Onu bari uyusun Bi zahmetGece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyornasil dayandim hayret ediyorum kendime...
Koprucuk kemigim agriyor ya hayatimda ilkkez koprucuk kemigim agriyor. Bugun farkettim koca kafasini tasimaktan agriyormus. Bende kanser falanmiyim diye şüpheleniyordum:)))Onu bari uyusun Bi zahmetBenimde belim ağrıyor hep kucak istiyor. Valla sabredecek güç kalmadı bazen çok sinirli oluyorum yorgunluktan. Eşim akşam işten gelip bakıyor ama yinede pilim bitiyor akşama kadar
Ayy hepimiz dökülüyoruz resmenKoprucuk kemigim agriyor ya hayatimda ilkkez koprucuk kemigim agriyor. Bugun farkettim koca kafasini tasimaktan agriyormus. Bende kanser falanmiyim diye şüpheleniyordum:)))
Kalça ultrasonda sıkıntı mı çıktı canım geçer inşallahSelam kızlar bugün sağlıknocağına gittik 6160 kg olmuşuz boyumuzda 59 cm rota aşısında kararsız kalmıştım yaptırmadım pzt yaptırcam kızımın kakası sürekli cıvık sulu bende ishal mi acaba diye korktum hemşire normal öyle yapması günde 8 10 kere öyle yaparsa o zaman ishal deriz dedi. Bide kalça ultrasonımuz vardı doktor şuan bişey yapmaya gerek yok 6. ayda film çektirirsiniz dedi kısıtlama istediği gibi hareket etsin dedi ama benim aklım hep orda kalacak inş bişey olmaz
Evet doktor 2 aylıkken gelişimini tamamlamamış 3 aylıkken tekrar baktır dedi çocuk ortopediye götürdüm kalça çıkığı yokmuş şükür ama 6 ayda film çektir dedi 1 seneyi bulabiliyor gelişimini tamamlaması dedi. İnşallah canım valla gazıymış atağıymış falan bunlar küçük şeyler Allah hastanelere düşürmesin evlatlarımızı korusunKalça ultrasonda sıkıntı mı çıktı canım geçer inşallah
Canım suyunu malzemelerini hazırlıyorum sonra bir havlu serip sol elimin üzerine koltuk altlarından olacak şekilde tutup sağ elimle yıkıyorum hızlıca dizleri havluya geliyor 5 dk sürüyor pratik oluyorHerkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz
Yaa denemediğim şey kalmadı mahvoldum ya akşam uyuyor sadece gece uykusu yani gündüz asla uyumuyor bu nasıl atakmış böyle çocuğumun bütün düzeni gittiHaliyle benimde enerjim kalmıyor asabileşiyorum elimde olmadan
Gece uyuyor ise Allah bereket versin... Benimki sabaha kadar meme agzinda kus uykusunda. Omurilikler agriyor, belim falan hep tutuk... Sabrediyorum bu hali bile gazli zamanlarindan kolay geliyornasil dayandim hayret ediyorum kendime...
Valla kızlar bende de durumlar aynı diş mi gaz mı sebebini çözemedim ama pilim bitiyor birde ilgi bekleyen 5 yaşında kızım var ortalık savaş alanı desek yeri oda tamamen huy değiştirdi Allah yardımcımız olsun annelik zor işBence dis agrisi baslamis olabilir canim oyle sik sik uyaniyorsa durmadan meme de istiyorsa
Evet canım yapılabiliyor hatta bana ateşi çıkarsa banyo yaptır dedi özellikleKizlar biriniz cevap verin bu 4.ay asilarindan sonra bebekleri yikayabiliyor muyuz?
Yikanmamasi gereken asi verem asisiydi ya 4cu ay asilarinda yikandirmada sorun yok benceKizlar biriniz cevap verin bu 4.ay asilarindan sonra bebekleri yikayabiliyor muyuz?
Valla yikadim gitti zaten kimse cevap vermiyorduCanım suyunu malzemelerini hazırlıyorum sonra bir havlu serip sol elimin üzerine koltuk altlarından olacak şekilde tutup sağ elimle yıkıyorum hızlıca dizleri havluya geliyor 5 dk sürüyor pratik oluyor
Valla kızlar bende de durumlar aynı diş mi gaz mı sebebini çözemedim ama pilim bitiyor birde ilgi bekleyen 5 yaşında kızım var ortalık savaş alanı desek yeri oda tamamen huy değiştirdi Allah yardımcımız olsun annelik zor iş
Evet canım yapılabiliyor hatta bana ateşi çıkarsa banyo yaptır dedi özellikle
Yikadim gittiYikanmamasi gereken asi verem asisiydi ya 4cu ay asilarinda yikandirmada sorun yok bence
Iyi ettin cnm benim:))Yikadim gitti
Haklısın canım rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Tez zamanda iyileşir inşallah minikEvet doktor 2 aylıkken gelişimini tamamlamamış 3 aylıkken tekrar baktır dedi çocuk ortopediye götürdüm kalça çıkığı yokmuş şükür ama 6 ayda film çektir dedi 1 seneyi bulabiliyor gelişimini tamamlaması dedi. İnşallah canım valla gazıymış atağıymış falan bunlar küçük şeyler Allah hastanelere düşürmesin evlatlarımızı korusun
Ayy Allah kolaylık versin hepimize canım valla pertimiz çıkuyor analık zor işCanım suyunu malzemelerini hazırlıyorum sonra bir havlu serip sol elimin üzerine koltuk altlarından olacak şekilde tutup sağ elimle yıkıyorum hızlıca dizleri havluya geliyor 5 dk sürüyor pratik oluyor
Valla kızlar bende de durumlar aynı diş mi gaz mı sebebini çözemedim ama pilim bitiyor birde ilgi bekleyen 5 yaşında kızım var ortalık savaş alanı desek yeri oda tamamen huy değiştirdi Allah yardımcımız olsun annelik zor iş
Kiz gittin mi kontrole doktor ne dediAyy Allah kolaylık versin hepimize canım valla pertimiz çıkuyor analık zor iş
Yok canım bizim kontrolümüz haftaya. Bugün başkası gitcekti kontroleKiz gittin mi kontrole doktor ne dedi
Benim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...Canım suyunu malzemelerini hazırlıyorum sonra bir havlu serip sol elimin üzerine koltuk altlarından olacak şekilde tutup sağ elimle yıkıyorum hızlıca dizleri havluya geliyor 5 dk sürüyor pratik oluyor
Kizimdan biliyorum evet kaka rengi degisiyor... Normal...Kızlar bu konu konuşuldu mu okuyamadım ama 4. Ay aşımızdan sonra kan ilacı başlandı vegafron diye. Bugün kakasında kan gibi bişeyler vardı kırmızı boya da olabilir. Sizde de oldu mu normal mi yoksa doktora göstermeli miyim? 2 gündür veriyorum kan ilacını. İlacın kendisi de kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?