2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Az önce çocukları uyuttum, oturdum 2 dakka dinleneyim de evi toplarım dedim. Yanıma da atıştırmalık bisiler aldım. 10 dakka sonra kapıda Kız. Sen bensiz ne yiyorsun beni neden uyuttun diye başladı ağlamaya, onun sesine küçük uyandi o da başladı ağlamaya.

Asıl rütbe 2 ve 3 yaş atağında yükselir minseo
Evet onlarda yıldız eklenecek rütbeye
Hahahahah bi kadın instagramda soru cevap yapmıştı bu 2-3 yaş ataklarinda yaşadığınız şeyler diye biri kakasını yaptiktan sonra kakam gitti diye ağlamış bütün gün

O kaka gitti olayi, ilk tuvalet egitiminde oluyor canım. Ve gayet normal. Kakayi vucudun bir parçası sanıyor. O gittiğinde vücudun eksildiğini düşünüyorlar ve ondan ağlıyorlar. O süreci çok iyi yönetmek lazım.
Benim ki de geçen düştü, dizi kanadı kanım bitti diye ağladı, sonra dizini unuttu gözyaşım bitti diye ağlamaya devam etmişti.
Kızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
Diş dönemi pişik olur canım. Ne kadar dikkat etsen de 15 dakka içinde olabiliyor. Tecrübeyle sabit.

Daha neler duyacağım acaba

Ay ciddi miii ama ortada diş yok suan

Akilvar canim atakta bebegin dogasi degisiyor resmen. Bizim 5.gun bugun. Atak oncesi 3 gun kesintisiz uyumustu. Simdi memeye yapisik emerken uyuyor. Cektigim an uyaniyor. Hic bir is yapamiyorum. Hemen sikisiyor her seyden. Mesela dun kucakta gezdir dedi, kucagima aldigim an aglamaya basladi saskoloz bakislarla neye aglasam diye bi taraftan etrafi izliyor falan garipti en cok uykuda belli oluyor. Uyuma sekli dalma sekli degisiyor otomatikmen... Bi de aglama krizi tuttumu ciglikla sumuyor

İshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebise Leedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Kizimin doktoru ishale maflor verirdi. Birde tum zibinkarini en az 40 derecede yikamali ve her alt acmada eller beyaz sabunla hem oncesinde hem sonrasinda yikamali. Sik sik emzirmek lazim su kaybi nedeni ile. Boyle hemen geciyor. Aa bez sayisini takip onemli. Artarsa hemen doktor... Cunku hizli kilo kaybi oluyor bebeklerde! Allah korusun

Zorla emziriyorum emmek istemiyor

Istanbuldaki anneler, sunnet icin hastane. Doktor onerisi ve fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? Medipol genel anestezi yapiyor 1 aydan sonra bilginiz olsun. Lokal istiyoruz biz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…