Evet, yikayabiliriz...Kizlar biriniz cevap verin bu 4.ay asilarindan sonra bebekleri yikayabiliyor muyuz?
2 tür insan vardirKızlar size biraz kayınvalidemi anlatıcam şimdi. Eşimle 8 senedir beraberiz 5 senedir falan tanıyorum kv. İyi mi kötü mü hala çözemediğim bi kadın net bi şekilde psikolojisi bozuk ve bunu çok iyi anlıyorum ben çözümler önerdiğimde alınıp gücenmesi beni çok yoruyor sadece. Gerçekten çok üzülüyorum onun için sorumsuz bi baba 15 yaşında evlendirilme 16 17 yaşındaymış eşimi kucağına aldığında ve eşim doğuştan bi böbreği bi böbreğinden küçük. O yaşta o psikolojisiyle savaşmış 3 kerr falan ameliyat olmuş eşim bebekken daha. Kayınpederim desen zengin paralı sürekki batan tekrar bi şirket kuran karısını aldatan yalanlar söyleyen bi adam. Kayınvalide hizmet ettiren yani şöyle söyliyim size kayınvalidesinin kayınvalidesine bakmış senelerce. Sonra ikiz bebek doğurmuş. Bu süreçte kayınvalidesi çok destek maddi manevi hizmet istiyor ama çocuları nerdeyse o büyütüyor bence çok yanlış. Neyse kayınpeder sülalesi tarafından kayınvalidemin ailesine yapılan neden geldiniz neden gittniz suratsızlıkları. Burda bi ekleme yapıcam gerçekten kayınvalidemin ailesi çok çok üzülerek söylüyorum asla oturuo sohbet edebilceğiniz birleri değil çok değişikler dedikoducular herseyde ağlaklar 10 sanite duramazsınız yanlrında. Neyse sonra tabi elti gelşiyo sülaleye elti bakımlı çalışan bi kadın bu arada kayınvalidemin kuzeni eltisi.asıl bombayı demedim kv ve kp de kuzen yani eşimin amcası yengesi annesi babası full kuzenara ara küserler ara ara barışırlar şuan küsler mesela. Ama ben sülalede bitek anlştığım isim var eşimin yengesi çünkü genç bizim kafalarsan bi kadın bitek onl iletişim kurabiliyorum. Neyse ben kayınpeder biyerden sonra bat çık bat çık artık kendine geliyor şuan tanısanız asla ve asla az önce anlatıkklrıma inanamazsınız. Kp de şetran tüyü vardır bu arada kendi babam kadar severm maddi manevi neye ihtiyacım olsa yanımdadır. He hatalar çok onları başka bi bölümde anlatırım şimdi bunca şey yaşamış kadın bi çocuk daha doğurmuş kız olur diye erkek olmuş 9 yaşında kaynım var size yemin ederim defalarca havale geçirdi allahım korusuh çok kötü günler geçirdik hala sürekli hastadır. Ama çok ilgislzikten dışarı çıkarılmamaktan öğretilmemekten ne wc gidebiliyor ne yemek yiyebiliyor tabi
Ben öğretmen olarak konuya sürekki el atmak istiyorum arkadaşlarım var diyorum pedagoglar götürelim bi
Kere götürdük daha götürmedi. Neyse diceğim şu bu kadar kv çekmiş olan kayınvalidem biz nişanlıyken iş yapıyodum mesela onlarda eşimde kızı çalıştırmayın diye gülüyodu. Arkamdan diyomuş ki oğlum neden öyle söylüyosun gelin o tabi yapıcak… benim hacemat olarak hamile kaldığımı iddaa etti. Düğünden 3 gün sonea beni arayıp benim oğlum böyle değildi çok değişti sesi. 3 hafta sonra onlara 3. Kez gittiğğmizde gelmiyosunuz hiç yemeğe napiyim ama insan evladından vazgeçemez dedi. Tarçın sevmiyorum diye sen nasıl anne olucalsın dedi. Düğün günü evde herkes duygusallıktan kırılıyorken bana hoşgeldin demediniz soğuk davrandınız dedibana bi
