Bagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...Ya iz kalmasın diye gerçekten dar bağlamıyorum karnı rahat olsun diye, ondan mı kii
Ay evet bu inşallah oyalanır canım
Bagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...
Duruyor ama hemen sıkılıyorBen genelde koltuğa yatırıp konuşuyorum ana kucağı oyun halısı gün içinde bı kaç defa koyuyorum her defasinda 15-20 dk duruyo. Sıkılınca bnde oturup konuşuyorum. Şuan çığlık atiyo mesela sıkıldıbiraz dik duruyo mu belki oturma pozisyonunda daha rahat eder
Favorilere ekledim mağazada bulamazsam alırım teşekkürlerannewith S syildizs MelodiminEsi
Benzerleri burda var kızlar
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası - Fiyatı, Yorumları
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Papatya0593 katılıyorum şuan için 5 no fazla büyük sırf rahat olsun diye takarsan bebeğin fizyolojik gelişimini bozar benim kızım 7 kiloydu 2 hafta önce 4 no çok rahat oluyor daha da kullaniriz uzun süre
Ben 4 noya gectim 3 numara kucuk geliyo diye ama 4 de buyuk oldu sleppynin 3.5 u varmis ama bulamadim 4 den devam etsemmikiPapatya0593 katılıyorum şuan için 5 no fazla büyük sırf rahat olsun diye takarsan bebeğin fizyolojik gelişimini bozar benim kızım 7 kiloydu 2 hafta önce 4 no çok rahat oluyor daha da kullaniriz uzun süre
Sen bebeğin bacaklarından anlarsin canim bezi taktiğinda çok ayrik duruyor mu C şeklinde durmaması lazim o şekilde anlarsin ancak bacak arasını çok ayırmasınpcfl AA ne diyosunuz olur mu öyle bişey hiç dusunmedim foto çektim şimdi kırmızı çizgide 4 no uzunluğu
Çok teşekkür ederim, benim de karşıma bu çıktı araştırınca, sanırım bunu deneyeceğimBebekte kullanmadım ama benim cildim de hassas ve doktor önerisi ile bioderma kullanırım senelerdir. Bebekler için şöyle bir ürünü var ABCDerm seti olarak geçiyor içeriğini incelemek istersin belki
Eki Görüntüle 3266999
Umarım dediğin gibi olur, eşimin alerjik astımı var mesela ama köpekli evde büyüyen çocuklarda daha az görülüyormuşHayvanlarla büyümesi büyük şans zaten alerji konusunda özellikle çok faydalari olacak bize
Kesin uzun sürse sıkıntı çıkardı haklısın, aslında çok rahat ettim onlar buradayken ama mesela kucağa çok alışmış tabi ık dese kucağa alındı gezdi sıkıntısı bana kaldı şimdiO yüzden geçmişte o kadar çocuk yapmışlarbiz 8 kardeşiz kalabalıkta büyümüşüz işte.
Ama kısa süre iyi olur da uzun vadeli ne kural kalır ne düzen herkes bı kafadan bişey söyler. Benim yapımda aman kimseyi kirmayayim susayim tarzı olduğu için içimde firtinalar kopardı
Ya alayım hemen,Kızlar şu zımbırtıyı alın ya geçen e bebekten 39 tlye mi ne aldım ne fisher pricelar var bunun eline su dökemedi elinden bırakmıyor uyurken bileuyanıkken de baya oyalıyor her yere takıyorum yatağa oyun halısına vs.
Canim ben şu çıngırağı aldim basit bişey ama aşırı sevdi gözünü ayırmıyor ağlıyorsa bile direk susup bakıyorYa alayım hemen,minseo da bir balık önermişti onu da çok sevdi bizimki, böyle oyuncak önerilerini yazın kızlar çok iyi oluyor bizimkini kucaktan uzak tutan her şeye çok ihtiyacım var
Yaa bu benim buyuk oglumun ilk oyuncagiydi ve şuan da halen var sapa saglam bir seyCanim ben şu çıngırağı aldim basit bişey ama aşırı sevdi gözünü ayırmıyor ağlıyorsa bile direk susup bakıyorsesli olması çok ilgisini çekti canım
BONDİGO Müzikli Sevimli Fil Diş Kaşıyıcı - Fiyatı, Yorumları
BONDİGO Müzikli Sevimli Fil Diş Kaşıyıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm ben de o ikiliyi alayım diye düşündüm pahalı ama işe yarıyorsa alınır tabi, kırmızılığın geçmesi de çok iyi bir gelişme, mamayı da değiştirince tamamen geçer umarım, doktora rapor yazdırıp dene bence alerji mamasını.Kırmızılılar geçti ama cildi hala kuru ve pütürlü. Ben mamayı değiştirmemiştim. Muhtemelen süt alerjisi. Ben bioderma nın şampuanını aldım kullanıyorum. Nemlendirici olarak da onu almayı düşünüyorum daha almadım.
Kilo alımı normal, aylık 800 gr aldı şimdiye kadar. Bu ay daha kontrole gitmedik. Mukuslu kaka da son ikidir yok.
Teste gerek görür mü bilmiyorum randevu aldım bakalım ne diyecek.
Cnm ben de hepsini denedim bu 4 markanın, bu ay en son goon aldım ve taşma sorunumuz bitti çok çok memnunum.Kızlar en baştan beri bizim çişimiz taşıyordu 4 marka denedim hepsi taştı bayadır 4 numara beze geçtim baby turco baya azaldı taşmalar şimdi gene başladı taşma , ne tarafa yatarsa pipi o tarafta diye sanırım o taraftan taşma oluyor, 5 e mi geçsem 5 Te çok büyük olmaz mı kilomuz 7 oldu , çiş işi çok pis ya direk burnuma kokuyor napsam, turco molfix prima sleppy denedim
YaaaaYaa bu benim buyuk oglumun ilk oyuncagiydi ve şuan da halen var sapa saglam bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?