Oh cok tesekkur ederim esimde bisey olmaz diyor ama kullandigim her seyi sorgular oldum.Canım geçmiş olsun zararı olsaydı doktor önermezdi merak etme. Uzmanına sormuşsun sonuçta. Biz yeri geldi bebeklerimize kullandık. Benim bebeğim 40 günlük değildi ben kullandığımda.
Daha çabuk toparlayıp iyileşirsin Allah kursun enfeksiyon kapsan daha kötü ondan daha fazla kork canım. Merhemi de kullan baktın düzelmeye başladı bırakırsın hemen çok bol sürme hafif sürmen yeterli. Zaman çok çabuk geçiyor sağlıkla kavuşursun evladına. Bende bu zamanlarda bu haftalardaydım. Hepimiz zaman nasıl geçecek bir an önce doğsun derken şimdi 5 aylık oldu 1 ayda erken geldi. Çok ta bir an önce doğsun dememek lazım sonra erken geliyorlarOh cok tesekkur ederim esimde bisey olmaz diyor ama kullandigim her seyi sorgular oldum.9 ay nasil gececek hicbi fikrim yok kapıya sikissa anlicam ama cay tepsine sikisti o kadar sacma iltihaplandi ki sanirim gebelikte hassas oluyor insan
Benimkinde öyle bşr Şişe calpol versem içerKızlar bugün bebise su verdim 1 cay kasıgı ishal diye sevmedi çıkardı calpolu şap şup yiyordu oysa
Bizimki de ya calpola niyeyse bayılıyorKızlar bugün bebise su verdim 1 cay kasıgı ishal diye sevmedi çıkardı calpolu şap şup yiyordu oysa
Daha çabuk toparlayıp iyileşirsin Allah kursun enfeksiyon kapsan daha kötü ondan daha fazla kork canım. Merhemi de kullan baktın düzelmeye başladı bırakırsın hemen çok bol sürme hafif sürmen yeterli. Zaman çok çabuk geçiyor sağlıkla kavuşursun evladına. Bende bu zamanlarda bu haftalardaydım. Hepimiz zaman nasıl geçecek bir an önce doğsun derken şimdi 5 aylık oldu 1 ayda erken geldi. Çok ta bir an önce doğsun dememek lazım sonra erken geliyorlar
Ben de mamajoo aldım canım meyve süzgeci de wee baby aldım. Tam ne zaman geçeriz bilmiyorum pzt doktora sorucamKızlar geçen konuşuldu ama bulamadım konuşmaları. alıştırma bardağı ve meyve süzgeci ne aldınız? Bu meyvw süzgeci olayına ne zaman başlıcaz bi de
Alıştırma bardağı mamajoo ve munchkin var ama munchkin pipetli olduğu için 10 aydan sonda daha mantıklı olur ilk etapta mamajoo yu kullanmayı düşünüyorum canım. Meyve süzgeci wee baby aldim çok güzel çıktı süzgeç kısmı yumuşacık çok beğendim ben
Tamamdır teşekkürler kızlarBen de mamajoo aldım canım meyve süzgeci de wee baby aldım. Tam ne zaman geçeriz bilmiyorum pzt doktora sorucam
Benim kızımda suyu hiç sevmedi verdiğimde yüzünü buruşturuyorKızlar bugün bebise su verdim 1 cay kasıgı ishal diye sevmedi çıkardı calpolu şap şup yiyordu oysa
Merhaba geçmiş olsun canım kaç mm genişlik ameliyat dendi? Bizim en son sintigrafi çekildi onda böbreklerin ikisinin de idrarı süzme oranı iyi çıktı o yüzden ameliyata gerek yok şimdilik dediler. Ama her ay düzenli nefroloji+üroloji takibinde olacak. Genişlik artmaya devam ederse ameliyat düşünülebilir dedi doktorMerhaba canım ne yapınız? Benim kızmışsa amiyat dediler
Ben de bosch kullanıyorum canım başıma gelmedi ama resetlemeyi denedin mi belki düzelir?Kızlar alakasiz bir soru bosch bulaşık makinem var program degistiremiyorum neden olabilir sadece ekonomik modda çalışıyoryaşayan oldu mu?
Fişi tak çıkar ya da resetle filanKızlar alakasiz bir soru bosch bulaşık makinem var program degistiremiyorum neden olabilir sadece ekonomik modda çalışıyoryaşayan oldu mu?
