Ben de çocuk cerrahiye götürdüm bir problem olmadıkça sünnet yapmiyoruz ilerde de yaptirmak isterseniz dini inancınıza kalmış mecburi değil dediCnm bize de iki çocuk doktoru ucu dar sünnet ettirin dedi, ürolog arkadaşımız muayene etti zamanla kanal genişler şu an gerek yok dedi tabi biz baştan sünneti sağlık açısından gerekmedikçe yapmama taraftarıyız o yüzden bekleyeceğiz ancak zorunlu olursa yapılacak.
Bilimsel açıdan da sünnetin gerekli olup olmadığını her doktor kendi inancına göre yorumluyor zaten.
Yas tahtaya basmam diyorsunYalan mi ama Türk erkeklerinin %90 i doğduğuna pişman
Neyse ki kocam da taş gibihem bebim kocam da avrupa vatandaşı kız
Niye kız Ekin zaten direk vatandaş oluyor babasindan dolayi doğurmama gerek yok kiYas tahtaya basmam diyorsunay madem keske avrupada dogum yapsaydin canim
HaklısınYalan mi ama Türk erkeklerinin %90 i doğduğuna pişman
Neyse ki kocam da taş gibihem bebim kocam da avrupa vatandaşı kız
Avrupa'da doğum yapinca bir anlamı yok ki orda en az 5 sene çalışmış olman lazimmiş oranin vatandaşı olabilmesi içinYas tahtaya basmam diyorsunay madem keske avrupada dogum yapsaydin canim
Ya sevindim insanları artık böyle yönlendirmelerineBen de çocuk cerrahiye götürdüm bir problem olmadıkça sünnet yapmiyoruz ilerde de yaptirmak isterseniz dini inancınıza kalmış mecburi değil dedi
Ne bileyim dogum yeri.... Havali olurduNiye kız Ekin zaten direk vatandaş oluyor babasindan dolayi doğurmama gerek yok ki
Ben de şaşırdım ve ben mecburi sanıyordumYa sevindim insanları artık böyle yönlendirmelerine
O zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da doguruyor ya...Avrupa'da doğum yapinca bir anlamı yok ki orda en az 5 sene çalışmış olman lazimmiş oranin vatandaşı olabilmesi içinama bir avrupa vatandaşının çocuğu nerede doğarsa doğsün farketmiyor direkt avrupa vatandaşı oluyor öyle olsaydi ben de almanya'ya annemin yanina gidip doğuracaktım ama olmuyormuş
Amerika için geçerli ama demi benim kuzen oraya gitti doğurdu çünkü ben annemin yanından 1 km uzaklaşmaya korktum son bir ayO zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da dogurmuyor ya...
Haydaaa:))) az once pipisine bakioduk esimle napsak ya diye yuzumuze attirdi:))Ben de çocuk cerrahiye götürdüm bir problem olmadıkça sünnet yapmiyoruz ilerde de yaptirmak isterseniz dini inancınıza kalmış mecburi değil dedi
Dolar 25 tl.olmasaydi bizimde vardi bi hayalimiz:)Amerika için geçerli ama demi benim kuzen oraya gitti doğurdu çünkü ben annemin yanından 1 km uzaklaşmaya korktum son bir ay
Haydaaa:))) az once pipisine bakioduk esimle napsak ya diye yuzumuze attirdi:))
Doğumla vatandaşlık hakkı Amerika ve Kanada’da var sadece ne yazık kiO zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da doguruyor ya...
Ay ölcem yaHaydaaa:))) az once pipisine bakioduk esimle napsak ya diye yuzumuze attirdi:))
Son kez bi bakmak istedik:)) esim fotosunu cekelim ilerde gosteririz diyodu:))Ay ölcem yakız niye bakarak karar veriyorsunuz ne yapacağınıza jddjkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?