Kaç gün oldu canımGerçekten anlatıcam yaaa
Arkadaşlarım dostlarım canlarım beni
Bırakın siz gidinbiz toparlanamıyoruz yine akşam uykusu krizi sümükleri aktı resmen ağlamaktan babasında bile durmuyor ne zaman biticek ciddili
Ağrısı vardır canım ver rahatlasınDün yaptırdık aşıları dün verdim bugün de verecem sanki çünkü çok huysuz ve içli içli ağlıyor.
2 hafta daha sabir şuan pik dönemi kuzu bi kaç güne daha iyi olacak inşallah2 hafta oldu yaaaa
Çok güzelmiş canım her şey enerji dua da bir enerji nazar değmesin kuzularaKızlar geçen gün Umay’ın kayınvalidem ile yere düşmesinden sonra hastanede beklerken bir kurban adadım. Biraz bayramın üstünden geçsin, keseceğiz. Duamızı da ettik. Sonra da hemen bir nazar boncuğu yaptırdım. Yani inanayım inanmayayım o psikolojiden sonra herşeyi yapabilirimHerkes aldıklarını koyuyor. Ben de eksik kalmayayım dedim
Benimki bi de babası ya da başkası gel diye çağırınca bana doğru gelip boynuma kafasını gömüyorGerçekten anlatıcam yaaa
Arkadaşlarım dostlarım canlarım beni
Bırakın siz gidinbiz toparlanamıyoruz yine akşam uykusu krizi sümükleri aktı resmen ağlamaktan babasında bile durmuyor ne zaman biticek ciddili
İkna edebilirseniz edin gerçekten bez ile büyük kolaylık,Masallah ne guzel olmus. Esim ikna olmuyor bi turlu. Haftaya yaptirmak istiyorum ben de hayirlisi Ile insallah
Memeyi açarken yalandan gülme ve ağlama arası bir ses çıkarıyor bağırarakAa kiz bosver rutbe sizin olsun bana takmasinlar o rutbeyi yeter ki yaşamayayimBakalim ben size ne zaman dert yanacagim. Biz de de şu baslamis mesela kucagimda yataga yatiriyroum acikmis ya bas bas bagirip agliyor oysa ki emzirme pozisyonumu ayarlamaya calisiyorum bu da mi atak Aglamasi da cok tatli ya o agladikca ben guluyorum
Aycoregi1 melindamel_mavi Rheaa S syildizs kızlar Allah kolaylık versin valla acınız acımızdır zor geçiyor ama geçiyor ya sabır diyip direnin. Bir rivayete göre 4. Ay atağını atlatan annelerin annelik rütbesi yükseliyormuş
Canım lokal anestezi oldu bizim. Babası ve ben girdik yanına ama 3 kişi de girebilirsiniz dediler. İlk iğne yaptı 45 dakika bekledik bekleme salonunda. Sonra çağırıp sünneti yaptılar biz de yanındaydık. Anestezi sırasında ağladı sadece . Sünnet olurken acıktığı için ağladı ve rezillikBide lokal anestezimi bide sey bende girebilirmiyim acaba yaninda olmak isterim
2 tane krem verdi anestol ve furacin diye. Sünnet sonrası pet bardak ile kapattı bezin altına. Eve gidince 3 saat sonra cslpol verdik. İlk gün idrar yaparken ağladı sonrası hiç sıkıntı olmadı. 3 gün sonra sünnet olmamış gibiydiPeki ilk gun cok agrili geçiyormu bude antibiyotik kremmi veriliyor ilacmi
İnşallh arkadaşım ya2 hafta daha sabir şuan pik dönemi kuzu bi kaç güne daha iyi olacak inşallah
Ooyyyyy kıyamammmm yaaaBenimki bi de babası ya da başkası gel diye çağırınca bana doğru gelip boynuma kafasını gömüyorkaçıyor aklı sıra. Nası kızarım şimdi ben ona.
Ben kızda avent almıştım ama dişler çıktığında hemen disledi ve başlığı çok çabuk koptu, yeniden avent aldım 1 ay dayanmadi . Yedek parçası biberon fiyatında bir de. sonra chicco aldım. Rahat geldi. Bu kez chicco alırım herhalde. Daha almadım.Kızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
Mamajoo aldım sevmezse munchkin alcamKızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
Ben de yanimda sut sagip gotursem iyi olurCanım lokal anestezi oldu bizim. Babası ve ben girdik yanına ama 3 kişi de girebilirsiniz dediler. İlk iğne yaptı 45 dakika bekledik bekleme salonunda. Sonra çağırıp sünneti yaptılar biz de yanındaydık. Anestezi sırasında ağladı sadece . Sünnet olurken acıktığı için ağladı ve rezillikben sedyeye eğilip emzirdim orda Allah'tan doktor bayandı
Evet iste 2 ve 3 yas atagini cok iyi taniyorum
Oğlumu tam 4 aylık iken yaptırdım Dr. Onursal yıldız hocaya gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim Sünnet Doktoru Onursal YILDIZ (@dronursalyildiz) • Instagram photos and videosEn korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?