Mamayi kaynamış su ile yapıyorum altını da kaynamış değil ama sıcak su ile siliyorumKızlar bu arada mamayı kaynamış soğumuş suyla mı hazırlıyorsunuz direkt içme suyuyla mı?
Bir de altını da hala kaynamış su ve pamukla mı temizliyorsunuz ?
Kaç kiloydu canim oğluşun bir de kaç saatte veriyorsun ben Ekine hala 90 cc veriyorum fazla verirsem çok fena kusuyor doktor çok verme zaten 30 cc ni kusuyor çocuk dedi. Bu ay içinde 3,5 ölçek yapicamCanım her uyanmasına 120cc uyumaya doğru 60 daha günlük toplam 800 cc civarı, bugün yetmedi 150cc istedi mesela, bu ay artırırız ölçeği.
Ben de kaynamışla yapıyorum hala ama bir tanıdığım dışardayken şişe su isteyip hazırlıyormuş mamayı onu duyunca sorayım dedim acaba artık kaynatmaya gerek yok mu diye.Mamayi kaynamış su ile yapıyorum altını da kaynamış değil ama sıcak su ile siliyorum
Ben artık kaynatmiyorumBen de kaynamışla yapıyorum hala ama bir tanıdığım dışardayken şişe su isteyip hazırlıyormuş mamayı onu duyunca sorayım dedim acaba artık kaynatmaya gerek yok mu diye.
Bebekte kullanmadım ama benim cildim de hassas ve doktor önerisi ile bioderma kullanırım senelerdir. Bebekler için şöyle bir ürünü var ABCDerm seti olarak geçiyor içeriğini incelemek istersin belkiAlerjik bebeği olan anneler son durumlarınız nasıl? Benim anne sütü azaldıkça çocuğun durumu da daha iyiye gitti ama etkileri geçmedi tamamen, şampuan nemlendirici bakıyorum şimdi atopik ciltler için tavsiyeniz varsa alırım.
2bilinmeyen diyet fayda etti mi?
M mkbtu0 bebişinin boynu nasıl oldu düzeldi mi acaba?
12 gün önce 6kiloydu cnm. Günlük 900e çıkalım dedi doktor ama çoğunlukla 850yi geçemiyorum ben de kusuyor dediğin gibi. Tamamen uykusuna göre veriyorum ama genelde 1,5-2 saatte bir uyanınca 120cc veriyorum tekrar yatarken de 60 hazırlıyorum ama 30- 40-50 ne kadarını içerse bazen hiç içmiyor zaten yatarken. Benimki de kusuyor hatta öksürüyor ağzına geliyor ama verdikçe de içmeye devam ediyor, istiyorsa ver dedi benim doktor da. Uyku düzenimiz olmadığından her gün farklı bizim :) Bir de alerji sebepli ishal genelde ondan kilo alımı az mamaya yüklenmem gerekiyor.Kaç kiloydu canim oğluşun bir de kaç saatte veriyorsun ben Ekine hala 90 cc veriyorum fazla verirsem çok fena kusuyor doktor çok verme zaten 30 cc ni kusuyor çocuk dedi. Bu ay içinde 3,5 ölçek yapicam
Ben artık kaynatmiyorumpcfl nin de dediği gibi fazla steril olmamasina özen gösteriyorum bağışıklığı için bu tarz şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum canım. Belki abes gelir size ama ben ellerini de çok sık temizlemiyorum ancak dışarı çıkarsak gelince duşta yıkıyorum. Yavaş yavaş gerçek dünya mikrop ve organizmalar ile tanışmaları gerekiyor
Anladım canim ben onu denedim mesela Ekin'e gece 4 ölçek verdim yine 2 saatte uyaniyordu. Şimdi hala 90 cc olmasina rağmen gece uykulari uzamaya başladı. Benim de kademeli arttirmam lazim birden arttiramiyorum kusma olayı yüzünden12 gün önce 6kiloydu cnm. Günlük 900e çıkalım dedi doktor ama çoğunlukla 850yi geçemiyorum ben de kusuyor dediğin gibi. Tamamen uykusuna göre veriyorum ama genelde 1,5-2 saatte bir uyanınca 120cc veriyorum tekrar yatarken de 60 hazırlıyorum ama 30- 40-50 ne kadarını içerse bazen hiç içmiyor zaten yatarken. Benimki de kusuyor hatta öksürüyor ağzına geliyor ama verdikçe de içmeye devam ediyor, istiyorsa ver dedi benim doktor da. Uyku düzenimiz olmadığından her gün farklı bizim :) Bir de alerji sebepli ishal genelde ondan kilo alımı az mamaya yüklenmem gerekiyor. Eki Görüntüle 3267003 Eki Görüntüle 3267005
