- 3 Haziran 2021
- 224
- 350
- 53
- 42
Bebeğim sadece anne sütü aldıysa 3-4 saatte bir kalkıyor. Eğer mama vermiş yatırmışsam (90 ya da 120cc) 7-8 saat uyanmıyor. Ben yine de kalkıyorum ve anne sütüyle rüya beslemesi yapıyorum. Tekrar mama vermiyorum. Gece yatarken mama verdiğim dönemlerde ise sütüm akşama kadar bazen azalıyor ya da bebeğim meme istemiyor reddediyor. O zaman veriyorum.Benimki istemiyor, gece beslenmesi 3 gundur, insallah zayiflamaz. 2 defa uyansa bir yasina kadar iyiydi...
Ellerini su ana kadar hic yikamayan ben şok:)))) ama hergun dus aldiriyorum yani genedr yikamakmi.lazim.bi yere sürmüyor ki havalarda hep ahahqhqhqBen artık kaynatmiyorumpcfl nin de dediği gibi fazla steril olmamasina özen gösteriyorum bağışıklığı için bu tarz şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum canım. Belki abes gelir size ama ben ellerini de çok sık temizlemiyorum ancak dışarı çıkarsak gelince duşta yıkıyorum. Yavaş yavaş gerçek dünya mikrop ve organizmalar ile tanışmaları gerekiyor
Biri elini öpüp ellediginde mikrop geçiyor ya ondan canımEllerini su ana kadar hic yikamayan ben şok:)))) ama hergun dus aldiriyorum yani genedr yikamakmi.lazim.bi yere sürmüyor ki havalarda hep ahahqhqhq
Hayvanlarla büyümesi büyük şans zaten alerji konusunda özellikle çok faydalari olacak bizeBizimki de iki köpekli evde zaten istesem de steril yetişemiyor çocukUmarım bağışıklığı güçlü olur onların sayesinde. Ben de kaynatmayı bırakayım o zmn yavaştan. Sağol cnm
Evet canim, bugun uykusu Ile birlikte istedi ama uyanmadiKendi uyanmayip istemedigi icin mi emzirmiyorsun. Benim ki uyanmiyor ama ben kalkip emziriyorum
Hep optuler hemen kosup yikadimBiri elini öpüp ellediginde mikrop geçiyor ya ondan canım
Ben de sik temizlemiyorumBen artık kaynatmiyorumpcfl nin de dediği gibi fazla steril olmamasina özen gösteriyorum bağışıklığı için bu tarz şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum canım. Belki abes gelir size ama ben ellerini de çok sık temizlemiyorum ancak dışarı çıkarsak gelince duşta yıkıyorum. Yavaş yavaş gerçek dünya mikrop ve organizmalar ile tanışmaları gerekiyor
Evet, ben de uykuda iken verecegim. Benim bebegim uykuyu daha yeni kavradi. Uyumuyordu. O yuzden iyice pekissin sonra emzirecegim uykuda. Mesela bugun kendi 2 defa uyurken istedi ihh dedi verdim uyurken emdi. Daha once gazi vardi cikarirken uyaniyordu. Cok sukur o dertten kurtulduk ...Bebeğim sadece anne sütü aldıysa 3-4 saatte bir kalkıyor. Eğer mama vermiş yatırmışsam (90 ya da 120cc) 7-8 saat uyanmıyor. Ben yine de kalkıyorum ve anne sütüyle rüya beslemesi yapıyorum. Tekrar mama vermiyorum. Gece yatarken mama verdiğim dönemlerde ise sütüm akşama kadar bazen azalıyor ya da bebeğim meme istemiyor reddediyor. O zaman veriyorum.
Gün içinde max 2-3 saatte bir meme veriyorum.
Bn altını hiç suyla temizlemedim oysa hedefim oydu pamuk falan aldım ama ıslak mendille yaptım. Molfix in ıslak mendilini kullandım 1 aylıktan bu yana ne pişik ne kızarma hiç bişey olmadı.Kızlar bu arada mamayı kaynamış soğumuş suyla mı hazırlıyorsunuz direkt içme suyuyla mı?
Bir de altını da hala kaynamış su ve pamukla mı temizliyorsunuz ?
O yüzden geçmişte o kadar çocuk yapmışlarKızlar bayramda kuzenlerim teyzelerim şehir dışından gelmişti çocuk kucak kucak geziyordu nasıl rahattım dün gittiler bugün yine omzum koptu kucakta gezdirmekten, ne güzelmiş aslında kalabalık ailelerde büyümek diye düşündüm.
