Merhaba canım ne yapınız? Benim kızmışsa amiyat dedilerKızlar biraz canım sıkkın. Biliyosunuz bizimkinin detaylı ultrasonda sol böbrekte bir genişlik görülmüştü. Doğumdan sonra geçer dedi kadın doğumcum çok önemsemedi, bana da erkek bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme dedi. O zamanlar 5-6 mm falandı. Hatta yenidoğan sünneti önerildi bu duruma faydası var diye yaptırdık. Bugün ultrasonla bakıldı sol böbrek 22 mm olmuş. Çocuk doktoru sonucu görünce ağzı burnu değişti adamın. Hemen nefrolojiye yönlendirdi pazartesiye randevu bulduk. Ne olacak bilmiyorum. Ameliyat olasılığı varmış bu değerlerde sanırım. Pazartesiyi bekliyoruz artık.. Onun dışında kalça ultrasonu normal geldi
Biliyor musun biz karsisinda bi sey yiyemiyoruz. Nasil agliyor. Istiyor yaminseo canim tadimliklara basladin mi nasil gidiyor?
Hadi ya anliyor mu oyleBiliyor musun biz karsisinda bi sey yiyemiyoruz. Nasil agliyor. Istiyor yavermicem ama daha minicik...
Yaa aynısını yazıcaktım sen yazmışsın canımKökü sizde arkadaşım kısa kalmaz ya Allah’ın izniyle
İzmir'de doğdu daha nolsunNe bileyim dogum yeri.... Havali olurduSen bir tane daha dogur. Seninkiler dogustan sansli
Ben oğlum olursa diye biraz araştırmıştım. Sünnet ilerde cinsel bozukluklara da yol açabiliyormus ereksiyon olma erken boşalma gibi. Aslında kökenine inildiğinde sünnetin amacı erkeklerin daha az zevk almasindan kaynakliymis. Sünnetsiz erkekler sünnetli olanlara göre daha fazla erekte oluyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Yani sünnetsiz zararli da denemiyor tam olarak sünnetli zararlı da denemiyor. Bi de ben şöyle düşünüyorum Allah bizi tam olarak yaratmış tüm organlarımızı mükemmel şekilde yaratmış olması gerektiği gibi. E neden sonradan pipi derisinin kesilme ihtiyaci duyulmuş işte bu cinsellik ve zevk muhabbeti yüzündenKizlar sunnet konusus konusulmus mesela Hanefi mezhepine gore cocugu sunnet ettirmek sunnettir farz degildir. Fakat hayatimizda sunnet olan her seyin bir faydasi vsrdir sebepsiz yere bunu yapin denilmemistir. Erkegin sunnet olmasi penis kanseri ve esinin de rahim kanseri olma olasiligini azaltiyormus. Yani ben de bu sunnet işinde vardir bir hikmet deyip farz olmasa da kesinlikle yapma taraftariyim. Belki simdi yapmayi dusunmeyen arkadaslar ileride cocuklari buyuyunce kendileri karar verip olmak isterlerBir arkadasim ogluna birakmisti karari.
Başladık kuzum kabak ve yoğurt verdik 1-2 çay kaşığı yoğurdu yedi kabak katı geldi tabi bi diliyle ittirdi falan ilk noldugunu çözemedi ama sonra yedi onu daminseo canim tadimliklara basladin mi nasil gidiyor?
Ekin biz yemek yerken bize kitleniyor. Ve ağız hareketlerimizi taklit ediyorBiliyor musun biz karsisinda bi sey yiyemiyoruz. Nasil agliyor. Istiyor yavermicem ama daha minicik...
