende güldüm boyu kilosu önden gidiyor doktor diyor dedimKizlar herkese iyi bayramlar.
Cok tatli bir yorumYok artik sumo mu yetistiriyoruz ne bekliyorlar acaba ayrica her bebek kilolu olmak zorunda mi? Boyu da kilosu da gayet güzel herkes bir kusur bulmaya çok meraklı
Canim benim bebegim biliyorsun gayet kilolu ve saglikli bir bebek . Cok sukur. Dedigin gibi sallamiyorumAllah bereket versin canim herkes kendine yakışanı yapar
Daha nolsun canim 10 kilo mu olacak çocuk bilirkişiler yine konuşmuş1 yaşında çocuklar 9-10 kilo ve dr lar gayet normal diyor. Ekine de yeni doğduğunda herkes ayyy ne minik çok küçük diyordu şimdi de 7-8 aylik gibi diyolar bi türlü yaranamadik işin özü. Persentile bak okeyse gerisini sallama
Canım son durum nasıl düzeldi mi kaç gün sürdü bu işkence?Her güne yeni bir umutla başlıyorum acaba bugün biter mi diye yok bitmiyor kızlar. Bugün regl oluyorum enerjim sıfır hava sıcak çıngırak sallattiriyor saatlerdir birakinca ağlıyor ben de uyusun diye dua ediyorum
Evet daha dün gibi, büyüyor seviniyorum ama böyle güzel güzel emiyordu onu bıraktı ya çok üzülüyorum.kizlar ne cabuk zaman geçti ya daha dün böyle sesli emiyordu
Ay onlar benimkini görseler ne der acaba 6 kiloydu 3ay olduğunda, hiç bacakları fln dobiş de değil fit bir bebek diyoruz kendisineKizlar herkese iyi bayramlar.
Tesekkur ederimBoyuna maşallahtakmayalım lütfen böyle şeyelri kendimizi yıpratıyoruz yok yere,gayette sağlıklı kuzunuz
Dogru boyle insanlar... masallah bebisinizeCanım hepsi aynı ya benim bebeğimin gayet iyi boyu kilosu zaten 4 e yakın doğdu bi ziyarette akrabanın biri aa küçükmüş ayına göre dedi bende güldüm boyu kilosu önden gidiyor doktor diyor dedimhalbuki normal önde de değil ama öyle deyipte moralimi bozamazlar diye öyle dedim eşimde hatta ne gerek vardı dedi
Tesekkur ederim. Saglikli olsunlar yeter insallahCanım son durum nasıl düzeldi mi kaç gün sürdü bu işkence?
Evet daha dün gibi, büyüyor seviniyorum ama böyle güzel güzel emiyordu onu bıraktı ya çok üzülüyorum.
Ay onlar benimkini görseler ne der acaba 6 kiloydu 3ay olduğunda, hiç bacakları fln dobiş de değil fit bir bebek diyoruz kendisineGayet iyi cnm bebişin maşallah.
AyyyBizim ki de ayin 4unde 4 aylik olacak ayni tarihte dogmuşlar
Bence de canım ya elini tanıyor benim ki 5 parmağını sokmaya çalışıyorKızlar dişi kaşınan bebelere sürdüğünüz ağız içi bir ürün jel var mı? Annem diş hazırlanıyor alın bir jel diyor eli sürekli ağzında öfkeyle kaşımaya çalışıyor diyor da bana öyle gelmiyor bu dönem hepsi elini emiyor salyaları akıyor diş durumu yok bence.
Bizim kız 64 cm 6300 gr 3 ay 25 günlük gayet tombik duruyor sizinkine ne diye zayıf demişler hayret yaniiiiKizlar herkese iyi bayramlar.
Sizin bebeğin maşallahı var kv biraz saçmalamış kızım 4 aylık 64 cm 7 kilo gören herkes.masallah diyor daha büyük gösteriyor diyor hiç takılmayın gayet iyi oğlunuzKizlar herkese iyi bayramlar.
Benimki de 12 gündür sürekli böyle, resmen katılıyor çocuk ağlamaktan nefessiz kalıyor. Aniden bi ağlama geliyor kıpkırmızı olup. Sakinlesmeside zor. Neden bilmiyorumKızlar Yağız birkaç gündür gece ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa. Kucağıma alıyorum pışpışlıyorum sakinleşsin diye ama yok emzirmeden sakinleşmiyor asla sadece memede sakinliyor. Sanki canı acır gibi bir ağlama. Gündüz hiç böyle bir sıkıntısı yok gece böyle sebebi ne olabilir acaba? Yaşayan oldu mu bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?