- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Benim li hiç almıyordu vere vere 2 ayda zor alıştı. Ben de şaşırdım nasıl alıştı diye ama büyük kurtarıcı oldu benim için.Merhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
Bizde haftaya randevu aldik bakalim 6000 tl de biz verecez cuma gunu bizim sizin hangi gun?Biz yaptiracagiz. Medipol bahcelievlerde lokal yapiliyor. Ucreti 7500 tl. Haftaya insallah
Avent ultra air dene onu tutma olasılığı çok yüksekMerhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
Kiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yaniBi ürolog kendi çocuğunu sünnet ettirmedigini söylemişti. Bu sünnet işi çok karışık benim oğlum olsa ettirmezdim yüksek ihtimal. Dinen bakinca da farz olan bir şey değil.
Kur'ân'da “sünnet ile ilgili herhangi bir âyet bulunmamakla birlikte, Müslümanlığın simgesi olarak kabul edilmiştir. Bazı Hadisi şeriflere baktığımızda ise sünnet olmanın farz değil sünnet olduğu ifade edilmektedir.
Artik bir sey yaptiracaksam tersini soyluyorum zatenHahahah sen direk kızım bugün kahvalti yapmak yok ya da çiş yapmak yok de
Gshshsjakakka komedi
Denedim suan canim 4 farkli markanin emzigi vardi gene almadi:)Merhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
Ay darisi basima ya emse rahat etcem bende hepBenim li hiç almıyordu vere vere 2 ayda zor alıştı. Ben de şaşırdım nasıl alıştı diye ama büyük kurtarıcı oldu benim için.
Var var yine onu az bisi aliyodu zaten bide medelanin bi emzigi i turkiyede yok yurtdisindan almistim aventin daha serti gibi ama gunu gunune tutmuyoAvent ultra air dene onu tutma olasılığı çok yüksek
Saglik olsunDenedim suan canim 4 farkli markanin emzigi vardi gene almadi:)
Benim yegenimde 4.ayda basladi hala birakamiyovalla canım avent ve bibps aldım denedim ilk 20 gün avent tutuyordu lazım olunca denemiştim ama emzik vermeyeceğim tribinde olduğumdan vermedim, sonra tutturmaya çalıştım kesinlikle tutmadı , şuan ara ara deniyorum özellikle annem çok memeci emzik kurtarıcı olur diyor ama hiç tutmuyor benim ki, bi akrabam 3. Aydan sonra tutturmuş o yüzden ara ara deniyorum
Ama şahsen bence şuan çok akıllandılar tutmayacaklar gibiAy darisi basima ya emse rahat etcem bende hep
Mememde
Var var yine onu az bisi aliyodu zaten bide medelanin bi emzigi i turkiyede yok yurtdisindan almistim aventin daha serti gibi ama gunu gunune tutmuyo
Saglik olsun
Benim yegenimde 4.ayda basladi hala birakamiyoumudum var hala o yuzden
Tabi canım sağlık sorunlari işi değiştirir ben genel olarak söyledim. Avrupalı erkekler hep idrar yolu enfeksiyonumuymusKiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yani
Bebek olunca degisebiliyormus fikirler:))
Bi video izledim geçen instagramda çocuk ağlıyor babası ağla kızım ağla açılırsın diyor hemen susup aglamicam diyorArtik bir sey yaptiracaksam tersini soyluyorum zaten
Benim oğlan 10 yaşında bir görseniz kardeşine karşı şok olursunuz.Demekki yas araligi kac olursa olsun kiskanclik olabiliyor.Benim kizimla bebegim arasinda 2.5 yas var,kizim asiri derecede kardesini kiskaniyor,o kadar caresiz kaliyorumki neden arka arkaya coxuk dogurdum diyedemekki yasla da cok alakali degil.
Bu arada benim kizin da tum huyu suyu degisti,surekli mizmilanan, her seye kusen aglayan bir coxuk oldu.
