2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çocuklara sünnet yaptıracaksanız eğer işin içinde olduğum için söyleyeyim. Kesinlikle genel anestezi ile yaptırmayın ek kadar bebeklere. Emin olun uyuşturulduktan zaten sünneti aşka hissetmiyorlar. O da normal iğne yapılır gibi sadece onu hissedecek. Unutmamayı tercih edin. Çalıştığım doktorlar hatta genel cerrah arkadaşım da dahil bebeklerde anestezi kadar gereksiz bir sünnet görmedim. Israrla isteyenler oluyor. Hiçbir doktor çocuğunu özel bir çocuk olmadıkça anestezili sünnet ettirmez…

Canım atolyehayalim diye bir hesap. Çok çeşit var.

Evet ben de araştırınca gördüm. İyi ki vermemişim. Çocukların sağlığı ile neden oynar insanlar anlamıyorum kesinlikle

Lokal yaptırcaz biz genel anestezi birde 5 bin küsür demiş çok değilmi ya Umarım iyi bir yer buluruz ve iyi geçer inşallah
Bayağı fazla fiyatı. İstanbul da lokal anestezi 1300 e yaptırdık biz Haziran'da

Kızlar ya 1 haftadır öğlen uykusu uyumuyor oğlum yarım saat falan uyukluyor geri uyanıyor sürekli mızmız ağlıyor ve huzursuz. Kafayı yemek üzereyim hiçmi uyumaz ya aklıma gelen bütün yöntemleri denedim dalıyor hemen gözlerini geri açıyor uyumuyor. Gündüz çok yoruluyorum z

Benimki de oyle gun boyu ustune dis agrisi

Ben sagliklica etsinler paradan gectim. Esime belli etmesem de cok korkuyorum. insallah kazasiz belasiz atlatiriz
Fiyat önemli değil haklısın bizde iyi bir yer araştırıyoruz.Bende korkuyorum vallahi Sünnet ücretini zaten eşimin işyeri karşılıyor bakalım doktor önerisi arıyorum çevremden. Umarım iyi geçer inşallah

Gece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyor nasil dayandim hayret ediyorum kendime...

Ben sagliklica etsinler paradan gectim. Esime belli etmesem de cok korkuyorum. insallah kazasiz belasiz atlatiriz bugun dis agrisi da eklendi. Asida var . Hadi bakalim...
Merak etme, sünnet korkulan kadar zor değil aslında. İnşallah siz de en kolay şekilde atlatırsınız
Çok iyi anlıyorum sırf uyusun diye ayağımda sallıyorum saatlerce ama bana mısın demiyor

Bence dis agrisi baslamis olabilir canim oyle sik sik uyaniyorsa durmadan meme de istiyorsa

Merak etme, sünnet korkulan kadar zor değil aslında. İnşallah siz de en kolay şekilde atlatırsınız

Çok iyi anlıyorum sırf uyusun diye ayağımda sallıyorum saatlerce ama bana mısın demiyor
Asla uyumak istemiyor onu bile denedim direniyor uykuya ataktan önce gündüz 2 3 saat uyurdu şimdi tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…