Kere çok güzel olmuşsun demedi. Kızlar aklıma gleenler bunlar daha neler car anlarsam şok olursunuz . Çok dert çekmiş Ben bunları biyerde anlayabiliyorum defalarca anne gel saçını boyatalım sana bişeyler alalım güzel giyin senin için psikolojik destek alalım. Ama ben dualarımı okurum geçer diyor. Sürekli laf sokuyor bana herşeyime ne desem tam tersini söylüyor. Ben gelin bi kız değilim asla gelin lafından bile nefret ederim böyle. Yaşadıklarım bunlar kızlar yaaa çok eksik var bu arada
Ay benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuz
Eşimle yikayacaksak ben kucağımda tutuyorum eşim su tutup köpüklüyor. Yalnız yikayacaksam tabureye oturup yatay şekilde tutuyorum ama ayakta çok pratik oluyor. Oturmaya başlayınca şu portatif oturma zimbirtilari çok işe yarar banyodaHerkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz
Yok canim ben onu kullanmıyorum o damlanın içeriği kötü bir de dişlerde leke yapıyormuşKızlar 4. Ay aşısından sonra sağlık ocağından demir damlası verildi, sizler onu mu kullanıyorsunuz yoksa özel bir marka mı. Yarın cocuk doktorunun kontrolü var ona da soracağım
4. Ay atağında bence 1 ay kadar sürüyorKızlar oğlum son 10 gündür çok huzursuz uykuya geçişlerimiz çok sıkıntılı uykusu gelince ortalığı ayağa kaldırıyor uyuyamıyor emziriyorum başta emiyor sonra uyuyacak sinirleniyor gece de 3 saatte bir uyanıyordu şimdi 1 Max 1.5 saatte bir uyanıyor çığlık bağlık emzirmeden sakinleşmiyor ne oldu anlamadım 2 gün önce de 4. Ay aşımız vardı oda huzursuzluk yaptı gündüz hiç bir şey yapamıyorum gündüz uykusu da çok kötü sizde durumlar ne 4. Ayı doldurduk ortalık karıştı sütümde yeterli kilo alımı da iyi anlayamadım önerisi olan varsa atak mı sancı mı ağrı mı çözemedim
Bu atağın en nalet kısmı bu uyku gerilemesi gerçekten çıldırmalıkKızlar ya 1 haftadır öğlen uykusu uyumuyor oğlum yarım saat falan uyukluyor geri uyanıyor sürekli mızmız ağlıyor ve huzursuz. Kafayı yemek üzereyim hiçmi uyumaz ya aklıma gelen bütün yöntemleri denedim dalıyor hemen gözlerini geri açıyor uyumuyor. Gündüz çok yoruluyorum z
Çokca müdahele ediyor ama kayınvalidem resmen alınıyor anne artık bırak kendi yesin yemeğini sen dokunma diyor ama resmen küsüyor tripleniyor2 tür insan vardir
1. ben yaşadım o yaşamasın
2. ben yaşadım o neden yaşamasın
Senin ki 2. Ye giriyor. Bu hikayede en çok eşinin kardeşine üzüldüm. Ömür boyu kendine bağımlı edecek çocuğu çok yazık. Eşin bu konuya müdahele etmiyor mu?
Eşimle yikayacaksak ben kucağımda tutuyorum eşim su tutup köpüklüyor. Yalnız yikayacaksam tabureye oturup yatay şekilde tutuyorum ama ayakta çok pratik oluyor. Oturmaya başlayınca şu portatif oturma zimbirtilari çok işe yarar banyoda
Yok canim ben onu kullanmıyorum o damlanın içeriği kötü bir de dişlerde leke yapıyormuş
4. Ay atağında bence 1 ay kadar sürüyor
Bu atağın en nalet kısmı bu uyku gerilemesi gerçekten çıldırmalık
Bu kıskanma işi bizde de var benimki de 4,5 yaşında. Artık inanılmaz yoruldum. Tamamen farklı bi çocuk oldu yaramaz laf dinlemiyor bebeğe sürekli sataşıyor. Biri sevmeye kalksın o maydonoz oluyor kimseye tutturmuyor beni rahat bırakmıyor. Çıldırmak üzereyimBenim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...
