Demekki yas araligi kac olursa olsun kiskanclik olabiliyor.Benim kizimla bebegim arasinda 2.5 yas var,kizim asiri derecede kardesini kiskaniyor,o kadar caresiz kaliyorumki neden arka arkaya coxuk dogurdum diyeBu kıskanma işi bizde de var benimki de 4,5 yaşında. Artık inanılmaz yoruldum. Tamamen farklı bi çocuk oldu yaramaz laf dinlemiyor bebeğe sürekli sataşıyor. Biri sevmeye kalksın o maydonoz oluyor kimseye tutturmuyor beni rahat bırakmıyor. Çıldırmak üzereyim
Ah ya o huy degistirme cok fenaBenim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...
Kesinlikle bence en zor donem 2-3 yas arasi,kizim bildigin her seye muhalefet, dun sabah aramizda gecen bir konusma ozetliyor durumu,
baska emzik deneyin benceMerhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
Bi süre musteladan şaşmamak lazım hocamAynen bende öyle yapacağım bakalım neler olacak yarın saat 13:20 de şov başlayacak
Evet baya zam gelir şimdi bende hemen alayım bakalım goon ve molfixten birer paket nasıl olacak deneyeyim
2600
Mustela kullanıyorum canım hocam memnunum
Ben ayakta sarılarak duş alıyordum eşim tutuyordu başlığı bizi yıkıyordı yani
Şimdi oturup kucagıma alıyorum dizlerime havlu koyuyorum kaymıyor böyle daha rahat ettim her gün en fazla iki günde bir yıkıyorum küvet işi cok zorluyordu
Kucağımda yıkıyorum dizime yatıyorum altına bi havlu koy kaymasın canım ama suyu kovadan eşim döküyor zaten bi kova yetiyor
Bestlak kullanıyorum suya damlatıp bu sıcakta çaydan daha iyi olur canım ya da e bebekten soguk çay aldık kutuda kola gibi kutusu ama kullanmadım o da içilebilir moms tea adı
Evet gerçekren çünkü kafaya takarsan bende bi rahatsızlık yaratıcak diye korkuyorum hocamÇok değişik hayatlar,çok değişik insanlar var resmen ele karışmak bu demek işte. İnsanları değiştiremiyorsun ne yazık ki hayatlarına olumlu katkıda bulunmak istesen yanlış anlıyorlar karısmasan el gibi hala kabullenemedi diyorlar. Eşinin kardeşine üzüldüm bu kadar korumacı davranması o cocugu hayata hazırlayamamaktan başka hiçbir şeye yaramaz
İçselleştirmeden hayatına bakmaya devam et canım seninde bir ailen var kendine karıştırmadan bulaştırmadan.
İnşallah eşinin düşüncesi de bu yöndedir
Bende bazı şeylerden şikayetçiydim eskiden daha çok takıyordum ama şimdi herkesi oldugu gibi kabullenmeye karar verdim şimdi daha iyiyim
Çok geçmiş olsun
Ben biraktim ya emzik almiyor:)))Merhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
En az 10 tane denedimbaska emzik deneyin bence
Oyle mi diyosun herkes 3.-4. Ayda alir diyo ama bakalimBen biraktim ya emzik almiyor:)))
Uyansin deneyeyim bakim bayadir vermiyordum ama sanmiorum alacaginiEn az 10 tane denedim
Oyle mi diyosun herkes 3.-4. Ayda alir diyo ama bakalim
Ya bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim yaDevlete çocuk cerrahisine gittik dil altı bağı vardı onu kkestirdik,pipiyi sorduk gömük pipi dediler sünnet ettirelimmi diye sorduk normal dedi bu aylarda hareketsizler tombul oluyor o bölge dedi,biz küçük yaşta sünnet olmayı tavsiye etmiyoruz en az altı yaş dedi
Mustela ogluma hic gelmedi. Ecowell'in urunlerini kullaniyoruz. Tek kelime ile superBi süre musteladan şaşmamak lazım hocam
Evet gerçekren çünkü kafaya takarsan bende bi rahatsızlık yaratıcak diye korkuyorum hocam
Bence suan ideal canim. Ben bu ay yaptirmak istiyorum.Ya bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim ya
Kız niye kısa kalsınYa bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim ya
Canım çok yüksek değil normal o kadar yükselmesi takipte kal bi süre devam edip düşüyor zaten. Baktın yükseliyor eklem yerlerine nemli bez koy.4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Ahahahahaha youtubeda osmangonulalin sunnet videosu altinda yorumlari okuyorumda beynim yandi. Kimisininde sunnetten sonra gomuk pipi oluyormus. Neyse idrar enfeksiyonu yasiyorlarmis zaten sunnetsizler. En iyisi yaptirmak ya evet tamam son kararimi verdim:))Kız niye kısa kalsın
Kökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyleAhahahahaha youtubeda osmangonulalin sunnet videosu altinda yorumlari okuyorumda beynim yandi. Kimisininde sunnetten sonra gomuk pipi oluyormus. Neyse idrar enfeksiyonu yasiyorlarmis zaten sunnetsizler. En iyisi yaptirmak ya evet tamam son kararimi verdim:))
Bi ürolog kendi çocuğunu sünnet ettirmedigini söylemişti. Bu sünnet işi çok karışık benim oğlum olsa ettirmezdim yüksek ihtimal. Dinen bakinca da farz olan bir şey değil.Devlete çocuk cerrahisine gittik dil altı bağı vardı onu kkestirdik,pipiyi sorduk gömük pipi dediler sünnet ettirelimmi diye sorduk normal dedi bu aylarda hareketsizler tombul oluyor o bölge dedi,biz küçük yaşta sünnet olmayı tavsiye etmiyoruz en az altı yaş dedi
Hahahah sen direk kızım bugün kahvalti yapmak yok ya da çiş yapmak yok deKesinlikle bence en zor donem 2-3 yas arasi,kizim bildigin her seye muhalefet, dun sabah aramizda gecen bir konusma ozetliyor durumu,
- Hadi kizim çişimizi yapmaya gidelim.
-hayir cis yapmayacagim.
-Tamam yapmayabilirsin.
-cisimi yapacagim( kosa kosa tuvalete gitti.
Ardindan
-hadi kahvalti yapalim
- yapamam
-tamam yapmayalim
-ben kahvati istiyorum.
Tum gunumuz bu sekilde geciyor, bazen sinirlensemse komik geliyor.Hayir bacak kadar boyuyla meydan okuyor,illa muhalefet olacak banaergenligi dusunemiyorum
Gshshsjakakka komediKökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle
Biz yaptiracagiz. Medipol bahcelievlerde lokal yapiliyor. Ucreti 7500 tl. Haftaya insallahAhahahahaha youtubeda osmangonulalin sunnet videosu altinda yorumlari okuyorumda beynim yandi. Kimisininde sunnetten sonra gomuk pipi oluyormus. Neyse idrar enfeksiyonu yasiyorlarmis zaten sunnetsizler. En iyisi yaptirmak ya evet tamam son kararimi verdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?