Havalarda sicak her gun kuvet isi zor olurdu her gun de yikamak lazim artik iyi dusunmussun canimEvet canim çok külfetli. Böyle her gün sokuyorum duşa çok seviyor hem ona hem bana kolaylık oldu
Ben de direk bunu dusundumOnun zamaninda sebamed varmiymis yahu:)))
Bugün yaptırdık 4. Ay aşılarını. Aşının biri çok can yakar dedi hemşireDün yaptırdık aşıları dün verdim bugün de verecem sanki çünkü çok huysuz ve içli içli ağlıyor.
Bu insanlari duzeltemezsin bacim en iyi cozum az gorusmek bilmiyorum yakinmi oturuyorusniz amaKızlar size biraz kayınvalidemi anlatıcam şimdi. Eşimle 8 senedir beraberiz 5 senedir falan tanıyorum kv. İyi mi kötü mü hala çözemediğim bi kadın net bi şekilde psikolojisi bozuk ve bunu çok iyi anlıyorum ben çözümler önerdiğimde alınıp gücenmesi beni çok yoruyor sadece. Gerçekten çok üzülüyorum onun için sorumsuz bi baba 15 yaşında evlendirilme 16 17 yaşındaymış eşimi kucağına aldığında ve eşim doğuştan bi böbreği bi böbreğinden küçük. O yaşta o psikolojisiyle savaşmış 3 kerr falan ameliyat olmuş eşim bebekken daha. Kayınpederim desen zengin paralı sürekki batan tekrar bi şirket kuran karısını aldatan yalanlar söyleyen bi adam. Kayınvalide hizmet ettiren yani şöyle söyliyim size kayınvalidesinin kayınvalidesine bakmış senelerce. Sonra ikiz bebek doğurmuş. Bu süreçte kayınvalidesi çok destek maddi manevi hizmet istiyor ama çocuları nerdeyse o büyütüyor bence çok yanlış. Neyse kayınpeder sülalesi tarafından kayınvalidemin ailesine yapılan neden geldiniz neden gittniz suratsızlıkları. Burda bi ekleme yapıcam gerçekten kayınvalidemin ailesi çok çok üzülerek söylüyorum asla oturuo sohbet edebilceğiniz birleri değil çok değişikler dedikoducular herseyde ağlaklar 10 sanite duramazsınız yanlrında. Neyse sonra tabi elti gelşiyo sülaleye elti bakımlı çalışan bi kadın bu arada kayınvalidemin kuzeni eltisi.asıl bombayı demedim kv ve kp de kuzen yani eşimin amcası yengesi annesi babası full kuzenara ara küserler ara ara barışırlar şuan küsler mesela. Ama ben sülalede bitek anlştığım isim var eşimin yengesi çünkü genç bizim kafalarsan bi kadın bitek onl iletişim kurabiliyorum. Neyse ben kayınpeder biyerden sonra bat çık bat çık artık kendine geliyor şuan tanısanız asla ve asla az önce anlatıkklrıma inanamazsınız. Kp de şetran tüyü vardır bu arada kendi babam kadar severm maddi manevi neye ihtiyacım olsa yanımdadır. He hatalar çok onları başka bi bölümde anlatırım şimdi bunca şey yaşamış kadın bi çocuk daha doğurmuş kız olur diye erkek olmuş 9 yaşında kaynım var size yemin ederim defalarca havale geçirdi allahım korusuh çok kötü günler geçirdik hala sürekli hastadır. Ama çok ilgislzikten dışarı çıkarılmamaktan öğretilmemekten ne wc gidebiliyor ne yemek yiyebiliyor tabi
Ben öğretmen olarak konuya sürekki el atmak istiyorum arkadaşlarım var diyorum pedagoglar götürelim bi
Kere götürdük daha götürmedi. Neyse diceğim şu bu kadar kv çekmiş olan kayınvalidem biz nişanlıyken iş yapıyodum mesela onlarda eşimde kızı çalıştırmayın diye gülüyodu. Arkamdan diyomuş ki oğlum neden öyle söylüyosun gelin o tabi yapıcak… benim hacemat olarak hamile kaldığımı iddaa etti. Düğünden 3 gün sonea beni arayıp benim oğlum böyle değildi çok değişti sesi. 3 hafta sonra onlara 3. Kez gittiğğmizde gelmiyosunuz hiç yemeğe napiyim ama insan evladından vazgeçemez dedi. Tarçın sevmiyorum diye sen nasıl anne olucalsın dedi. Düğün günü evde herkes duygusallıktan kırılıyorken bana hoşgeldin demediniz soğuk davrandınız dedibana bi
