Çok güldüm yaa,güzel bi anı olmuş işteKızlar bende 4 numara molfix kullanıyorum arada taşma yapıyor gerçekten hatta geçen gün yemege gittik kız arkdaslarımla lavobaya gitmek için arkadaşıma verdim bebegi arkadasımın pantolonu hep kaka olmus tasırmıs bayagı utandım üzüldüm degişik bir duyguya girdim ama arkdasım anlayısla karsılasdı sagolsun, bebegim suan 9 kilo biraz tontiş uzun bir bebek acaba ben kilosu nedeniyle girsem mi 5 numaraya bilemedim
Sanırım öyle bizimde geçen hafta meme içerken bırakıp ağlama nöbetleri oluyorduKızlar galiba Ekin'in damakları acıyor bugün hiç modu yoktu. Zaten salyalar fora eller ağızda. Bir de mama yerken bırakıp bırakıp ağladı galiba damakları acıyorCalpol verdim şimdi uyudu bakalim inşallah iyi gelir
İkisi de aynı görünüyo bugün son kalan 4 u de denedim lastikler kırmızı iz yapiyoSen bebeğin bacaklarından anlarsin canim bezi taktiğinda çok ayrik duruyor mu C şeklinde durmaması lazim o şekilde anlarsin ancak bacak arasını çok ayırmasın
Canım bebiş kaç kilo ve goonda kaç no kullanıyorsun Amazon’da indirimdeydi tanesi 1.76Cnm ben de hepsini denedim bu 4 markanın, bu ay en son goon aldım ve taşma sorunumuz bitti çok çok memnunum.
On tarafini disa dogru kiviriyorum arka tarafi belinden yukarida oluyor ve kivirmadan. Bacaklardaki lastiklerin kenarind pirpir gibi seylerin hepsi ice katlanmamali, disa donuk olmali... insallah ise yararEvet bende o şekilde yapıyorum aslında parmağım girecek şekilde yapıyorum darlığını bantlar birleşmiyor, biraz daha dar bağlayıp deneyeceğim taşmayı , bakalım
Bence cok sikmissiniz canim... Bacaklarinin ordaki koruyucu pirpirlarda disa donuk olmali...İkisi de aynı görünüyo bugün son kalan 4 u de denedim lastikler kırmızı iz yapiyo
Ya gazlı bebek derdini çekip bir de etraftan destek görememek neymiş ya çok üzücü, ben çok da dikkat ettim yediklerime ama hiç bişey değişmemişti o süreçte, kolikti bebeğim. Uyanıyor ağlıyor ya o sesi duyunca nasıl bir stres başlıyordu bende şimdi nasıl oyalayacağım kaç ağlama krizi yaşayacağız acaba diye çocuğun uyanmasına üzülüyordum ve bu çok üzücü yanlış bir duygu bir anne için, şimdi uyanınca gülücükler saçıyor koşarak gidiyorum içim huzur doluyor yani geride kaldı o günler ama psikolojim hiç iyi değildi çok üzüldüm çok ağladım. Geçti gerçekten ya çok şükür, bambaşka bir annelik deneyimi yaşıyorum şimdiBen de aynı şekilde geçirdimBazen yetemiyorum bakamıyorum kaygısı oluştu. Gaz bombası gibi bebekti, etraf hep beni sorumlu tutuyordu yediklerinden oluyor diyerek. Şimdi çok şükür iyi durumdayız
Kızlar bu oturma şekli nedir ya bitiyorumo ayak asla aşağı inmiyor
Bence kesinlikle şans ver, goon’u ümitsizce aldım bir kere taştı of dedim bu da olmadı ama sonra bir daha hiç taşmadı. Ya bizim ev kullanılmamış denenmiş farklı markalarla dolu ne yapılır ki o kalan bezler sizceBi arkadaşımda o markayı almış, deneyelim onuda yeter ki çiş çıkmasın ya en sevmediğim şey o bide benim ki kusuyorda valla çamaşırım hiç bitmiyor
İsaretledigim yerse komple dışa dönük her bağlamada dikkat ediyorum bacakları uzatınca arada kaliyo gorunmemis. Sıkı değil aslında elimle kontrol ediyorumBence cok sikmissiniz canim... Bacaklarinin ordaki koruyucu pirpirlarda disa donuk olmali...
5 li karma ve kpp 2. Dozlar var canimKızlar 4.ay aşılarımız neydi en son rota aşısı olduk
Sizin boydan olmuyor galiba 4 no. Şimdi ben Ekin'e 5 taksam mesela belinden çok sıkmam lazım o da bacakları kastirir ve C seklini alır. Ama seninkinde çok problem olacağını sanmıyorum canim bizim 4 şuan böyle boyu en son 60 cm diİkisi de aynı görünüyo bugün son kalan 4 u de denedim lastikler kırmızı iz yapiyo
Senin oğlunun boyu baya uzun galiba kuzum kaç cm diİsaretledigim yerse komple dışa dönük her bağlamada dikkat ediyorum bacakları uzatınca arada kaliyo gorunmemis. Sıkı değil aslında elimle kontrol ediyorum
Olur olur annesiYa o butlar sosa batırıp yemelik, nasıl boğum boğumBizimkinin bacakları da böyle olur umarım bir önce, hala birazcık zayıf
Aynı durumdayız canımKızlar galiba Ekin'in damakları acıyor bugün hiç modu yoktu. Zaten salyalar fora eller ağızda. Bir de mama yerken bırakıp bırakıp ağladı galiba damakları acıyorCalpol verdim şimdi uyudu bakalim inşallah iyi gelir
Bu hafta götüreceğim bakalım. Senin nelere alerji çıktı süt dışında belli mi?Cnm ben de o ikiliyi alayım diye düşündüm pahalı ama işe yarıyorsa alınır tabi, kırmızılığın geçmesi de çok iyi bir gelişme, mamayı da değiştirince tamamen geçer umarım, doktora rapor yazdırıp dene bence alerji mamasını.
Aynen canım 3 ay kontrolünde boy 64 dü. Şu ön taraf kenar ince yeri çok aşağıda kaliyo arkayı indirsem bu sefer arkası tam olmuyo. Yarın gunyuzuyle tekrar bakicam beli sıkınca bacaklar c oluyo mu olmuyo mu bugün bı huysuzdu akşam da yarım saat çığlık ağlaması dinletti yineSizin boydan olmuyor galiba 4 no. Şimdi ben Ekin'e 5 taksam mesela belinden çok sıkmam lazım o da bacakları kastirir ve C seklini alır. Ama seninkinde çok problem olacağını sanmıyorum canim bizim 4 şuan böyle boyu en son 60 cm di
Canım bebiş kaç kilo ve goonda kaç no kullanıyorsun Amazon’da indirimdeydi tanesi 1.76
3no kullanıyorum 6 kilo, Amazondan aldım şimdi sağol cnmMama sandalyesi henüz almamış arkadaşlar büyük indirim varmış şu üründe
Belli değil çoklu gıda alerjisi var, inek ürünleri dışında yumurtayı kesince çok azaldı belirtiler ama hala tamamen geçmedi, doktor da yüzlerce alerjik gıda var bulamayabilirsin dedi zaten ben bulana kadar sütüm bitmek üzere artık.Bu hafta götüreceğim bakalım. Senin nelere alerji çıktı süt dışında belli mi?
20 Haziran'da gitmistik 3 aylık 64 cm di doğduğundan beri her ay ortalama 5 cm uzamış intte baktığımda 1,5-2,5 cm aylık uzama diyo halbuki ana baba da boy yokSenin oğlunun boyu baya uzun galiba kuzum kaç cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?