1 ay mı çıldırmama az kaldı doktorum nerde2 tür insan vardir
Senin ki 2. Ye giriyor. Bu hikayede en çok eşinin kardeşine üzüldüm. Ömür boyu kendine bağımlı edecek çocuğu çok yazık. Eşin bu konuya müdahele etmiyor mu?
Eşimle yikayacaksak ben kucağımda tutuyorum eşim su tutup köpüklüyor. Yalnız yikayacaksam tabureye oturup yatay şekilde tutuyorum ama ayakta çok pratik oluyor. Oturmaya başlayınca şu portatif oturma zimbirtilari çok işe yarar banyoda
Yok canim ben onu kullanmıyorum o damlanın içeriği kötü bir de dişlerde leke yapıyormuş
Ben onu kullanmadım hiç canım ocean aldım kabızlık da yapmadı kakası da normal memnunum ben bence sen de kan ilacını değiştirebilirsin bu sorununuz devam ederse. Doktoruna danış o da önerir canım ıçeriği düzgün bir ilaç.Kızlar bu konu konuşuldu mu okuyamadım ama 4. Ay aşımızdan sonra kan ilacı başlandı vegafron diye. Bugün kakasında kan gibi bişeyler vardı kırmızı boya da olabilir. Sizde de oldu mu normal mi yoksa doktora göstermeli miyim? 2 gündür veriyorum kan ilacını. İlacın kendisi de kırmızı
Dimi? 2 cocuk cok yorucu. 3.yu dusunemiyorumBu kıskanma işi bizde de var benimki de 4,5 yaşında. Artık inanılmaz yoruldum. Tamamen farklı bi çocuk oldu yaramaz laf dinlemiyor bebeğe sürekli sataşıyor. Biri sevmeye kalksın o maydonoz oluyor kimseye tutturmuyor beni rahat bırakmıyor. Çıldırmak üzereyim
Benim 5.gun. Minimum 15 gun suruyormus. 15 gune kadar sabrimi fiksledim1 ay mı çıldırmama az kaldı doktorum nerde
Ciddi problemli bi kadınÇokca müdahele ediyor ama kayınvalidem resmen alınıyor anne artık bırak kendi yesin yemeğini sen dokunma diyor ama resmen küsüyor tripleniyor
Sabıııır zor ama geçiyor1 ay mı çıldırmama az kaldı doktorum nerde
Sonra bebekle birlikte sen de ağlamaya başlıyorsunBenim 5.gun. Minimum 15 gun suruyormus. 15 gune kadar sabrimi fiksledimsonra ne oluyoruz bilmiyorum
Sümüğe çok güldüm ya bu gerçekten yaşanacak mı
Yasaniyormuş öyle diyorlarrrrSümüğe çok güldüm ya bu gerçekten yaşanacak mı
Kesinlikle öyle bütün uyku düzeni yerle bir oldu gerçekten2 tür insan vardir
Bestlak damla deneyebilirsin suya damlatıp içiyordum benBu arada kızlar süt arttırımı için Prolac damla kullanan var mı?
Sütüm azaldı gibi geliyor bu sıcakta çay içesim de yok zaten çok etkisini de görmedim.
Bunu kızımın eski doktoru önermişti alıp denesem mi diye düşünüyorum
Aynen bende öyle yapacağım bakalım neler olacak yarın saat 13:20 de şov başlayacakBizim de pzt kontrol bakalım altı çıkacak mı alin de sanmıyorum beklentiyi düşük tutucam
Bebiş ben ne kullanmıyorum kisu an baby turco kullanıyorum tanesi 1.99 onun en ucuz. Mavi paket molfix 4 no stok yaptım o da 1.99 a aldım geçen Amazon’dan. Şimdi de dört no goon aldım yorumlara baktım bebeğim 10 kilo tam oluyor yazmışlar alin on kilo olana kadar ohooo beş paket dört no biter dedim onu da aldım. Çok memnun olan var goondan. Şimdi kdv leri arttırdılar ya çok zam gelecek hijyen ürünlerine o yüzden koymak lazım kenara
2600Dogum kilosu kacti cnm?
