2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de çocuk cerrahiye götürdüm bir problem olmadıkça sünnet yapmiyoruz ilerde de yaptirmak isterseniz dini inancınıza kalmış mecburi değil dedi

Yas tahtaya basmam diyorsun ay madem keske avrupada dogum yapsaydin canim
Avrupa'da doğum yapinca bir anlamı yok ki orda en az 5 sene çalışmış olman lazimmiş oranin vatandaşı olabilmesi için ama bir avrupa vatandaşının çocuğu nerede doğarsa doğsun farketmiyor direkt avrupa vatandaşı oluyor öyle olsaydi ben de almanya'ya annemin yanina gidip doğuracaktım ama olmuyormuş

O zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da doguruyor ya...

Son düzenleme:
Kizlar sunnet konusus konusulmus mesela Hanefi mezhepine gore cocugu sunnet ettirmek sunnettir farz degildir. Fakat hayatimizda sunnet olan her seyin bir faydasi vsrdir sebepsiz yere bunu yapin denilmemistir. Erkegin sunnet olmasi penis kanseri ve esinin de rahim kanseri olma olasiligini azaltiyormus. Yani ben de bu sunnet işinde vardir bir hikmet deyip farz olmasa da kesinlikle yapma taraftariyim. Belki simdi yapmayi dusunmeyen arkadaslar ileride cocuklari buyuyunce kendileri karar verip olmak isterler Bir arkadasim ogluna birakmisti karari.

Kızlar bizim atak henüz başlamadı ya da benim oğlan zaten hep atakta ondan mı farkı anlamadık biz Yani zaten hep zor uyutuyoruz, ağlıyor direniyor uyuyor 10dk sonra cin gibi kalkıyor, hep kucakta yoksa ağlıyor, yani atak daha başlamadıysa da daha kötü ne olabilir ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…