5 çok büyük olur bence 4 no ideal şuan. Kan ilaci kullaniyor musun? Kan ilacindan sonra bizim çişte çok fena kokmaya başladıKızlar en baştan beri bizim çişimiz taşıyordu 4 marka denedim hepsi taştı bayadır 4 numara beze geçtim baby turco baya azaldı taşmalar şimdi gene başladı taşma , ne tarafa yatarsa pipi o tarafta diye sanırım o taraftan taşma oluyor, 5 e mi geçsem 5 Te çok büyük olmaz mı kilomuz 7 oldu , çiş işi çok pis ya direk burnuma kokuyor napsam, turco molfix prima sleppy denedim
Ayy ben erkek olsam bosanirdim oylesindenBen düzen severim ama temizlik konusunda çok takıntıyı sevmiyorum ya insanı gerçekten yoran bir şeyher şey dozunda olmalı bana göre. Benim bir akrabam var o kadar temizlik takıntılı ki evine gittiğinde nereye oturdun nasıl oturdun bişey yerken falan gözü hep sende evden gittikten sonrada koltuk örtülerine kadar her şeyi yıkayıp evi kaldıran biri evine asla gitmiyorum mesela 1 kere gittim beni çok geriyor kendini de geriyor strese sokuyor bi de evine giren herkese duş aldırmak istiyor kocası işten gelince kapida soyunup duşa öyle gidiyormuş üzerindeki pislikler yerlere düşmesin diye Bayramda geldiler kızı var kreşe gidiyor annesine diyo ki anneee eve gidince duş almasam olmaz mi bi kerecik noluuuur
Tesekkur ederim canimCnm senin adına çok sevindim, gece de kalkmıyor artık demiştin maşallah çok rahatlamışsındır. Ben de çok rahatım artık ama geçmişe bakınca o iki aylık gaz ve ağlama nöbetlerini biraz travmatik geçirdiğimi farkediyorum çok yıpranmışım şimdi her şey çok daha kolay
Aynen canim dozunda olmalı yani işkence boyutunda olunca cidden insanda sinir stres kalmıyorAyy ben erkek olsam bosanirdim oylesindenEvime gelince de bir rahat edeyim ama. Ben duzen temizlik falan cok severim evime misafir gelmeden önce tertemiz olacak evim ama temizlik hastasi da degilim yani
Cok gevsek bagliyor olabilir misiniz? Bizimki hic sizdirmiyor. Bebegim erkek ve 7 kilo civari. Molfix kullaniyorum...Kızlar en baştan beri bizim çişimiz taşıyordu 4 marka denedim hepsi taştı bayadır 4 numara beze geçtim baby turco baya azaldı taşmalar şimdi gene başladı taşma , ne tarafa yatarsa pipi o tarafta diye sanırım o taraftan taşma oluyor, 5 e mi geçsem 5 Te çok büyük olmaz mı kilomuz 7 oldu , çiş işi çok pis ya direk burnuma kokuyor napsam, turco molfix prima sleppy denedim
Kırmızılılar geçti ama cildi hala kuru ve pütürlü. Ben mamayı değiştirmemiştim. Muhtemelen süt alerjisi. Ben bioderma nın şampuanını aldım kullanıyorum. Nemlendirici olarak da onu almayı düşünüyorum daha almadım.Alerjik bebeği olan anneler son durumlarınız nasıl? Benim anne sütü azaldıkça çocuğun durumu da daha iyiye gitti ama etkileri geçmedi tamamen, şampuan nemlendirici bakıyorum şimdi atopik ciltler için tavsiyeniz varsa alırım.
2bilinmeyen diyet fayda etti mi?
@mkbtu0 bebişinin boynu nasıl oldu düzeldi mi acaba?
Arkadaşm bunu bulamadım ben mağazaada uygulamada bakiyim ne yazınca çıkıyorKızlar şu zımbırtıyı alın ya geçen e bebekten 39 tlye mi ne aldım ne fisher pricelar var bunun eline su dökemedi elinden bırakmıyor uyurken bileuyanıkken de baya oyalıyor her yere takıyorum yatağa oyun halısına vs.