Mustela kullanıyorum canım hocam memnunumKaçırmışım yaaa ben xaten asla kullanmıcaktık dün suyu herşeyi hazırladım bi baktım bitmiş.sebamed kullanmıcaktık sedim kv hemen ee ben çocuklarımı hep bunla yıkadım dedi o öyle diyince anlamalıydım çok kötü olduğunu şey diyesim geldi
Ondan mı çocukların böyle oldu ahshxıwııxıwjsjsj. Ama mustelayla yıkayınca geçti gibi biraz çok şükür.
Ben ayakta sarılarak duş alıyordum eşim tutuyordu başlığı bizi yıkıyordı yaniKızlar bebişleri hala küvette mi yıkıyorsunuz? Ben 1 aydir banyoda kucağımda yıkıyorum çok pratik oldu Ekin de bayıldı
Kucağımda yıkıyorum dizime yatıyorum altına bi havlu koy kaymasın canım ama suyu kovadan eşim döküyor zaten bi kova yetiyorAy benimde buna cesaret etmem lazım artık ya nasıl yıkıyorsunuz
Herkes kucakta yıkıyormuş nasıl yapıyorsunuz
Bestlak kullanıyorum suya damlatıp bu sıcakta çaydan daha iyi olur canım ya da e bebekten soguk çay aldık kutuda kola gibi kutusu ama kullanmadım o da içilebilir moms tea adıBu arada kızlar süt arttırımı için Prolac damla kullanan var mı?
Sütüm azaldı gibi geliyor bu sıcakta çay içesim de yok zaten çok etkisini de görmedim.
Bunu kızımın eski doktoru önermişti alıp denesem mi diye düşünüyorum
Bizii tek tek bez fiyatı araştırıp şu el kadar bebelerimizde ekonomi yaptırmaya mecbur bırakanlar utansınHocam bende p&s kullanıyorum ama goonu denicem galiba zamlardan sonra p&s biraz şov yapar gibime geliyor gerçi şov yapmayan ne kaldı ki…..
Ebe bana kullandıkran sonra kakasının rengi değişir dediKızlar bu konu konuşuldu mu okuyamadım ama 4. Ay aşımızdan sonra kan ilacı başlandı vegafron diye. Bugün kakasında kan gibi bişeyler vardı kırmızı boya da olabilir. Sizde de oldu mu normal mi yoksa doktora göstermeli miyim? 2 gündür veriyorum kan ilacını. İlacın kendisi de kırmızı
Çok değişik hayatlar,çok değişik insanlar var resmen ele karışmak bu demek işte. İnsanları değiştiremiyorsun ne yazık ki hayatlarına olumlu katkıda bulunmak istesen yanlış anlıyorlar karısmasan el gibi hala kabullenemedi diyorlar. Eşinin kardeşine üzüldüm bu kadar korumacı davranması o cocugu hayata hazırlayamamaktan başka hiçbir şeye yaramazKızlar size biraz kayınvalidemi anlatıcam şimdi. Eşimle 8 senedir beraberiz 5 senedir falan tanıyorum kv. İyi mi kötü mü hala çözemediğim bi kadın net bi şekilde psikolojisi bozuk ve bunu çok iyi anlıyorum ben çözümler önerdiğimde alınıp gücenmesi beni çok yoruyor sadece. Gerçekten çok üzülüyorum onun için sorumsuz bi baba 15 yaşında evlendirilme 16 17 yaşındaymış eşimi kucağına aldığında ve eşim doğuştan bi böbreği bi böbreğinden küçük. O yaşta o psikolojisiyle savaşmış 3 kerr falan ameliyat olmuş eşim bebekken daha. Kayınpederim desen zengin paralı sürekki batan tekrar bi şirket kuran karısını aldatan yalanlar söyleyen bi adam. Kayınvalide hizmet ettiren yani şöyle söyliyim size kayınvalidesinin kayınvalidesine bakmış senelerce. Sonra ikiz bebek doğurmuş. Bu süreçte kayınvalidesi çok destek maddi