2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya iz kalmasın diye gerçekten dar bağlamıyorum karnı rahat olsun diye, ondan mı kii
Bagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...

Bagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...
Papatya0593 katılıyorum şuan için 5 no fazla büyük sırf rahat olsun diye takarsan bebeğin fizyolojik gelişimini bozar benim kızım 7 kiloydu 2 hafta önce 4 no çok rahat oluyor daha da kullaniriz uzun süre

Kızlar bende 4 numara molfix kullanıyorum arada taşma yapıyor gerçekten hatta geçen gün yemege gittik kız arkdaslarımla lavobaya gitmek için arkadaşıma verdim bebegi arkadasımın pantolonu hep kaka olmus tasırmıs bayagı utandım üzüldüm degişik bir duyguya girdim ama arkdasım anlayısla karsılasdı sagolsun, bebegim suan 9 kilo biraz tontiş uzun bir bebek acaba ben kilosu nedeniyle girsem mi 5 numaraya bilemedim

Kızlar birde molfixde önü içe dogru katladıgım gibi arkayıda içe dogru katlıyorum eskiden taşma hep yaparken böyle yaptıgımda yapmadığını farkettim sizde deneyin işe yarıyor gercekten

Eklentiler

• IMG_5196.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 78
Duruyor ama hemen sıkılıyor

pcfl AA ne diyosunuz olur mu öyle bişey hiç dusunmedim foto çektim şimdi kırmızı çizgide 4 no uzunluğu

Eklentiler

• IMG_20230702_162029.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20230702_162003.webp
    25 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230702_161802.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 71
B

Ben 4 noya gectim 3 numara kucuk geliyo diye ama 4 de buyuk oldu sleppynin 3.5 u varmis ama bulamadim 4 den devam etsemmiki

Bez o kadar buyuk geliyoki cis yapinca sari olan yer mavi olamiyor) bakiyorum cis yapmış ama cizgi sari:)))))

Çok teşekkür ederim, benim de karşıma bu çıktı araştırınca, sanırım bunu deneyeceğim
Hayvanlarla büyümesi büyük şans zaten alerji konusunda özellikle çok faydalari olacak bize
Umarım dediğin gibi olur, eşimin alerjik astımı var mesela ama köpekli evde büyüyen çocuklarda daha az görülüyormuş
Kesin uzun sürse sıkıntı çıkardı haklısın, aslında çok rahat ettim onlar buradayken ama mesela kucağa çok alışmış tabi ık dese kucağa alındı gezdi sıkıntısı bana kaldı şimdi

Ya alayım hemen, minseo da bir balık önermişti onu da çok sevdi bizimki, böyle oyuncak önerilerini yazın kızlar çok iyi oluyor bizimkini kucaktan uzak tutan her şeye çok ihtiyacım var

Ya alayım hemen, minseo da bir balık önermişti onu da çok sevdi bizimki, böyle oyuncak önerilerini yazın kızlar çok iyi oluyor bizimkini kucaktan uzak tutan her şeye çok ihtiyacım var
Canim ben şu çıngırağı aldim basit bişey ama aşırı sevdi gözünü ayırmıyor ağlıyorsa bile direk susup bakıyor sesli olması çok ilgisini çekti canım

Cnm ben de o ikiliyi alayım diye düşündüm pahalı ama işe yarıyorsa alınır tabi, kırmızılığın geçmesi de çok iyi bir gelişme, mamayı da değiştirince tamamen geçer umarım, doktora rapor yazdırıp dene bence alerji mamasını.

Cnm ben de hepsini denedim bu 4 markanın, bu ay en son goon aldım ve taşma sorunumuz bitti çok çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…