2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyor nasil dayandim hayret ediyorum kendime...
Onu bari uyusun Bi zahmet Benimde belim ağrıyor hep kucak istiyor. Valla sabredecek güç kalmadı bazen çok sinirli oluyorum yorgunluktan. Eşim akşam işten gelip bakıyor ama yinede pilim bitiyor akşama kadar

Selam kızlar bugün sağlıknocağına gittik 6160 kg olmuşuz boyumuzda 59 cm rota aşısında kararsız kalmıştım yaptırmadım pzt yaptırcam kızımın kakası sürekli cıvık sulu bende ishal mi acaba diye korktum hemşire normal öyle yapması günde 8 10 kere öyle yaparsa o zaman ishal deriz dedi. Bide kalça ultrasonımuz vardı doktor şuan bişey yapmaya gerek yok 6. ayda film çektirirsiniz dedi kısıtlama istediği gibi hareket etsin dedi ama benim aklım hep orda kalacak inş bişey olmaz

Onu bari uyusun Bi zahmet Benimde belim ağrıyor hep kucak istiyor. Valla sabredecek güç kalmadı bazen çok sinirli oluyorum yorgunluktan. Eşim akşam işten gelip bakıyor ama yinede pilim bitiyor akşama kadar
Koprucuk kemigim agriyor ya hayatimda ilkkez koprucuk kemigim agriyor. Bugun farkettim koca kafasini tasimaktan agriyormus. Bende kanser falanmiyim diye şüpheleniyordum:)))

Koprucuk kemigim agriyor ya hayatimda ilkkez koprucuk kemigim agriyor. Bugun farkettim koca kafasini tasimaktan agriyormus. Bende kanser falanmiyim diye şüpheleniyordum:)))
Ayy hepimiz dökülüyoruz resmen Sakat kalacaz çocuklar büyümeden Kız güldürdün beni Allah ta seni güldürsün

Kalça ultrasonda sıkıntı mı çıktı canım geçer inşallah

Kizlar biriniz cevap verin bu 4.ay asilarindan sonra bebekleri yikayabiliyor muyuz?

Kalça ultrasonda sıkıntı mı çıktı canım geçer inşallah
Evet doktor 2 aylıkken gelişimini tamamlamamış 3 aylıkken tekrar baktır dedi çocuk ortopediye götürdüm kalça çıkığı yokmuş şükür ama 6 ayda film çektir dedi 1 seneyi bulabiliyor gelişimini tamamlaması dedi. İnşallah canım valla gazıymış atağıymış falan bunlar küçük şeyler Allah hastanelere düşürmesin evlatlarımızı korusun

Herkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz
Canım suyunu malzemelerini hazırlıyorum sonra bir havlu serip sol elimin üzerine koltuk altlarından olacak şekilde tutup sağ elimle yıkıyorum hızlıca dizleri havluya geliyor 5 dk sürüyor pratik oluyor

Gece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyor nasil dayandim hayret ediyorum kendime...

Bence dis agrisi baslamis olabilir canim oyle sik sik uyaniyorsa durmadan meme de istiyorsa
Valla kızlar bende de durumlar aynı diş mi gaz mı sebebini çözemedim ama pilim bitiyor birde ilgi bekleyen 5 yaşında kızım var ortalık savaş alanı desek yeri oda tamamen huy değiştirdi Allah yardımcımız olsun annelik zor iş
Kizlar biriniz cevap verin bu 4.ay asilarindan sonra bebekleri yikayabiliyor muyuz?
Evet canım yapılabiliyor hatta bana ateşi çıkarsa banyo yaptır dedi özellikle

Valla yikadim gitti zaten kimse cevap vermiyordu

Haklısın canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Tez zamanda iyileşir inşallah minik

Ayy Allah kolaylık versin hepimize canım valla pertimiz çıkuyor analık zor iş

Kızlar bu konu konuşuldu mu okuyamadım ama 4. Ay aşımızdan sonra kan ilacı başlandı vegafron diye. Bugün kakasında kan gibi bişeyler vardı kırmızı boya da olabilir. Sizde de oldu mu normal mi yoksa doktora göstermeli miyim? 2 gündür veriyorum kan ilacını. İlacın kendisi de kırmızı

Benim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...

Kizimdan biliyorum evet kaka rengi degisiyor... Normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…