Komiklikler şakalar deyince de bizYaa aynısını yazıcaktım sen yazmışsın canım
Evet iyi ki varsınız sanki hepinizi tanıyor gibi hissediyorum çok seviyorumKızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Valla ben de ayni şeyleri düşünüyorum zorunlu olmadigini ögrendim ya hiç sünnet ettirmek istemiyorum. Eşim de başta doktora değil sünnetçiye yaptiralim diyordu kafayi yersinBen oğlum olursa diye biraz araştırmıştım. Sünnet ilerde cinsel bozukluklara da yol açabiliyormus ereksiyon olma erken boşalma gibi. Aslında kökenine inildiğinde sünnetin amacı erkeklerin daha az zevk almasindan kaynakliymis. Sünnetsiz erkekler sünnetli olanlara göre daha fazla erekte oluyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Yani sünnetsiz zararli da denemiyor tam olarak sünnetli zararlı da denemiyor. Bi de ben şöyle düşünüyorum Allah bizi tam olarak yaratmış tüm organlarımızı mükemmel şekilde yaratmış olması gerektiği gibi. E neden sonradan pipi derisinin kesilme ihtiyaci duyulmuş işte bu cinsellik ve zevk muhabbeti yüzündenÇok derin mevzular iyi ki oğlum yok
Başladık kuzum kabak ve yoğurt verdik 1-2 çay kaşığı yoğurdu yedi kabak katı geldi tabi bi diliyle ittirdi falan ilk noldugunu çözemedi ama sonra yedi onu daYarin havuç denicez
Ekin biz yemek yerken bize kitleniyor. Ve ağız hareketlerimizi taklit ediyorEşimin elinde dün karpuz tabağını görünce dudaklarını büzüp ağladı Benim ilk kelimem "kaki" olmuş annemler günlerce ne demeye çalıştığımı düşünmüşler meğerse karpuz istiyormuşum kızım da bana çekmiş
Ay sakın çocuğun cinsel hayatını mahvetmeyin bu sünnetciler yüzünden kaç erkeğin cinsel hayati bitmişValla ben de ayni şeyleri düşünüyorum zorunlu olmadigini ögrendim ya hiç sünnet ettirmek istemiyorum. Eşim de başta doktora değil sünnetçiye yaptiralim diyordu kafayi yersinneymis sünnetçi o alanda uzmanmis bir şey olsa ilk müdahaleyi de sünnetci yapar artik
Canım bizim kız doğdu hemen tutmaya başladı sonra eve geldik ve emzik asla almadı midesi bulandı diliyle ittirdi falan uzun hikaye. Sonra üç ayına geldiği zaman benimki atak gibi saçmaladı akşamları ağlıyor uyuyamıyor dalamıyor sıçrıyor emzik deneyelim dedik ve tuttu.En az 10 tane denedim
Oyle mi diyosun herkes 3.-4. Ayda alir diyo ama bakalim
Canım biz de bugün olduk 38’i geçerse calpol veriyoruz dedi. Aşırı ağlama huysuzluk olabilir veya çok uykuda yapabilir dedi. Ateş olursa üstünü soy ılık duş aldır serinlet dedi4 ay aşıyı olduk 37/37.5 sürekli ateşi calpl verdim duş aldırdım ama aynı başka yapabileceğim bir şey var mı acaba ne yaptınız
Bir sürü marka aldım bibs arasında hiç sevmediği olduBi deneyeyim bakim o markayi tutarmi tutar belki:)
Amerika doğumla vatandaşlık veriyor ama Avrupa ülkeleri doğumla vatandaşlık vermiyor o yüzden zenginler Amerika’ya gidip doğuruyorO zaman Amerika gibi degil... Unluler gidip Amerika da doguruyor ya...
Bizimki de karpuza deliriyor daha doğrusu kırmızı gördüğü şeyleri çok seviyor geçen meyve soslu kırmızı tatlı yapmıştım misafire ona da bayıldı baktı çok uzanmaya çalıştı dün dudaklarına kiraz sürdüm öyle bir yalanıyor kiHadi ya anliyor mu oyleevet canim erken 5. Ayinda ben de tadimlara baslayacagim
