Ben de öyle yapim bari bazen tüm mama çöp oluyor içmiyor2 saatte 90 cc canim
Mama vermiyorum bilmiyorum ama alt icin normal su. Banyosu da dahil bizim kullandigimizi kullaniyorum. Ben cok steril bir ortamda buyutmuyorum oglumu. Temiz ve hijyenik o kadar. Biraz da steril ortamda buyudugu icin alerjik bence gunumuz cocuklari...Kızlar bu arada mamayı kaynamış soğumuş suyla mı hazırlıyorsunuz direkt içme suyuyla mı?
Bir de altını da hala kaynamış su ve pamukla mı temizliyorsunuz ?
Alim doğduğunda hediye olarak getirmişlerdi kehribar bilekliği,ben yaklaşık bir haftadır ayak bileğine takıyorum ellini ağzına götürüp kopma durumu olmasın diyeAy hep aynılarKehribar kolye iyi geliyor diyorlar ama İnternetten orijinali bulmakta zor. Bir araştırıp bakacağım inşallah.
Arkadaşım Memorial Ankara hastanesinde Prof.Dr. İbrahim Ötgün’e yaptırmayı düşünüyoruz biz. Ben Memorial de doğum yaptım. Yaptıktan sonra da hem hastaneden, hem de hastane dışında bir çok kişiden İbrahim hocayı duydum.Kizlar varmi iyi sunnetci tanidiginiz:))
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz bayramdan sonra ama bi yandan da hava çok sıcak etkiler mi diye korkuyorum.Deneyimli anneler bu konuda bizi bilgilendirebilirler miiiiBen de 2 haftaya falan yaptiracagim canim 4 aylik olmadan bu sunnet işini de bir atlatsaydik. Bebekler icin olan sunnet.kiyafeti giydirecek misiniz
Her bebeğin ihtiyacı farkli canim bence. Tek düze bir eğitimi ben de mantıklı bulmuyorum. Mesela sallamaya alistirmayin diyorlar ama bazen öyle anlar oluyor ki başka çaren kalmıyor yani tek düze olmuyor bu iş. 1 hafta düzgün uyur 2. Hafta bi atak olur her şey alt üst olur. Mesela Ekin yatağında uyumayi seven bir bebek bunun icin ben özel bi çaba harcamadim daha 2 aylıktı uyku arkadaşı ile uyuyordu mesela ama bazi bebek illa destek ister. Uyku eğitimi uyuma ya da uyutma seklinden ziyade aslında uyku saatlerinin düzenli olmasi benim için o düzgün olunca gerisi çok önemli olmuyorKızlar bu sürekli karşımıza çıkan uyku eğitimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki çoğu para avcılığı gibi geliyor. Çocukları robot sanıyorlar gibi sanki. Ağlatmalar falan… faydası da varsa bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Desteksiz nasıl uyuyacak ki çocuk? İlla ki bi yerde ağlar yani çok. Alt tarafı 3 sene bişey daha sonra illa ki düzene girecek deliksiz uyuyacaklar sanki kendi keyfimiz için hazırlanmış şeyler gibi. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz maksat sohbet olsun
Ayni bizimki,çırpınıyor eller ayaklar deniz yıldızı misaliYaa maşallah paşamıza. Valla ben atıyorum Halıya ters dönen hamam böceği gibi çırpınıyor. Hiç döneceğini sanmıyorum haftaya 5 aylık olavak benimki hala tık yok 1,5 aydır sadece başını yana doğru iyice arıyor geriye geriye gidiyor. Ama dönmüyor
Çok geçmiş olsun,dikkat edin bu ara salgın var yineÇok sağol cnm grip gibi ama inatçı ateş bende çok kötüyüm eklem ağrısı baş boğaz heryerim resme'
Ayagini agzina sokmaya calismiyor mu ki? Benim oglum bu amac ugruna bacaklarini tirnakliyorAlim doğduğunda hediye olarak getirmişlerdi kehribar bilekliği,ben yaklaşık bir haftadır ayak bileğine takıyorum ellini ağzına götürüp kopma durumu olmasın diyeinternetten almayın bence de çoğu sahte oluyor.İyi geliyor mu diye sorarsanız da valla ben bir umut diye takıyorum,bir de bizde adettir bebeğe doğal taşlardan kolye ya da bileklik takmak,özellikle de mercan boncuğu
Ahahahhah hayır hiç öyle bir istek yok gözlerindeAyagini agzina sokmaya calismiyor mu ki? Benim oglum bu amac ugruna bacaklarini tirnakliyorBileklik olsa coktan kopmustu kizimda da odaya bir gitmistim ayak parmagi agzimda sok olmustum. O zaman bilmiyordum ama suan tecrubeliyim anliyorum hedefin ayak bas parmagi oldugunu nasil istahla bakiyor dakikalarca
Evet boynuna takmayı düşünmedim korkudan canım haklısın. Teşekkür ederimCnm bilimsel olarak bir faydası yok, bir de allah korusun ipi kopabilir boncukları yutabilir ya da kolye boynuna dolanabilir sıkabilir diye riskli kullanmayın diye uyarıyor doktorlar bilgin olsun.
