2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah bereket versin canim herkes kendine yakışanı yapar

Daha nolsun canim 10 kilo mu olacak çocuk bilirkişiler yine konuşmuş 1 yaşında çocuklar 9-10 kilo ve dr lar gayet normal diyor. Ekine de yeni doğduğunda herkes ayyy ne minik çok küçük diyordu şimdi de 7-8 aylik gibi diyolar bi türlü yaranamadik işin özü. Persentile bak okeyse gerisini sallama

Çocuk katilleri idamla yargilanmali ya işkence edilerek öldürülmeliler

Boyuna maşallah takmayalım lütfen böyle şeyelri kendimizi yıpratıyoruz yok yere,gayette sağlıklı kuzunuz

Canım hepsi aynı ya benim bebeğimin gayet iyi boyu kilosu zaten 4 e yakın doğdu bi ziyarette akrabanın biri aa küçükmüş ayına göre dedi bende güldüm boyu kilosu önden gidiyor doktor diyor dedim halbuki normal önde de değil ama öyle deyipte moralimi bozamazlar diye öyle dedim eşimde hatta ne gerek vardı dedi

Canim benim bebegim biliyorsun gayet kilolu ve saglikli bir bebek . Cok sukur. Dedigin gibi sallamiyorum

Canım son durum nasıl düzeldi mi kaç gün sürdü bu işkence?
kizlar ne cabuk zaman geçti ya daha dün böyle sesli emiyordu
Evet daha dün gibi, büyüyor seviniyorum ama böyle güzel güzel emiyordu onu bıraktı ya çok üzülüyorum.
Ay onlar benimkini görseler ne der acaba 6 kiloydu 3ay olduğunda, hiç bacakları fln dobiş de değil fit bir bebek diyoruz kendisine Gayet iyi cnm bebişin maşallah.

Kızlar oğlum doğduğundan beri meme+mama ile besleniyor, çoğunlukla mama çünkü sütüm hep azdı, son bir aydır da meme reddi yapıyordu, günde bir ya da iki kez uyku sersemiyken emziriyordum ama son bir haftadır o da bitti asla kabul etmiyor memeyi, ben bir aydır sağım yapıyorum ama emilmediği için artık o kadar azaldı ki sütüm, elimde makina işkenceye dönüştü süt azaldıkça memeyi zorluyorum o da canımı acıtıyor, azıcık bir süt çıkıyor, faydası vardır diye zorluyorum ama nereye kadar zorlarım nerede son vermeliyim bu sağım işine bilmiyorum, benim gibi olan var mı? Kaç cc ye düşünce bıraktınız?

Kizlar kusura bakmayin ama bu normal mi neden oluyor turuncumsu bir renk bilgisi olan var mi

Eklentiler

• 20230629_174146.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 79
Dogru boyle insanlar... masallah bebisinize

Kızlar dişi kaşınan bebelere sürdüğünüz ağız içi bir ürün jel var mı? Annem diş hazırlanıyor alın bir jel diyor eli sürekli ağzında öfkeyle kaşımaya çalışıyor diyor da bana öyle gelmiyor bu dönem hepsi elini emiyor salyaları akıyor diş durumu yok bence.

Tesekkur ederim. Saglikli olsunlar yeter insallah

Bence de canım ya elini tanıyor benim ki 5 parmağını sokmaya çalışıyor

Bizim kız 64 cm 6300 gr 3 ay 25 günlük gayet tombik duruyor sizinkine ne diye zayıf demişler hayret yaniiii

Kızlar a 101 de
Sizin bebeğin maşallahı var kv biraz saçmalamış kızım 4 aylık 64 cm 7 kilo gören herkes.masallah diyor daha büyük gösteriyor diyor hiç takılmayın gayet iyi oğlunuz

Benimki de 12 gündür sürekli böyle, resmen katılıyor çocuk ağlamaktan nefessiz kalıyor. Aniden bi ağlama geliyor kıpkırmızı olup. Sakinlesmeside zor. Neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…