Ya öyle gerçekten bugün muayenede bile bunu düşündüm biliyor musun doktor ocean verebilirsin temiz ve zeytinyağlı iyi gelir kabızlığa falan dedi, ve içimden dedim ki ben bunu zaten biliyorum forumda kızlardan biri yazmıştı devit ayçiçek yağı ocean d vit zeytinyağlı diyeKızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Masallah ya ne hizli buyudulerBen oğlum olursa diye biraz araştırmıştım. Sünnet ilerde cinsel bozukluklara da yol açabiliyormus ereksiyon olma erken boşalma gibi. Aslında kökenine inildiğinde sünnetin amacı erkeklerin daha az zevk almasindan kaynakliymis. Sünnetsiz erkekler sünnetli olanlara göre daha fazla erekte oluyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Yani sünnetsiz zararli da denemiyor tam olarak sünnetli zararlı da denemiyor. Bi de ben şöyle düşünüyorum Allah bizi tam olarak yaratmış tüm organlarımızı mükemmel şekilde yaratmış olması gerektiği gibi. E neden sonradan pipi derisinin kesilme ihtiyaci duyulmuş işte bu cinsellik ve zevk muhabbeti yüzündenÇok derin mevzular iyi ki oğlum yok
Başladık kuzum kabak ve yoğurt verdik 1-2 çay kaşığı yoğurdu yedi kabak katı geldi tabi bi diliyle ittirdi falan ilk noldugunu çözemedi ama sonra yedi onu daYarin havuç denicez
Ekin biz yemek yerken bize kitleniyor. Ve ağız hareketlerimizi taklit ediyorEşimin elinde dün karpuz tabağını görünce dudaklarını büzüp ağladı Benim ilk kelimem "kaki" olmuş annemler günlerce ne demeye çalıştığımı düşünmüşler meğerse karpuz istiyormuşum kızım da bana çekmiş
Kesinlikle... Kendi arkadaslarimdan daha cok zevkli buranin sohbeti banaKızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Canım nasıl kilo durumu sizde almışmı minik bugün doktora gitcektinYa öyle gerçekten bugün muayenede bile bunu düşündüm biliyor musun doktor ocean verebilirsin temiz ve zeytinyağlı iyi gelir kabızlığa falan dedi, ve içimden dedim ki ben bunu zaten biliyorum forumda kızlardan biri yazmıştı devit ayçiçek yağı ocean d vit zeytinyağlı diyeya çok havalıyım arkadaşlarımdan çok şey biliyorum burayı okuduğum için herkes bana bir şeyler soruyor
İyi ki varsınız güzel anneler bu grubun enerjisi de gerçekten harika iyi ki bulmuşum burayııı
Canım doktor ne dedi kaç kg olmuş minik kuşYa öyle gerçekten bugün muayenede bile bunu düşündüm biliyor musun doktor ocean verebilirsin temiz ve zeytinyağlı iyi gelir kabızlığa falan dedi, ve içimden dedim ki ben bunu zaten biliyorum forumda kızlardan biri yazmıştı devit ayçiçek yağı ocean d vit zeytinyağlı diyeya çok havalıyım arkadaşlarımdan çok şey biliyorum burayı okuduğum için herkes bana bir şeyler soruyor
İyi ki varsınız güzel anneler bu grubun enerjisi de gerçekten harika iyi ki bulmuşum burayııı
Ben zaten ülkede mecbur saniyordum ondan istiyordum doktor mecbur degilsiniz inanciniz nasilsa o şekilde kararinizi verirsiniz ilerde demişti. Zaten doktordan çıktım artık sünnet ettirmemeye karar verdim kendisi neye inaniyor ve neye karar veriyorsa ilerde onu yapabilirAy sakın çocuğun cinsel hayatını mahvetmeyin bu sünnetciler yüzünden kaç erkeğin cinsel hayati bitmişyapılacaksa da mutlaka cerrahi olarak yaptırın. Bence sünnet tercihi çocuğa birakilmali onun tüm hayatini etkileyecek bir karar kulak deldirme ya da saçını kestirme gibi bir olay değil diye düşünüyorum
İnat ettim emzik tutturmaya yok anacım kaç tane denedim yok tutmuyor. Kargoda biri bakalım onu tutacak mi.kizim da hiç tutmadı ama o zaman zorlanmamistim şimdi oğlan da tutmuyor ama 2 cocukla gerçekten zor. Kriz anlarında kullanırım diyorum ama insalllaaaaaaaah tutar.Ben biraktim ya emzik almiyor:)))
yaaaa bir laflar bir laflar. Diyorum sen bu lafları nerden öğrendin.Kesinlikle bence en zor donem 2-3 yas arasi,kizim bildigin her seye muhalefet, dun sabah aramizda gecen bir konusma ozetliyor durumu,
- Hadi kizim çişimizi yapmaya gidelim.
-hayir cis yapmayacagim.
-Tamam yapmayabilirsin.
-cisimi yapacagim( kosa kosa tuvalete gitti.
Ardindan
-hadi kahvalti yapalim
- yapamam
-tamam yapmayalim
-ben kahvati istiyorum.
Tum gunumuz bu sekilde geciyor, bazen sinirlensemse komik geliyor.Hayir bacak kadar boyuyla meydan okuyor,illa muhalefet olacak banaergenligi dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?