Büyük oğlum 4 aylıkken oldu, ufaklıkta 3 aylıkken geçen ay oldu.Ya bu sunnet isi beni cok gerdi arkadaşlar herkes farkli bisi soyluyor. Erken mi yaptirinca pipi kisa kaliyormus diyenler var off cok kararsizim ya
Dün oğlumda oldu ama.hafif ateş çıktı4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Ya sen varyaKökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle
Evet okumak ve anlamak arasında fark var. Çoğu şey Kuran'da yazmamasina rağmen farz gibi aktarılmış günümüze kadarBi ürolog kendi çocuğunu sünnet ettirmedigini söylemişti. Bu sünnet işi çok karışık benim oğlum olsa ettirmezdim yüksek ihtimal. Dinen bakinca da farz olan bir şey değil.
Kur'ân'da “sünnet ile ilgili herhangi bir âyet bulunmamakla birlikte, Müslümanlığın simgesi olarak kabul edilmiştir. Bazı Hadisi şeriflere baktığımızda ise sünnet olmanın farz değil sünnet olduğu ifade edilmektedir.
Zor değil aslında ama anne olarak dayanamıyoruzKiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yani
Tabi canım sağlık sorunlari işi değiştirir ben genel olarak söyledim. Avrupalı erkekler hep idrar yolu enfeksiyonumuymusbana biraz şişirme geliyor hepsi taş gibi valla
Arkadaşımın oğlu da almamıştı en son bibs marka emziği tuttuMerhabalar tecrubeye ihtiyacim var.Bebegim 2 gun emzik aliyor gun icinde ara ara uyuklarken ama 3. Gun tamamen reddediyor.2 ay 10 gunluk surekli ara ara deniyorum dogdugundan beri hep boyle bazen tutuyor bazen tutmuyor.Acaba hic umut yok mu vaz mi gecsem yoksa denemeye devam mi etsem
Doktorla tanismak istedik biz. O yuzden doktor gelince hafta ici once tanisacagiz. Muayene de olacak oglum. Ona gore karar verecegiz. Ama ben carsamba ve oncesinde istiyorum. Bir durumda hemen Doktora ulasmak icin. Cumadan sonra haftasonu ya olmaz muhtemel..Bizde haftaya randevu aldik bakalim 6000 tl de biz verecez cuma gunu bizim sizin hangi gun?
WeeDenedim suan canim 4 farkli markanin emzigi vardi gene almadi:)
Abowww kiz kocan okumasin bunuTabi canım sağlık sorunlari işi değiştirir ben genel olarak söyledim. Avrupalı erkekler hep idrar yolu enfeksiyonumuymusbana biraz şişirme geliyor hepsi taş gibi valla
Bi deneyeyim bakim o markayi tutarmi tutar belki:)Weebenim oglum emzigin dandigin tutar, doktorun unvansizinin oldugu gece dogar biz hemen iyisi diye en iyi markaya gidiyoruz ama onlar bizim gibi dusunmuyor galiba
Benimki aventi tutmadi wee tutmustu. Sonra istemedi. Suan asla dioBi deneyeyim bakim o markayi tutarmi tutar belki:)
Yaaaa demek ki bebekten bebeğe farkediyor denemek isterim ecowell aslında ama cesaretim yook hiç aryanın kafadını dün öyle gördükten sonraMustela ogluma hic gelmedi. Ecowell'in urunlerini kullaniyoruz. Tek kelime ile super
Yalan mi ama Türk erkeklerinin %90 i doğduğuna pişmanYa sen çok güldüm
Neyse ki kocam da taş gibiAbowww kiz kocan okumasin bunu
Cnm bize de iki çocuk doktoru ucu dar sünnet ettirin dedi, ürolog arkadaşımız muayene etti zamanla kanal genişler şu an gerek yok dedi tabi biz baştan sünneti sağlık açısından gerekmedikçe yapmama taraftarıyız o yüzden bekleyeceğiz ancak zorunlu olursa yapılacak.Kiz ben olaya din acisindan bakmiyorum idrar yolu enfeksiyonu oluyorlarmis ondan bide doktor ucu dar sunnet ettirin dedi. Yoksa ben kesinlikle sunnet ettirmem diyordum o kafadaydim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?