Biz 3 ay kontrolünde 6 kiloyduk 4 numara Molfix kullandik şimdi 3,5 aylık kaç kilo bilmiyorum ama 5 numara bez taktım boydan çok iyi oldu bel büyük ama sorun değil tabi taşma olmuyo. Biraz bol bağlamış olabilirsin belini ona dikkat et e bı de 5 numara varsa bu dene. Ben denedim baktım iyi oldu 5 numara alicam devamınıKızlar en baştan beri bizim çişimiz taşıyordu 4 marka denedim hepsi taştı bayadır 4 numara beze geçtim baby turco baya azaldı taşmalar şimdi gene başladı taşma , ne tarafa yatarsa pipi o tarafta diye sanırım o taraftan taşma oluyor, 5 e mi geçsem 5 Te çok büyük olmaz mı kilomuz 7 oldu , çiş işi çok pis ya direk burnuma kokuyor napsam, turco molfix prima sleppy denedim
Canım ben de baktım uygulamaya bulamadım şimdi mağazadan almıştım ben kasa yanındaydı ama benzer bir şey buldumArkadaşm bunu bulamadım ben mağazaada uygulamada bakiyim ne yazınca çıkıyor
Kilo alımı normal, aylık 800 gr aldı şimdiye kadar. Bu ay daha kontrole gitmedik. Mukuslu kaka da son ikidir yok.Evet baştan beri vardı doğduğundan beri çok fazla gazlı ve mukuslu kaka vardı kilo alımı azdı, cildi de hep kuru ve pütürlüydü , hafif kızarıklıkları da vardı başından beri. Bir test yaptır istersen ama kilo alımı iyiyse başka belirti de yoksa alerji teşhisi koymak biraz zor cnm.
Ben de aynı şekilde geçirdimCnm senin adına çok sevindim, gece de kalkmıyor artık demiştin maşallah çok rahatlamışsındır. Ben de çok rahatım artık ama geçmişe bakınca o iki aylık gaz ve ağlama nöbetlerini biraz travmatik geçirdiğimi farkediyorum çok yıpranmışım şimdi her şey çok daha kolay
4 e de neredeyse 2 aylıkken geçmiştim oda erkendi ama taşmayı kesti ya5 çok büyük olur bence 4 no ideal şuan. Kan ilaci kullaniyor musun? Kan ilacindan sonra bizim çişte çok fena kokmaya başladıkoku için yapacak bir şey yok çok uzun süre tutmadan değiştirmek lazim. bi de kaç saatte degistiyorsun sürekli taşması normal mi ya. Ben molfix kullanıyorum en başından beri bi kere taşma olmadi daha bizde
Ya iz kalmasın diye gerçekten dar bağlamıyorum karnı rahat olsun diye, ondan mı kiiCok gevsek bagliyor olabilir misiniz? Bizimki hic sizdirmiyor. Bebegim erkek ve 7 kilo civari. Molfix kullaniyorum...
Biz 7 kiloyu geçtik tahminim ben kesin 5 alayım o zaman, sağol canımBiz 3 ay kontrolünde 6 kiloyduk 4 numara Molfix kullandik şimdi 3,5 aylık kaç kilo bilmiyorum ama 5 numara bez taktım boydan çok iyi oldu bel büyük ama sorun değil tabi taşma olmuyo. Biraz bol bağlamış olabilirsin belini ona dikkat et e bı de 5 numara varsa bu dene. Ben denedim baktım iyi oldu 5 numara alicam devamını
Rica ederim canım belini de az daha sıkı baglarsan sorun olmaz bnceBiz 7 kiloyu geçtik tahminim ben kesin 5 alayım o zaman, sağol canım
Foto atsana nasi duruyor bezYa iz kalmasın diye gerçekten dar bağlamıyorum karnı rahat olsun diye, ondan mı kii
Ben genelde koltuğa yatırıp konuşuyorum ana kucağı oyun halısı gün içinde bı kaç defa koyuyorum her defasinda 15-20 dk duruyo. Sıkılınca bnde oturup konuşuyorum. Şuan çığlık atiyo mesela sıkıldıKızlar bana önerileriniz lazım. Joie nin sansa modeli anakucağı var bende ama bebeğim sevmiyor. Fisher price oyun halısı var birde. Gün boyu bebeğim hep kucak istiyor. Kollarım koptu yemin ederim. Bu ikisiyle anca yarım saat oyalanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl oyalıyorsunuz?
Arkadaşm bunu bulamadım ben mağazaada uygulamada bakiyim ne yazınca çıkıyor
Kızlar sizden duyup buldumCanım ben de baktım uygulamaya bulamadım şimdi mağazadan almıştım ben kasa yanındaydı ama benzer bir şey buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?