2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok güldüm yaa,güzel bi anı olmuş işte

Sanırım öyle bizimde geçen hafta meme içerken bırakıp ağlama nöbetleri oluyordu Ben de calpol vermiştim uyumuştu,şifa olsun kuzuya

Sen bebeğin bacaklarından anlarsin canim bezi taktiğinda çok ayrik duruyor mu C şeklinde durmaması lazim o şekilde anlarsin ancak bacak arasını çok ayırmasın
İkisi de aynı görünüyo bugün son kalan 4 u de denedim lastikler kırmızı iz yapiyo

Eklentiler

• IMG_20230702_221410.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20230702_221330.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 102
Evet bende o şekilde yapıyorum aslında parmağım girecek şekilde yapıyorum darlığını bantlar birleşmiyor, biraz daha dar bağlayıp deneyeceğim taşmayı , bakalım
On tarafini disa dogru kiviriyorum arka tarafi belinden yukarida oluyor ve kivirmadan. Bacaklardaki lastiklerin kenarind pirpir gibi seylerin hepsi ice katlanmamali, disa donuk olmali... insallah ise yarar

Mama sandalyesi henüz almamış arkadaşlar büyük indirim varmış şu üründe

Eklentiler

• IMG_8397.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar selam, biz evimize döndük çok şükür 9 günün hakkını verdik giderken kaygılıydım ya bebişin huyu suyu değişirse diye. Çook şükür bir sıkıntı olmadı. En korktuğum meme reddi olur mu idi, çünkü uzun zamandır 40 takla atıyordum emzirirken. Yine şükürler olsun ki çok güzel emdi her seferinde. Eve getirince de bebeğim büyümüş geldi gözüme iyi mi yarın 4 atlık kontrolü var, inşallah sorunsuz atlatırız

Ben de aynı şekilde geçirdim Bazen yetemiyorum bakamıyorum kaygısı oluştu. Gaz bombası gibi bebekti, etraf hep beni sorumlu tutuyordu yediklerinden oluyor diyerek. Şimdi çok şükür iyi durumdayız
Ya gazlı bebek derdini çekip bir de etraftan destek görememek neymiş ya çok üzücü, ben çok da dikkat ettim yediklerime ama hiç bişey değişmemişti o süreçte, kolikti bebeğim. Uyanıyor ağlıyor ya o sesi duyunca nasıl bir stres başlıyordu bende şimdi nasıl oyalayacağım kaç ağlama krizi yaşayacağız acaba diye çocuğun uyanmasına üzülüyordum ve bu çok üzücü yanlış bir duygu bir anne için, şimdi uyanınca gülücükler saçıyor koşarak gidiyorum içim huzur doluyor yani geride kaldı o günler ama psikolojim hiç iyi değildi çok üzüldüm çok ağladım. Geçti gerçekten ya çok şükür, bambaşka bir annelik deneyimi yaşıyorum şimdi Gazlı/Kolik bebek anasını yaşamayan anlayamaz.
Kızlar bu oturma şekli nedir ya bitiyorum o ayak asla aşağı inmiyor

Ya o butlar sosa batırıp yemelik, nasıl boğum boğum Bizimkinin bacakları da böyle olur umarım bir önce, hala birazcık zayıf
Bi arkadaşımda o markayı almış, deneyelim onuda yeter ki çiş çıkmasın ya en sevmediğim şey o bide benim ki kusuyorda valla çamaşırım hiç bitmiyor
Bence kesinlikle şans ver, goon’u ümitsizce aldım bir kere taştı of dedim bu da olmadı ama sonra bir daha hiç taşmadı. Ya bizim ev kullanılmamış denenmiş farklı markalarla dolu ne yapılır ki o kalan bezler sizce

Bence cok sikmissiniz canim... Bacaklarinin ordaki koruyucu pirpirlarda disa donuk olmali...
İsaretledigim yerse komple dışa dönük her bağlamada dikkat ediyorum bacakları uzatınca arada kaliyo gorunmemis. Sıkı değil aslında elimle kontrol ediyorum

Eklentiler

• IMG_20230702_223148.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 100
İkisi de aynı görünüyo bugün son kalan 4 u de denedim lastikler kırmızı iz yapiyo
Sizin boydan olmuyor galiba 4 no. Şimdi ben Ekin'e 5 taksam mesela belinden çok sıkmam lazım o da bacakları kastirir ve C seklini alır. Ama seninkinde çok problem olacağını sanmıyorum canim bizim 4 şuan böyle boyu en son 60 cm di

Eklentiler

• IMG_20230702_224215.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu hafta götüreceğim bakalım. Senin nelere alerji çıktı süt dışında belli mi?

Aynen canım 3 ay kontrolünde boy 64 dü. Şu ön taraf kenar ince yeri çok aşağıda kaliyo arkayı indirsem bu sefer arkası tam olmuyo. Yarın gunyuzuyle tekrar bakicam beli sıkınca bacaklar c oluyo mu olmuyo mu bugün bı huysuzdu akşam da yarım saat çığlık ağlaması dinletti yine

Bu hafta götüreceğim bakalım. Senin nelere alerji çıktı süt dışında belli mi?
Belli değil çoklu gıda alerjisi var, inek ürünleri dışında yumurtayı kesince çok azaldı belirtiler ama hala tamamen geçmedi, doktor da yüzlerce alerjik gıda var bulamayabilirsin dedi zaten ben bulana kadar sütüm bitmek üzere artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…