Kendi 3.5 saatte falan kalkıp istiyor canim mizirdayinca veriyorumBen de öyle yapim bari bazen tüm mama çöp oluyor içmiyorgece de kaldirip veriyor musun
Ya zaten cocuklarda düzen yok ki atağı dişi aşısı derken hep bi düzen bozuluyor. Bi de kuralları kendi belirliyor nasıl isterlerse öyle oluyor. Ben bitek ayakta sallamayi hiç yapmadim zararlı diyeUyku egitimine topyekun karsiyim. Taa gebeligin basindan bu yana karsi oldugumu ve cok zararli oldugunu yaziyorum...
Canim uyku egitiminde caresizligi damardan verdikleri icin ataklarda da uyurlar. Dusun ne kadar zararli... Yazik cocuga!Ya zaten cocuklarda düzen yok ki atağı dişi aşısı derken hep bi düzen bozuluyor. Bi de kuralları kendi belirliyor nasıl isterlerse öyle oluyor. Ben bitek ayakta sallamayi hiç yapmadim zararlı diye
Benimki istemiyor, gece beslenmesi 3 gundur, insallah zayiflamaz. 2 defa uyansa bir yasina kadar iyiydi...Kendi 3.5 saatte falan kalkıp istiyor canim mizirdayinca veriyorum
Geçen bi kadın anlatiyordu instagramda çocuk yalnız kalmaya o kadar alışmış ki ne kadar ağlasa da bi destek gelmeyeceğine alıştığı için gece havale geçirmiş ve gıkını çıkarmamış o kadar üzüldüm kiCanim uyku egitiminde caresizligi damardan verdikleri icin ataklarda da uyurlar. Dusun ne kadar zararli... Yazik cocuga!
Rüya beslemesi yapsan uyanır mi canım bence şimdi elleme kilo alimina bakarsin ona göre eklersin geceyem uyku da bir besin onlar içinBenimki istemiyor, gece beslenmesi 3 gundur, insallah zayiflamaz. 2 defa uyansa bir yasina kadar iyiydi...
Travmaya bakar misin! Istismara ugrasa giki cikmaz! Zavallim...Geçen bi kadın anlatiyordu instagramda çocuk yalnız kalmaya o kadar alışmış ki ne kadar ağlasa da bi destek gelmeyeceğine alıştığı için gece havale geçirmiş ve gıkını çıkarmamış o kadar üzüldüm ki
Dimi dogru diosun. Uykusu duzene girsin yapayimRüya beslemesi yapsan uyanır mi canım bence şimdi elleme kilo alimina bakarsin ona göre eklersin geceyem uyku da bir besin onlar için
Zaten gece mamasi ya emmeyi uykuya geçiş için istiyorlar aslında acikmiyorlar ben mesela gündüz 90 cc veriyorum ya gece 60 cc veriyorum isteyinceDimi dogru diosun. Uykusu duzene girsin yapayimtesekkur ederim canim
Ben meme +mama şeklinde iletliyorum 3 saatte bir mama 2 saatte bir de meme olarakKizlar bebeginize mama verirken kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz?
Aynen öyleUyku egitimine topyekun karsiyim. Taa gebeligin basindan bu yana karsi oldugumu ve cok zararli oldugunu yaziyorum...
Ayyy ne kadar derin şeyler bırakıyorlar bebeklerine farkında değillerGeçen bi kadın anlatiyordu instagramda çocuk yalnız kalmaya o kadar alışmış ki ne kadar ağlasa da bi destek gelmeyeceğine alıştığı için gece havale geçirmiş ve gıkını çıkarmamış o kadar üzüldüm ki
Evden çıkarken ben de senin gibiyim uyumasına denk getiriyorum uyanıkken bırakamıyorum ama evin içindeyken evde kim olursa hop atıyorum kucağına başka odaya kaçıyorumYa 15 gün annemde kaldım çocuğun uyumadıgı zamanlar dışında bırakıp çıkamadım resmen bende bir problem var ya çocuğuma bagımlı oldum sanırım sanki ben yanında olmazsam Allah korusun kötü bir şey olur gibi geliyor zamanla normale dönerim inşallah. 15 gün boyunca geceleri sokağa çıktım resmen
Kaynamış soğumuş suyla canım. Ama altını ıslak mendille siliyorum artık
Canım her uyanmasına 120cc uyumaya doğru 60 daha günlük toplam 800 cc civarı, bugün yetmedi 150cc istedi mesela, bu ay artırırız ölçeği.Kizlar bebeginize mama verirken kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz?