İpini koparan uyku eğitmeni olmuş sosyal medya bunlarla dolu. Ben sadece uyku sorunu varsa onu çözmeye yönelik çözümler arıyorum.Çocuğa göre hareket ediyorum örnek her yerde 21.00 uyku en geç 21.30 olsun diyolar ama bn ne zaman uyutmaya calistiysam çocuk kurulu gibi hep 22.30 da yatmış oluyo demekki onun şuan ki uykusu bu şekilde, artık uyutmaya calismicam dün resmen cirpindik uyudu uyandı ağladı kıyamet koptu e bı baktım 22.30 civarı uyudu. Bebeği gözlemlemek çok önemliKızlar bu sürekli karşımıza çıkan uyku eğitimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki çoğu para avcılığı gibi geliyor. Çocukları robot sanıyorlar gibi sanki. Ağlatmalar falan… faydası da varsa bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Desteksiz nasıl uyuyacak ki çocuk? İlla ki bi yerde ağlar yani çok. Alt tarafı 3 sene bişey daha sonra illa ki düzene girecek deliksiz uyuyacaklar sanki kendi keyfimiz için hazırlanmış şeyler gibi. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz maksat sohbet olsun
Bende onu soracaktım. Artık geceleri hiç gazını çıkarmıyorum. Uyanmasın diye. Herkes böyle mi yapıyor merak ediyorum.Evet, ben de uykuda iken verecegim. Benim bebegim uykuyu daha yeni kavradi. Uyumuyordu. O yuzden iyice pekissin sonra emzirecegim uykuda. Mesela bugun kendi 2 defa uyurken istedi ihh dedi verdim uyurken emdi. Daha once gazi vardi cikarirken uyaniyordu. Cok sukur o dertten kurtulduk ...
Evet, kendi cikariyor. Kusmasi da cok azaldi. Cok sukur ben cok cektim gazdan. Allah a sukur buyuyorlarBende onu soracaktım. Artık geceleri hiç gazını çıkarmıyorum. Uyanmasın diye. Herkes böyle mi yapıyor merak ediyorum.
Bende son zamanlarda önce gündüzden takip ettim kusuyo mu diye sonra gece gaz çıkartmayı bıraktımBende onu soracaktım. Artık geceleri hiç gazını çıkarmıyorum. Uyanmasın diye. Herkes böyle mi yapıyor merak ediyorum.
Evet baştan beri vardı doğduğundan beri çok fazla gazlı ve mukuslu kaka vardı kilo alımı azdı, cildi de hep kuru ve pütürlüydü , hafif kızarıklıkları da vardı başından beri. Bir test yaptır istersen ama kilo alımı iyiyse başka belirti de yoksa alerji teşhisi koymak biraz zor cnm.Allah kolaylık versin, şifa versinBaştan beri mi vardı sonradan mı oldu? Mukuslu kaka şüphem var benim de ama başka bir belirti yok. Süt diyeti yaptım kakada değişiklik olmadı. Test yaptırsam mı diye düşünüyorum
Cnm senin adına çok sevindim, gece de kalkmıyor artık demiştin maşallah çok rahatlamışsındır. Ben de çok rahatım artık ama geçmişe bakınca o iki aylık gaz ve ağlama nöbetlerini biraz travmatik geçirdiğimi farkediyorum çok yıpranmışım şimdi her şey çok daha kolayEvet, kendi cikariyor. Kusmasi da cok azaldi. Cok sukur ben cok cektim gazdan. Allah a sukur buyuyorlar
Geceleri bayadir gaz cikarttirmiyorum ya uykusu dagilmasin diyeBende onu soracaktım. Artık geceleri hiç gazını çıkarmıyorum. Uyanmasın diye. Herkes böyle mi yapıyor merak ediyorum.
Bende de gün sonundana banyo yaptırıyorum,sanki öyle tüm mikroplar gidecek gibi ama gün içerisinde çok müdahaleci davranmamaya çalışıyorumBen artık kaynatmiyorumpcfl nin de dediği gibi fazla steril olmamasina özen gösteriyorum bağışıklığı için bu tarz şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum canım. Belki abes gelir size ama ben ellerini de çok sık temizlemiyorum ancak dışarı çıkarsak gelince duşta yıkıyorum. Yavaş yavaş gerçek dünya mikrop ve organizmalar ile tanışmaları gerekiyor
Canım benimki gündüz çok kusan bir bebek olmasına rağmen gece sanırım sütte Yağlı olduğundan kusmadan uyuyor ve kalktığındada emzir alt değiştir tekrar yatıyorum gaz çıkarmıyorum ama sabah uyandığında geniriyor sanırım gaz birikiyorBende onu soracaktım. Artık geceleri hiç gazını çıkarmıyorum. Uyanmasın diye. Herkes böyle mi yapıyor merak ediyorum.
Ben düzen severim ama temizlik konusunda çok takıntıyı sevmiyorum ya insanı gerçekten yoran bir şeyBende de gün sonundana banyo yaptırıyorum,sanki öyle tüm mikroplar gidecek gibi ama gün içerisinde çok müdahaleci davranmamaya çalışıyorumAslında annenin alışkanlıkları ile de alakalı sanki bu durum,mesela ben dışardan gelince,evden misafir gidince mümkünse hemen duş almalıyım Aliye de aynısını yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?