Kere çok güzel olmuşsun demedi. Kızlar aklıma gleenler bunlar daha neler car anlarsam şok olursunuz . Çok dert çekmiş Ben bunları biyerde anlayabiliyorum defalarca anne gel saçını boyatalım sana bişeyler alalım güzel giyin senin için psikolojik destek alalım. Ama ben dualarımı okurum geçer diyor. Sürekli laf sokuyor bana herşeyime ne desem tam tersini söylüyor. Ben gelin bi kız değilim asla gelin lafından bile nefret ederim böyle. Yaşadıklarım bunlar kızlar yaaa çok eksik var bu arada
20 günden sonra hafifliyor canım, biraz daha sabır2 hafta oldu yaaaa
Çok beğendim, nereden aldınız acaba. Ben de bu tarz şeylerin enerjisine çok inanırım oğluma almak istiyorumKızlar geçen gün Umay’ın kayınvalidem ile yere düşmesinden sonra hastanede beklerken bir kurban adadım. Biraz bayramın üstünden geçsin, keseceğiz. Duamızı da ettik. Sonra da hemen bir nazar boncuğu yaptırdım. Yani inanayım inanmayayım o psikolojiden sonra herşeyi yapabilirimHerkes aldıklarını koyuyor. Ben de eksik kalmayayım dedim
Philips aldım ben canım. Sonra bir de Philips pipetli olandan alacağımKızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
2 yaş
Büyük oğluma 2 yaş sendromunda oğlum çabuk ol diyorduk bana verdiği cevap - çabuklamıyorumEvet iste 2 ve 3 yas atagini cok iyi taniyorum2 yasindaki atagimiz rezillikti 1 saat kesintisiz agliyordu. Mesela diyordum oğlum muz yer misin hayir yemem ben de muzu mutfaga goturuyordum basliyordu muz muz agliyordu koridorun bir o ucuna bir bu ucuna Muzu getirip veriyordum eliyle itekleyip yine bir.oyana bir buyana kosup agliyordu. Muzu versem de agliyordu istemiyordu vermesem de 1 gunumuz oyle gecmisti
Evlenirken onlardan bi tık uzakta ev tuttuk beğenmedi burayı 1 sene sonra çok yakınıma taşındı arkadaşımBu insanlari duzeltemezsin bacim en iyi cozum az gorusmek bilmiyorum yakinmi oturuyorusniz ama
Ay inşallah arkadaşım yaaa20 günden sonra hafifliyor canım, biraz daha sabır
Çok beğendim, nereden aldınız acaba. Ben de bu tarz şeylerin enerjisine çok inanırım oğluma almak istiyorum
Philips aldım ben canım. Sonra bir de Philips pipetli olandan alacağım
2 yaş
Büyük oğluma 2 yaş sendromunda oğlum çabuk ol diyorduk bana verdiği cevap - çabuklamıyorumne dersek sürekli olumsuz cevap
Aha ha hayir hayir derlerde çabuklamiyorumu da ilk defa duydum20 günden sonra hafifliyor canım, biraz daha sabır
Çok beğendim, nereden aldınız acaba. Ben de bu tarz şeylerin enerjisine çok inanırım oğluma almak istiyorum
Philips aldım ben canım. Sonra bir de Philips pipetli olandan alacağım
2 yaş
Büyük oğluma 2 yaş sendromunda oğlum çabuk ol diyorduk bana verdiği cevap - çabuklamıyorumne dersek sürekli olumsuz cevap
Aslında çeken kişinin gelinine daha iyi davranması gerekliyken, neden en çok sorun çıkaran gene kendileri oluyor hiç anlamış değilim. Yani mantık ben çektim o da çeksin mi acaba. 2 oğlum var çok iyi bir kayınvalide olacağım, gelinlerim çok şanslıKızlar size biraz kayınvalidemi anlatıcam şimdi. Eşimle 8 senedir beraberiz 5 senedir falan tanıyorum kv. İyi mi kötü mü hala çözemediğim bi kadın net bi şekilde psikolojisi bozuk ve bunu çok iyi anlıyorum ben çözümler önerdiğimde alınıp gücenmesi beni çok yoruyor sadece. Gerçekten çok üzülüyorum onun için sorumsuz bi baba 15 yaşında evlendirilme 16 17 yaşındaymış eşimi kucağına aldığında ve eşim doğuştan bi böbreği bi böbreğinden küçük. O yaşta o psikolojisiyle savaşmış 3 kerr falan ameliyat olmuş eşim bebekken daha. Kayınpederim desen zengin paralı sürekki batan tekrar bi şirket kuran karısını aldatan yalanlar söyleyen bi adam. Kayınvalide