Yaa canim havalarda sicak devamli memede zor oluyordur. Ama memeyi red edecegine yapisik olsunAkilvar canim atakta bebegin dogasi degisiyor resmen. Bizim 5.gun bugun. Atak oncesi 3 gun kesintisiz uyumustu. Simdi memeye yapisik emerken uyuyor. Cektigim an uyaniyor. Hic bir is yapamiyorum. Hemen sikisiyor her seyden. Mesela dun kucakta gezdir dedi, kucagima aldigim an aglamaya basladi saskoloz bakislarla neye aglasam diye bi taraftan etrafi izliyor falan garipti en cok uykuda belli oluyor. Uyuma sekli dalma sekli degisiyor otomatikmen... Bi de aglama krizi tuttumu ciglikla sumuyor
Bizim de isalken maflor verdi canim ondan sonra baya duzeldi.Kizimin doktoru ishale maflor verirdi. Birde tum zibinkarini en az 40 derecede yikamali ve her alt acmada eller beyaz sabunla hem oncesinde hem sonrasinda yikamali. Sik sik emzirmek lazim su kaybi nedeni ile. Boyle hemen geciyor. Aa bez sayisini takip onemli. Artarsa hemen doktor... Cunku hizli kilo kaybi oluyor bebeklerde! Allah korusun
Canim benim gecenlerde.isaldi ama benim besin alerjisi suphesi var gunde 1 defa da yapsa cok sivik ve mukuslu maflor vermisti bize baya duzeldi kaka sayisi azaldi. O sira emmek.hic istemedi ben sutumu sagdim kucuk alistirma biberonla agzinin kenarindan sikip bosalttim emzigi verdim yuttu ayakta geze geze yani 1 2 gun bu sekilde. 90 cc yi bu sekilde bitirtmistim sen de bu sekilde deneyebilirsin.Zorla emziriyorum emmek istemiyor
Biliyorum da emmek zorunda... Ayakta yatarak Vs Vs yolunu bulmali, bir yudum bile onemli...
Az önce yatarak emzirdim yavrum uyuya kaldı hemen cok acıkmıs biraz daha dindi acısı şükürCanim benim gecenlerde.isaldi ama benim besin alerjisi suphesi var gunde 1 defa da yapsa cok sivik ve mukuslu maflor vermisti bize baya duzeldi kaka sayisi azaldi. O sira emmek.hic istemedi ben sutumu sagdim kucuk alistirma biberonla agzinin kenarindan sikip bosalttim emzigi verdim yuttu ayakta geze geze yani 1 2 gun bu sekilde. 90 cc yi bu sekilde bitirtmistim sen de bu sekilde deneyebilirsin.
Bol bol havalandır canım o kadar sıcak ki çok normal geçmiş olsunKızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
Ayy o zaman Defnoş altı olmuş galiba tamİlk önce kendim tartıldım sonra alini kucağıma aldım
Çok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz müKızlar e bebekte goon 3 no tanesi 1.5 4 no tanesi 1.75 haberiniz olsun
Hocam bende p&s kullanıyorum ama goonu denicem galiba zamlardan sonra p&s biraz şov yapar gibime geliyor gerçi şov yapmayan ne kaldı ki…..Bol bol havalandır canım o kadar sıcak ki çok normal geçmiş olsun
Ayy o zaman Defnoş altı olmuş galiba tamama ucundan kıyısından gibi yarın kontrol var heyecanlıyım
Çok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz mü
Şimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yokHocam bende p&s kullanıyorum ama goonu denicem galiba zamlardan sonra p&s biraz şov yapar gibime geliyor gerçi şov yapmayan ne kaldı ki…..
Bizim de pzt kontrol bakalım altı çıkacak mı alin de sanmıyorum beklentiyi düşük tutucamBol bol havalandır canım o kadar sıcak ki çok normal geçmiş olsun
Ayy o zaman Defnoş altı olmuş galiba tamama ucundan kıyısından gibi yarın kontrol var heyecanlıyım
Çok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz mü
Bebiş ben ne kullanmıyorum kiŞimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yok
annewith canım sen hangisini kullanıyorsun indirim var diye mi deneyeceksin?
mavi için biraz ince demişler ama yaz geldi şimdi ince olsun
Ha haa aglayan bebegi seven kadinYaa canim havalarda sicak devamli memede zor oluyordur. Ama memeyi red edecegine yapisik olsunSeninle aramiz da 4 gun var bakalim biz de de atak kendini belli ettirecek mi.Demek aglamaya yer ariyor yerim ya
Dogum kilosu kacti cnm?Bol bol havalandır canım o kadar sıcak ki çok normal geçmiş olsun
Kızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
Geçmiş olsun canım çinko içerikli kremler pişiğe iyi geliyor.İshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebiseLeedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Geçen gün Ekin'in de damaklarinin ağrıdığı gün kakası suluydu hemen kızarmış. Hamazinc ve kantoron sürdüm dönüşümlü hemen toparladıDiş dönemi pişik olur canım. Ne kadar dikkat etsen de 15 dakka içinde olabiliyor. Tecrübeyle sabit.
