2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
5 çok büyük olur bence 4 no ideal şuan. Kan ilaci kullaniyor musun? Kan ilacindan sonra bizim çişte çok fena kokmaya başladı koku için yapacak bir şey yok çok uzun süre tutmadan değiştirmek lazim. bi de kaç saatte degistiyorsun sürekli taşması normal mi ya. Ben molfix kullanıyorum en başından beri bi kere taşma olmadi daha bizde

Pankek tavası ne önerirsiniz kizlar yoldayım şimdi ona bakayım dedim döküm mü en sağlıklısı olur ek gıda zamanı için?

Ayy ben erkek olsam bosanirdim oylesindenEvime gelince de bir rahat edeyim ama. Ben duzen temizlik falan cok severim evime misafir gelmeden önce tertemiz olacak evim ama temizlik hastasi da degilim yani

Tesekkur ederim canim kesinlikle cok zor bir donemdi bizler icin... Bundan sonra rahatiz insallah

Ayy ben erkek olsam bosanirdim oylesindenEvime gelince de bir rahat edeyim ama. Ben duzen temizlik falan cok severim evime misafir gelmeden önce tertemiz olacak evim ama temizlik hastasi da degilim yani
Aynen canim dozunda olmalı yani işkence boyutunda olunca cidden insanda sinir stres kalmıyor

Cok gevsek bagliyor olabilir misiniz? Bizimki hic sizdirmiyor. Bebegim erkek ve 7 kilo civari. Molfix kullaniyorum...

Kırmızılılar geçti ama cildi hala kuru ve pütürlü. Ben mamayı değiştirmemiştim. Muhtemelen süt alerjisi. Ben bioderma nın şampuanını aldım kullanıyorum. Nemlendirici olarak da onu almayı düşünüyorum daha almadım.

Arkadaşm bunu bulamadım ben mağazaada uygulamada bakiyim ne yazınca çıkıyor

Biz 3 ay kontrolünde 6 kiloyduk 4 numara Molfix kullandik şimdi 3,5 aylık kaç kilo bilmiyorum ama 5 numara bez taktım boydan çok iyi oldu bel büyük ama sorun değil tabi taşma olmuyo. Biraz bol bağlamış olabilirsin belini ona dikkat et e bı de 5 numara varsa bu dene. Ben denedim baktım iyi oldu 5 numara alicam devamını

Kızlar bana önerileriniz lazım. Joie nin sansa modeli anakucağı var bende ama bebeğim sevmiyor. Fisher price oyun halısı var birde. Gün boyu bebeğim hep kucak istiyor. Kollarım koptu yemin ederim. Bu ikisiyle anca yarım saat oyalanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl oyalıyorsunuz?

Kilo alımı normal, aylık 800 gr aldı şimdiye kadar. Bu ay daha kontrole gitmedik. Mukuslu kaka da son ikidir yok.
Teste gerek görür mü bilmiyorum randevu aldım bakalım ne diyecek.

Ben de aynı şekilde geçirdim Bazen yetemiyorum bakamıyorum kaygısı oluştu. Gaz bombası gibi bebekti, etraf hep beni sorumlu tutuyordu yediklerinden oluyor diyerek. Şimdi çok şükür iyi durumdayız

4 e de neredeyse 2 aylıkken geçmiştim oda erkendi ama taşmayı kesti ya kan ilacı kullanmıyoruz, erkek bebeklerde sanki daha çok oluyor ya bana da çok geliyor kimse de duymadım bu kadar taşma ama çok emen bi çocuk ondan mıki

Biz 7 kiloyu geçtik tahminim ben kesin 5 alayım o zaman, sağol canım

Ben genelde koltuğa yatırıp konuşuyorum ana kucağı oyun halısı gün içinde bı kaç defa koyuyorum her defasinda 15-20 dk duruyo. Sıkılınca bnde oturup konuşuyorum. Şuan çığlık atiyo mesela sıkıldı biraz dik duruyo mu belki oturma pozisyonunda daha rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…