hizmet ettiren yani şöyle söyliyim size kayınvalidesinin kayınvalidesine bakmış senelerce. Sonra ikiz bebek doğurmuş. Bu süreçte kayınvalidesi çok destek maddi manevi hizmet istiyor ama çocuları nerdeyse o büyütüyor bence çok yanlış. Neyse kayınpeder sülalesi tarafından kayınvalidemin ailesine yapılan neden geldiniz neden gittniz suratsızlıkları. Burda bi ekleme yapıcam gerçekten kayınvalidemin ailesi çok çok üzülerek söylüyorum asla oturuo sohbet edebilceğiniz birleri değil çok değişikler dedikoducular herseyde ağlaklar 10 sanite duramazsınız yanlrında. Neyse sonra tabi elti gelşiyo sülaleye elti bakımlı çalışan bi kadın bu arada kayınvalidemin kuzeni eltisi.asıl bombayı demedim kv ve kp de kuzen yani eşimin amcası yengesi annesi babası full kuzenara ara küserler ara ara barışırlar şuan küsler mesela. Ama ben sülalede bitek anlştığım isim var eşimin yengesi çünkü genç bizim kafalarsan bi kadın bitek onl iletişim kurabiliyorum. Neyse ben kayınpeder biyerden sonra bat çık bat çık artık kendine geliyor şuan tanısanız asla ve asla az önce anlatıkklrıma inanamazsınız. Kp de şetran tüyü vardır bu arada kendi babam kadar severm maddi manevi neye ihtiyacım olsa yanımdadır. He hatalar çok onları başka bi bölümde anlatırım şimdi bunca şey yaşamış kadın bi çocuk daha doğurmuş kız olur diye erkek olmuş 9 yaşında kaynım var size yemin ederim defalarca havale geçirdi allahım korusuh çok kötü günler geçirdik hala sürekli hastadır. Ama çok ilgislzikten dışarı çıkarılmamaktan öğretilmemekten ne wc gidebiliyor ne yemek yiyebiliyor tabi
Ben öğretmen olarak konuya sürekki el atmak istiyorum arkadaşlarım var diyorum pedagoglar götürelim bi
Kere götürdük daha götürmedi. Neyse diceğim şu bu kadar kv çekmiş olan kayınvalidem biz nişanlıyken iş yapıyodum mesela onlarda eşimde kızı çalıştırmayın diye gülüyodu. Arkamdan diyomuş ki oğlum neden öyle söylüyosun gelin o tabi yapıcak… benim hacemat olarak hamile kaldığımı iddaa etti. Düğünden 3 gün sonea beni arayıp benim oğlum böyle değildi çok değişti sesi. 3 hafta sonra onlara 3. Kez gittiğğmizde gelmiyosunuz hiç yemeğe napiyim ama insan evladından vazgeçemez dedi. Tarçın sevmiyorum diye sen nasıl anne olucalsın dedi. Düğün günü evde herkes duygusallıktan kırılıyorken bana hoşgeldin demediniz soğuk davrandınız dedibana bi
Kere çok güzel olmuşsun demedi. Kızlar aklıma gleenler bunlar daha neler car anlarsam şok olursunuz . Çok dert çekmiş Ben bunları biyerde anlayabiliyorum defalarca anne gel saçını boyatalım sana bişeyler alalım güzel giyin senin için psikolojik destek alalım. Ama ben dualarımı okurum geçer diyor. Sürekli laf sokuyor bana herşeyime ne desem tam tersini söylüyor. Ben gelin bi kız değilim asla gelin lafından bile nefret ederim böyle. Yaşadıklarım bunlar kızlar yaaa çok eksik var bu arada
Bazı kısımları benimkine de benziyor. Çok çekmiş o da kişiliğine biraz yansımış canım. Tabi böyle olmalarının haklı bi tarafı yok ama etkisi çok yüksek ne yazık ki… Sen de kabul et he de geç olduğu gibi kabul et değişmez çünkü, mesafeni koru. Kötü değildir belki ama can çıkar huy çıkmazKızlar size biraz kayınvalidemi anlatıcam şimdi. Eşimle 8 senedir beraberiz 5 senedir falan tanıyorum kv. İyi mi kötü mü hala çözemediğim bi kadın net bi şekilde psikolojisi bozuk ve bunu çok iyi anlıyorum ben çözümler önerdiğimde alınıp gücenmesi beni çok yoruyor sadece. Gerçekten çok üzülüyorum onun için sorumsuz bi baba 15 yaşında evlendirilme 16 17 yaşındaymış eşimi kucağına aldığında ve eşim doğuştan bi böbreği bi