- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Emzirir gibi kucağıma alıyorum tutuyorum sıkıca, bağdaş kurup duşakabinde oturuyorum öyle yıkıyorum kovasıyla maşrapasıylaAy benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuz
Bağdaş kuruyorum kovasını maşrapasını alıyorum yanıma emzirir gibi sıkıca tutuyorum sarıyorum kolumla iyice bacaklarını sıkıstırıyorum gerekirseNasıl yapıyorsunuz, ben artık tek yıkayamiyorum cok hareketlendi
Ben goon iki modelini de kullanıyorum. Premium soft çok kaliteli ve maviden daha kalın. Beli lastikli ve beden olarak da sleepyler gibi küçük değil.Şimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yok
@annewith canım sen hangisini kullanıyorsun indirim var diye mi deneyeceksin?
mavi için biraz ince demişler ama yaz geldi şimdi ince olsun
Ben de goon dan cok memnunumBen goon iki modelini de kullanıyorum. Premium soft çok kaliteli ve maviden daha kalın. Beli lastikli ve beden olarak da sleepyler gibi küçük değil.
Mavi paketli premiuma göre daha düşük kalite ama bence piyasadaki pek çok bezden iyi. Evet yaz için güzel oluyor şu an bebeğimde o var hatta. Tek sıkıntısı beli lastiksiz ve bantları da pek esnek değil. 6 kilo kızıma 3 nosu beden olarak çok iyi ama belden küçük gibi duruyor
Evet bana da verdiler vegaferon. Sağlık ocağı çıkışı çocuk doktoru randevumuz vardı ona sorduğumda kullanabilirsin dedi ama bayağı uyardı kabızlık vs için.Kızlar 4. Ay aşısından sonra sağlık ocağından demir damlası verildi, sizler onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel bir marka mı. Yarın cocuk doktorunun kontrolü var ona da soracağım
Artım kocama ve kaynanama söyletmiyorum direk kendim söylüyorum rahatlıyorum ohhhh beb lafımı söylerim ister alınır ister alınmazSen ve ben çok yıpratıldık arkadaşıminanılmaz ya
O cümleyi anlayacak kapasitede değil ahahahahah bir de alt yazı geçmem lazım onu söylerken. En iyisi anladığı dilden. Sana benzerse eşek sudan gelircesine hergün döverdim demek daha iyiDeseydin ya allah korusun tövbe de öyle beddua edilir mi
Misss misss en güzeli en rahatlatıcısıArtım kocama ve kaynanama söyletmiyorum direk kendim söylüyorum rahatlıyorum ohhhh beb lafımı söylerim ister alınır ister alınmaz
Canım ben hakiki zeytin yağı ile siliyorum ve doktor bana bu kremi verdi ogünden beri bunu kullanıyorum 1 günde etki etti insan hal bem beyaz cildinde hafif kızaklı bile olmuyor artık. Ben ilacımı buldum sonunda. Sende doktoruna danış istersen kullan. Ama ben de doktor tavsiyesiyle aldım sonuçta bebekler için kullanılıyor. Al deve istersen canım. Mavili olanını poposuna pembeli olanını da koltuk altına boynuna kulak arkasına ve bacak katlarına sürüyorum. Çok güzel kokuyor pembe. İkisinin fiyatı da uygun hem.İshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebiseLeedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Evet cnm hem bebekler için merhem falan değil gerekene çok memnunum bu sıcaklarda bile popüşi bembeyazGeçmiş olsun canım çinko içerikli kremler pişiğe iyi geliyor.Leedong oksizinc kullanmış çok iyi gelmiş. Deneyebilirsin.
Valla ben ayıp olur diye içime atıyordum kaynanama veya eşime söylüyorum onlarda ne kadarını taşıyorlardı bilmiyordum böylesi daha iyi aracı yok direk yapıştır gelsin ahahahahMisss misss en güzeli en rahatlatıcısı
Bende arayıştayım canım haftaya sünnet ettiricez eşimle karar verdik inşallahIstanbuldaki anneler, sunnet icin hastane. Doktor onerisi ve fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? Medipol genel anestezi yapiyor 1 aydan sonra bilginiz olsun. Lokal istiyoruz biz ...
2 bin tlNe kdr odediniz acaba?
Canım ben 2 aylıkken yaptırdım bir tanıdık önermişti dikişli yaptırdım lokal anestezi yapıldı ismini vereyim sende araştır istersen ben memnun kaldım 2 3 günde şişliği gitti 1 haftada iyileşti tamamen özelden ama atayım numarasını ve adınıEn korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
6 bin tl.dediler bizede medikal park2 bin tl
biz de karar verdik. Medipol hem genel anestezi dedi hem de 5750 dediBende arayıştayım canım haftaya sünnet ettiricez eşimle karar verdik inşallah
Lokal yaptırcaz biz genel anestezi birde 5 bin küsür demiş çok değilmi yabiz de karar verdik. Medipol hem genel anestezi dedi hem de 5750 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?