2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba canım ne yapınız? Benim kızmışsa amiyat dediler

Ben oğlum olursa diye biraz araştırmıştım. Sünnet ilerde cinsel bozukluklara da yol açabiliyormus ereksiyon olma erken boşalma gibi. Aslında kökenine inildiğinde sünnetin amacı erkeklerin daha az zevk almasindan kaynakliymis. Sünnetsiz erkekler sünnetli olanlara göre daha fazla erekte oluyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Yani sünnetsiz zararli da denemiyor tam olarak sünnetli zararlı da denemiyor. Bi de ben şöyle düşünüyorum Allah bizi tam olarak yaratmış tüm organlarımızı mükemmel şekilde yaratmış olması gerektiği gibi. E neden sonradan pipi derisinin kesilme ihtiyaci duyulmuş işte bu cinsellik ve zevk muhabbeti yüzünden Çok derin mevzular iyi ki oğlum yok
minseo canim tadimliklara basladin mi nasil gidiyor?
Başladık kuzum kabak ve yoğurt verdik 1-2 çay kaşığı yoğurdu yedi kabak katı geldi tabi bi diliyle ittirdi falan ilk noldugunu çözemedi ama sonra yedi onu da Yarin havuç denicez
Biliyor musun biz karsisinda bi sey yiyemiyoruz. Nasil agliyor. Istiyor ya vermicem ama daha minicik...
Ekin biz yemek yerken bize kitleniyor. Ve ağız hareketlerimizi taklit ediyor Eşimin elinde dün karpuz tabağını görünce dudaklarını büzüp ağladı Benim ilk kelimem "kaki" olmuş annemler günlerce ne demeye çalıştığımı düşünmüşler meğerse karpuz istiyormuşum kızım da bana çekmiş

Kızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Evet iyi ki varsınız sanki hepinizi tanıyor gibi hissediyorum çok seviyorum

Valla ben de ayni şeyleri düşünüyorum zorunlu olmadigini ögrendim ya hiç sünnet ettirmek istemiyorum. Eşim de başta doktora değil sünnetçiye yaptiralim diyordu kafayi yersin neymis sünnetçi o alanda uzmanmis bir şey olsa ilk müdahaleyi de sünnetci yapar artik

Ay sakın çocuğun cinsel hayatını mahvetmeyin bu sünnetciler yüzünden kaç erkeğin cinsel hayati bitmiş yapılacaksa da mutlaka cerrahi olarak yaptırın. Bence sünnet tercihi çocuğa birakilmali onun tüm hayatini etkileyecek bir karar kulak deldirme ya da saçını kestirme gibi bir olay değil diye düşünüyorum

En az 10 tane denedim

Oyle mi diyosun herkes 3.-4. Ayda alir diyo ama bakalim
Canım bizim kız doğdu hemen tutmaya başladı sonra eve geldik ve emzik asla almadı midesi bulandı diliyle ittirdi falan uzun hikaye. Sonra üç ayına geldiği zaman benimki atak gibi saçmaladı akşamları ağlıyor uyuyamıyor dalamıyor sıçrıyor emzik deneyelim dedik ve tuttu.
gündüz hala zevkle emmiyor ama uyku zamanı geldiğinde ve aşırı saçmaladığında onu emerek uyuyabiliyor memeden kestiğimde yani gece, lafın kısası ara ara dene
4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Canım biz de bugün olduk 38’i geçerse calpol veriyoruz dedi. Aşırı ağlama huysuzluk olabilir veya çok uykuda yapabilir dedi. Ateş olursa üstünü soy ılık duş aldır serinlet dedi
Bi deneyeyim bakim o markayi tutarmi tutar belki:)
Bir sürü marka aldım bibs arasında hiç sevmediği oldu hiçbirini tutmadı aslında şimdi avent emiyor düz kısa olanı. Bir de nuk damaklı gibi vardı onu sevdi deneyebilirsin
O zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da doguruyor ya...
Amerika doğumla vatandaşlık veriyor ama Avrupa ülkeleri doğumla vatandaşlık vermiyor o yüzden zenginler Amerika’ya gidip doğuruyor
Hadi ya anliyor mu oyleevet canim erken 5. Ayinda ben de tadimlara baslayacagim
Bizimki de karpuza deliriyor daha doğrusu kırmızı gördüğü şeyleri çok seviyor geçen meyve soslu kırmızı tatlı yapmıştım misafire ona da bayıldı baktı çok uzanmaya çalıştı dün dudaklarına kiraz sürdüm öyle bir yalanıyor ki ama bugün doktor daha ek gıda falan yok anne sütüne devam dedi yani bizim kızda bakmaya devam edecek biraz inşallah yaz bitmeden hepsinden yedireceğim

Kızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Ya öyle gerçekten bugün muayenede bile bunu düşündüm biliyor musun doktor ocean verebilirsin temiz ve zeytinyağlı iyi gelir kabızlığa falan dedi, ve içimden dedim ki ben bunu zaten biliyorum forumda kızlardan biri yazmıştı devit ayçiçek yağı ocean d vit zeytinyağlı diye ya çok havalıyım arkadaşlarımdan çok şey biliyorum burayı okuduğum için herkes bana bir şeyler soruyor
İyi ki varsınız güzel anneler bu grubun enerjisi de gerçekten harika iyi ki bulmuşum burayııı

Masallah ya ne hizli buyuduler Bu arada cinsel muhabbeti bilmiyordum sunnette... Ben de tam dogmusuz neden kesiliyor diye soruyorum acikcasi... Ama sunnetsiz de kultur mudur neyin etkisi ise tiksindirici geliyor

Son düzenleme:
Kesinlikle... Kendi arkadaslarimdan daha cok zevkli buranin sohbeti bana

Canim senin spor ne durumda? Ben de bu ay baslicam ...

Son düzenleme:
Canım nasıl kilo durumu sizde almışmı minik bugün doktora gitcektin

Canım doktor ne dedi kaç kg olmuş minik kuş

Ben zaten ülkede mecbur saniyordum ondan istiyordum doktor mecbur degilsiniz inanciniz nasilsa o şekilde kararinizi verirsiniz ilerde demişti. Zaten doktordan çıktım artık sünnet ettirmemeye karar verdim kendisi neye inaniyor ve neye karar veriyorsa ilerde onu yapabilir

Ben biraktim ya emzik almiyor:)))
İnat ettim emzik tutturmaya yok anacım kaç tane denedim yok tutmuyor. Kargoda biri bakalım onu tutacak mi.kizim da hiç tutmadı ama o zaman zorlanmamistim şimdi oğlan da tutmuyor ama 2 cocukla gerçekten zor. Kriz anlarında kullanırım diyorum ama insalllaaaaaaaah tutar.

yaaaa bir laflar bir laflar. Diyorum sen bu lafları nerden öğrendin.
Diyorum annecim hadi meyve yiyelim
Hayir ben yemiycem
Tamam annecim yeme sonra yersin. Haid uyku vaktimiz geldi
Ben uyumycam
Uyumayıp ne yapcan annecim
Evde çok sıkıldım gezmeye gidicem
Ama hava çok sıcak
Havaya üfle soğusun anne
Annecim hava üfleyerek soğumaz ki

surekli benzer konusmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…