böbreğinden küçük. O yaşta o psikolojisiyle savaşmış 3 kerr falan ameliyat olmuş eşim bebekken daha. Kayınpederim desen zengin paralı sürekki batan tekrar bi şirket kuran karısını aldatan yalanlar söyleyen bi adam. Kayınvalide hizmet ettiren yani şöyle söyliyim size kayınvalidesinin kayınvalidesine bakmış senelerce. Sonra ikiz bebek doğurmuş. Bu süreçte kayınvalidesi çok destek maddi manevi hizmet istiyor ama çocuları nerdeyse o büyütüyor bence çok yanlış. Neyse kayınpeder sülalesi tarafından kayınvalidemin ailesine yapılan neden geldiniz neden gittniz suratsızlıkları. Burda bi ekleme yapıcam gerçekten kayınvalidemin ailesi çok çok üzülerek söylüyorum asla oturuo sohbet edebilceğiniz birleri değil çok değişikler dedikoducular herseyde ağlaklar 10 sanite duramazsınız yanlrında. Neyse sonra tabi elti gelşiyo sülaleye elti bakımlı çalışan bi kadın bu arada kayınvalidemin kuzeni eltisi.asıl bombayı demedim kv ve kp de kuzen yani eşimin amcası yengesi annesi babası full kuzenara ara küserler ara ara barışırlar şuan küsler mesela. Ama ben sülalede bitek anlştığım isim var eşimin yengesi çünkü genç bizim kafalarsan bi kadın bitek onl iletişim kurabiliyorum. Neyse ben kayınpeder biyerden sonra bat çık bat çık artık kendine geliyor şuan tanısanız asla ve asla az önce anlatıkklrıma inanamazsınız. Kp de şetran tüyü vardır bu arada kendi babam kadar severm maddi manevi neye ihtiyacım olsa yanımdadır. He hatalar çok onları başka bi bölümde anlatırım şimdi bunca şey yaşamış kadın bi çocuk daha doğurmuş kız olur diye erkek olmuş 9 yaşında kaynım var size yemin ederim defalarca havale geçirdi allahım korusuh çok kötü günler geçirdik hala sürekli hastadır. Ama çok ilgislzikten dışarı çıkarılmamaktan öğretilmemekten ne wc gidebiliyor ne yemek yiyebiliyor tabi
D vit sabah veriyorum demire daha başlamadım doktorum 2 hafta sonra başla kabızlık yapıyor dediKızlar d vitamini ve kan ilacını ne zaman veriyosunuz? Bide dün aryanın şampuanı bitmişti hediye gelen sebamed setten şampuanı kullandım aryanın kafası kıpkırmızı oldu arkadaşlar. İlk başta da öyle olmuştu mustelaya geçmiştim. Sbaah gittim aldım hemen eczaneden mustela. Sebamede kendimce savaş açmış durumdayım
Ayy ben de kucağımda yıkıyorum çok pratikEvet canim çok külfetli. Böyle her gün sokuyorum duşa çok seviyor hem ona hem bana kolaylık oldu
Hiçbir fikrim yok bizde atağa dair bir ibâre henüz yokBu 4. Ay ay atagi hangi gunden itibaren basliyor acaba? :))
Benim oğlumun atak hep doğum tarihi ile uyumlu gitti 40 haftayı dolmasını beklemedi. 20 gündür atakta bugün tam 4 aylık oldu. Zaten 14.5 ve 19.5 haftalar arası deniliyorBu 4. Ay ay atagi hangi gunden itibaren basliyor acaba? :))
Ay benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuzAyy ben de kucağımda yıkıyorum çok pratik
Ya daha neler neler eşim look at me diyordu oğlum look etmiyorum diyoAha ha hayir hayir derlerde çabuklamiyorumu da ilk defa duydum
Aman olmasin kuzumHiçbir fikrim yok bizde atağa dair bir ibâre henüz yok
Nasıl yapıyorsunuz, ben artık tek yıkayamiyorum cok hareketlendiAyy ben de kucağımda yıkıyorum çok pratik
Herkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuzKızlar bebişleri hala küvette mi yıkıyorsunuz? Ben 1 aydir banyoda kucağımda yıkıyorum çok pratik oldu Ekin de bayıldı
Benim de 14.5 da basladiBenim oğlumun atak hep doğum tarihi ile uyumlu gitti 40 haftayı dolmasını beklemedi. 20 gündür atakta bugün tam 4 aylık oldu. Zaten 14.5 ve 19.5 haftalar arası deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?