Az önce çocukları uyuttum, oturdum 2 dakka dinleneyim de evi toplarım dedim. Yanıma da atıştırmalık bisiler aldım. 10 dakka sonra kapıda Kız. Sen bensiz ne yiyorsun beni neden uyuttun diye başladı ağlamaya, onun sesine küçük uyandi o da başladı ağlamaya.Evet iste 2 ve 3 yas atagini cok iyi taniyorum2 yasindaki atagimiz rezillikti 1 saat kesintisiz agliyordu. Mesela diyordum oğlum muz yer misin hayir yemem ben de muzu mutfaga goturuyordum basliyordu muz muz agliyordu koridorun bir o ucuna bir bu ucuna Muzu getirip veriyordum eliyle itekleyip yine bir.oyana bir buyana kosup agliyordu. Muzu versem de agliyordu istemiyordu vermesem de 1 gunumuz oyle gecmisti
Nasıl tartıyorsun? Kendim kucagıma alıp bir deneyeyim yarınBeziyle tartsana bi ben tarttım dün 5800 geldibari 6 olsaydın be alin. Geçen ay 5150ydi
Ben munchkin almıştım mamajoo da hediye geldi.ilk etapta mamajoo kullanirim daha sonra pipetliye geçerim diye düşündüm.Kızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
Evet onlarda yıldız eklenecek rütbeye
Hahahahah bi kadın instagramda soru cevap yapmıştı bu 2-3 yaş ataklarinda yaşadığınız şeyler diye biri kakasını yaptiktan sonra kakam gitti diye ağlamış bütün günEvet iste 2 ve 3 yas atagini cok iyi taniyorum2 yasindaki atagimiz rezillikti 1 saat kesintisiz agliyordu. Mesela diyordum oğlum muz yer misin hayir yemem ben de muzu mutfaga goturuyordum basliyordu muz muz agliyordu koridorun bir o ucuna bir bu ucuna Muzu getirip veriyordum eliyle itekleyip yine bir.oyana bir buyana kosup agliyordu. Muzu versem de agliyordu istemiyordu vermesem de 1 gunumuz oyle gecmisti
O kaka gitti olayi, ilk tuvalet egitiminde oluyor canım. Ve gayet normal. Kakayi vucudun bir parçası sanıyor. O gittiğinde vücudun eksildiğini düşünüyorlar ve ondan ağlıyorlar. O süreci çok iyi yönetmek lazım.Evet onlarda yıldız eklenecek rütbeye
Hahahahah bi kadın instagramda soru cevap yapmıştı bu 2-3 yaş ataklarinda yaşadığınız şeyler diye biri kakasını yaptiktan sonra kakam gitti diye ağlamış bütün gün
Diş dönemi pişik olur canım. Ne kadar dikkat etsen de 15 dakka içinde olabiliyor. Tecrübeyle sabit.Kızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
İlk önce kendim tartıldım sonra alini kucağıma aldımNasıl tartıyorsun? Kendim kucagıma alıp bir deneyeyim yarın
Daha neler duyacağım acabaO kaka gitti olayi, ilk tuvalet egitiminde oluyor canım. Ve gayet normal. Kakayi vucudun bir parçası sanıyor. O gittiğinde vücudun eksildiğini düşünüyorlar ve ondan ağlıyorlar. O süreci çok iyi yönetmek lazım.
Benim ki de geçen düştü, dizi kanadı kanım bitti diye ağladı, sonra dizini unuttu gözyaşım bitti diye ağlamaya devam etmişti.
Ne kdr odediniz acaba?Oğlumu tam 4 aylık iken yaptırdım Dr. Onursal yıldız hocaya gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim Sünnet Doktoru Onursal YILDIZ (@dronursalyildiz) • Instagram photos and videos
Ay ciddi miii ama ortada diş yok suanO kaka gitti olayi, ilk tuvalet egitiminde oluyor canım. Ve gayet normal. Kakayi vucudun bir parçası sanıyor. O gittiğinde vücudun eksildiğini düşünüyorlar ve ondan ağlıyorlar. O süreci çok iyi yönetmek lazım.
Benim ki de geçen düştü, dizi kanadı kanım bitti diye ağladı, sonra dizini unuttu gözyaşım bitti diye ağlamaya devam etmişti.
Diş dönemi pişik olur canım. Ne kadar dikkat etsen de 15 dakka içinde olabiliyor. Tecrübeyle sabit.
Kizimin doktoru ishale maflor verirdi. Birde tum zibinkarini en az 40 derecede yikamali ve her alt acmada eller beyaz sabunla hem oncesinde hem sonrasinda yikamali. Sik sik emzirmek lazim su kaybi nedeni ile. Boyle hemen geciyor. Aa bez sayisini takip onemli. Artarsa hemen doktor... Cunku hizli kilo kaybi oluyor bebeklerde! Allah korusunİshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebiseLeedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Canim gunu belli olmuyor. Birden huyu suyu degisiyor. Insani bezdiriyor. Ordan anlayabilirsinizBu 4. Ay ay atagi hangi gunden itibaren basliyor acaba? :))
Zorla emziriyorum emmek istemiyorKizimin doktoru ishale maflor verirdi. Birde tum zibinkarini en az 40 derecede yikamali ve her alt acmada eller beyaz sabunla hem oncesinde hem sonrasinda yikamali. Sik sik emzirmek lazim su kaybi nedeni ile. Boyle hemen geciyor. Aa bez sayisini takip onemli. Artarsa hemen doktor... Cunku hizli kilo kaybi oluyor bebeklerde! Allah korusun
Biliyorum da emmek zorunda... Ayakta yatarak Vs Vs yolunu bulmali, bir yudum bile onemli...Zorla emziriyorum emmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?