manevi hizmet istiyor ama çocuları nerdeyse o büyütüyor bence çok yanlış. Neyse kayınpeder sülalesi tarafından kayınvalidemin ailesine yapılan neden geldiniz neden gittniz suratsızlıkları. Burda bi ekleme yapıcam gerçekten kayınvalidemin ailesi çok çok üzülerek söylüyorum asla oturuo sohbet edebilceğiniz birleri değil çok değişikler dedikoducular herseyde ağlaklar 10 sanite duramazsınız yanlrında. Neyse sonra tabi elti gelşiyo sülaleye elti bakımlı çalışan bi kadın bu arada kayınvalidemin kuzeni eltisi.asıl bombayı demedim kv ve kp de kuzen yani eşimin amcası yengesi annesi babası full kuzenara ara küserler ara ara barışırlar şuan küsler mesela. Ama ben sülalede bitek anlştığım isim var eşimin yengesi çünkü genç bizim kafalarsan bi kadın bitek onl iletişim kurabiliyorum. Neyse ben kayınpeder biyerden sonra bat çık bat çık artık kendine geliyor şuan tanısanız asla ve asla az önce anlatıkklrıma inanamazsınız. Kp de şetran tüyü vardır bu arada kendi babam kadar severm maddi manevi neye ihtiyacım olsa yanımdadır. He hatalar çok onları başka bi bölümde anlatırım şimdi bunca şey yaşamış kadın bi çocuk daha doğurmuş kız olur diye erkek olmuş 9 yaşında kaynım var size yemin ederim defalarca havale geçirdi allahım korusuh çok kötü günler geçirdik hala sürekli hastadır. Ama çok ilgislzikten dışarı çıkarılmamaktan öğretilmemekten ne wc gidebiliyor ne yemek yiyebiliyor tabi
Ben öğretmen olarak konuya sürekki el atmak istiyorum arkadaşlarım var diyorum pedagoglar götürelim bi
Kere götürdük daha götürmedi. Neyse diceğim şu bu kadar kv çekmiş olan kayınvalidem biz nişanlıyken iş yapıyodum mesela onlarda eşimde kızı çalıştırmayın diye gülüyodu. Arkamdan diyomuş ki oğlum neden öyle söylüyosun gelin o tabi yapıcak… benim hacemat olarak hamile kaldığımı iddaa etti. Düğünden 3 gün sonea beni arayıp benim oğlum böyle değildi çok değişti sesi. 3 hafta sonra onlara 3. Kez gittiğğmizde gelmiyosunuz hiç yemeğe napiyim ama insan evladından vazgeçemez dedi. Tarçın sevmiyorum diye sen nasıl anne olucalsın dedi. Düğün günü evde herkes duygusallıktan kırılıyorken bana hoşgeldin demediniz soğuk davrandınız dedibana bi
Kere çok güzel olmuşsun demedi. Kızlar aklıma gleenler bunlar daha neler car anlarsam şok olursunuz . Çok dert çekmiş Ben bunları biyerde anlayabiliyorum defalarca anne gel saçını boyatalım sana bişeyler alalım güzel giyin senin için psikolojik destek alalım. Ama ben dualarımı okurum geçer diyor. Sürekli laf sokuyor bana herşeyime ne desem tam tersini söylüyor. Ben gelin bi kız değilim asla gelin lafından bile nefret ederim böyle. Yaşadıklarım bunlar kızlar yaaa çok eksik var bu arada
Çok geçmiş olsunDevlete çocuk cerrahisine gittik dil altı bağı vardı onu kkestirdik,pipiyi sorduk gömük pipi dediler sünnet ettirelimmi diye sorduk normal dedi bu aylarda hareketsizler tombul oluyor o bölge dedi,biz küçük yaşta sünnet olmayı tavsiye etmiyoruz en az altı yaş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?