2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Masallah ya ne hizli buyuduler Bu arada cinsel muhabbeti bilmiyordum sunnette... Ben de tam dogmusuz neden kesiliyor diye soruyorum acikcasi... Ama sunnetsiz de kultur mudur neyin etkisi ise tiksindirici geliyor
Maalesef kültür etkisi canım. Sünnetsiz nasıl olur bilmiyorum hiç denemedim
Kesinlikle... Kendi arkadaslarimdan daha cok zevkli buranin sohbeti bana

Canim senin spor ne durumda? Ben de bu ay baslicam ...
Devam canım etkisini çok gördüm

Canım nasıl kilo durumu sizde almışmı minik bugün doktora gitcektin
Gittim canım 5400 gram 61 cm doktor gayet iyi dedi zaten zayıf doğmuş 2600 gr dedi aylık kilo alımları yeterli beşinci ayında iki kat olmasını bekleriz şu an aylık 600 gramı geçmiş emzirmeye devam
Canım doktor ne dedi kaç kg olmuş minik kuş
Gerçekten tam bir minik kuş
5400 gram 61 cm canım yazdım şimdi ayrıntılı bir yazı yazacağım uyudu minik kuş

Kilo alımı yeterliyse süper o zaman canım Evet minik kuşmuş gerçekten

Cnm bir de benim litvanyalı bir komşum var türk erkekleri hep pipisini kaşıyor eliyle düzeltiyor sünnet oldukları için penis ucu hassas kaşıntı yapıyor dedi sonra bir düşündüm cidden bizim erkeklerde hep bir sağa sola çekiştirme düzeltme hali var yolda yürürken bile, yurtdışında o hareketi hiç görmediğimi farkettim, medeniyetten değilmiş bu durum

Masallah sevindim canım aklı başında olsun saglıklı olsun yeter. alin de öyle gelecek büyük ihtimalle pzt günü ögrenicem ben de bakalım

Kızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Ya ben bir kaç gün giremeyince stres oluyorum bir bilgi mi kaçırdım diye tarıyorum hemen eski sayfaları Bir de çok önyargılıydım siteye üye değildim ve sitede genelde sadece dedikodular işte dualar hurafeler fln konuşuluyor zannediyordum ama gayet her şeyi araştıran değerli deneyimlerini paylaşan canım kadınlar varmış, seviyorum hepinizi Ama bence de bizim grup biraz farklı diğerlerinden çok güzel denk geldik, şanslı hissediyorum, haberiniz olmasa da hepinizin bana bir faydası olmuştur

Ay ben oteki gruplarra hic bakmadim. Kavga eden grup hangisi arada bakayim neymis kavga nedeni bakalim...

Hahahaha cidden ya rezalet markalastigimiz konuya bakar mısın zaten sünnetten sonra enfeksiyon kapma riski artıyormus

Kızlar bebeğin solak sağlak olması bu aylarda belli olur mu? Bizimki hep sol eliyle tutmaya çalışıyor ya da vuruyor oyuncaklara sağ çok daha az hareketli, deneyimli anneler bilir belki?

Kızlar bebeğin solak sağlak olması bu aylarda belli olur mu? Bizimki hep sol eliyle tutmaya çalışıyor ya da vuruyor oyuncaklara sağ çok daha az hareketli, deneyimli anneler bilir belki?
Aa buna hiç yogunlasmamistim Ekin de cingiragi sağ eliyle tutuyor sol eliyle topunu çeviriyor dikkat edeyim buna ben de bakim hangisini daha çok kullanıyor

Kızlar geçen konuşuldu ama bulamadım konuşmaları. alıştırma bardağı ve meyve süzgeci ne aldınız? Bu meyvw süzgeci olayına ne zaman başlıcaz bi de

Son düzenleme:
arya da hep sol eliyle yapmaya çalışıyor herşeyi bende farkettim

Kızlar bu grup iyi ki kurulmuş valla diğer gruplara bakiyorum gerginlikler kavgalar burda herkesin enerjisi ne kadar güzel uydu inşallah sohbetlerimiz daim olur. Birbirimizden ne çok şey öğrendik
Ya kesinlikle, bence daha yoktur bu kadar devam eden bi grup.. teşekkür ederim herkesten çok daha iyi geldiiğiniz için arkadaşlarım

Kızlar Alya 4.5 ayına kadar gece iyi uyuyordu hiç ağlamazdı. Mırıldanırdı yattıktan 6 saat sonra. Ondan sonra huyu suyu değişti. Akşam en geç 22:00 da yatırıyorum 4:30/05:00 da kalkıyor mamasını veriyorum ama o saatten sonra 8:30 a kadar yarım saatte bir mızmızlanıyor. Tepinmeye başlıyor neden böyle oldu bı çocuk. Eskiden uyanırdı mamasını verirdim geri uyurdu 8:30 a kdar hatta uyanmazdı mırıldanırdı uyurken verirdim mamasını. Benim sessiz sakin kızım gitti yerine ağlak şukufe geldi. Bu arada gündüz 5. Ayından itibaren çocukları 3 defa birer saat uyutun diyorlar benim kız her mama sonrası uyumak istiyor durmuyor ağlıyor. En son gündüz uykusunu 18:30 da yapıyo en uzun gündüz uykusu o oluyor 1,5 saat kadar ama diğer uykuları yarım saat bazen geçmiyor bile. Sallamadan uyumuyor hep ayağımda sallıyorum ama sürekli uyku istediği için hemen dalıyor 5 dk sallamam yetiyor öyle saatlerde sallamıyorum çok şükür. 5. Aydan itibaren bebekler 10 saat kadar uyumalıymış aralıksız.artık ne yapıcam bu uyku düzenini bilmiyorum gerçekten de

Kızlar annelik deneyimimden çıkardığım sonuçlardan birisi de çoğu şeyi çocuğun belirlediğidir, yok biz çocuğu kucağa alıştırmadık, yok gürültüye alıştırdık öyle uyudu falan diyorlar ya kendilerini överek, anne baba kendi yaptı zannediyor oysa ki tamamen çocuğun yapısıyla ilgili. Kucağa almazsan çatlayana kadar ağlayan çocuğu gel de alıştırma bakayım sinir oluyorum ya da uyku nedir bilmeyen direnen uyutmak için her seferinde en en az yarım saat harcadığım çocuğu uyut bakayım gürültüde yiyorsa. Kuzu gibi bebekleri olan ana babalar bunu kendi marifeti zannediyor birisi de benim çocuğum kolay bir çocuktu demez. Yükseldim durduk yere öfkelendim he djdjkfk

Benim ki de böyle oldı ya uyuyordu 23.30 dan sabah 9.30 a kadar 2 kere uyanıp emip uyuyordu… simdi 4.30 gibi uyanıyo ayaklarını kaldırarak çırpınıyo ama uyuyo ahaajjs sancısı olduğunu düşünüyorum cünkü ishal bu aralar :/

Anneme söylemek istediklerim temsili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…