Ölçek de 4 ya da 5Kizlar bebeginize mama verirken kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz?
Ben de daha araştırmadım bizim oğlanın tek testisi inmemiş 1 yasına kadar iner dedi doktorumuz şayet inmezse operasyon ile sünnet yaparız aynı anda dedilerEn korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
Ben de yeni farkettim hala kaynamış soğumuş suyla altını siliyorum ama normal suyla banyo yaptırıyorum, bir saçmalık var ortadaMama vermiyorum bilmiyorum ama alt icin normal su. Banyosu da dahil bizim kullandigimizi kullaniyorum. Ben cok steril bir ortamda buyutmuyorum oglumu. Temiz ve hijyenik o kadar. Biraz da steril ortamda buyudugu icin alerjik bence gunumuz cocuklari...
Kendi uyanmayip istemedigi icin mi emzirmiyorsun. Benim ki uyanmiyor ama ben kalkip emziriyorumBenimki istemiyor, gece beslenmesi 3 gundur, insallah zayiflamaz. 2 defa uyansa bir yasina kadar iyiydi...
Yaa bizim de ilk kahkahamiz yazlıkta oldu çocuğum açık hava ve sosyalleşmek istiyormuş dedimKızlar bugün köye geldik alin kahkaha atmaya ve dönmeye başladı doğal hayat istiyormuş meğerse çocuğum
Bilmiyorum ki güvenmiyor muyum acaba? Bende mükemmelliyetcilik var maalesef ve konu alin olunca işi hiç şansa bırakamıyorum bugün de eşimin ailesinin yanında köydeydik mesela kucaklarına aldıklarında bile yanlarında dikiliyorum belki öperler falan müdahale edeyim diyeEvden çıkarken ben de senin gibiyim uyumasına denk getiriyorum uyanıkken bırakamıyorum ama evin içindeyken evde kim olursa hop atıyorum kucağına başka odaya kaçıyorumAslında bişey olmaz ama o güveni veremiyor mu acaba annelerimiz belki sorun bizde değildir. Benimki uyutması yatıştırması zor bir çocuk annem benim kadar iyi beceremiyor çabuk yoruluyor ondan uyumasına denk getiriyorum ben mesela.
Canım her uyanmasına 120cc uyumaya doğru 60 daha günlük toplam 800 cc civarı, bugün yetmedi 150cc istedi mesela, bu ay artırırız ölçeği.
Ahahahah ama köyde de ben köy atağına girip hayattan soğuyorum artık herkes evine dönmeli benceYaa bizim de ilk kahkahamiz yazlıkta oldu çocuğum açık hava ve sosyalleşmek istiyormuş dedimeve dönünce biz ev atağına gireriz nasıl zapdederim bilmiyorum evde
Biz bir sorun yaşamadık canım 1 hafta sonra iyileşti tamamenBende gördüm bildiğin minik sünnet kıyafeti ama hiç hevesim yokfiyat iyiymiş baktım da şimdi sn zaten Elazığ daymissin İstanbul da sandım sağlıkla atlatsin bebik inşallah
Memnun muydunuz peki kimisi yanlis dikiş yapıyormuş . Benim arkadaş ilk oglundan memnun kalmış ama ikinciye yaptırdığı Dr yanlış yamuk mu ne dikiş atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?