2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim li hiç almıyordu vere vere 2 ayda zor alıştı. Ben de şaşırdım nasıl alıştı diye ama büyük kurtarıcı oldu benim için.

Avent ultra air dene onu tutma olasılığı çok yüksek

Kiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yani
Bebek olunca degisebiliyormus fikirler:))

Denedim suan canim 4 farkli markanin emzigi vardi gene almadi:)

Benim li hiç almıyordu vere vere 2 ayda zor alıştı. Ben de şaşırdım nasıl alıştı diye ama büyük kurtarıcı oldu benim için.
Ay darisi basima ya emse rahat etcem bende hep
Mememde
Avent ultra air dene onu tutma olasılığı çok yüksek
Var var yine onu az bisi aliyodu zaten bide medelanin bi emzigi i turkiyede yok yurtdisindan almistim aventin daha serti gibi ama gunu gunune tutmuyo
Denedim suan canim 4 farkli markanin emzigi vardi gene almadi:)
Saglik olsun
Benim yegenimde 4.ayda basladi hala birakamiyo umudum var hala o yuzden

Ama şahsen bence şuan çok akıllandılar tutmayacaklar gibi

Kiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yani
Tabi canım sağlık sorunlari işi değiştirir ben genel olarak söyledim. Avrupalı erkekler hep idrar yolu enfeksiyonumuymus bana biraz şişirme geliyor hepsi taş gibi valla

Benim oğlan 10 yaşında bir görseniz kardeşine karşı şok olursunuz.
Ya bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim ya
Büyük oğlum 4 aylıkken oldu, ufaklıkta 3 aylıkken geçen ay oldu.
4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Dün oğlumda oldu ama.hafif ateş çıktı
Kökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle
Ya sen varya
Evet okumak ve anlamak arasında fark var. Çoğu şey Kuran'da yazmamasina rağmen farz gibi aktarılmış günümüze kadar
Zor değil aslında ama anne olarak dayanamıyoruz
Tabi canım sağlık sorunlari işi değiştirir ben genel olarak söyledim. Avrupalı erkekler hep idrar yolu enfeksiyonumuymus bana biraz şişirme geliyor hepsi taş gibi valla
Ya sen çok güldüm

Arkadaşımın oğlu da almamıştı en son bibs marka emziği tuttu

Bizde haftaya randevu aldik bakalim 6000 tl de biz verecez cuma gunu bizim sizin hangi gun?
Doktorla tanismak istedik biz. O yuzden doktor gelince hafta ici once tanisacagiz. Muayene de olacak oglum. Ona gore karar verecegiz. Ama ben carsamba ve oncesinde istiyorum. Bir durumda hemen Doktora ulasmak icin. Cumadan sonra haftasonu ya olmaz muhtemel..

Cnm bize de iki çocuk doktoru ucu dar sünnet ettirin dedi, ürolog arkadaşımız muayene etti zamanla kanal genişler şu an gerek yok dedi tabi biz baştan sünneti sağlık açısından gerekmedikçe yapmama taraftarıyız o yüzden bekleyeceğiz ancak zorunlu olursa yapılacak.
Bilimsel açıdan da sünnetin gerekli olup olmadığını her doktor kendi inancına göre yorumluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…