Aynen anladım canım teşekkür ederimAlim doğduğunda hediye olarak getirmişlerdi kehribar bilekliği,ben yaklaşık bir haftadır ayak bileğine takıyorum ellini ağzına götürüp kopma durumu olmasın diyeinternetten almayın bence de çoğu sahte oluyor.İyi geliyor mu diye sorarsanız da valla ben bir umut diye takıyorum,bir de bizde adettir bebeğe doğal taşlardan kolye ya da bileklik takmak,özellikle de mercan boncuğu
Ben ağlayarak verilen her eğitime karşıyım. Ağlayarak ogrenmiyor ki, öğrenilmiş çaresizlik oluyor. Nasıl olsa ne yaparsam yapayım gelen yok diye ağlamayı kesiyor bir süre sonraKızlar bu sürekli karşımıza çıkan uyku eğitimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki çoğu para avcılığı gibi geliyor. Çocukları robot sanıyorlar gibi sanki. Ağlatmalar falan… faydası da varsa bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Desteksiz nasıl uyuyacak ki çocuk? İlla ki bi yerde ağlar yani çok. Alt tarafı 3 sene bişey daha sonra illa ki düzene girecek deliksiz uyuyacaklar sanki kendi keyfimiz için hazırlanmış şeyler gibi. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz maksat sohbet olsun
Mama verdiğim dönemde e bebekteki bebek suyu vardı onu alıp, kaynatıp soğutuyordum.Kızlar bu arada mamayı kaynamış soğumuş suyla mı hazırlıyorsunuz direkt içme suyuyla mı?
Bir de altını da hala kaynamış su ve pamukla mı temizliyorsunuz ?
Yakindir o vakit ayak hedefiAhahahhah hayır hiç öyle bir istek yok gözlerindeAyaklarını kaldırıp acımasızca yere çakıyor desem yeridir
Bizimki bugün soktu sokacaktı ayağını ağzınaAyagini agzina sokmaya calismiyor mu ki? Benim oglum bu amac ugruna bacaklarini tirnakliyorBileklik olsa coktan kopmustu kizimda da odaya bir gitmistim ayak parmagi agzimda sok olmustum. O zaman bilmiyordum ama suan tecrubeliyim anliyorum hedefin ayak bas parmagi oldugunu nasil istahla bakiyor dakikalarca
Ben öneri üzerine gittim sünnet için ama İstanbuldaydı , tanıdık bildik biri olması daha iyi bence. Önemli bir mevzuBende gördüm bildiğin minik sünnet kıyafeti ama hiç hevesim yokfiyat iyiymiş baktım da şimdi sn zaten Elazığ daymissin İstanbul da sandım sağlıkla atlatsin bebik inşallah
Memnun muydunuz peki kimisi yanlis dikiş yapıyormuş . Benim arkadaş ilk oglundan memnun kalmış ama ikinciye yaptırdığı Dr yanlış yamuk mu ne dikiş atmış.
MasallahBizimki bugün soktu sokacaktı ayağını ağzınaAyaklar hep havada
Evet ya tam ısırmalıklarMasallahcok tatli oluyorlar yerim ya onlari... Cok da guzel emiyorlar vallahi istahim kabariyor
Uyku egitimine topyekun karsiyim. Taa gebeligin basindan bu yana karsi oldugumu ve cok zararli oldugunu yaziyorum...Kızlar bu sürekli karşımıza çıkan uyku eğitimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanki çoğu para avcılığı gibi geliyor. Çocukları robot sanıyorlar gibi sanki. Ağlatmalar falan… faydası da varsa bana pazarlama taktiği gibi geliyor. Desteksiz nasıl uyuyacak ki çocuk? İlla ki bi yerde ağlar yani çok. Alt tarafı 3 sene bişey daha sonra illa ki düzene girecek deliksiz uyuyacaklar sanki kendi keyfimiz için hazırlanmış şeyler gibi. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz maksat sohbet olsun
Dikkat etmeye gerek yok,risk alamam direk çıkarıyorumYakindir o vakit ayak hedefibileklige aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?