2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem

Demekki yas araligi kac olursa olsun kiskanclik olabiliyor.Benim kizimla bebegim arasinda 2.5 yas var,kizim asiri derecede kardesini kiskaniyor,o kadar caresiz kaliyorumki neden arka arkaya coxuk dogurdum diye demekki yasla da cok alakali degil.

Bu arada benim kizin da tum huyu suyu degisti,surekli mizmilanan, her seye kusen aglayan bir coxuk oldu.

Benim 7 yasindaki kizim huy degistirdi. Kiskanigini icine atiyor. Bebekten cok onun derdi yoruyor...
Ah ya o huy degistirme cok fena Allah kolaylik versin,daha once bende yazmistim kardes kiskancligi ile ilgili, bakalim bir kitap aldim okumaya baslayacagim insallah guzel oneriler vardir da bir care buluruz bizde.

Asıl rütbe 2 ve 3 yaş atağında yükselir minseo
Kesinlikle bence en zor donem 2-3 yas arasi,kizim bildigin her seye muhalefet, dun sabah aramizda gecen bir konusma ozetliyor durumu,

- Hadi kizim çişimizi yapmaya gidelim.
-hayir cis yapmayacagim.
-Tamam yapmayabilirsin.
-cisimi yapacagim( kosa kosa tuvalete gitti.

Ardindan
-hadi kahvalti yapalim
- yapamam
-tamam yapmayalim
-ben kahvati istiyorum.

Tum gunumuz bu sekilde geciyor, bazen sinirlensemse komik geliyor.Hayir bacak kadar boyuyla meydan okuyor,illa muhalefet olacak bana ergenligi dusunemiyorum

baska emzik deneyin bence

Bi süre musteladan şaşmamak lazım hocam
Evet gerçekren çünkü kafaya takarsan bende bi rahatsızlık yaratıcak diye korkuyorum hocam

Ben biraktim ya emzik almiyor:)))

Ya bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim ya

4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız

4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Canım çok yüksek değil normal o kadar yükselmesi takipte kal bi süre devam edip düşüyor zaten. Baktın yükseliyor eklem yerlerine nemli bez koy.

Kız niye kısa kalsın
Ahahahahaha youtubeda osmangonulalin sunnet videosu altinda yorumlari okuyorumda beynim yandi. Kimisininde sunnetten sonra gomuk pipi oluyormus. Neyse idrar enfeksiyonu yasiyorlarmis zaten sunnetsizler. En iyisi yaptirmak ya evet tamam son kararimi verdim:))

Kökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle

Bi ürolog kendi çocuğunu sünnet ettirmedigini söylemişti. Bu sünnet işi çok karışık benim oğlum olsa ettirmezdim yüksek ihtimal. Dinen bakinca da farz olan bir şey değil.
Kur'ân'da “sünnet ile ilgili herhangi bir âyet bulunmamakla birlikte, Müslümanlığın simgesi olarak kabul edilmiştir. Bazı Hadisi şeriflere baktığımızda ise sünnet olmanın farz değil sünnet olduğu ifade edilmektedir.

Hahahah sen direk kızım bugün kahvalti yapmak yok ya da çiş yapmak yok de
Kökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle
Gshshsjakakka komedi

Biz yaptiracagiz. Medipol bahcelievlerde lokal yapiliyor. Ucreti 7500 tl. Haftaya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…