Lokal deselerdi yaptirtacaktik. Hastaneden memnunduk.Lokal yaptırcaz biz genel anestezi birde 5 bin küsür demiş çok değilmi yaUmarım iyi bir yer buluruz ve iyi geçer inşallah
Canım atolyehayalim diye bir hesap. Çok çeşit var.20 günden sonra hafifliyor canım, biraz daha sabır
Çok beğendim, nereden aldınız acaba. Ben de bu tarz şeylerin enerjisine çok inanırım oğluma almak istiyorum
Philips aldım ben canım. Sonra bir de Philips pipetli olandan alacağım
2 yaş
Büyük oğluma 2 yaş sendromunda oğlum çabuk ol diyorduk bana verdiği cevap - çabuklamıyorumne dersek sürekli olumsuz cevap
Çok teşekkür ederim,Canım atolyehayalim diye bir hesap. Çok çeşit var.
Evet ben de araştırınca gördüm. İyi ki vermemişim. Çocukların sağlığı ile neden oynar insanlar anlamıyorum kesinlikleEvet bana da verdiler vegaferon. Sağlık ocağı çıkışı çocuk doktoru randevumuz vardı ona sorduğumda kullanabilirsin dedi ama bayağı uyardı kabızlık vs için.
Eve gidince içinde metil paraben ve propil paraben görünce kullanasım gelmedi. Doktora temiz içerikli damla sordum ocean microfer önerdi onu kullanacağım.
Bebeklere verilecek bir ilaca paraben konulması çok saçma değil mi?
Bayağı fazla fiyatı. İstanbul da lokal anestezi 1300 e yaptırdık biz Haziran'daLokal yaptırcaz biz genel anestezi birde 5 bin küsür demiş çok değilmi yaUmarım iyi bir yer buluruz ve iyi geçer inşallah
Aaa ben sizi Izmir saniyordum. Istanbul da nerde yaptirdiniz?Bayağı fazla fiyatı. İstanbul da lokal anestezi 1300 e yaptırdık biz Haziran'da
Bizde o fiyatlara yaptırcaz canımBayağı fazla fiyatı. İstanbul da lokal anestezi 1300 e yaptırdık biz Haziran'da
Buldunuz mu doktor?Bizde o fiyatlara yaptırcaz canım
Ben avent ve tommee tippieenin bardağını aldım bakalım hangisini sevecekKızlar alıştırma bardağı ne aldınız? Avent öneriliyor sanırım en çok. Bir de chicco gördüm karar veremedim hangisini alsam
Yok canım civar yerlerde Bi kaç yere sorduk hemen hemen aynı fiyatlarBuldunuz mu doktor?
Ben sagliklica etsinler paradan gectim. Esime belli etmesem de cok korkuyorum. insallah kazasiz belasiz atlatirizYok canım civar yerlerde Bi kaç yere sorduk hemen hemen aynı fiyatlar
Benimki de oyle gun boyu ustune dis agrisiKızlar ya 1 haftadır öğlen uykusu uyumuyor oğlum yarım saat falan uyukluyor geri uyanıyor sürekli mızmız ağlıyor ve huzursuz. Kafayı yemek üzereyim hiçmi uyumaz ya aklıma gelen bütün yöntemleri denedim dalıyor hemen gözlerini geri açıyor uyumuyor. Gündüz çok yoruluyorum z
Fiyat önemli değil haklısın bizde iyi bir yer araştırıyoruz.Bende korkuyorum vallahiBen sagliklica etsinler paradan gectim. Esime belli etmesem de cok korkuyorum. insallah kazasiz belasiz atlatiriz
Yaa denemediğim şey kalmadı mahvoldum ya akşam uyuyor sadece gece uykusu yani gündüz asla uyumuyor bu nasıl atakmış böyle çocuğumun bütün düzeni gittiBenimki de oyle gun boyu ustune dis agrisi
Gece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyorYaa denemediğim şey kalmadı mahvoldum ya akşam uyuyor sadece gece uykusu yani gündüz asla uyumuyor bu nasıl atakmış böyle çocuğumun bütün düzeni gittiHaliyle benimde enerjim kalmıyor asabileşiyorum elimde olmadan
Merak etme, sünnet korkulan kadar zor değil aslında. İnşallah siz de en kolay şekilde atlatırsınızBen sagliklica etsinler paradan gectim. Esime belli etmesem de cok korkuyorum. insallah kazasiz belasiz atlatirizbugun dis agrisi da eklendi. Asida var . Hadi bakalim...
Çok iyi anlıyorum sırf uyusun diye ayağımda sallıyorum saatlerce ama bana mısın demiyorKızlar ya 1 haftadır öğlen uykusu uyumuyor oğlum yarım saat falan uyukluyor geri uyanıyor sürekli mızmız ağlıyor ve huzursuz. Kafayı yemek üzereyim hiçmi uyumaz ya aklıma gelen bütün yöntemleri denedim dalıyor hemen gözlerini geri açıyor uyumuyor. Gündüz çok yoruluyorum z
Bence dis agrisi baslamis olabilir canim oyle sik sik uyaniyorsa durmadan meme de istiyorsaKızlar oğlum son 10 gündür çok huzursuz uykuya geçişlerimiz çok sıkıntılı uykusu gelince ortalığı ayağa kaldırıyor uyuyamıyor emziriyorum başta emiyor sonra uyuyacak sinirleniyor gece de 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 1 Max 1.5 saatte bir uyanıyor çığlık bağlık emzirmeden sakinleşmiyor ne oldu anlamadım 2 gün önce de 4. Ay aşımız vardı oda huzursuzluk yaptı gündüz hiç bir şey yapamıyorum gündüz uykusu da çok kötü sizde durumlar ne 4. Ayı doldurduk ortalık karıştı sütümde yeterli kilo alımı da iyi anlayamadım önerisi olan varsa atak mı sancı mı ağrı mı çözemedim
Asla uyumak istemiyor onu bile denedim direniyor uykuya ataktan önce gündüz 2 3 saat uyurdu şimdi tık yokMerak etme, sünnet korkulan kadar zor değil aslında. İnşallah siz de en kolay şekilde atlatırsınız
Çok iyi anlıyorum sırf uyusun diye ayağımda sallıyorum saatlerce ama bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?