2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
2 tür insan vardir

1. ben yaşadım o yaşamasın
2. ben yaşadım o neden yaşamasın

Senin ki 2. Ye giriyor. Bu hikayede en çok eşinin kardeşine üzüldüm. Ömür boyu kendine bağımlı edecek çocuğu çok yazık. Eşin bu konuya müdahele etmiyor mu?
Ay benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuz
Herkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz
Eşimle yikayacaksak ben kucağımda tutuyorum eşim su tutup köpüklüyor. Yalnız yikayacaksam tabureye oturup yatay şekilde tutuyorum ama ayakta çok pratik oluyor. Oturmaya başlayınca şu portatif oturma zimbirtilari çok işe yarar banyoda
Kızlar 4. Ay aşısından sonra sağlık ocağından demir damlası verildi, sizler onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel bir marka mı. Yarın cocuk doktorunun kontrolü var ona da soracağım
Yok canim ben onu kullanmıyorum o damlanın içeriği kötü bir de dişlerde leke yapıyormuş
4. Ay atağında bence 1 ay kadar sürüyor
Bu atağın en nalet kısmı bu uyku gerilemesi gerçekten çıldırmalık

Çokca müdahele ediyor ama kayınvalidem resmen alınıyor anne artık bırak kendi yesin yemeğini sen dokunma diyor ama resmen küsüyor tripleniyor

Benim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...
Bu kıskanma işi bizde de var benimki de 4,5 yaşında. Artık inanılmaz yoruldum. Tamamen farklı bi çocuk oldu yaramaz laf dinlemiyor bebeğe sürekli sataşıyor. Biri sevmeye kalksın o maydonoz oluyor kimseye tutturmuyor beni rahat bırakmıyor. Çıldırmak üzereyim

1 ay mı çıldırmama az kaldı doktorum nerde

Ben onu kullanmadım hiç canım ocean aldım kabızlık da yapmadı kakası da normal memnunum ben bence sen de kan ilacını değiştirebilirsin bu sorununuz devam ederse. Doktoruna danış o da önerir canım ıçeriği düzgün bir ilaç.

Dimi? 2 cocuk cok yorucu. 3.yu dusunemiyorum cok korkuyorum yanlislikla falan olur diye Allah im lutfen isteyene ver, ben istemiyor. Amin

Çokca müdahele ediyor ama kayınvalidem resmen alınıyor anne artık bırak kendi yesin yemeğini sen dokunma diyor ama resmen küsüyor tripleniyor
Ciddi problemli bi kadın
1 ay mı çıldırmama az kaldı doktorum nerde
Sabıııır zor ama geçiyor
Benim 5.gun. Minimum 15 gun suruyormus. 15 gune kadar sabrimi fiksledim sonra ne oluyoruz bilmiyorum
Sonra bebekle birlikte sen de ağlamaya başlıyorsun

Devlete çocuk cerrahisine gittik dil altı bağı vardı onu kkestirdik,pipiyi sorduk gömük pipi dediler sünnet ettirelimmi diye sorduk normal dedi bu aylarda hareketsizler tombul oluyor o bölge dedi,biz küçük yaşta sünnet olmayı tavsiye etmiyoruz en az altı yaş dedi

Kesinlikle öyle bütün uyku düzeni yerle bir oldu gerçekten

Bestlak damla deneyebilirsin suya damlatıp içiyordum ben

Aynen bende öyle yapacağım bakalım neler olacak yarın saat 13:20 de şov başlayacak

Evet baya zam gelir şimdi bende hemen alayım bakalım goon ve molfixten birer paket nasıl olacak deneyeyim
Dogum kilosu kacti cnm?
2600
Mustela kullanıyorum canım hocam memnunum
Kızlar bebişleri hala küvette mi yıkıyorsunuz? Ben 1 aydir banyoda kucağımda yıkıyorum çok pratik oldu Ekin de bayıldı
Ben ayakta sarılarak duş alıyordum eşim tutuyordu başlığı bizi yıkıyordı yani
Şimdi oturup kucagıma alıyorum dizlerime havlu koyuyorum kaymıyor böyle daha rahat ettim her gün en fazla iki günde bir yıkıyorum küvet işi cok zorluyordu
Ay benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuz
Kucağımda yıkıyorum dizime yatıyorum altına bi havlu koy kaymasın canım ama suyu kovadan eşim döküyor zaten bi kova yetiyor
Herkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz

Bestlak kullanıyorum suya damlatıp bu sıcakta çaydan daha iyi olur canım ya da e bebekten soguk çay aldık kutuda kola gibi kutusu ama kullanmadım o da içilebilir moms tea adı

Ebe bana kullandıkran sonra kakasının rengi değişir dedi

Çok değişik hayatlar,çok değişik insanlar var resmen ele karışmak bu demek işte. İnsanları değiştiremiyorsun ne yazık ki hayatlarına olumlu katkıda bulunmak istesen yanlış anlıyorlar karısmasan el gibi hala kabullenemedi diyorlar. Eşinin kardeşine üzüldüm bu kadar korumacı davranması o cocugu hayata hazırlayamamaktan başka hiçbir şeye yaramaz
İçselleştirmeden hayatına bakmaya devam et canım seninde bir ailen var kendine karıştırmadan bulaştırmadan.
İnşallah eşinin düşüncesi de bu yöndedir
Bende bazı şeylerden şikayetçiydim eskiden daha çok takıyordum ama şimdi herkesi oldugu gibi kabullenmeye karar verdim şimdi daha iyiyim
Çok geçmiş olsun

Banyo yaptırmak için bu bahsedilen oturaklar güzel fakat mağazada dikkatlice seçmenizi öneririm. Babymall dan alacaktım ama vazgeçtim. Çünkü aşırı derecede çapak kalmış plastiğinde. Yani kenarları çok keskin. Bebeği keser. Bir kaç tane baktım. Hepsi böyle. Zaten başka bir yorumda okumuştum. Genel problem demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…