Ben de pandemi boyunca hiç hastalanmadım 7. Haftamda Covit oldum 3 gün hastanede kaldım akşama kadae serüm ilaç ateş düşürücü verdiler ateşim yüksekti düşmüyordu. Eklemlerimden yürüyemiyordım ve aşırı bulantılarım vardı. Allah kimseye vermesin çok kötü zamanlar geçirdim. 18.haftama kadar serumla beslendim bulantılarımdan dolayı kızlsr iyi bilir ama geçti gitti işte. Rabbim korudu mu her şeyden koruyor çok şükürAllah bagislasin, saglikli mutlu uzun ömürler görsün insallah. Evet hersey zamaninda güzel ne ara 3.5 oldu anlmdm zaten zaman hizli. Ama hamilelik farkliymis bedenim cok degisti asiri yoruluyorum bunyesi saglam ben 3 hafta agir bir grip gecirdim demek hamilelikte bebek bagisikligi dusuruyor. Onda da bi suru vitamin kullaninca en ufak krem kafami bulandirdi. Artik kullanacagim yeter ki iyi olsunda
Gunaydin, gecmis olsun fotografini atabilir misiniz? Sabaha kadar viz sesi duyunca kalkip sinegin pesinden kosuyorumGünaydın kızlar, sinek ısırığı durumlarında nasıl müdahale ediyorsunuz bebeklere ya da bu konu hakkında bilgisi doktor görüşü olan var mı?
Dünden beri kızımın yüzünde sıralı kızarıklıklar vardı, sinek ısırığı diye düşünüyordum hatta foto çektim ama doktora yollamadım. Bugün dünküler biraz daha büyümüş ve yeni bir kaç tane daha var. Kolunda bacağında ve parmağında var 1 er tane. Bugün fotoğraf çeker sorarım doktora inşallah. Yani ben sinek ısırığı diyorum ama inşallah başka bir şey yoktur. Sıcaklardan kapı pencere açık yatıyoruz, bi de aynı kızarıklıklardan benim bacağımda da olmuş bu gece.
Çarşamba aşı oldu ya tedirgin oldum. Zaten kaç gecedir çok huzursuz ve ağlayarak sık uyanıyor, meme emmek istemiyor. Bi de aşı olduk eve geldik telefonla aradılar kaç aylık aşı oldunuz 4 mu diyegüya dosyayı başka arkadaşı dolduracakmış bilememiş teyit etmek istemiş. O da aklımı karıştırıyor.
Bu kızarıklıklar ben de bütün kaygı tuşlarına bastı anlayacağınız, dua edin bize olur mu
Ben şimdi o sinek ısırığı diye düşündüğüm yerlere aloe vera bitkimden sürdüm azıcık. İnşallah eser kalmadan geçer..
Canim benimki ataktan bu yana ki 7.gundeyiz, gece surekli uyaniyor. Meme agzinda sabaha kadar. Yoksa kipir kipir ve en sonunda da uyaniyor. Kipir kipir olunca hemen sarip pispis yapiyorum ya da meme veriyorum. Boyle boyle sabah oluyor. Cok zor ama atak diye sabrediyorum... Bi de dis cikarmaya basladi. 2 gundur benim elimi yakalayip agzina sokup isiriyor. Cok net dis derdi de var bu da memeye duskun yapti tabii emince rahatliyor. Allah bize sabir versin...Off Alya yine başladı tepinmeye kıpraşmaya ben onu pışpışlayayım uyanmadan iyi geceler kızçeler
Bizimki cok seviyor calpol ü gece verdim çay kaşığıyla benim bile içesim geldi mis gibi koktu yaaKızlar bugün bebise su verdim 1 cay kasıgı ishal diye sevmedi çıkardı calpolu şap şup yiyordu oysa
Günaydın canım resmini bi atar mısın dün bizim kontrolde de dr bakıp kızarıklıklara ay sinekler yemiş zaten çok tatlı onları yer sizi yemezler dediGünaydın kızlar, sinek ısırığı durumlarında nasıl müdahale ediyorsunuz bebeklere ya da bu konu hakkında bilgisi doktor görüşü olan var mı?
Dünden beri kızımın yüzünde sıralı kızarıklıklar vardı, sinek ısırığı diye düşünüyordum hatta foto çektim ama doktora yollamadım. Bugün dünküler biraz daha büyümüş ve yeni bir kaç tane daha var. Kolunda bacağında ve parmağında var 1 er tane. Bugün fotoğraf çeker sorarım doktora inşallah. Yani ben sinek ısırığı diyorum ama inşallah başka bir şey yoktur. Sıcaklardan kapı pencere açık yatıyoruz, bi de aynı kızarıklıklardan benim bacağımda da olmuş bu gece.
Çarşamba aşı oldu ya tedirgin oldum. Zaten kaç gecedir çok huzursuz ve ağlayarak sık uyanıyor, meme emmek istemiyor. Bi de aşı olduk eve geldik telefonla aradılar kaç aylık aşı oldunuz 4 mu diyegüya dosyayı başka arkadaşı dolduracakmış bilememiş teyit etmek istemiş. O da aklımı karıştırıyor.
Bu kızarıklıklar ben de bütün kaygı tuşlarına bastı anlayacağınız, dua edin bize olur mu
Ben şimdi o sinek ısırığı diye düşündüğüm yerlere aloe vera bitkimden sürdüm azıcık. İnşallah eser kalmadan geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?