Gördüğümden beri küfrediyorumÇok iyiymiş, alıp denesem mi acaba? ben molfix p&s kullanıyorum 2,5 oldu heralde bu zamlardan sonra 5 olur sanah ki zam haberlerini gördünüz mü
Uykudan önce veriyorum kusmasin diye. Sebamed çok leş bir marka. Kayinvalide pişik kremini almış bilmeden çöpe attım. Bi dr asla kullanmayin sebamed demişti daha önce de yazmıştım burda ama görmedin demek ki. İnşallah geçer hemenKızlar d vitamini ve kan ilacını ne zaman veriyosunuz? Bide dün aryanın şampuanı bitmişti hediye gelen sebamed setten şampuanı kullandım aryanın kafası kıpkırmızı oldu arkadaşlar. İlk başta da öyle olmuştu mustelaya geçmiştim. Sbaah gittim aldım hemen eczaneden mustela. Sebamede kendimce savaş açmış durumdayım
Kaçırmışım yaaa ben xaten asla kullanmıcaktık dün suyu herşeyi hazırladım bi baktım bitmiş.sebamed kullanmıcaktık sedim kv hemen ee ben çocuklarımı hep bunla yıkadım dedi o öyle diyince anlamalıydım çok kötü olduğunu şey diyesim geldiGeçmiş olsun canım çinko içerikli kremler pişiğe iyi geliyor.Leedong oksizinc kullanmış çok iyi gelmiş. Deneyebilirsin.
Geçen gün Ekin'in de damaklarinin ağrıdığı gün kakası suluydu hemen kızarmış. Hamazinc ve kantoron sürdüm dönüşümlü hemen toparladı
Gördüğümden beri küfrediyorum
Uykudan önce veriyorum kusmasin diye. Sebamed çok leş bir marka. Kayinvalide pişik kremini almış bilmeden çöpe attım. Bi dr asla kullanmayin sebamed demişti daha önce de yazmıştım burda ama görmedin demek ki. İnşallah geçer hemenBiz de siveno kullanıyoruz şampuan çok memnunum ne konak ne alerji oldu
Senin kv fuzuli zararKaçırmışım yaaa ben xaten asla kullanmıcaktık dün suyu herşeyi hazırladım bi baktım bitmiş.sebamed kullanmıcaktık sedim kv hemen ee ben çocuklarımı hep bunla yıkadım dedi o öyle diyince anlamalıydım çok kötü olduğunu şey diyesim geldi
Ondan mı çocukların böyle oldu ahshxıwııxıwjsjsj. Ama mustelayla yıkayınca geçti gibi biraz çok şükür.
Ben de bugun kuvet filesini cikardim yere koydum uzerine yatirip normal banyoda yikadim cok rahat oldu. Kuvet filesi kalin boyle icinde beyaz beyaz kopuklerde var artik o sekilde yikarim. Kuvet işi zor oluyor suyu dok vs.Kızlar bebişleri hala küvette mi yıkıyorsunuz? Ben 1 aydir banyoda kucağımda yıkıyorum çok pratik oldu Ekin de bayıldı
Evet canim çok külfetli. Böyle her gün sokuyorum duşa çok seviyor hem ona hem bana kolaylık olduBen de bugun kuvet filesini cikardim yere koydum uzerine yatirip normal banyoda yikadim cok rahat oldu. Kuvet filesi kalin boyle icinde beyaz beyaz kopuklerde var artik o sekilde yikarim. Kuvet işi zor oluyor suyu dok vs.
Onun zamaninda sebamed varmiymis yahu:)))Senin kv fuzuli zarar
Bende bagdas kurup oturuyorum bacaklarimida yatiriyorum arada kendimede su dokuyorum daha rahat oluyo boyle:)))Evet canim çok külfetli. Böyle her gün sokuyorum duşa çok seviyor hem ona hem bana kolaylık oldu
Canım evdeyken altını her açtığında yıkayabilirsin belki de zaten yapıyorsundur da , ardından da kurula nemli kalmasın, ben öyle yapıyorum pişik problemi yaşamadımKızlar pisik olmusuz zor uyuttum dikkat edin sizde uf moralim bozuldu ne ara oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?