2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ne güzel sanmıyorum alerji olduğunu ben, bence gerek görmez ama sor bakalım.
Söylemeyi unuttum asıl sebep gördüğüm kusma. Ama maşallah deyim şu aralar çok azaldı. İnşallah alerji vs yoktur. Allah kolaylık versin size

Benim oğlumun damak yapısı böyle tırtıklı tırtıklı olmuş. Nasıl anlatsam diş sınırları belirgin erken değil mi bizim için Salya da var tabi

Cnm salıncak bize çok iyi oldu üstüne de oyuncaklar hatta galoşlar fln astım onların sallanmasına bakıyor, yarım saat oyalanıyor onun içinde, tavan salıncaklarına bakabilirsin trendyoldan. 5-10 dk ana kucağı 5-10 dk kitap okuma sonrası kucak bizde de

Canim gecmis olsun. Rheaa ninn tavsiye ettigi karisim daha iyi gelir bence. Dene derim

Biz genel olarak haliya ortu aciyorum cingirak bu sekilde 15 dk, sallanan koltuga al kitapligi izlet 10 dk hem de ayaklarini vuruyor koltuga, gunde 3-4 defa gobek ustu 5 Ile 15 dk arasinda. 5-10 dk guneslenme balkonda, 10 dk falan da 2 defa falan yalniz birakiyorum sifir ses, kendi sesi Ile oynuyor yerde. Kendi basina oynamayi ogrenmesi icin, huzursuzlaninca aliyorum. Bi de 2 haftadir gezmelerdeyiz haliyle kucaga da aliniyor ama az, benden cekiniyor insanlar o yuzden gene babasi Ile bende... Bunlar uyanikken ancak yapiliyor uyuyor zaten oglum artik masallah

Daha önce diş tecrübesi olan anneler daha iyi bilir Akilvar pcfl soralim. Bizim doktor 4 aydan önce erken 10 aydan sonra geç dedi canim
Canim 3 ayda sonra damak sertlesmeye baslar. Sonucta ek gidayi da dusunursek tam zamanlama dogru dogal surecte bence... 4. Ayda 5. Ayda cikmaya baslar... O tirtiklar hepimizinkinde var, dis degil... Tecrubeli arkadaslar da bilmem ayni seyi mi der

Ben de mesela bir yas kapri aliyorum onu simdi uzun giyiyor sonra kapri masallah cok guzel baktin sen kizina, hic erken dogmus gibi degil annesine de masallah
Ben de 1 yaş tişörtlerini oversize giydiriyorum seneye yaza da giyer sağol canım çok korkmuştum düşük kiloda doğduğunda şükür toparladı

Bagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...
Evet bende o şekilde yapıyorum aslında parmağım girecek şekilde yapıyorum darlığını bantlar birleşmiyor, biraz daha dar bağlayıp deneyeceğim taşmayı , bakalım

Cnm ben de hepsini denedim bu 4 markanın, bu ay en son goon aldım ve taşma sorunumuz bitti çok çok memnunum.
Bi arkadaşımda o markayı almış, deneyelim onuda yeter ki çiş çıkmasın ya en sevmediğim şey o bide benim ki kusuyorda valla çamaşırım hiç bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…