Kizlar varmi iyi sunnetci tanidiginiz:))E yani büyük önem taşıyoAnkara için bilgim yok canım
@dem_dem @Lastmoonn @HEYECANLIYIM @melindamel_mavi bu kızlar Ankara da.
Ne güzel seviyorlar değer veriyorlar işte canım. Benim kv kp görümcem kucağına almaya korkuyor öteki torunları kıskanır diye. Almadan önce ondan izin istiyorlar. İzin verirsen sevebilir miyiz alyayı diyeYa varya girdi odasina zorla uyandirdi ya bole bisi olamaz sinir olmamak icin cayimi aldim balkona ciktim. Cocuk esniyor geriniyor uyandi dio hayir belki geri uyicak ay bide paşam diye seviyor allam yareppim:)))
Orası doğru uyuyan hayvana ve uyuyan bebeğe dokunmayın derler. Yazın günah.Allah'ım ne saçma bı hareket ya bu bebek uyandiranlarin kafa nasi calisiyo anlamıyorum. Benim ablamla arkadasim aynı şeyi yaptılar çocuk huysuzlandi hop annesi al al oluyo. Keşke uyandırma huysuzlaniyo deseydin
Ayy amaninn:)) herkesin olayi baska iste dogru:))Ne güzel seviyorlar değer veriyorlar işte canım. Benim kv kp görümcem kucağına almaya korkuyor öteki torunları kıskanır diye. Almadan önce ondan izin istiyorlar. İzin verirsen sevebilir miyiz alyayı diye
Sitede sorun yok ama aldığın satıcı güvenilir mi ona bakmalısın, gümrük vergisi dahil mi aldığın şeyin ona da bak, bekleme süresini de göze alırsan sorun yok :) ben eskiden çok alırdım.Kızlar aliexpressten alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site mi acaba?
Vardır diye devam ediyorum sağıma, bu kadar taşı sıksam suyu çıkardı zaten azıcık azıcık veriyorumBu kadar aldığı anne sütünün bile vardır illaki faydası. Sıkma canını.
Uygulama ile mi takip ediyorsun canım
Kizz çocuğu nasi egittin öyleHehehehe az once kaygananin ustune kustu kopuom:))))
Ben bu tür seylerde biraz gelenekselciyim ya eskiden bize uyku egitimi.ile.mi uyutuyorlarmis:)) bide bebek aglarken nasi dayanir ki insan hadi 1 2 dakka bekledin sonrasinda illaki pes edersin bebegede yazik ya bilemiyorum.Kızlar bu sürekli karşımıza çıkan uyku eğitimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki çoğu para avcılığı gibi geliyor. Çocukları robot sanıyorlar gibi sanki. Ağlatmalar falan… faydası da varsa bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Desteksiz nasıl uyuyacak ki çocuk? İlla ki bi yerde ağlar yani çok. Alt tarafı 3 sene bişey daha sonra illa ki düzene girecek deliksiz uyuyacaklar sanki kendi keyfimiz için hazırlanmış şeyler gibi. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz maksat sohbet olsun
Kiz bebegi kimseye veremem diyen ben yegenlerimin kucagina verdim alın bunu uyutun diye ahahahahaha simdi eve dönüyoruz cok mutsuzumKızlar bayramda kuzenlerim teyzelerim şehir dışından gelmişti çocuk kucak kucak geziyordu nasıl rahattım dün gittiler bugün yine omzum koptu kucakta gezdirmekten, ne güzelmiş aslında kalabalık ailelerde büyümek diye düşündüm.
Cnm bilimsel olarak bir faydası yok, bir de allah korusun ipi kopabilir boncukları yutabilir ya da kolye boynuna dolanabilir sıkabilir diye riskli kullanmayın diye uyarıyor doktorlar bilgin olsun.Ay hep aynılarKehribar kolye iyi geliyor diyorlar ama İnternetten orijinali bulmakta zor. Bir araştırıp bakacağım inşallah.
Benimki zaten alerjik bebek, hiç gerek yok cnm teşekkürler, iyi oldu bilgilendirme.Canım ben büyük çocukları diş hekimine götürdüm bayramdan önce. Bebekle ilgili kafama takılan bazı şeyleri sordum, mesela bu jeller. Ben önermiyorum, alerjik etkileri var dedi. Çocuk doktorları yazıyor dedim, bilinçli olanlar yazmıyor; kalın ve buzdolabında bekletilen soğan pırasa sapı çok güzel iş görür dedi. Ben diş hekimini dinlemeyi düşünüyorum inşallah
Canım benimki önceki ay yapmıştı bunu ve bir hafta kadar fln sürdü, uyutuyorum bir dk sonra bir anda irkiliyor eller fırlıyor uyanıyor bir daha uyut bir daha korkuyor falan zordu ama geçti kendi kendine. Bir gelişme süreci bu da herhalde geçecektir.Kizlar bebegim uyurken cok sicriyor neden sizce? Annem3 kalirsa nazar degmismis okurken esnemekten cenesi cikacakmis:)))
ben pek inanmam.ama bole seylere. Bisiden korkar gibi uyanio garibim.
tekrar geri uyutmak zorunda kaliyoruz kendi kendinede dalmiyor.
Aahhshs sorma ya ben de mutsuzum, ben çocuğu veriyorum bir de uzaklaşıyordum hemen ağlarsa hemen geri vermesinler ya da bebekle ilgili bişey sorup durmasınlar diye o derece olmuşum normalde gözümü ayırmazdımKiz bebegi kimseye veremem diyen ben yegenlerimin kucagina verdim alın bunu uyutun diye ahahahahaha simdi eve dönüyoruz cok mutsuzum
Ya 15 gün annemde kaldım çocuğun uyumadıgı zamanlar dışında bırakıp çıkamadım resmen bende bir problem var ya çocuğuma bagımlı oldum sanırım sanki ben yanında olmazsam Allah korusun kötü bir şey olur gibi geliyor zamanla normale dönerim inşallah. 15 gün boyunca geceleri sokağa çıktım resmenKızlar bayramda kuzenlerim teyzelerim şehir dışından gelmişti çocuk kucak kucak geziyordu nasıl rahattım dün gittiler bugün yine omzum koptu kucakta gezdirmekten, ne güzelmiş aslında kalabalık ailelerde büyümek diye düşündüm.
Kaynamış soğumuş suyla canım. Ama altını ıslak mendille siliyorum artıkKızlar bu arada mamayı kaynamış soğumuş suyla mı hazırlıyorsunuz direkt içme suyuyla mı?
Bir de altını da hala kaynamış su ve pamukla mı temizliyorsunuz ?
Ahahahh ne yapayım köye mi götüreyimKızlar bugün köye geldik alin kahkaha atmaya ve dönmeye başladı doğal hayat istiyormuş meğerse çocuğum
Benim de kv ler geldi annemler falan derken ben de çok rahat ettim vallaKızlar bayramda kuzenlerim teyzelerim şehir dışından gelmişti çocuk kucak kucak geziyordu nasıl rahattım dün gittiler bugün yine omzum koptu kucakta gezdirmekten, ne güzelmiş aslında kalabalık ailelerde büyümek diye düşündüm.
2 saatte 90 cc canimKizlar bebeginize mama verirken kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?