2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sunneti acil yaptirmali yoksa 5.ayda zor olacak. Benimki simdiden emeklemeye calisiyor. Ilerliyor da

Bende esimi.ikna etmeye calisiyorum bu erkekler niye boyle ya :))) kendi sunneti travmatik gecti diye bebisin sunnetine pek bi isteksiz davraniyor:) halbuki ne kdr erken o kadar iyi
Ayaklanmadan , mümkünse 6 ay dolmadan yaptırın. Diğer türlü gerçekten hem bebeğe hem anne için çok zor. Ben 3 aylık olduğunda geçen ay yaptırdım, şükür şuan çok iyi. Bizden önce büyük çocuklar vardı, ama ne ağlama ne ağlama. Onları duyunca benim tansiyonum düştü

Peki ilk gun cok agrili geçiyormu bude antibiyotik kremmi veriliyor ilacmi

Aa kiz bosver rutbe sizin olsun bana takmasinlar o rutbeyi yeter ki yaşamayayimBakalim ben size ne zaman dert yanacagim. Biz de de şu baslamis mesela kucagimda yataga yatiriyroum acikmis ya bas bas bagirip agliyor oysa ki emzirme pozisyonumu ayarlamaya calisiyorum bu da mi atakAglamasi da cok tatli ya o agladikca ben guluyorum

Kizlar 4.ay asilari yaptirdiktan sonra bebeği yikayabilir miyiz?

Ay benimki cenesini titreterek agliyo bayiliyorum yaaa

Peki ilk gun cok agrili geçiyormu bude antibiyotik kremmi veriliyor ilacmi

Bide lokal anestezimi bide sey bende girebilirmiyim acaba yaninda olmak isterim
Ben özel klinikte yaptırdım lokal anesteziyle yanına babası da girdi ben de girdim canım. Hem de video çektik anı kalsın diye. 3 buçuk aylıkken yaptırdım ben hissetmedik bile sünnet olduğunu. İlk çişini de uyurken yapmış hiç ağlamadı yaparken. Antibiyotikli krem verdi doktor bize 2 kutu bitirdim ben 10 günde bol bol sürdüm yapışmasın bir yere diye. 1 hafta da karton bardağı kestik yarıdan onu kapattık ağzı açık olacak şekilde. Kolay atlattık canım bence sen de yaptır.

Kızlar instagramda gezerken bu kitapları gördüm gerekli mi sizce? Siz almayı düşünüyor musunuz bu kitaplardan? Set olarak 240 civarı bir şeydi galiba fiyatları.

Eklentiler

• Screenshot_20230706-184026_Trendyol.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38
Randevu aldim cocuk cerrahisine haftaya bi an once olsun bitsin kurtulalim ya

Masallah ne guzel olmus. Esim ikna olmuyor bi turlu. Haftaya yaptirmak istiyorum ben de hayirlisi Ile insallah

Kızların merhaba herkese dün 4. Ay aşılarımızı yaptırdık 2 tane bi de rota aşımızı yaptırdık. Kızım çok huysuz 2 gündür. Ateş yok ama huysuz ağlıyor sürekli. Sizde de oldu mu ? Ne yaptınız ???

Olmaz rütbesiz kabul olmuyor sadece ona ağlıyorsa atak değil

Rota karın ağrısı karma asilar da bacak ağrısı yapıyor calpol verdiniz mi ?

Fenalık diyince de sen

Müsait bi zamanınızda dinleyelim
Gerçekten anlatıcam yaaa
Arkadaşlarım dostlarım canlarım beni
Bırakın siz gidin biz toparlanamıyoruz yine akşam uykusu krizi sümükleri aktı resmen ağlamaktan babasında bile durmuyor ne zaman biticek ciddili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…