2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyku egitimine topyekun karsiyim. Taa gebeligin basindan bu yana karsi oldugumu ve cok zararli oldugunu yaziyorum...
Ya zaten cocuklarda düzen yok ki atağı dişi aşısı derken hep bi düzen bozuluyor. Bi de kuralları kendi belirliyor nasıl isterlerse öyle oluyor. Ben bitek ayakta sallamayi hiç yapmadim zararlı diye

Ya zaten cocuklarda düzen yok ki atağı dişi aşısı derken hep bi düzen bozuluyor. Bi de kuralları kendi belirliyor nasıl isterlerse öyle oluyor. Ben bitek ayakta sallamayi hiç yapmadim zararlı diye
Canim uyku egitiminde caresizligi damardan verdikleri icin ataklarda da uyurlar. Dusun ne kadar zararli... Yazik cocuga!

Canim uyku egitiminde caresizligi damardan verdikleri icin ataklarda da uyurlar. Dusun ne kadar zararli... Yazik cocuga!
Geçen bi kadın anlatiyordu instagramda çocuk yalnız kalmaya o kadar alışmış ki ne kadar ağlasa da bi destek gelmeyeceğine alıştığı için gece havale geçirmiş ve gıkını çıkarmamış o kadar üzüldüm ki

Benimki istemiyor, gece beslenmesi 3 gundur, insallah zayiflamaz. 2 defa uyansa bir yasina kadar iyiydi...
Rüya beslemesi yapsan uyanır mi canım bence şimdi elleme kilo alimina bakarsin ona göre eklersin geceyem uyku da bir besin onlar için

Travmaya bakar misin! Istismara ugrasa giki cikmaz! Zavallim... Insallah tedavi olur...

Rüya beslemesi yapsan uyanır mi canım bence şimdi elleme kilo alimina bakarsin ona göre eklersin geceyem uyku da bir besin onlar için
Dimi dogru diosun. Uykusu duzene girsin yapayim tesekkur ederim canim

Dimi dogru diosun. Uykusu duzene girsin yapayim tesekkur ederim canim
Zaten gece mamasi ya emmeyi uykuya geçiş için istiyorlar aslında acikmiyorlar ben mesela gündüz 90 cc veriyorum ya gece 60 cc veriyorum isteyince

Ayyy ne kadar derin şeyler bırakıyorlar bebeklerine farkında değiller

Evden çıkarken ben de senin gibiyim uyumasına denk getiriyorum uyanıkken bırakamıyorum ama evin içindeyken evde kim olursa hop atıyorum kucağına başka odaya kaçıyorum Aslında bişey olmaz ama o güveni veremiyor mu acaba annelerimiz belki sorun bizde değildir. Benimki uyutması yatıştırması zor bir çocuk annem benim kadar iyi beceremiyor çabuk yoruluyor ondan uyumasına denk getiriyorum ben mesela.
Kizlar bebeginize mama verirken kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz?
Canım her uyanmasına 120cc uyumaya doğru 60 daha günlük toplam 800 cc civarı, bugün yetmedi 150cc istedi mesela, bu ay artırırız ölçeği.

En korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
Ben de daha araştırmadım bizim oğlanın tek testisi inmemiş 1 yasına kadar iner dedi doktorumuz şayet inmezse operasyon ile sünnet yaparız aynı anda dediler

Ben de yeni farkettim hala kaynamış soğumuş suyla altını siliyorum ama normal suyla banyo yaptırıyorum, bir saçmalık var ortada Geçeyim normal suya. Peki ne kadarda bir banyo yaptırıyorsun?

Kızlar bugün köye geldik alin kahkaha atmaya ve dönmeye başladı doğal hayat istiyormuş meğerse çocuğum
Yaa bizim de ilk kahkahamiz yazlıkta oldu çocuğum açık hava ve sosyalleşmek istiyormuş dedim eve dönünce biz ev atağına gireriz nasıl zapdederim bilmiyorum evde

Bilmiyorum ki güvenmiyor muyum acaba? Bende mükemmelliyetcilik var maalesef ve konu alin olunca işi hiç şansa bırakamıyorum bugün de eşimin ailesinin yanında köydeydik mesela kucaklarına aldıklarında bile yanlarında dikiliyorum belki öperler falan müdahale edeyim diye ben olmak aşırı yorucu ya
Yaa bizim de ilk kahkahamiz yazlıkta oldu çocuğum açık hava ve sosyalleşmek istiyormuş dedim eve dönünce biz ev atağına gireriz nasıl zapdederim bilmiyorum evde
Ahahahah ama köyde de ben köy atağına girip hayattan soğuyorum artık herkes evine dönmeli bence

Biz bir sorun yaşamadık canım 1 hafta sonra iyileşti tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…