Söylemeyi unuttum asıl sebep gördüğüm kusma. Ama maşallah deyim şu aralar çok azaldı. İnşallah alerji vs yoktur. Allah kolaylık versin sizeNe güzel sanmıyorum alerji olduğunu ben, bence gerek görmez ama sor bakalım.
Benim oğlumun damak yapısı böyle tırtıklı tırtıklı olmuş. Nasıl anlatsam diş sınırları belirgin erken değil mi bizim içinKızlar galiba Ekin'in damakları acıyor bugün hiç modu yoktu. Zaten salyalar fora eller ağızda. Bir de mama yerken bırakıp bırakıp ağladı galiba damakları acıyorCalpol verdim şimdi uyudu bakalim inşallah iyi gelir
Cnm salıncak bize çok iyi oldu üstüne de oyuncaklar hatta galoşlar fln astımKızlar bana önerileriniz lazım. Joie nin sansa modeli anakucağı var bende ama bebeğim sevmiyor. Fisher price oyun halısı var birde. Gün boyu bebeğim hep kucak istiyor. Kollarım koptu yemin ederim. Bu ikisiyle anca yarım saat oyalanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl oyalıyorsunuz?
Canim gecmis olsun.Kızlar galiba Ekin'in damakları acıyor bugün hiç modu yoktu. Zaten salyalar fora eller ağızda. Bir de mama yerken bırakıp bırakıp ağladı galiba damakları acıyorCalpol verdim şimdi uyudu bakalim inşallah iyi gelir
Biz genel olarak haliya ortu aciyorum cingirak bu sekilde 15 dk, sallanan koltuga al kitapligi izlet 10 dk hem de ayaklarini vuruyor koltuga, gunde 3-4 defa gobek ustu 5 Ile 15 dk arasinda. 5-10 dk guneslenme balkonda, 10 dk falan da 2 defa falan yalniz birakiyorum sifir ses, kendi sesi Ile oynuyor yerde. Kendi basina oynamayi ogrenmesi icin, huzursuzlaninca aliyorum. Bi de 2 haftadir gezmelerdeyiz haliyle kucaga da aliniyor ama az, benden cekiniyor insanlar o yuzden gene babasi Ile bende... Bunlar uyanikken ancak yapiliyor uyuyor zaten oglum artik masallahKızlar bana önerileriniz lazım. Joie nin sansa modeli anakucağı var bende ama bebeğim sevmiyor. Fisher price oyun halısı var birde. Gün boyu bebeğim hep kucak istiyor. Kollarım koptu yemin ederim. Bu ikisiyle anca yarım saat oyalanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl oyalıyorsunuz?
Bittim yaKızlar bu oturma şekli nedir ya bitiyorumo ayak asla aşağı inmiyor
Çok komik yaBittim yane tatli masallah kesinlikle kiz baska
Bir de bir ay ne kadar fark ediyor ya... Benimki minnos ya daha
Canim 3 ayda sonra damak sertlesmeye baslar. Sonucta ek gidayi da dusunursek tam zamanlama dogru dogal surecte bence... 4. Ayda 5. Ayda cikmaya baslar... O tirtiklar hepimizinkinde var, dis degil... Tecrubeli arkadaslar da bilmem ayni seyi mi der
Kesinlikle oyle cok fark ediyor(mus)Çok komik ya1 hafta bile farkediyor canım o kadar hızlı gelişiyorlar kiiii
Boya da gitti galiba taytlari kapri gibi olmuşKesinlikle oyle cok fark ediyor(mus)
Canım ben de baktım uygulamaya bulamadım şimdi mağazadan almıştım ben kasa yanındaydı ama benzer bir şey buldum
Teşekkürler kızlar@annewith S syildizsMelodiminEsi
Benzerleri burda var kızlar
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası - Fiyatı, Yorumları
Schmülzer Zincir 17 Parça Oyun Halkası 60 Cm Eğlenceli Çıngırak Oyun Halkası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de mesela bir yas kapri aliyorum onu simdi uzun giyiyor sonra kapriBoya da gitti galiba taytlari kapri gibi olmuş
Ben de 1 yaş tişörtlerini oversize giydiriyorum seneye yaza da giyerBen de mesela bir yas kapri aliyorum onu simdi uzun giyiyor sonra kaprimasallah cok guzel baktin sen kizina, hic erken dogmus gibi degil annesine de masallah
Evet bende o şekilde yapıyorum aslında parmağım girecek şekilde yapıyorum darlığını bantlar birleşmiyor, biraz daha dar bağlayıp deneyeceğim taşmayı , bakalımBagladiktan sonra iki barmagim rahat giriyor. Tam birlesmiyor 4 noda bantlar. Bantlar arasinda da 2 parmak var. 5 no fazla bence, bezden rahat edemez bebeginiz bir de bacagi cok acilir carpik olur Allah korusun...
Bi arkadaşımda o markayı almış, deneyelim onuda yeter ki çiş çıkmasın ya en sevmediğim şey o bide benim ki kusuyorda valla çamaşırım hiç bitmiyorCnm ben de hepsini denedim bu 4 markanın, bu ay en son goon aldım ve taşma sorunumuz bitti çok çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?