2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şimdi girip baktım mavi paket disney baby de indirim var sarı pakette yok
@annewith canım sen hangisini kullanıyorsun indirim var diye mi deneyeceksin?
mavi için biraz ince demişler ama yaz geldi şimdi ince olsun
Ben goon iki modelini de kullanıyorum. Premium soft çok kaliteli ve maviden daha kalın. Beli lastikli ve beden olarak da sleepyler gibi küçük değil.
Mavi paketli premiuma göre daha düşük kalite ama bence piyasadaki pek çok bezden iyi. Evet yaz için güzel oluyor şu an bebeğimde o var hatta. Tek sıkıntısı beli lastiksiz ve bantları da pek esnek değil. 6 kilo kızıma 3 nosu beden olarak çok iyi ama belden küçük gibi duruyor

Ben de goon dan cok memnunum

Kızlar 4. Ay aşısından sonra sağlık ocağından demir damlası verildi, sizler onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel bir marka mı. Yarın cocuk doktorunun kontrolü var ona da soracağım

Bu arada kızlar süt arttırımı için Prolac damla kullanan var mı?
Sütüm azaldı gibi geliyor bu sıcakta çay içesim de yok zaten çok etkisini de görmedim.
Bunu kızımın eski doktoru önermişti alıp denesem mi diye düşünüyorum

Kızlar 4. Ay aşısından sonra sağlık ocağından demir damlası verildi, sizler onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel bir marka mı. Yarın cocuk doktorunun kontrolü var ona da soracağım
Evet bana da verdiler vegaferon. Sağlık ocağı çıkışı çocuk doktoru randevumuz vardı ona sorduğumda kullanabilirsin dedi ama bayağı uyardı kabızlık vs için.
Eve gidince içinde metil paraben ve propil paraben görünce kullanasım gelmedi. Doktora temiz içerikli damla sordum ocean microfer önerdi onu kullanacağım.
Bebeklere verilecek bir ilaca paraben konulması çok saçma değil mi?

Deseydin ya allah korusun tövbe de öyle beddua edilir mi
O cümleyi anlayacak kapasitede değil ahahahahah bir de alt yazı geçmem lazım onu söylerken. En iyisi anladığı dilden. Sana benzerse eşek sudan gelircesine hergün döverdim demek daha iyi

İshal olmuşuz ondan bu pişik benden gecti bebise Leedong senin bebiste olmustu sanırım nasıl gecti
Canım ben hakiki zeytin yağı ile siliyorum ve doktor bana bu kremi verdi ogünden beri bunu kullanıyorum 1 günde etki etti insan hal bem beyaz cildinde hafif kızaklı bile olmuyor artık. Ben ilacımı buldum sonunda. Sende doktoruna danış istersen kullan. Ama ben de doktor tavsiyesiyle aldım sonuçta bebekler için kullanılıyor. Al deve istersen canım. Mavili olanını poposuna pembeli olanını da koltuk altına boynuna kulak arkasına ve bacak katlarına sürüyorum. Çok güzel kokuyor pembe. İkisinin fiyatı da uygun hem.

Eklentiler

• 185C5503-167E-4F4F-89D6-33A258305445.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 49
Geçmiş olsun canım çinko içerikli kremler pişiğe iyi geliyor. Leedong oksizinc kullanmış çok iyi gelmiş. Deneyebilirsin.
Evet cnm hem bebekler için merhem falan değil gerekene çok memnunum bu sıcaklarda bile popüşi bembeyaz inşallah böyle devam eder hem uygun hem de çok iyi kullandığım ilaçlar bile fayda etmemişti i. Ediyordu ama 2/3 gğn kullanmasam yine başlıyordu. Sürekli merhem kullanmalk istemiyordum çocuğa

Istanbuldaki anneler, sunnet icin hastane. Doktor onerisi ve fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? Medipol genel anestezi yapiyor 1 aydan sonra bilginiz olsun. Lokal istiyoruz biz ...
Bende arayıştayım canım haftaya sünnet ettiricez eşimle karar verdik inşallah

En korktugum sey ya malum erkekler icin pipileri pek bi önemli. Ankarada onerebileceginiz iyi bi sunnetci varmi bizde 4 aylikken yaptiralim diyoruz
Canım ben 2 aylıkken yaptırdım bir tanıdık önermişti dikişli yaptırdım lokal anestezi yapıldı ismini vereyim sende araştır istersen ben memnun kaldım 2 3 günde şişliği gitti 1 haftada iyileşti tamamen özelden ama atayım numarasını ve adını

biz de karar verdik. Medipol hem genel anestezi dedi hem de 5750 dedi
Lokal yaptırcaz biz genel anestezi birde 5 bin küsür demiş çok değilmi ya Umarım iyi bir yer buluruz ve iyi geçer inşallah

Kızlar oğlum son 10 gündür çok huzursuz uykuya geçişlerimiz çok sıkıntılı uykusu gelince ortalığı ayağa kaldırıyor uyuyamıyor emziriyorum başta emiyor sonra uyuyacak sinirleniyor gece de 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 1 Max 1.5 saatte bir uyanıyor çığlık bağlık emzirmeden sakinleşmiyor ne oldu anlamadım 2 gün önce de 4. Ay aşımız vardı oda huzursuzluk yaptı gündüz hiç bir şey yapamıyorum gündüz uykusu da çok kötü sizde durumlar ne 4. Ayı doldurduk ortalık karıştı sütümde yeterli kilo alımı da iyi anlayamadım önerisi olan varsa atak mı sancı mı ağrı mı çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…