Benim tek kırmızı çizgim yabanci kişilerin bebekle yakın fiziksel temas kurmasıAnnelik kıvamını buluyor
Benim tek kırmızı çizgim yabanci kişilerin bebekle yakın fiziksel temas kurmasıOnun haricinde cidden rahat bi anne oldum diyebilirim bazı konularda salmak gerekiyor. Mesela bugün esintide uyudu herkes ay hasta olmasin vs. Dedi ama oralı olmadım. Klimali ortamda da tutuyorum. Su içmeye başlayınca suyunu da soğuk-sicak karıştırarak vereceğim tamamen sıcak vermeyecegim dr lar da bu şekilde verin diyor çocuğa yaz günü sıcak su verirseniz su içmez diyorlar onların da damak tadi var. kışın mesela biz odanin peteğini acmiyoruz serin oluyor oda Ekin i de o sekilde yatiricam daha sağlıklı. Zaten bu şekilde alıştıktan sonra virüs harici hasta olmaz keyfi de yerinde olur çok incik cincik incelememek lazim ya yoksa annelik çok bunaltıcı oluyor
Benim şuan tek sorunum eşim o çok pimpirik çocuk ilk klimali odada dururken hastanelik olacak sanmıştıBakti gördü bir şey olmuyor şimdi ses etmiyor
Bebeğinizin neye alerjisi var acaba? Bir de nasıl tespit edildi?12 gün önce 6kiloydu cnm. Günlük 900e çıkalım dedi doktor ama çoğunlukla 850yi geçemiyorum ben de kusuyor dediğin gibi. Tamamen uykusuna göre veriyorum ama genelde 1,5-2 saatte bir uyanınca 120cc veriyorum tekrar yatarken de 60 hazırlıyorum ama 30- 40-50 ne kadarını içerse bazen hiç içmiyor zaten yatarken. Benimki de kusuyor hatta öksürüyor ağzına geliyor ama verdikçe de içmeye devam ediyor, istiyorsa ver dedi benim doktor da. Uyku düzenimiz olmadığından her gün farklı bizim :) Bir de alerji sebepli ishal genelde ondan kilo alımı az mamaya yüklenmem gerekiyor. Eki Görüntüle 3267003 Eki Görüntüle 3267005
Kesinlikle aslında işleri zorlaştıran bizizAynen böyle canım, bravogüçlü çocuklar yetiştirmeliyiz, kendini seven kendine yeten. Dünyanın en aciz varlığını aslında biz büyüttük zannediyoruz fakat öyle bir intizamla yaratılmışız ki müdahale edilmediğinde su akıp yolunu buluyor zaten
İnek sütü ve ürünlerine var ayrıca çoklu gıda alerjisi de var. Gaita testi ile süt proteini alerjisine bakıldı süt ürünlerini kestim mama değişti ama mukuslu kaka ve cildinde pütürler geçmeyince başka gıdaları da diyete ekledikBebeğinizin neye alerjisi var acaba? Bir de nasıl tespit edildi?
Bizimki de iki köpekli evde zaten istesem de steril yetişemiyor çocukBen artık kaynatmiyorumpcfl nin de dediği gibi fazla steril olmamasina özen gösteriyorum bağışıklığı için bu tarz şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum canım. Belki abes gelir size ama ben ellerini de çok sık temizlemiyorum ancak dışarı çıkarsak gelince duşta yıkıyorum. Yavaş yavaş gerçek dünya mikrop ve organizmalar ile tanışmaları gerekiyor
Bnde İstanbul'dayım canım Dr kimdi acabaBen öneri üzerine gittim sünnet için ama İstanbuldaydı , tanıdık bildik biri olması daha iyi bence. Önemli bir mevzu
Tmm canım sağolBiz bir sorun yaşamadık canım 1 hafta sonra iyileşti tamamen
Allah kolaylık versin, şifa versinİnek sütü ve ürünlerine var ayrıca çoklu gıda alerjisi de var. Gaita testi ile süt proteini alerjisine bakıldı süt ürünlerini kestim mama değişti ama mukuslu kaka ve cildinde pütürler geçmeyince başka gıdaları da diyete ekledik
2 gunde bir canimBen de yeni farkettim hala kaynamış soğumuş suyla altını siliyorum ama normal suyla banyo yaptırıyorum, bir saçmalık var ortadaGeçeyim normal suya. Peki ne kadarda bir banyo yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?