2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaa canim havalarda sicak devamli memede zor oluyordur. Ama memeyi red edecegine yapisik olsunSeninle aramiz da 4 gun var bakalim biz de de atak kendini belli ettirecek mi.Demek aglamaya yer ariyor yerim ya

Bizim de isalken maflor verdi canim ondan sonra baya duzeldi.

Zorla emziriyorum emmek istemiyor
Canim benim gecenlerde.isaldi ama benim besin alerjisi suphesi var gunde 1 defa da yapsa cok sivik ve mukuslu maflor vermisti bize baya duzeldi kaka sayisi azaldi. O sira emmek.hic istemedi ben sutumu sagdim kucuk alistirma biberonla agzinin kenarindan sikip bosalttim emzigi verdim yuttu ayakta geze geze yani 1 2 gun bu sekilde. 90 cc yi bu sekilde bitirtmistim sen de bu sekilde deneyebilirsin.

Biliyorum da emmek zorunda... Ayakta yatarak Vs Vs yolunu bulmali, bir yudum bile onemli...

Az önce yatarak emzirdim yavrum uyuya kaldı hemen cok acıkmıs biraz daha dindi acısı şükür

Kızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
Bol bol havalandır canım o kadar sıcak ki çok normal geçmiş olsun
İlk önce kendim tartıldım sonra alini kucağıma aldım
Ayy o zaman Defnoş altı olmuş galiba tam ama ucundan kıyısından gibi yarın kontrol var heyecanlıyım
Kızlar e bebekte goon 3 no tanesi 1.5 4 no tanesi 1.75 haberiniz olsun
Çok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz mü

Kızlar d vitamini ve kan ilacını ne zaman veriyosunuz? Bide dün aryanın şampuanı bitmişti hediye gelen sebamed setten şampuanı kullandım aryanın kafası kıpkırmızı oldu arkadaşlar. İlk başta da öyle olmuştu mustelaya geçmiştim. Sbaah gittim aldım hemen eczaneden mustela. Sebamede kendimce savaş açmış durumdayım

Hocam bende p&s kullanıyorum ama goonu denicem galiba zamlardan sonra p&s biraz şov yapar gibime geliyor gerçi şov yapmayan ne kaldı ki…..

Hocam bende p&s kullanıyorum ama goonu denicem galiba zamlardan sonra p&s biraz şov yapar gibime geliyor gerçi şov yapmayan ne kaldı ki…..
Şimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yok
annewith canım sen hangisini kullanıyorsun indirim var diye mi deneyeceksin?
mavi için biraz ince demişler ama yaz geldi şimdi ince olsun

Bizim de pzt kontrol bakalım altı çıkacak mı alin de sanmıyorum beklentiyi düşük tutucam
Şimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yok
annewith canım sen hangisini kullanıyorsun indirim var diye mi deneyeceksin?
mavi için biraz ince demişler ama yaz geldi şimdi ince olsun
Bebiş ben ne kullanmıyorum ki su an baby turco kullanıyorum tanesi 1.99 onun en ucuz. Mavi paket molfix 4 no stok yaptım o da 1.99 a aldım geçen Amazon’dan. Şimdi de dört no goon aldım yorumlara baktım bebeğim 10 kilo tam oluyor yazmışlar alin on kilo olana kadar ohooo beş paket dört no biter dedim onu da aldım. Çok memnun olan var goondan. Şimdi kdv leri arttırdılar ya çok zam gelecek hijyen ürünlerine o yüzden koymak lazım kenara

Yaa canim havalarda sicak devamli memede zor oluyordur. Ama memeyi red edecegine yapisik olsunSeninle aramiz da 4 gun var bakalim biz de de atak kendini belli ettirecek mi.Demek aglamaya yer ariyor yerim ya
Ha haa aglayan bebegi seven kadin yakindir senin de ... Aynen cok zor ama redden iyidir. Hemn fark etti masallah kilo aldi ataga sevinen psikopat anne

Dogum kilosu kacti cnm?

Kızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
İshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebise Leedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Geçmiş olsun canım çinko içerikli kremler pişiğe iyi geliyor. Leedong oksizinc kullanmış çok iyi gelmiş. Deneyebilirsin.
Diş dönemi pişik olur canım. Ne kadar dikkat etsen de 15 dakka içinde olabiliyor. Tecrübeyle sabit.
Geçen gün Ekin'in de damaklarinin ağrıdığı gün kakası suluydu hemen kızarmış. Hamazinc ve kantoron sürdüm dönüşümlü hemen toparladı
Çok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz mü
Gördüğümden beri küfrediyorum
Uykudan önce veriyorum kusmasin diye. Sebamed çok leş bir marka. Kayinvalide pişik kremini almış bilmeden çöpe attım. Bi dr asla kullanmayin sebamed demişti daha önce de yazmıştım burda ama görmedin demek ki. İnşallah geçer hemen Biz de siveno kullanıyoruz şampuan çok memnunum ne konak ne alerji oldu

Kaçırmışım yaaa ben xaten asla kullanmıcaktık dün suyu herşeyi hazırladım bi baktım bitmiş.sebamed kullanmıcaktık sedim kv hemen ee ben çocuklarımı hep bunla yıkadım dedi o öyle diyince anlamalıydım çok kötü olduğunu şey diyesim geldi
Ondan mı çocukların böyle oldu ahshxıwııxıwjsjsj. Ama mustelayla yıkayınca geçti gibi biraz çok şükür.

Senin kv fuzuli zarar

Kızlar bebişleri hala küvette mi yıkıyorsunuz? Ben 1 aydir banyoda kucağımda yıkıyorum çok pratik oldu Ekin de bayıldı
Ben de bugun kuvet filesini cikardim yere koydum uzerine yatirip normal banyoda yikadim cok rahat oldu. Kuvet filesi kalin boyle icinde beyaz beyaz kopuklerde var artik o sekilde yikarim. Kuvet işi zor oluyor suyu dok vs.

Ben de bugun kuvet filesini cikardim yere koydum uzerine yatirip normal banyoda yikadim cok rahat oldu. Kuvet filesi kalin boyle icinde beyaz beyaz kopuklerde var artik o sekilde yikarim. Kuvet işi zor oluyor suyu dok vs.
Evet canim çok külfetli. Böyle her gün sokuyorum duşa çok seviyor hem ona hem bana kolaylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…