2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar geçen gün Umay’ın kayınvalidem ile yere düşmesinden sonra hastanede beklerken bir kurban adadım. Biraz bayramın üstünden geçsin, keseceğiz. Duamızı da ettik. Sonra da hemen bir nazar boncuğu yaptırdım. Yani inanayım inanmayayım o psikolojiden sonra herşeyi yapabilirim Herkes aldıklarını koyuyor. Ben de eksik kalmayayım dedim

Eklentiler

• 3A65987E-18ED-4C10-A647-C35EB1148725.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 94
Çok güzelmiş canım her şey enerji dua da bir enerji nazar değmesin kuzulara

Benimki bi de babası ya da başkası gel diye çağırınca bana doğru gelip boynuma kafasını gömüyor kaçıyor aklı sıra. Nası kızarım şimdi ben ona.

Masallah ne guzel olmus. Esim ikna olmuyor bi turlu. Haftaya yaptirmak istiyorum ben de hayirlisi Ile insallah
İkna edebilirseniz edin gerçekten bez ile büyük kolaylık,

Memeyi açarken yalandan gülme ve ağlama arası bir ses çıkarıyor bağırarak sabretse zaten alacak istediğini

Bide lokal anestezimi bide sey bende girebilirmiyim acaba yaninda olmak isterim
Canım lokal anestezi oldu bizim. Babası ve ben girdik yanına ama 3 kişi de girebilirsiniz dediler. İlk iğne yaptı 45 dakika bekledik bekleme salonunda. Sonra çağırıp sünneti yaptılar biz de yanındaydık. Anestezi sırasında ağladı sadece . Sünnet olurken acıktığı için ağladı ve rezillik ben sedyeye eğilip emzirdim orda Allah'tan doktor bayandı

Peki ilk gun cok agrili geçiyormu bude antibiyotik kremmi veriliyor ilacmi
2 tane krem verdi anestol ve furacin diye. Sünnet sonrası pet bardak ile kapattı bezin altına. Eve gidince 3 saat sonra cslpol verdik. İlk gün idrar yaparken ağladı sonrası hiç sıkıntı olmadı. 3 gün sonra sünnet olmamış gibiydi

Kızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
Ben kızda avent almıştım ama dişler çıktığında hemen disledi ve başlığı çok çabuk koptu, yeniden avent aldım 1 ay dayanmadi . Yedek parçası biberon fiyatında bir de. sonra chicco aldım. Rahat geldi. Bu kez chicco alırım herhalde. Daha almadım.

Ben de yanimda sut sagip gotursem iyi olurErkek olacak cunku bizim sunnet.doktoru iyi ki soyledin

Asıl rütbe 2 ve 3 yaş atağında yükselir minseo
Evet iste 2 ve 3 yas atagini cok iyi taniyorum2 yasindaki atagimiz rezillikti 1 saat kesintisiz agliyordu. Mesela diyordum oğlum muz yer misin hayir yemem ben de muzu mutfaga goturuyordum basliyordu muz muz agliyordu koridorun bir o ucuna bir bu ucunaMuzu getirip veriyordum eliyle itekleyip yine bir.oyana bir buyana kosup agliyordu. Muzu versem de agliyordu istemiyordu vermesem de 1 gunumuz oyle gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…